Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@michalovicova ,nádherna premena,gratulujem, za ako dlho sa ti to podarilo? a aj si cvicila?
@ujanka hej len strava. Som si dala spravit jedalnicek. Jedia sa tam normalne veci. Aj pecivo, ryza, cestoviny, zemiaky, co mnohi nejedia ked chudnu... Len si teda musim vsetko vazit. A nejem sladke, vyprazane a take tie veci, co vsetci ovladaju zeby nemali a aj tak ich do seba cpu. 😀 .. som sa nasrala ked mi znama zatrepala ze ma nespoznala lebo nevedela koho v 4.tom mesiaci pozna. To bol riadny kopanec.
@lisettka a komu si si ho dala urobit? Ak ti teda nevadi podelit sa o kontakt. Podla fotiek vidno ze funguje tak preto som strasne zvedava ;) s poznamkami okolia som na tom asi podobne ako si bola ty ale ako naschval ma zacalo hnevat koleno tak momentalne na nejaky sport, aj ked by som si nan pri dvoch detoch nasla cas mozem teraz zabudnut...
Dievčatá, nejaké odporúčania pre ženy, ako ja...No, kde by som začala?...
Pred pár rokmi, vlastne ešte kým som nemala dcérku, som dosť často športovala, korčule, plávanie, futbal s chlapcami na ihrisku, proste vkuse pohyb, diskotéky atď. Nemala som potrebu riešiť stravu a pohyb, veď som to robila nejak spontánne. Stále som sa pohybovala od 40- 42 kg, Aj vtedy to nebolo ono, ale s odstupom času som bola ako modelka 🙂 Teraz mám 53 kg a som ako veleryba.
Po pôrode som mala 39kg, pol roka na to, som mala svojích 42 -44kg (už tam som mala 2kg navyše). No a málo pohybu, už mi nemal kto kočíkovať, kým by som zašla na korčule, už som nechodila na disco, kilečká sa nalepovali. Neskôr som začala chodiť na zumbu, ako taký pohyb - za mesiac som schudla 4kg, ale časovo mi to nevyhovuje, lebo pracujem presne v tom čase, ako sú hodiny. Doma sa neviem odhodlať, mám rôzne knihy, DVD, CD, prístroje a všetko možné aj nemožné na cvičenie. Vydrží mi to týždeň a už ma to nebaví. Potrebujem parťáčku, nejakú dobrú radu a jedálniček, ktorý by mi vyhovoval. Celulitídu mám aj na čele :( Od dovolenky som pribrala 3 kg, nerobím nič iné, ako počas celých 5 rokov, čo som doma s dcérkou. Pijem, stravujem sa podľa možností, niekedy sa nedá raňajkovať, niekedy nie je čas na obed, večeru nejem, aj keby som mala ísť spať hladná. Strašne ma nafukuje, puchnú mi prsty na rukách, a už nemám veľké len brucho, ale aj zadok a stehná. Pomoooc.... 🙄
mas 53kg? a vyska? moja dcera ma 165cm a ked mala 55kg..tak mi volali zo skoly ze je podvyzivena musim k lekarovi.. ☹
výsledky s chudnutím pod osobným vedeným www.akochudnut.eu
@michalovicova moooc sa mi páči ako teraz vyzeráš ja vyzerám ako na tvojej prvej fotke možeš mi prosím napísat čo všetko si robila ako si sa stravovala či si cvičila a z akej vahy si schudla akolko mas teraz dakujem za odpoved 😉
Ahojte dievcata fandim Vam a tiez sa pustam do toho. Len na rozdiel od niektorych s omnoho vyssou vahou. Ked vidim niektore foto by som povedala az anorektickych , tak si myslim, ze som z ineho sveta. Neviem preco niektore chcu za kazdu celu vyzerat ako 16 rocne spagety. Ja osobne ani nemienim vsetok cas travit sebou, rozmyslanim co mam jest, co pit a stale cvicit. Planujem nejest vecer, vylucit biele pecivo, vylucit sladkosti, malinovky a zaradit beh , pesej chodze mam vela. Ale prepacte, mam pocit, ze pre niektore je to zivotna priorita mat 50 kil. Podla mna 170 cm zena ked ma 70-80 kg je to uplne v pohode. Nechapem preco tak sialene niektore chudnute. Ved mate deti, radsej ten cas travte s nimi. Ste matky a nie fitnesky.
