icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
mandragora22
1. feb 2013

no zienky, ja na stacionari dokazem dat plynulych 30 za hodku, a tomu predchadzal beh od augusta do novembra a teraz navyse vela cvicim a skackam a napriek tomu nedam viac. a to mam aj nejaky ten sval na tele 😅 😅

vierka82
1. feb 2013

@zdena7327 ale ja sa nehadam 🙂

zdena7327
1. feb 2013

@vierka82 Ale nie v poriadku len je to obdivuhodné isť tak rýchlo ja to tiež dokážem ale určite nie tak dlho 🙂 ale ved tvoja fotka hovorí za všetko si perfektnááá :D ked budem ja tak vyzerať tak sem dám aj ja foto 🙂

vierka82
1. feb 2013

@mandragora22 myrlela som ze to mam navolnn.

patka1979
1. feb 2013

@vierka82 a za aku dlhu dobu sa ti to podarilo lebo jedna zena mi pisala ze ja cvicim na stacionarnom bycikli a ze je to malo tak preto sa ta pytam dakujem 😀

mandragora22
1. feb 2013

@vierka82 no vidis, to ma nenapadlo

vierka82
1. feb 2013

@zdena7327 si zlata. Ja som tym len chcela povedat ze ma to hrozne bavi a ja sa nehadam ze to ukazuje dobre. 🙂

irriss
1. feb 2013

@vierka82 ..no vzdyt ti rikam.. 😉
manzel @mandragora22 jezdi do kopce a Ty z kopce.. 😀 ...
konec srandickam: JSI DOBRA..ale ted by mozna uz jen stacilo si vahu udrzovat..abys nesklouzla pod hranici zdravi

vierka82
1. feb 2013

@mandragora22 som dakde citala zeked sa ide bez odporu tajt sa chudne a s odporom sa svaly naberaju a u mna to zabralo

zdena7327
1. feb 2013

@vierka82 Ale ked si začínala si išla tiež tak rýchlo ? lebo ja som dá sa povedať že začiatočník a jedna fitneska mi poradila plán ako treba cvičit 🙂 a kolko ti trvalo sa dopracovať k takej chudej postave ?

vierka82
1. feb 2013

@irriss presne 😀

mandragora22
1. feb 2013

@irriss to si mi to teraz vysvetlila. a ja som cely cas zila v tom, ze to na tom robim dobre. to co som za telocvikarku, hm? 😀 😀

vierka82
1. feb 2013

@zdena7327 ale kde to som isla pomaly a isto nie v kuse. Ale postvpne sa to lepsilo 🙂 a 11 mes.

aredhel
1. feb 2013

@dianka318 na strane 7 som dala navod ako som schudla 🙂

irriss
1. feb 2013

@mandragora22
Kez by byly telocvikarky jako TY..moje dcera ma VOJAKA... pulka hodin praxe a pulka hodin teorie.. 😖
No a abych nezapomnela na telocvikarku dvojcat..to je ucitelka v duchodu ..v utery asi na hodine zaspala a deti behaly az do padnuti..nekdo nedokazal dychat,nekdo polykat..nekdo ani chodit....asi usnula.. ☹
no probudila se vcas....ale nestacilo to na oznameni-stiznost k rediteli 😎 (to zas umim ja)

mandragora22
1. feb 2013

@irriss 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 vidis to a ja lemra leniva zas nemozem najst po materskej pracu 😀 😀 😀

