icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
jana290585
17. júl 2016

@petkovamiruska dakujem este mam co robit 🙂 potom nezabudni pridat foto drobceka, u mna je to uz rok co som si nasla dve palicky juuuj ... tak to prebehlo 🙂

petkovamiruska
17. júl 2016

@jana290585 no ja zvazujem ci cvicit dalej alebo nie...kolko si pribrala pocas tehotenstva?

jana290585
17. júl 2016

ja vela 🙂 okolo 24kg :/ pri 1.tehu 32kg, dala som dole, potom pri druhom tehu 15kg, dala som dole, a pri 3. to uz som bola fit, makala, dodrziavala stravu, vecer ziadne prilohy ... a ked som otehotnela a bavila sa s lekarkou, povedala ze komplexne sacharidy by sa mali v tehu jest aj vecer. tak som zacala jedavat aj na veceru ryzu, ci zemiaky a podobne, a potom to islo strasne nahore tie kila :( urcite som dala aj cokoladky aj blbosti, ale rozhodne nie vela, sem tam na mna chute prisli ale nic strasne... takze myslim ze kvoli tomu ze som bola zvyknuta skor na fit stravu a ked som dala tie vecere ine hned sa to na mna lepilo :( teraz je hlavne ze malinky je zdravy a v poriadku a mozem to pomaly stracat 🙂

darmord
Odpoveď bola odstránená
lenkakales
Odpoveď bola odstránená
marylinmary
21. júl 2016

Babiky prosim vas podarilo sa vam za mesiac zhodit nejakych 5kg? ci to nie je zdrave? kamoska ide na konci auguste na dovolenku a vymysla ako by mohla rychlo schudnut 😖

jana290585
21. júl 2016

Mne ano, ale je to narocne ;)
@marylinmary

timea7
21. júl 2016

@marylinmary podľa toho z akej váhy ide, ale myslím, že by to mohla dať, ak teda nemá 54kg a 168cm....na začiatku to ide rýchlejšie. Nie je to veľmi zdravé, nejaké to kilečko sa jem vráti už na dovolenke, ale zase môže premýšľať ako pomaly a trvalo.

lulubenc
23. júl 2016

@denisa87 Ahoj, vyzeras super, aky detox si mala? Mas nejaky jedalnicek? Dakujem

shanis
24. júl 2016

@marylinmary mne sa podarilo za 3 tyzdne 4 kg 😉

radovanko3
24. júl 2016

Idem sa pochváliť aj ja,trošku Vás namotivovať...moje skore: 42 rokov,4 detičky 🙂,moja premena trvala 15 mesiacov 😉 ...cvičila som prvý rok doma sama,neskôr fitko,čo sa týka stravy-zásadne si ju robím sama,kedže sa tomu venujem pre zdr,problémy ...Źiadna diéta-vyvážený jedálniček a samozrejme disciplína 🙂

mariamaria88
24. júl 2016

@radovanko3 OMG, citam tvoj opis..pod nim fotka v ciernom..ja ze to je uz premena. 😀 😀 😀 potom som zrolovala nizsie a trochu som sa zlakla. Prepac, ako klobuk dolu, makas riadne a pri 4 detoch to ja mam pri 2 dost...Ale za mna si vyzerala dobre vyssie...nenahnevaj sa prosim 🙄

janina1007
24. júl 2016

@radovanko3 nooo foto vysie - krasne zenske tvary ... foto nizsie.... prepac ale toto nie je vobec zenske... skor mi to pride ako chlap ☹

radovanko3
24. júl 2016

@mariamaria88
@janina1007
dievčatá v pohode 😉 .Tá druhá fotka bola "predsúťažná" 🙂 momentálne až takto nevyzerám...Tie kyprie tvary za mňa už určite nie-skrývať bočné a brušné faldíky,šúchajúce sa stehná o seba 😀 .Je pravda,že mojím cieľom bolo schudnúť-ale ten výsledok-previs brucha,vnútorné stehná mi pri každom kroku viali ako vlajky,spodné ruky ako kuracie krídla a o ovisnutom zadku ani nepíšem 😀 😀 😀 Váha bola síce OK ale výsledok KO.Tak som začala spevňovať a naberať trochu svalov,ale z jedlom rastie chuť,takže neskôr to už bolo o motivácií súťažnej 😉 .Momentálne som trošku ubrzdila a užívam letné benefenity 😉 😉 😉 .Ale ja to beriem-sto ľudí,sto chutí...