@bobulka34 Podla mna zalezi od toho ako boli baby zvyknute vyzerat a vazit pred tehotenstvom. Ja som nikdy chuda nebola, tak ked porodim /som v 22 tyzdni tehotenstva a uz mam 15 kg navyse/ nemam ambicie vazit malo, budem rada za povodnu vahu- pri 168cm som vazila 65-68kg. ale ako pisem...nikdy som chuda nebola, nepotrebujem menit satnik a podobne. Ale chapem spagetky, ze chcu byt zas spagetkami. A ten tvoj plan ako zhodit je idealny...tak nejak budem postupovat aj ja urcite /ak to moja pevna vola zvladne/. Plne Ti davam za pravdu v tom, ze po porode mame byt hlavne maminami a az daleko za tym modelkami:o))
@kamilkak presne tak, ako to je tu vela krat popisane. vzdy ked som stracala volu, otvorila som tuto temu 🙂 zaklad je vyradit bielu muku. biely cukor. ziadny biely chleba, ziadne rozky. ved to celozrnne pecivo je rovnako dobre. a ziadne sladene napoje. len cistu vodu, alebo s citrónom. a denne vypijem aj 3-4 litre. takto idu kila dolu, ci chces,alebo nechces. netvrdim, ze sem tam nezhresim. kolace od babky, alebo sem tam nejaka horalka a cokolada, mi vôbec nevadi a vynimka potvrdzuje pravidlo. na co som si dlho nevedela zvyknut, bola kava bez cukru. ale teraz ked ochutnam osladenu, tak ma az napne. ble. a tiez som si zvykla dat si castejsie len mäso so zeleninou. ked sa najem, nemam pocit prejedenosti. ale tiez to nie je stale. skusila som aj tabletky, po ktorých som mala nechutenstvo, ale islo mi to dolu aj bez nich. dolezity je ten pitny rezim. no a dvakrát do tyzdna cvicim, kvôli sebe a ochabnutym svalom. doma to cvicenie bolo dost ubohe a casom ma to prestavalo bavit. takto vypadnem dva krat do tyzdna na hodinku z rutiny, raz si zatancujem na zumbe a raz tvarujem svaly. v kolektive, s hudbou a predcvicitelka opravuje techniku, aby to malo ten spravny efekt. lebo som zistila ake zbytocne chyby som robila doma sama. naozaj to ide. staci len trochu zmeny v strave. ziadne diety, ziadne hladovky a potom dohananie. ale tiez som skusila trojdnovy post a ten bol tiez dobry na precistenie criev. za rok a pol som to dala. jedine, co mi vadi, je ovisnuta koza na bruchu, ale verim, ze masazou dam aj to do slusnej formy casom.
@bobulka34 ja mam 172 kg a mam okolo 63 kg. mala som okolo 70 ked som bola v zahranici a potom ako tehotna som sa vysplhala aj na 80 kg. ale teda pri tych 70 kg som sa necitila dobre. a kedze tehotenstvo je zase uplne o inom, som bola siroka v strede, takze tam si neviem seba samu predstavit ako "normalnu" postavu.
nie, nemusime byt vsetky anorexicky, ale cez 70-80 kg na taku vysku je teda dost.
Ono tak moc ani na tej váhe nezáleží, nakoľko sme každá iná. Ja mám napríklad ťažkú kostru aj svaly po otcovi - je to chlap ako hora - bez 2cm má 2m.... 😀 Takže veľa záleží aj od toho. Ja mám napríklad momentálne 177cm a 78kg a som spokojná - a už mesiac udržiavam, ak ešte niečo pôjde dole budem rada ak nie nič sa nestane ( išla som dole z 87kg - sa mi to vyšplhalo ako som prestala kojiť). A inak nikto mi nechce veriť, že pri tom ako vyzerám mám toľko kg - že kde ..... 😀 😀 😀 Oblečiem nohavice 38-40 a vrch 38, niekedy aj 36. 😉
@monika2519 kolko ti to trvalo?
@monika2519 Ahoj....mozes napisat z akej vahy si isla a na aku si sa dostala? A kolko ti to cele trvalo? A ako si upravila jedalnicek? Uzasna premena! Gratulujem!
Vdaka
@lisettkaahoj, gratulujem...pekne si schudla..ja som dala dole 12 kil ale fotky nedavam,lebo nie sa cim pochvalit..som nizsej postavy 160 a stale vazim 68..chcem dat este 8 kil dole, ale akosi strascam pevnu volu.Tych 12 kil som dala dole zeb chleba, peciva a sladkosti..Pred rokom som porodila synceka.AKo sa to tebe podarilo..ja nemam chut, ani cas, ani odhodlaanie cvicit, lebo mame doma maleho rychlo a zbesilo...
https://ca.screen.yahoo.com/editor-s-picks/trol...
priklad ze schudnut sa da, len treba chciet. a mat tu spravnu podporu okolia
@dominikaqq ahoj no trvalo mi to od 14 .3 do 1.8 takže 5 mesiacov keby som si nerobila prestavky tak by to bolo urcite aj skôr 🙂
@straska ahoj no šla som z 82 13.4 na 60 1.8 najskôr som mala jedalnicek to som schudla na 67 a potom som mala dosť šalátov a cez týždeň som moc nejedla a cez víkend som si dala hocičo ale myslím ze dosť k tomu prispelo ze som prestala kojit a bohužiaľ aj začala fajčiť a v auguste 2 sme sli na dovolenku tak som tam nechcela byt veľryba🙂 dakujem

Takže 1, týždeň po sekcii 2. 10 týždňov po sekcii a 3. 14tyzdnov po sekcii dnes som už 4mesiace a 2tyzdne po zajtra pridam foto 🙂