ssiska
2. feb 2013

tak za vcera 40 min bike, dnes planujem kalanetiku, snad sa premozem 🙂

meggi0201
2. feb 2013

@superego v prvom rade musím vyjadriť svoj obdiv, ako tu bolo už veľa krát písané, je to priam neuveriteľné, ako si schudla 🙂 fakt "smekám" 🙂 a v druhom rade, ďakujem, že si sa podelila o svoje "tajomstvo". Včera som našla túto tému, čítala som horlivo jeden príspevok za druhým.... ja chudnem asi prakticky celý svoj život... raz sa podarí, potom je to za pár mesiacov späť aj s úrokami- všetko veľmi rýchle diéty a potom ten hnusný jojo efekt nedá na seba dlho čakať. Celý tento týždeň som brázdila stránky o diétach, a povedala som si, že od PONDELKA idem na to. Jasné, že som včera ešte aj koláč upiekla, a dožrala sa, však až od pondelka 🙂 ale potom som si prečítala tvoju radu, ktorú si tu písala jednej žienke, že najhoršie je toto od pondelka, že treba začať hneď. Tak ma to nabudilo a začala som pekne od dnes... ako si písala, 4x strava, veľa vody, malé porcie, a večer si dám to min. polhodiné cvičenie, a aby som nezabudla po piatej už len voda 🙂 len sa musím ešte prinútiť skôr stať, lebo keď ide malý neskoro spať, potom dospávame doobeda a už mi to nevychádza cez deň na tie 4 jedlá... takže od zajtra aj budík pribudne 🙂 Takže sa chceeem moc poďakovať za inšpiráciu Tebe, tak isto aj zakladateľke tejto témy a ostatným super žienkam, ktoré tu píšu, a svojimi dobrými radami všetkých podporujú. 🙂 Som zvedavá, koľko vydržím, dúfam, že si na to čoskoro zvyknem, a nebudem to brať ako diétu, či chudnutie, ale jednoducho za svoj normálny život. Tak chudnutiu zdar 😀

ada1981
2. feb 2013

@meggi0201 drzim palce.. aj ja som si presne tak isto povedala pred 10 dnami, ze takto to proste dalej nejde, tolko cukru a muky denne zjest.. a zatial sa drzim dobre, este ani raz som nepodlahla ziadnemu pokusenie aj ked je pravda, ze doma nastastie nic take uz ani nemam.. tiez som objavila tuto temu pred par dnami a povzbudilo ma to v mojom odhodlani zmenit svoje stravovacie zlozvyky 🙂 a hlavne ma nadchli vsetky tie super premeny a fotky pred a po..ja ale jedavam veceru okolo 18. - 19h, nakolko obcas necvicim rano, ale vecer okolo 16-17h a vyhovuje mi to. co sa tyka pravidelnosti jedenia, prve dni som si dokonca nastavila aj budik na obed, olovrant, veceru aby som nezabudla 🙂 vecer si vzdy premyslim co budem zajtra varit a na co asi budem mat chut a ide to.. voda tiez bol problem na zaciatku, musela som sa premahat, ale teraz vypijem 2-3l denne v pohode.. drzim palce..

zuzikboc
2. feb 2013

@santamonica Ja som to spravila tak isto, udfotila som sa, ale fotka bude uverejnená až vtedy, keď bude vedľa taká normálna, za ktorú sa nebudem musieť hambiť 😀

Ja som začala s chudnutím asi pred troma rokmi, kedy som len cvičením dala dole 16kg. Potom prišli zdravotné problémy s chrbticou, cvičenie šlo do kelu a šup - kilá boli späť 😒 . Teraz som si povedala, že trošku zmením stravu, vynechala som všetko smažené, zahusťované, knedľové a sladkosti a po trošičke som opatrne začala cvičiť. Myslíte, že 1,5 ky a po dva cm na obvodoch je za 2 týždne v norme, alebo je to málo? 😕

meggi0201
2. feb 2013

@ada1981 ďakujem pekne, ďalšia povzbudzujúca strava, je akurát krátko pred piatou, pôjdem si dať kuracie mäsko a cviklu- len varené mäso, a uvidím, čo tu bude dnes so mnou robiť, musím sa držať, nejak sa zamestnám až nemyslím večer na žrádlo 🙂 keby to bol už tak aspoň tretí deň, poviem si, že to by bola už škoda, no dnes ten najťažší- prvý, ale dám to, dám dám a dám 😀 😀

ssiska
2. feb 2013

@zuzikboc 1,5-2cm v obvodoch je supeer, aj ja chcem 😉 ja pomeriam tiez az za 2 tyzdne, po 2dnoch asi nema vyznam
co cvicis?

