icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
superego
2. feb 2013

@meggi0201 :D mmoje nadsenie opadlo na stvrty den :d ale prekonala som sa :D proste ked chces tak musis :D prijemnu zumbicu a dobre si zacvic 🙂

nienna
2. feb 2013

@dadak ahoj 🙂 ak budeš robiť tabulku tak sa tiež pridám, tiež začínam....len si ešte musím zohnať krajčírsky meter, mám len váhu 🙂

charlottte
2. feb 2013

@dadak ahoj aj ja sa pridávam, môžeš ma zapísať do tabuľky, ja som síce už 6 ty deň ale tak váha klesla o 1,5 kg, ale tak to je ako by som bola na začiatku 🙂)

dadak
2. feb 2013

Oki.zajtra vám píšem tabuľku na schvalenie a od pondelka prvé meranie😉

ada1981
2. feb 2013

@dadak oprava mojho predosleho prispevku, az teraz som si vsimla, ze tam mam chybu.. davala som si rychlu chodzu kazdy druhy den, nie kazdy den.. 🙂

ada274
2. feb 2013

@annalena mas moj velky obdiv. byt na dietatko sama, pracovat, ucit sa a popritom na sebe makat, klobuk dolu. Krasne vidim ako sa vyhovaram kolko mam ja prekazok a dovodov preco nechudnem. Si super!

zarinka9
3. feb 2013

@dadak aj ja chcem ísť k vám chudnúť 🙂

annalena
3. feb 2013

@ada274 dakujem 🙂 ja uz som sa fakt na seba nemohla pozerat, bolo mi zle z kazdej fotky... a tie moje stravovacie navyky boli tiez vsetko ine, len nie zdrave.

zulfizar
3. feb 2013

@meggi0201 A ktorú zumbu cvičíš??

patka1979
3. feb 2013

takze dievcata moje od zajtra pridavam k cviceniu aj zumbu ked na stacionarnom bicykli je vraj malo ..🙂

19ninka27
3. feb 2013

Baby ja sa tiež k vám pridám,super téma asi najlepšia 🙂) ja sice mám 54 kíl..ale brucho mám otrasneeee.:/ sa hanbím aj do plaviek,ja som typ postavy jablko,veke bruchoa boky,zadok žiadny ani nohy...aj tie trochu rozkysnuté :-/...idem začať cvivčiť,do leta chcem mať 45 kíl,alebo v pase len 70 cm,nakolko teraz mam 88cm..:-/ dačo otras...je to neskutočne ako to niektore baby zvladaju a zapru sa..a maju pevnu volu...dnes ked budem mať čas pridám foto bruška🙂 a o tri mesaice pridám fotku či sa dačo zmenilo..🙂 ale po pravde sa hanbim sem dať foto.:(

19ninka27
3. feb 2013

@dadak aj mna možeš pridať do tabulky?..neviem ake udaje ti mám dať,asi miery,.a vahu ?..aj fotku??,

superego
3. feb 2013

Zenyyyy :D presne dva tyzdne od mojho aktivneho cvicenia-chudnutia hlasim dvoj-kilpvy ubytok a 2 cm dolu z pasa 🙂 tesiiiiiiim sa opat som 69-kilova mlada dama :D

barborkam
3. feb 2013

Ahojte dievcata. Gratulujem k uspechom a tiez sa pochvalim mojim usilim. Prva foto po porode 75kg a druha foto po 10 mesiacoch 57kg.

adinka77
3. feb 2013

@superego super a čo si cvičila?

dadak
3. feb 2013

@ada1981
@ssiska
@nienna
@charlottte
@zarinka9
@19ninka27
Baby, takze mame temu sukromnu, 20 kilo dole...napiste prosim @ercinka nech vas prida do skupiny...tabulka hotova 😀 od zajtra zaciname...😀

superego
3. feb 2013

@adinka77 ahoj, mam cinky doma cize zdviham tie, zdviham nohy, robim brusaky, polodrepy.. Vsetko robim v 30-tich opakovaniach po 4 serie 🙂

lucikatn
3. feb 2013

@dadak @ercinka
babuľky môžem sa k vám pridať? Denne vás čítam lebo je pre mňa táto téma veľkou inšpiráciou a keď mám chuť so všetkým skončiť tak ma vaše príspevky vždy podržia....

ssiska
3. feb 2013

@dadak no uz sa tesim , aj ked po dnesnych minokach som m na zaciatku 🙂

dadak
3. feb 2013

baby a ako tu dam tabulku? robila som to v excel a tu ako fotku to dat nemozem, lebo to nema priponu jpg...☹ ako to teda mam ulozit? a ako to tu dat?

ssiska
3. feb 2013
ssiska
3. feb 2013

@dadak
v pc nie som dobra, pozri tuto stranku
http://www.chudnutie-ako.sk/forum/viewtopic.php...
je tam takyto odkaz na tabulku:
https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0Ap...
ale ako sa to dava neviem ☹

dadak
3. feb 2013

@ssiska nevadi, tabulka hotova, takze instrukcie som dala do tej sukromnej... takze kazdy kto sa chce pridat napiste @ercinka a ja vas len doplnim ...
tu potom budeme davat fotky a nase uspechy...teda ak suhlasite...oki? s tou tabulkou sa nejako pohram...zatial budem poctivo zapisovat a ked to budem vediet vlozit, tak to tam aj supnem...dobre?

19ninka27
3. feb 2013

@dadak písala som už ercinka nech ma prida..ale to musim najst tu druhy skupinu či ako ?..kde mam hladat tu sukromnu skupinu:/ som do tochto blbec.:/

ssiska
3. feb 2013

mozno by sme si mohli stanovit kazde 2 tyzdne vaziaci den a nahlasit vysledky...

ssiska
3. feb 2013

@19ninka27 kym ta neda do skupiny sa nedostanes, aj ja cakam

19ninka27
3. feb 2013

@ssiska ja som jej len napisala IP...a potom ked ma prida kde to mam hladat ?.🙂

dadak
3. feb 2013

@19ninka27 neboj, ked ta prida, tak ti pride sprava...
@ssiska inac baby, bolo by dobre, aby ste mi poslali zajtra rano, vase udaje.. do tabulky pisem kg, cm pas, boky, a brucho...urobila som to zatial na februar..a aktualizujeme v pondelok....kto chce, moze pisat udaje, kazdy druhy tyzden... ale zajtra rano cakam vase prve udaje...a napisala som do sukromky aj plan stravy a cvicenia...😀DD

ssiska
3. feb 2013

myslim, ze ked nas prida, pride upozornenie, potom sa ti v sukromnych diskusiach ukaze tema 🙂

dadak
3. feb 2013

@19ninka27 neboj, ked ta prida, tak najdes si na to upozornenie a potom uz tam budes ako doma 😀