Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Ahojte baby.mohla by ste mi pomoct?mohli by ste mi napisat ktore ste tak vela schudli ze co ste jedavali rano obed vecer..proste jedalnicek..dakujem.
Baby napiste mi nejaku dietu cim sa naozaj sa da schudnut..
@judit26 zle si začala. Dieťa je zle povedana, lebo potom budeš mať sklony ju porušovať. Nájdi si, čo ti robí dobre, napr vysad pečivo, alebo vysad sladké, sacharidy jedz najneskôr na obed, poobede a večer už len bielkoviny. Čím skôr si to osvojis, tým lepšie. Keď to budeš volať dieťa, nikdy trvalo neschudnes 😉
Diéta, nie dieťa 😀
@judit26 Ja som teraz začala tú 8 - hodinovú dietu je aj tu taká skupina, ja som si práve povedala že nebudem žiadne diety už že už som všeličo vyskúšala a vždy som poľavila no tuto sa mi akosi začalo dariť tak uvidíme.
@michaela1711 a to je aka?
@ivuska027 a pecivo vobec nemozem ze?
@judit26 no sú to sacharidy. Príde na to aké? Či aspoň celozrnné, grahamove a pod. , ale biele isto nie a tak nanajvýš na raňajky. Ďalšia zásada je, jesť 5x denne. Ja napr. 7:15, 10:00, 12:00, 16:30 a 20:00 (chodím cvičiť 5x týždenne 18:00-19:20, čiže skôr večeru nestiham) a HLAVNE nedojedat zabudnuté jedlo. Ak nestihneš raňajky, už si ich nedaj na desiatu, ale len tu desiatu. Raňajky už totiž nespalis, tie si mala páliť ráno. Rozumies mi trochu?
@judit26 mne pomáha dodržiavať režim doobeda saracharidy a poobede bielkoviny... jem všetko na čo mám chuť, ale len doobeda. teda samozrejme nie moc....poobede už sa snažím len syry, maso a zeleninu ... a hlavne to sladké trochu viac obmedziť... lebo však ja som schopná zožrať denne jednu čokoládu...tento týžden som sa do toho pomaličky pustila a dúfam že už vydržím dlhodobo ... a nejaký ten pohyb k tomu...
ake vysledky dosahujete?? pochvalte sa 🙂
@judit26 tykame si 😉
no to nebolo z vecera do rana, trvalo to rok, potom sa to nejak zastavilo, a teraz som v nejakom medziobdobi, kedy sa snazim nazad dostat do rezimu, aby sa to znova pohlo. Keby som schudla dalsich 30, este stale mam z coho chudnut ☹ 😠 😒 😝 🙄
Pečivo teda ja nejem, ani bielkovinovy chlieb. Aj cestoviny len pohankove, spaldove. Bielu muku teda vobec. Aj detom uz len spaldovu alebo celozrnnu napr do palaciniek a pod. Okrem toho, mna z chleba naduvalo, cize mne to vyhovuje. Ked zjem z chuti chlieb alebo rozok, na druhy den som ako vzducholod 🙄
@judit26 to 8 hodín ješ napr. od 9:00 do 17:00 a ješ praviedeľne raňajky, obed, olovrant a večera a po tej 17:00 hodine už nič sa neje do 9 rána len voda alebo čaj alebo káva.
@judit26 https://www.modrykonik.sk/group/7797/ toto je tá skupina
@judit26 ked vynechas pecivo, na milion percent schudnes. Z akej vahy ides? Ak nechces tu, daj IP. Cestoviny kupujem v kauflande. Drahe, no co ja viem, 1,70€ 400g. Su to 4 riadne porcie. Cize cca 40 centov jeden obed. To podla mna nie je vela. Radsej si ich dam s kuskom kuracieho, jogurtom a sampionmi a mam obed do 1,50€ aj keby coby, ako si dat menu v restike denne 3,50€(peniaze nelutujem) a potom mozem nafasovat sekeru a ist drevo rubat, co mi to bude pol dna stat na zaludku a zaspavat z toho budem. Vies, je to otazka pohladu. Mam dve deti, manzela, pracu, domacnost, 5x tyzdenne cvicim, vypekam torty kamosom a da sa to stihnut aj si samostatne navarit 😉
baby viete mi poradit niake chutne a zdrave recepty mozno ale aj take co by som mohla varit aj detom hlavne niake zo zeleniny ryzou, cestoviny
@adamkofjo v skupine cesta k mojej premene najdes kvant receptov vhodnych
Baby aj s vami sa chcem podeliť o zdravší kolacik, jablkovy, nepeceny, bez pridaneho cukru 🙂 a chutný!! http://nanicmama.sme.sk/zdrave-recepty/jablkovy...
Ahojte ☹ kedže mám po sviatkoch dosť pokazený žalúdok tak som si dnes na raňajky dala chleba s maslom, ale podľa Vašich rád keď chcem schudnúť by som žiaden chleba nemala. Keďže som počula že niektorý výrobcovia chleba trošku zavádzajú. Napíšu že ražný a je tam viac pšenice ako raž tak ako mám vedieť ktorý môžem?
@dolly3 musíš čítať aj malé písmenká v obchode, síce nákup trvá trošku dlhie, ale určite sa to vyplatí. a neskôr už budeš vedieť čo je kvalitné. dosť chvália slatinský chlieb.
@denislava jasné, že vidno rozdiel🙂

@winnerka a jedalniček aký mate neake rady recepty?potrebovala by som 12 kil schudnut ,roky som mavala 55kg a naraz 12kg za rok,a nejdem zhodiť,strasne mi chuti jest uz to trva 4 roky fnuk 40r mam