icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
jana290585
25. aug 2016

@radovanko3 vyzeras uzasne :* tam niekde sa chcem dopracovat 🙂

pencil
25. aug 2016

@barbora_t jedla si zeleninu surovu, alebo si venovala cas jej tepelnej uprave?

holubicka28
25. aug 2016

@radovanko3 vyzeras perfektne, a nie kazdy vie/chape, ze pred sutazou je treba sa vyrysovat, aby boli vidno svaly a slachy..🙂

lutomm
25. aug 2016

@radovanko3 klobúk dole. Takéto ako si ty obdivujem, ja by som to nedokázala

radovanko3
25. aug 2016

@lutomm ale áno,dokázala,samozrejme to nejde z dňa na deň,ale postupne,ako sa hovorí-pomaly dalej zájdeš...ja som začínala pred rokom a pol,len škoda,že tak neskoro-po 40-tke,ale veľkou oporou mi boli moje 4 deti a manžel

jana290585
25. aug 2016

@radovanko3 top!!! ;)

radovanko3
25. aug 2016

@jana290585 ešte nie 😉

jana290585
25. aug 2016

@radovanko3 Tak si na najlepsej ceste 🙂 aku mas prosim stravu ? iba silove treningy ?

radovanko3
25. aug 2016

@jana290585 stravu si od začiatku robím sama pre zdr.problémy,ale venujem sa jedálničkom dlhšiu dobu-o chvíľu budem končiť s certifikátom,momentálne cvičím len silovo,bez kardia viac ako 4 mesiace,nakoľko potrebujem pribrať aspoň 3-5 kg

barbora_t
25. aug 2016

@pencil surovu,na pare,grilovanu,dusenu,...podla toho na co som mala chut

patka182
25. aug 2016

@denisa87 možem vediet o aky detox ide?

michaellasl
5. sep 2016

@barbora_t Waaaw blahozelam!! chcelo to isto pevnu volu, mozem sa spytat ako si sa asi stravovala? dakujem

barbora_t
5. sep 2016

@michaellasl dakujem 🙂 uz som to tu pisala, ak chces konkretnejsie popisat tak IP 🙂

pencil
5. sep 2016

@barbora_t vedela by si poradit aj s nekontrolovatelnym hladom? Cez den sa stravujem "asi" dobre, vela zeleniny, snazim sa vyvazene, ale vecer, cista tragedia, totalne ma premoze priserny hlad, ale taky ten tazko kontrolovatelny hlad, zjedla by som uplne vsetko a najlepsie hned, hlavne sladke. Cely den nemam problem sa stravovat/spravat zdravo, ale ked pride vecer - zaverecna! Co s tym?

wladka
5. sep 2016

@barbora_t aj ja prosim popisat do IP. Vdakaaaa

svetluska82
5. sep 2016

@pencil ahoj, ja mam ten isty problem a neviem zatial ako s tym uspesne bojovat, ked pridem domov o tretej dam si obed, a potom este vyjedam ☹

barbora_t
5. sep 2016

@wladka vytvorila som si album, mám tam pár fotiek, môžeš nabrať inšpiráciu 🙂

lentilka46
5. sep 2016

@barbora_t wau, klobuk dole!!!! Uzasna premena za 3 mesiace!!! Mozes aj mne blizsie popisat do IP prosim? Ja cvicim cca 2 mesiace, ale rozhodne nemam rovnaky ucinok..ani len podobny 😕

barbora_t
5. sep 2016

@pencil presne viem o akom hlade hovoríš...a je počas dňa dostatočné množstvá?? ako často počas dňa ješ?? lebo ja ak jem každé 3 hodiny večer extrémny hlad nepociťujem 🙂 lebo posledné jedlo mám okolo 21:00-21:30

barbora_t
5. sep 2016

@lentilka46 akurát chystám album o mojej premene, tam pekne rozpíšem čo ako som jedla, lebo sa ma viacero báb na to pýtalo, tak si to môžeš potom kludne aj tam prečítať, do konca týždňa to budem mať skompletizované 🙂 lebo je to na dlhšie

lentilka46
5. sep 2016

@barbora_t super napad!! Este mam otazocku, tiez mam problem so stitnou, nerobilo ti chudnutie a zmena nejake zdravotne problemy?