zuzlicek44
24. júl 2016

@erika1235 to ako , za 3mesiaceeeeeeeeeeeeeeeee? 🙂

caroline88
24. júl 2016

@radovanko3 klobúk dole

janinka444
26. júl 2016

@jasmika ako si na tom s vahou dnes? Podarilo sa ti udrzat vahu?

jasmika
autor
26. júl 2016

@janinka444 som necele dva mesiace po pôrode ale vahu si udrziavam..sem tam Kilo dve vybehnu hore dole ale v podstate som spokojna. Teraz po poôrode mam ešte štyri kila ale pomaly idu dole

janinka444
26. júl 2016

@jasmika aha, to je trochu ine ked si po porode....to by si si mohla kludne dovolit aj nadvahu....to si presla poriadnou zmenou podla 1.foto...zaujalo ma to, lebo ja som presla velkou zmenou asi za 1,5 roka - 30-35 kg a teraz snazim sa to udrziavat....preto by ma zaujimalo ako si to medzitym udrzala teda tu vahu po schudnuti..aky rezim si mala?

jasmika
autor
26. júl 2016

@janinka444 ja som akosi tak prirodzene prešla na tú zdravšiu stravu... jem kooopec zeleniny, snažím sa hýbať, aj ked nie pravidelne... doprajem si aj sladkosti.. dokonca mám také tie obdobia že žeriem ako kyselina 😀DD ale potom zas si poviem .. hopla.. takto nie... a naspäť sa kontrolujem... už je to také prirodzene... no a také bežné že doma kupujem len špaldovú celozrnú múku, či cukor trstinový alebo brezový, vela ma baví skúšať piecť či robiť nejako koláčiky a sladkosti na zdravo-- teda orechy, datle, banany... avokado...také kadečo..... hlavne to ide kôli tomu že viem že už nikdy nedopustím aby som vyzerala tak ako pred tým.. a teda viem že vždy sa dá s váhou niečo robiť.. nie ako tie kočky čo lamentujú aké su velké a nevedia schudnúť... Ale však ty si profíčka ked si tolko schudla..

sanny77
1. aug 2016

@radovanko3 ahoj, super, mne sa paci ake mas brusko a po 4 detoch, jedno velke wow, obdiv... daj mi prosim nejake typy ako sa ti to podarilo, strava atd, mozes aj priamo do spravy, SUPERRR!!! 🙂

sanny77
1. aug 2016

@radovanko3 ahoj, super, mne sa paci ake mas brusko a po 4 detoch, jedno velke wow, obdiv... daj mi prosim nejake typy ako sa ti to podarilo, strava atd, mozes aj priamo do spravy, SUPERRR!!! 🙂

radovanko3
1. aug 2016

@sanny77 dakujem 😉 ,čo sa týka samotného brucha-tak to je len hlavne o strave,pokiaľ ju dodržiavaš,potom už "vyšperkovanie" cvičením nie je tak zložité 😉 .Ja si robím jedálniček od začiatku sama,nakoľko som mala vážne zdr.problémy,veľa som si naštudovala,neskôr pomohla aj známym a vždy sa dostavili výsledky,tak som sa rozhodla to zúročiť a urobiť si certifikát 🙂 .Mňa tie jedálničky a strava veľmi baví 🙂 .Takže jednou vetou-strava+cvičenie

sisa.b
1. aug 2016

@radovanko3 úžasný výsledok!

zuzaneckanr
2. aug 2016

@superego super vysledok, ako si ho dosiahla?

denisa87
3. aug 2016

@lulubenc Ahoj,je to detox,od Biocomu,a volá sa regenor,ano,je tam zmena stravy,chudne sa mastou 😉

buckovak
3. aug 2016

@zuzaneckanr superego je už dávno neaktívna, tak predpokladám, že neodpíše. Už to rozpísala v diskusii ako sa jej to podarilo, stačí si to prečítať, a samozrejme nebrala žiadne tabletky na chudnutie 😉 , ako nikto z týchto báb čo sem dali svoje fotky

gaga12
6. aug 2016

Ahoj divčata môžem cviiť aj ked kojím niektora ste tak robila lebo ja vidím ako mesiac čo mesiac kilo hore a už ma to škre.Dakujem

mariamaria88
6. aug 2016

@gaga12 ahoj.cvicim aj kojim,cca 4, mes. zatial bez problemov 🙂

gaga12
6. aug 2016

@mariamaria88 tak ja idem na to dakujem