icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
mimi1111
2. jún 2016

Ahojte, tiež by som chcela schudnúť. Vie mi niekto poradiť čo všetko vyradiť zo stravy?

janka91
2. jún 2016

Ja by som tiez chcela asi 4 kila schudnut a viem ze by som mala vyraradit pecivo a sladkosti len ta pevna vola je slaba. Ale musim to dokazat tak ako pred 4 rokmi ked som schudla 10 kil tym ze som vyradila pecivo a sladkosti a samozrejme pohyb k tomu. Inak to dolu nepojde. Tak snad to zvladnem a vydrzim to 🙂

petkovamiruska
3. jún 2016

@mimi1111
@janka91 kocky mna ked sa asi treti clovek spytal ci som tehotna bolo mi uz fakt blbo....kedze si to aj zelam a polozia ti taku otazku kvoli nadvahe nie je to nic prijemne...uz som sa pokusala schudnut,ale furt som to prerusila...slaba vola...teraz mam treti tyzden uspesne za sebou...nie som clovek co sa vie dotlacit k tomu aby dodrziaval jedalnicky a jedol len tolko kolko moze...preto jem velmi velakrat na den...namiesto bieleho peciva jem len celozrne a namiesto 2-3 krajcov co som bola schopna zjest uz zjem len jednu polovicku,pouzivam aj maslo v kuchyni aj normalny olej...aj zemiaky aj ryzu...ale vsetko len s mierou, zmensila som o dost svoje porcie a vzdy mam pri sebe aspon jablko,alebo hrusku ked ma prekvapi hlad a vela vody...pritom som nikdy nepila...cvicim od pondelka do piatku kazdy den...vikend je pre mna sväty cize tam si doprajem kolacik na kave a aj biele pecivo ked som niekde inde na ranajkach...mna to zacalo velmi bavit a som dobita energiou, rano skoro vstavam a robim nam pestre ranajky- vela zeleniny, vajcia....natierkove kremy...vselico...na ovsene kase a podobne ja nie som...no za tie 3 tyzdne som zhodila z vahy len 1,5 kg....ale mam pocit, ze sli dolu cm...nemerala som sa predtym...a ako najvacsia motivacia boli saty na svadbu do ktorych som sa sice zapla,ale vyzerala som ako taka dobre natlacena klobaska....inak iba zo stravy schudol moj manzel 2 kg za tri tyzdne...nakopnite sa, mame tu dobre vzory...
a este mam doma tabulku kde si zapisujem vahu, co som odcvicila ktory den...a na zdrkadle mam fotky premien zien...a stihle kamosky 😉

lula75
3. jún 2016

@petkovamiruska 👌👍💗

majonezka
3. jún 2016

@katkapoli velmi malo bielkovin, si myslim...

mimi1111
3. jún 2016

@petkovamiruska ďakujem. Skusim. Len či výdržim 😔

janka91
4. jún 2016

petkovamiruska- drzim palce nech sa ti podari dosiahnut tvoj ciel 🙂 velmi dobre viem ake to je tazke ale urcite to stoji za ten vysledok 🙂

petkovamiruska
7. jún 2016

@mimi1111 vydrzis, ak to naozaj chces vydrzis...ja samu seba nechapem ale tyzden stvrty zacal a ja pondelok poslusne na orbitreku a drepujem...normalne sama seba nepoznam 🙂
@janka91 dakujem 🙂 ty uz mas svoj vytuzeny ciel???
ja mam teraz menstruaciu a som zduta ako balon...boli ma brucho a mam krce...dost premyslam ci to dnes zvladnem..jeden den pocas cyklu mi je fakt blbo a to je prave dnes....ale snad sa prinutim...musim...aj ked nie kvoli kilam tak aspon kvoli kondicii...v mojom veku byt ako taka krepla...

