Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@tuppe ahoj aj ja som pridala foto ..no ja mam zase problem s zadkom a bokami ale brusko si myslim ze mam celkom ok .
@kralovahola dakujem☺ podla macingovej sa stale stravujem,normalne jedlo mi uz ani nepyta ani nechyba ☺ ked som prvy krat zacinala neverila som ze nieco z toho bude 😀
@daniela40 dakujem ☺
Ahojte kočky chcem sa spýtať nejdete pečivo tak vlastne na raňajky čo jete? Ja viem že mojim problémom je práve pečivo teda chleba salám alebo rožok. Neviem si to predstaviť bez neho. Dajte mi prosím tip čo teda namiesto toho.dakujem
@kika050 ja napr Knackebbrot.ci ako sa to pise 🙂
@kika050 ja raňajkujem niekedy vločky, ale väčšinou nutričný koktejl Formula 1 🙂 už vyše 8 rokov - nízkokalorické vyvážené jedlo, ktoré si stihnem pripraviť vždy, lebo je to minútka a tak nemám problém nestíhať raňajky ani pri práci alebo pri malom 🙂. Mixujem si to väčšinou s nejakým ovocím, kokosom, škoricou alebo kakaom, podľa príchute. nízky GI, 23 vitamínov a minerálov a dostatok kvalitných proteínov pre svaly 🙂. Pri chudnutí je to náhrada dvoch jedál, najlepšie raňajok aj večere - aj s tým som schudla aj po pôrode čo tu mám fotku vo výsledkoch.
@lorrita a kolko to stoji??
aj mna zaujima cena
@kotatko1232
@agnes9
Bezlepkový 43,2€ - je s hrachovým proteínom a chutí jemne za čerstvým hráškom a normály zo sójovým proteínom 39,24€. Ak sa používa na chudnutie ako náhrada dvoch jedál denne tak to máte na cca 2-3 týždne a ak jedno jedlo na udržanie váhy ako zdravé jedlo namiesto klasického chlebíka tak raz toľko. V prípade spokojnosti je možná registrácia potom cezomňa priamo u dodávateľa so stálou 25% zľavou. Tá cena u mňa v e-shope je s 10% zľavou oproti bežnej predajnej a 5% ešte za platbu vopred je zľava. Po zaregistrovaní sa v e-shope vidíte všetky ceny - pravidlo firmy pre oficiálnych členov. Príchute sú - Čokoláda, Cookies and cream, Jablko-škorica-karamel, Jahoda, Tropické ovocie, Vanilka.
Naco platit nehorazne sumy za take "koktejliky"? Staci sa zdravo stravovat jest vyvazenu stravu a chudnutie nastane hned a aj lepsie sa clovek bude citit.
skusala som kokteily tabletky krabickove jedla a nic z toho som neschudla len penazenka chudla.baby takym blbostiam ako je neaky prasok ktory ti vynahradi stravu je bordel a chemia a narobi vam akurat vredy.
Kazdy predajca chvali svoj tovar 😉
@kika050 ja nejem pecivo ani chleba vobec napriklad a na ranajky si davam bud jahle s medom ,alebo jogurt nizkotucny alebo jahle s medom alebo pohankove vlocky
@bibinka379 trosku som domotala ... tak ze este raz Oprava: ja nejem pecivo ani chleba vobec napriklad a na ranajky si davam bud jablka struhane s medom a struhanou mrkvou ,alebo jogurt nizkotucny alebo jahle s medom alebo pohankove vlocky
@bibinka379 ja mam kamaratku pije to uz skoro 6mesiacov alebo aj viac a schudla 20kg.cize na chudnutie to ucinkuje aj bola na operacii a skor sa zregenerovala ako normalne.cize aj to je dobre nato.ale tak jasne je to zdravsie ak papate vela ovocia a zeleninky.
@bibinka379 ak máš rada mak, vyskúšaj jablká s makom 🙂 výborná vec
@lorrita dakujem ,urcite vyskusam.to moze byt ozaj dobre ☺ ja si davam vsade orechy ,jablka orechy,ci jogurt,ci tie hahle aby to malo aspon chut neaku.no budem teraz striedat s makom
@bibinka379 ja hlavne od kedy máme malého oveľa viac riešim veci bez cukru - sladím mu všetko banánom, kokosom, teraz v zime toho sladkého ovocia veľa na výber nie je. Teším sa na leto 🙂. Ale mak milujem a nechcela som ho jesť klasicky s cukrom alebo medom osladený v štrúdli alebo rezancoch, tak som si spomenula nedávno na túto alternatívu a oblizujem sa 🙂 a žiadny cukor naviac, len prírodná fruktóza. Aj ovsenú kašu alebo krupicu už sladím banánom. Naučil ma to malý a som veľmi rada. A orechy mám tiež pravidelne, tie si zobkám len tak väčšinou samotné
Dievčatá, klobúk dole a držím všetkým palce. Ja mám deti už staršie 5 a 7, tak chudnem tak pozvoľna, ešte niečo na bokoch a doladiť bruško a som spokojná. Hodne sa s nimi nabehám, tak to šlo docela samo a dlho som kojila. Ale inak som so sebou spokojná. Dajte svoje skvelé príbehy sem: www.smekrasne.sk. Je to kampaň na podporu sebavedomia slovenských žien, krásne sme práve také aké sme. A dá sa vyhrať balík kozmetiky. Všetkým skvelým ženám veľa zdravia a pevné nervy 😎
@lorrita ale to su fakt palky :(
@lorrita prosim sprav ohladom toho koktailu atd..uvazujem nad tym ze si to objednam 😀
@kotatko1232 poslala som správu 🙂

kocky, vcera som mala narodeniny, dnes si davam prvy den - zo serie 60 dni. 60 dni idem na sebe makat.
zacinam s Jillian, - 5ty tyzden, kde som prestala cca pred dvoma mesiacmi.... do fitka som ani nepachla ani nepamatam, tiez asi 2 mesiace, plus mam este jeden vstup do fitka s trenerkou, co som dostala este v novembri od partnera.....
drzte mi palce!