barbora_t
5. sep 2016

@lentilka46 zdravotné problémy som nemala 🙂 jediné čo ma trápi, je že mi strašne padajú vlasy, ale to mi padali aj predtým, teraz je to trošku viac, ale rastú mi nové 🙂 neviem či je to nejaká obmena alebo čo 🙂 plus robím stále pod neonkami, vraj aj z toho dosť padajú, ale beriem na to vitamíny tak dúfam že sa to dá čoskoro do poriadku

bolavyzub
5. sep 2016

@pencil - keď som sa snažila schudnúť, vylúčila som sladkosti, cestoviny, pečivo - taktiež som mávala takéto stavy. Nevedela som, čo si počať, tak keď som prišla z práce, prvé čo som urobila, že som schytila fľašu s medom a tú som vyjedala lyžičkou. Kto nezažil, nepochopí 🙂 Mimochodom po mesiaci aj niečo takéhoto stravovania som mala 1 kg navyše. Potom som sa na také stravovanie vykašľala a takéto stavy už nemám a na med ani nepomyslím.
Ale čítala som na nete, že nekotrolovateľnú chuť na sladké môže spôsobiť aj premnoženie kvasiniek, ktoré postihuje hlavne osoby s oslabeným imunitným systémom. A práve vtedy je potrebné obmedzovať sacharidy, sladkosti, čo je ako píšeš a ako to poznám aj ja, veľmi ťažké práve z dôvodu takýchto stavov. Pomáha vraj na to jablčný ocot, zaháňanie chuti na sladké orieškami, a tiež som počula, že chuť na sladké prestali pociťovať ženy, ktoré držali Mačingovej diétu.

bolavyzub
5. sep 2016

ešte doplním, že obmedzenie sacharidov by nemalo byť dlhodobé (ani v prípade tých kvasiniek - netvrdím, že tie sú príčinou každého nekontrolovateľného hladu/chuti na sladké, ale stojí za to si možno o tom niečo prečítať).

pencil
5. sep 2016

@barbora_t zrejme nejem spravne mnozstva a tiez je to hodne spojene s nezdravym ritualom. Som vecer tak utahana, ze lahnem pred telku a uz to ide...

barbora_t
5. sep 2016

@pencil tak to bude asi tým, skús na tom popracovať, sladké zaháňaj ovocím 🙂

pencil
5. sep 2016

@barbora_t idem na to, dnes som odolala, pripravila som sa, nachystala som si spaldove chrumky, su uplne bez cukru a soli, vlastne aj dost nechutne, ale oklamala som mozog, mal pocit, ze jem co chcel a kedze mi to moc nesmakovalo, skoro som aj prestala, radsej idem spat, aby som nebola nahodou zas hladna 🙂

barbora_t
5. sep 2016

@pencil :D to zvládneš a verím že odoláš nájazdu do chladničky!!

pencil
6. sep 2016

@barbora_t ono to cele zacina nakupom v obchode, uz mam tak skostnatene a zauzivane nakupne cesticky v obchodoch, ze ja vlastne ani neviem, co ine si mam kupit, ako tradicne nakupujem. Vobec nepoznam "zdrave" potraviny. Napr. stravim 10min pred mega regalom s jogurtami a netusim, ktory si mam kupit. Akoze nie, nerozhodna, ja by som si hned vzala cokoladovy, ale viem, ze taky urcite nie, no aky zdravy a chutny, tak to teda netusim. A to je len uvod nakupu... neviem co kupit dalej, aby som nebola hladna a nesiahla to sladkostiach, pizze, knedlickoch v prasku a pod.

janula17
9. sep 2016

@barbora_t vyzeras uzasne, super! chcem sa spytat, cim si nahradzala alebo nahradzas prilohy? to co si vymenovala vlastne 🙂 co mam jest na ranajky, ked nie chlebik? vybrala si len zdravsiu variantu? okrem kase, jogurtu, vlociek...mne tie sacharidy proste velmi chybaju, ked si napr na obed dam masko a len zeleninu k tomu tak som po chvili zase hladna a potom len vyjedam blbosti. Tak nie je lepsie sa normalne na obed najest??