janka91
7. jún 2016

@petkovamiruska- moj ciel je 52kg. A urcite okrem chudnutia chcem aj spevnit zadok stehna a brucho. Viem ze to je makacka ale musiiiiim ked chcem byt spokojna sama zo sebou. 🙂 no to ty si dobraaa ze takto makas to ti zavidim ja sa neviem este donutit tak na 100 percent :-P

mimi1111
7. jún 2016

@petkovamiruska veľmi chcem a verím že kilá pôjdu dolu

petkovamiruska
8. jún 2016

@janka91 kolko si mala pociatocnu vahu? Ja som mala zaciatkom roka az 64...panecku uz nato ani spominat nechcem...pred kramami som sa vratila skoro na 60kg...mne sa to potom hned vsetko spusti...mavam problemy s travenim pred...teraz som na 58,5...ale chcem aspon 57...vytuzeny ciel 55...ale vcera som objavila fotky spred 5 rokov a nechapem ako sa zo mna stalo tela...
Makam dalej...ja verim ze vytrvalistou sa vysledky dostavia...co su to 4 tyzdne...nic...cize uvidime na konci leta ci daco bude vidiet potom pridam aj fotky...snad aj vydrzim...o par tyzdnov ideme na dovolenku, ale uz som si vyhliadla fitko kde si zabehnem kym vsetci budu este spat 🙂

janka91
8. jún 2016

@petkovamiruska- no ja som mala 64kg schudla som na 53 a teaz mam 57 😕 chcem tych 5 kil dat dole na tych 52. Cvicim zatial len doma.

saranca
8. jún 2016

Treba respektovat telo a aspon prvy den menstruacie si dopriat oddych. Drzim palce.

petkovamiruska
8. jún 2016

@janka91 to ako sa ti podarilo? Co a ako cvicis? Ja som nadsena uz aj z toho co robim lebo to ide pomaly ale snad isto prec...ani si neviem predstavit aby som mala 52 zas 🙂 a ako dlho ti to trvalo kym si schudla na 52???
@saranca no ja som nad tym cely den premyslala co spravim, ale doteraz som sa kazdy mesiac supla na postel/gauc pod perinu...teply vankusik a ibalgin...nevedela som si pomoct...ale doteraz som ani nikdy nedokazala cvicit pravidelne...tak som si povedala ze to skusim...a nic mi nebolo, brucho sice ako balon...obcas tie krce, ale asi som az prilis pevne presvedcena a idem bez vynimiek...bojim sa, ze ked vynecham ze sa nenastartujem...ako dieta...drzis, drzis a potom zhresis a nakoniec sa uz nevratis k tomu...teda to bol moj pripad...

mysuliatko7
10. jún 2016

@veronicka51 Ahoj,kup si knihu Brichac Tom.. Je to v skratke : uz stare,zname ,milion krat omielane , ze jest treba pravidelne..Ale ma tam aj fajne receptz a mna osobne to nakoplo 🙂 Jes vsetko,aj sacharidy aj sladke sem tam... Za 3 mesiace mam dole 9kil 🙂

janka91
10. jún 2016

petkovamiruska- ja cvicim len tak podla seba take klasicke cviky ako su brusaky a podobne. Tych 10 kil som schudla tym ze som chodila na zumbu 2 krat do tyzdna obmedzila som pecivo a sladkosti a trvalo mi to pol roka.

petkovamiruska
13. jún 2016

@janka91 ja tiez idem podla seba....ale dnes pritvrdzujem :D idem na hodku na crosstrainer a este aspon pol hodka ine cviky...snad to dam...buduci tyzden mame dovolenku a ja by som chcela aby mi na vahe svietilo aspon 56 aj kebyze 56,9 ale aby som to dala 🙂 ja to musim dat...

patka182
16. jún 2016

ženuškz idem do toho s vami snad sa mi to podari dat tak skvekle vzsledkz ako Vám

petkovamiruska
16. jún 2016

@patka182 ja nemam este ziadne porovnatelne tu s babami,ale pod do toho 🙂 je to super pocit...

petkovamiruska
17. jún 2016

No dievcata tieto saty bol moj impuls...tu je zatial rozdiel po 4 tyzdnoch...prva foto hore vlavo to som ich akurat rozbalila a citila sa ako prasa...posledna fotena pred chvilkou...celkom fajn pocit...dnes som si obliekla rifle po 2 rokoch...dufam, ze malinky rozdiel je aj viditelny - kazdopadme sa v nich uz citim lepsie 🙂

mimi1111
20. jún 2016

@petkovamiruska dlhšie som tu nebola môžeš mi prosím napísať čo jedavas a co si obmedzila?ďakujem

