Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@timea7 vies co ma nejaky 167cm a vaha sa jej uz drzi dlhsiu dobu na 65 a nie a nie to dat dolu. Tak vymysla ako co najskor aspon tych 5-6kg dat dolu 😖
@marylinmary vieš čo, ja by som sa kvôli dovolenke nesnažila nasilu rýchlo schudnúť, nemá to zmysel. Bude v strese, aby to dala dolu, v strese sa chudne ťažko,potom na dovolenke bude jesť normálne, kg naskáču rýchlo späť, ona bude frustrovaná z toho, že pribrala. Stravovala by som sa zdravo, snažila sa hýbať a odvážila by som sa až po dovolenke. Ja totiž na každej dovolenke schudnem, je to tým, že mám dostatok spánku, žiadny stres, pravidelná strava. Po dovolenke bude oddýchnutá, nebude ju stresovať žiadny termín, do kedy má koľko kg dať dolu, ak pridá pravidelný pohyb k zdravej strave, neverím, že tých pár kg dolu nedá. Možno by bolo ešte lepšie, ak by kg tuku nahradili kg svalov, aj keď by vážila rovnako, vyzerala by nepomerne lepšie.
Veľmi veľa obéznych žien začalo mať problémy s váhou od momentu, kedy rýchlo potrebovali schudnúť pár kg
dievčatá, ak môžete, poraďte. Vidím, že mnohé ste tu dosiahli fantastické výsledky. Ako ste začali? Ja som už tak domotaná, že neviem, ako začať. Snažila som sa vylúčiť sladké, bielu múku, nekombinovať v jednom jedle sacharidy a bielkoviny, nejesť večer.. po viac ako mesiaci: 1 kg naviac (namiesto toho, aby bolo aspoň 1 kg dolu). Potom boli štátnice, pribrala som.. Mám aj autimunitné ochorenie, napádajúce štítnu žľazu a na kontrolu mám ísť až v októbri, ale je pravdou, že sa zle stravujem. Rozmýšľala som, že pre začiatok by som mohla začať detoxom podĺa Mačingovej alebo sa aspoň nastaviť na režim zdravšieho stravovania podĺa 90-dňovej diéty. Skrátka, na začiatok by som potrebovala nejaký približný jedálniček, aspoň na zorientovanie sa. Neviete mi poradiť, čo pomohlo Vám? V minulosti, keď som sa pokúšala zdravo stravovať, to dopadlo väčšinou tak, že som opakovala stále zopár jedál dookola.. Nepoznáte prípadne nejakú stránku, kde by tie zdravé jedálničky boli?
@bolavyzub ahoj ,ja nedopustim na detox macingovej zo 103 kg mam 78 kg aj ked uz nedodrzujem teraz presny postup jedalnicka stale jem zeleninu ryby...
vaha stoji ..
Da sa vydrzat jej detox a ked vidis tie vysledky tak ta to motivuje a pokracujes dalej.. vyskusaj neolutujes 😊
@bibinka379 super 🙂 to za aku dobu?
@janinka444 od januara presne od 1.1.2016 som na detoxe....
ak si pozries moj profil je tam viac fotiek kde mam 103 kg 😀
ďakujem bibinka za typ. Klobúk dolu, krásny výsledok 🙂 Keď držíš od januára - zopakovala si viackrát detox alebo sa už len inšpiruješ receptami a dodržiavaš základné pravidlá? Ja by som práve to chcela - nakopnúť sa k celkovej zmene stravovania.
@bolavyzub detox som drzala 3x za zebou a potom uz len jedla veci podla jedalnicka na co som mala chut 😊 mba to praveze dost nakoplo .
tak ze drzim pakce ak do toho pojdes..zaciatky su tazke.
@bibinka379 detox by mal byt len 28 dni a potom pauza
@bibinka379 aj si cvicila?
@janina1007 nie necvicila. A posala som si s macingovou osobne a pytala som sa jej ak skoncim 28 ci mozem ist odznova povedala ze kludne mozem. 😉
@bibinka379, 3x za sebou si držala ten detox? Wau, zrejme ti naozaj sadlo to stravovanie , @07022007, 11 kg za mesiac, pánečku. Dievčence, obdivujem vás, že ste to vydržali, čo som čítala, je treba sa dosť prispôsobiť pri detoxe, nakupovať a pripravovať predpísané jedlá, časovo je to dosť náročné. Ale išla by som do toho. Hádam za ten čas sa aj nejaké stravovacie návyky vytvoria a možno aj chute zmenia (dúfajme). Hlavne, že si držíte váhu. Gratulujem.
@bolavyzub podla mna to vobec narocne nieje . Len som si to varila vzdy cerstve tak ze ked sa varila taka repa (2h. Cca) tak by som ju uz aj surivu pochrumala 😀
ja som napriklad dala dolu viac nez 20kg. Od januara a vaha sa stale drzi .
dievčatá, je veľmi povzbudzujúce vás čítať 🙂
@bolavyzub urcite,tiez som tuna silu naberala 😀
@radovanko3 prepac, ale druha fotka to je nieco strasne.
Tak pridavam svoju premenu...ktora trvala cca 3mesiace...vyska 166cm...prva fotka 78kg...druha 59kg...este to chcem potiahnut na 53kg...zaklad je stava, obmedzila som sacharidy a pridala pohyb 🙂 chodim behat a cvicim s vlastnou vahou, od septembra chcem zacat cvicit v posilke 🙂 a este chcem dodat, ze mam poruchu stitnej zlazy a beriem hormonalne lieky 🙂
@radovanko3 nadherna postavička 🙂
@barbora_t ja chudnem pol roka a ide to pomaly, obdivujem ta ze si to tak rychlo zvladla. Co si jedavala?
@svetluska82 mala som obmedzené sacharidy, jedla som hlavne zeleninu, tvarohy, cottage, ovocie, mäso, ryby, syry,...
Zo stravy som vyradila pečivo,múku,cestoviny, sladkosti, zemiaky,... 🙂
to len tak v skratke 🙂 inak veľmi pestrý jedálniček som mala, treba byť kreatívny a venovať dosť času na prípravu jedla 🙂

dakujem za prijatie do skupiny