superego
2. feb 2013

@meggi0201 strasne som rada, ze ti to aspon trosku pomohlo 🙂 naozaj ak mozes a mas chut tak si este precitaj o tych Chia semienkach, velmi mi pomahaju v tom, ze navecer nie som hladne, kedze dost zasytia 🙂 drzim palce a hlavne verim, ze sa uz po tyzdni budes citit skvelo 🙂

zuzikboc
2. feb 2013

@ssiska hlavne zumbu, 3x do týždňa, baví ma, mám ju už odskúšanú a je tam super parta 😀 ale na tridsiatku som dostala taký ten veľký steper, ako bývajú v posilovniach a mám ho v obyvke pred telkou, tak keď je v nej niečo zaujímavé, tak šlapem aj na ňom 🙂

dadak
2. feb 2013

ahojte dievcata...tak ja som spadla na rit, ked som vas videla...ty kokso...ja som asi taka ako vacsina z vas 😀 dieta, potom prezratie a potom jojo efekt 😀
ale od pondelka idem na to...uprava jedalnicka, a vecerne polhodinove brusaky, a tak...tak snad to zvladnem...prida sa niekto od pondelka so mnou?urobime tabulku, a budeme sa vazit a merat tie cm, raz do tyzdna...hm? kto sa prida?

ada1981
2. feb 2013

@dadak ak nikoho nenajdes do tabulky ja sa zo slusnosti kludne pridam ak Ti to pomoze 🙂 ale ja uz dnes mam 10. den za sebou tak to nebude uplne rovnaky start

dadak
2. feb 2013

@ada1981 jeeeeeeeeeeej...dakujem....mne to pomoze, ked nie som v tom sama...aspon to nevzdam...a mozem sa opytat, aky mas start a na kolkych chces skoncit? dakujem... a este co robis preto,aby si chudla...

ssiska
2. feb 2013

@dadak ja som tiez len na zaciatku, 2.den, tak sa pridavam

ada1981
2. feb 2013

@dadak zacala som pred 10 dnami, mala som 72,7 dnes rano som mala 70,5 a chcem tak na 65. ale ked sa dostanem na 68 uz budem stastna 🙂 a ked budem na 62 budem sa tesit este viac.. uz som pisala vo viacerych prispevkoch. mne pomaha pravidelna strava, pitny rezim - cista voda, uplne som vylucila sladkosti, bielu muku. pred 4 dnami som dokonca nahradila moje 2 celozrnne chleby co som jedavala na ranajky za 4 ryzove bezlepkove, k tomu si davam maly sojovy jogurt a misticku ovocia. a snazim sa robit si vsetky prilohy bezlepkove - hnedu ryzu, quinou, pohanku. obedujem vacsinou velky salat a k tomu rybu alebo kura alebo strukoviny si dam, polievku zeleninovu a na veceru tiez sa snazim maso, varenu zeleninu a trosku nejakej prilohy. na uvod som si davala kazdy den rychlu chodzu okolo 6km ale teraz uz kazdy den hodinu cvicim. na desiatu si vacsinou davam trosku orechov a poobede na olovrant na co mam chut - ovocie, zeleninu, sojovy jogurt.. ranajkujem okolo 7.30-8.30 a veceriam okolo 18.30 kludne aj o 19h. viem ze vela mamiciek nejedava po 17h ale ja by som to nevydrzala 🙂

meggi0201
2. feb 2013

@superego áno, kuknem to 🙂 akurát sa chystám dať krpca spať a idem na pol hoďku zumbovať a potom ešte dáke brušáky a tak, normálne sa teším, dúfam, že mi to nadšenie dlhooooooo vydrží 🙂