icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
19ninka27
3. feb 2013

@dadak Dakujem🙂

ssiska
3. feb 2013

@dadak no tak idem hladat meter nech ma z tych mier ale nepicne 😀

dadak
3. feb 2013

@ssiska 😀DD, aj mne by sa trebalo odmerat, alesa bojim, ze sa ten meter roztrhne pri tom cisle... 😀DD

19ninka27
3. feb 2013

@dadak ked ráno sa mi nedá a o 4 tej rano bežim do práce:-//..stači aj večer poslať??nevieš poslať foto kde meriaš presne,pas,boky, a brucho ?..🙂

ssiska
3. feb 2013

@19ninka27 cez najsirsie miestecko ha, ha 😀

19ninka27
3. feb 2013

@ssiska 😀 ježiiiš umrem od hanby 🙂)...inak baby,nedáme aj foto ako vyzeraju naše brucha teraz a potom pri konecnom výsledku ?...či ??

ssiska
3. feb 2013

@19ninka27 to cislo este zvladnem, ale odhalene brucho nefotim 😀

19ninka27
3. feb 2013

@ssiska 🙂 oki,ja len tak..🙂 aby sme videli ako sme vyzerali a ako stihlo budeme vyzerať🙂 🙂 aspon dufam..:-/

ssiska
3. feb 2013

@19ninka27 inak sa tesim, bude sranda a podporime sa, cisielka budu v sukromke, tak ich neuvidi cely konik 😉

19ninka27
3. feb 2013

@ssiska ešte lepšie..🙂 len sa nejak toho cvičenia držat,a menej jesť,a mať pevnu volu :-// ale dáme to 😀 😀 :D

ssiska
3. feb 2013

@19ninka27 jasne ze to dame, 😉 aj ked neviem ako rychlo take cisielko zhodim 😀 ,len nech sa ercinka pripoji a hodi nas do temy

meggi0201
3. feb 2013

@superego ooooooo táto správa ma moc nepotešila 😀 😀 😀 😀 ale zase na druhej strane povzbudila, že ak by to opadlo, tak treba začať opäť 🙂 no zatiaľ ma to drží, aj keď len druhý deň, ale u mňa aj to je obrovskýýý úspech 🙂

meggi0201
3. feb 2013

@zulfizar cardio party s Bettom, či ako sa volá ten týpek, táto ma veľmi baví, už ju viem pomaly naspamäť 🙂 trvá 45 min. ale ja si dávam tak pol hoďky a tečie zo mňa, tlak 500/800 😀 😀 😀 ale potom dobrý pocit a to je to hlavné, ešte k tomu neskôr dáke brušáky a myslím, že to mi pre začiatok stačí 🙂 tuto je video http://www.dailymotion.com/video/xrzug8_zumba-f...

zulfizar
3. feb 2013

@meggi0201 Ja som to cvičievala, aj to, kde bol s Melissou... bavilo ma to asi mesiac...a potom už nie... na začiatku som sa tiež potila...ale potom po polmesiaci to už bolo v pohode a zistila som, že som s tým neschudla ani gram☹

lucy_em
3. feb 2013

Fuuu ..trošku závidím týmto úspechom čo tu čítam 🙂 ale v dobrom samozrejme 😉
A chudli ste niektorá aj keď ste kojili ? vraj sa to neodporúča... a okrem toho ..neviem či aj niektorú z vás toto trápilo...ale ja ako som porodila tak som maximálne pažravá.... 😖 ... Toto som mávala len pred menštruáciou takéto stavy...ale toto trvá od pôrodu vkuse...hrozné chute mám..a hlavne na sladké ☹ Pomôžte prosím ...
A ešte mám otázku ...vráti sa panva do pôvodného stavu ?? 😢 myslím či budem mať šírku bokov takú ako som mala alebo to je už nemožné ? ... Vďaka ..a Veľa šťastia v chudnutí 😉

minnie55
3. feb 2013

Wau baby, uplna parada....straasne ste ma namotivovali. Ja sa uz od piatku snazim chudnut, verim,ze tentokrat to vyjde a konecne sa nebudem musiet za seba hanbit. Dufam, ze o take 2 mesiace pridam aj ja fotky 🙂 momentalne mam 74 kg a 165 cm...fuj. Pred svadbou som vazila 48 kil, citim sa ako velryba. Po prvom tehu som schudla na cca 64 kil, ktore som si drzala, kym som opat neotehotnela...

marys001
3. feb 2013

Baby date ma prosim vas do sukromnej k vam chcem ja pekne s vami chudnut , citam vas tu pravidelne kazdy den motivacia je velmi velka ,do leta byt o 15 kg lahsia ? od utorka idem aj cvicit tak sa tesim na to velmi 🙂

strakoova
3. feb 2013

@dadak aj ja chcem do tabulky...možno ma to naštartuje...dnes ten salat,rezne,kolace...ježiskove husličky,zas ma o 2kg viac... 😅 ak nezačnem zajtra tak už nikdy...ale počuvaj ,ak budem mat najviac zo vsetkych zeniciek,nedavaj ma tam,lebo odpadnem od hamby 🙂

zarinka9
3. feb 2013

@ercinka pridáš ma prosím do skupiny, nech sa od zajtra do toho dáme,???? 🙂

dadak
3. feb 2013

@zarinka9 pridavam ta ja...oki?

dadak
3. feb 2013

@strakoova pridavam ta do tabulky aj do skupiny...sukromna...20 kil dole 😀 tak sa vola

patka1979
3. feb 2013

@barborkam moja ako si to dosiahla?

patka1979
3. feb 2013

dievčata do keda sa obporuca pit voda lebo mi vravia ze do 18hod potom ze po 18hoz zavodnuje ze sa neodporuca pit voda dakujem 😀

vieruna
3. feb 2013

Dievcata mozem sa aj ja pridat do sukromky, aj ked nechudnem? 😨

majulienka27
3. feb 2013

@dadak ahoj rada by som sa pridala aj do tabuľky aj do súkromnej témy, ďakujem

zena1
3. feb 2013

@dadak ahoj,mozem sa pridat medzi vas?

majula111
3. feb 2013

ahojte babulky.tuto temičku som nasla nahodou pred 5 dnami,a odvtedy cvicim jillian,upravila som aj stravu,hlavne vecer nejem,a ziadne sladkosti,dufam,ze mi to aspom trochu pomoze zhodit.moje momentalne rozmery su 178 cm a okolo 75 kil,moj ciel je 65 a menej.dufam ze sa mi to podari.a chcela by som sa spytat,tu Jillian ako treba cvicit?kazdy level 10 dni?dobre som to pochopila?kolko to trva dokopy?ak mozete niektora odpiste ,a ak by sa dalo,rada by som sla do sukromnej,hanvim sa tu vycapit foto,ked je to verejne.dakujem 🙂

vitacalcin
3. feb 2013

@dadak ja by som sa tiež chcela pridat k vám ďakujem

eliem
3. feb 2013

Ahojte poprosim pridať do súkromnej🙂)))dakujem

alienka73
3. feb 2013

@majula111 ano presne tak kazdy level 10dni, co ja viem ma 3 levely takze 30dni to trva a potom asi nieco ine od nej , tusim ma aj ine cvicenia. Ja som zatial na 7mom dni 1veho levelu, takze este 3 x a idem na 2jku level.