petkovamiruska
21. jún 2016

@mimi1111 ahoj 🙂 hehe nemyslim si,ze som spravna osoba na taketo rady lebo nie som ziaden profik a vela veci robim nespravne to sama viem, ale ja nemam rada ked mi niekto nieco zakazuje, predpisuje...
neviem drzat ziadnu dietu,lebo sa idem z toho zosaliet jedavat podla nejakych pravidiel, gramazi...nato milujem jedlo az prilis 🙂
cize jedavam vsetko,ale s velkou mierou....ked saliem za bielym pecivom tak si ho dam, ked potrebujem cokoladu tiez si ju dam...ale za 6 tyzdnov som zjedla 2 biele zemle, asi 2 riadky cokolady :D
jem aspon 4-5 x denne...pijem vela vody...snazim sa aspon dva litre na den...pila som mozno dva litre na tyzden...jedavam aj zemiaky,aj ryzu aj cestoviny....ale velmi malo,urcite nie kazdy den...pouzivam normalne maslo.....jem vela vajec, veeeeelmi vela zeleniny,ale jem aj hranolky :D
ale ja som napriklad na ranajky niekedy zjedla aj dva tri krajce chleba alebo 2 zemle....a teraz zjem napriklad volske oko so sunkou, jednu paradajku, trocha uhorky,papriky,redkvicku...a k tomu polovicku celozrneho chleba ktoru si rozdelim este na polku a jednu si dam s papirkovym kremom a druhu s pazitkovym...desiata jablko...obed normalne - kuraci alebo rybaci steak k tomu zelenina, jeden zemiak...zalievky jedavam normalne...olovrant -mozarella a paradajka...vecera - ovocie a vodaaaaa
5x do tyzdna cvicim tak po hodinu denne...ale zatial som vela na orbitreku...chcela som zapojit tabatu,ale casovo to nestiham - po dovolenke si to uz inak rozdelim..
ale ja som schudla za 6 tyzdnov len 3 kila.....
mne to staci,lebo ma to zacalo bavit a robim to rada...a neskutocny pocit je otvorit krabicu s oblecenim,ktore som chcela darovat sesterkam lebo som sa do mojich nadhernych veci nevpratala a obliekat si ich ako minuly rok....je to na nezaplatenie...
neverim,ze stale idem podla seba a cvicim pravidelne...ale v piatok odchadzame na dovcu a mozno pridem ako tela a uz sa nenakopnem :( (pevne, ale verim, ze sa to nestane)
kazdopadne ti drzim palce 🙂 a uz vobec chudnes?

helulik
21. jún 2016

Chcete byt do plaviek top a citit sa skvelo a spokojne? ☺ napiste ip a budete nadsene... ved leto sa uz zacalo, tak sup so sebou nieco robit... 😊

mimi1111
23. jún 2016

@petkovamiruska ďakujem, chudnem snazim sa tiež jem veľa zeleniny obed si dám normálne čo doma navarim ale menšiu porciu a potom zasa zelenina. Sladké som obmedzila. Len necvicim 😞 v robote sa nalietam dosť a potom s malým som,

cicci
23. jún 2016

@helulik ahoj...tak ako schudnut?

petkovamiruska
23. jún 2016

@mimi1111 a ako si natom??? My zajtra ideme na dovcu..strasne sa bojim, ze sa neudrzim a zozerem vsetko co uvidim :(

mimi1111
25. jún 2016

@petkovamiruska jem viac zeleniny prestala som aj chleba jesť. Mala som 84,7 a po necelých troch týždňoch mám 82,3kg.dnes som porušila a dala si keksik. Kľudne si dal ale po troške to neuškodí. Príjemnú dovolenku 😉

mimi1111
25. jún 2016

@petkovamiruska tých 3 týždne len sladké som prestala jesť a. Teraz som pritvrdila

erika10
26. jún 2016

@mimi1111 ja som tiež začala pred 3 týždňami, a z váhy 81,7 som to dala na 77,9, čiže úbytok 3,8 kg. A to som tiež občas porušila, raz sme boli na oslave a raz sme mali oslavu doma... No nedaj si, keď vidíš tie dobroty 😀 Už teraz sa teším, keď sem vycapím fotky predtým a potom 😝

mimi1111
26. jún 2016

@erika10 super, aj cvičíš? Lebo ja nie ani nebeham