icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
zuzulik280
14. mar 2017

@buckovak Dakujem prave vcera som sa jej chystala poslat peniaze dakujem za upozornenie😉

janakri
14. mar 2017

chudnutie podla vopred vypracovaného jedálnička je capina... a ešte za to aj zaplatiť!!!!
ako mi može niekto diktovať čo mám jesť? by som sa zblaznila pri nakupovaní
nedá!!!! sa schudnúť bez vedomostí, treba si o tom aspon dačo prečítať
... dobre sa číta blog Mira veselého http://www.chudnutie-ako.sk/
a knihy od Bukovského
kto chce zhodnotím mu jedálniček- zadarmo- a dám všeobecné rady... ale nikdy nikdo to neurobí za teba... chudnutie začína v hlave, nestačí chcieť
... ja by som vám vedela rozprávať príbehy 🙂

xoxolusik
14. mar 2017

@jana290585 no ja praveze jedavam kedy ako.. Niekedy do seba tlacim rozne zeleninove salaty, lebo mam strasnu chut cely den na zeleninu.. Alebo si spravim cestovinu s podusenou zeleninou a sampinony alebo kuracie prsia trosku pomiesane spolu s tou dusenou zeleninou.. Alebo ryzu a kurca alebo cestovinu s omackou alebo zemiakovu kasu a fasirky.. Proste bezne jedla..

No a vyzera to asi tak, ze ranajky stale vynecham, lebo rano ani nemam cas si nieco pripravovat a ani chut do jedla.. Okolo tej 11tej sa naobedujem, potom zase okolo 16:30 a potom uz nic do konca dna.. Samozrejme medzi obedom a skorou vecerou alebo este vecer stipnem jablko alebo banan alebo jogurt, kavy 2-3 na den a mozno tak 2 caje..

tiper24
14. mar 2017

@janakri spravny jedalnicek robi vela

janakri
14. mar 2017

@tiper24 ale musíš si ho urobiť ty, ty vieš čo máš rada, ake su stravovacie návyky v rodine, a preto musíš vedieť niečo z teorie, bez toho to nemože fungovať dlhodobo, neexistuje!!!!
vari si mamička bude variť podla chudnúceho jedálnička, pre muža zas iné- lebo on povie, no toto ja jesť nebudem, a ešte osobitne pre 7 mesačné dieťa? no to chcem vidieť- vzdá sa po týždni

janakri
14. mar 2017

@xoxolusik a chceš schudnúť?

janakri
14. mar 2017

... ešte dokončím- nie, nie je to jednoduché, treba sa spotiť, ale čím dlhšie sa to odkladá, tým je to horšie
napísať- ale čo mám robiť, ked ja mám rada sladké- čo mám robiť, ked sa mi nechce hýbať,- čo mám robiť, ked na chudnutie nemám čas, máme to v rodine, mám spomalený metabolizmus ... to sú všetko strašne alibistické vyjadrenia
Každá zdravá žena, ktorá nemusí brať lieky ( aj to sa nie zo všetkých sa priberá) a nemá poruchu štítnej žlazy, vie schudnúť. Dá sa upraviť spomalený metabolizmus, dajú sa zvládnuť sladkosti, dá sa prerušiť pažravosť- koniec koncov tým robíte službu aj svojim deťom.

merlinja
14. mar 2017

@michaelaur však ja nechcem riešiť váhu, ale jem veľa sladkostí. Myslím tým "umelý" cukor, ktorý mi netreba. Kvôli zubom, pleti, kandidózam a iným problémom, ktoré môžu vznikať pri nadmernom prísune cukru.

janakri
14. mar 2017

@merlinja zlatá si... tak prečo ich ješ? 🙂

merlinja
14. mar 2017

na podobné otázky ma fakt len "nevhodný" komentár napadá.
cukor je vraj návykový, tak asi preto. a nie som zlatá.
už sa nepýtam, vďaka.
mňa len ten čajík zaujímal, nakoľko je čisto prírodný, žiadna chémia. tak ak sa mi tá pani ozve, chcem len otázočku.

xoxolusik
14. mar 2017

@janakri jasne, ze chcem schudnut🙂

buckovak
14. mar 2017

@zuzulik280 teším sa, že aspoň niekomu som takto pomohla 🙂

bubu37
14. mar 2017
tiper24
14. mar 2017

@bubu37 ty si to uz mala?

bubu37
14. mar 2017

@tiper24 nie,ja nie som na sladké,ale kámoška si chce objednať

merlinja
14. mar 2017

@bubu37 nepoznám, ale ani nechcem. žiadnu chémiu. ono teraz každý jedáva protein a načo keď je v bežnom jedle, nie som športovec nepotrebujem ho. tá nátierka obsahuje síce málo cukru ale čo je izolát, polyol - ako bežný názov živiny mi to nepríde. Nechcem nič umelé, to už si dám radšej lyžicu medu než takéto. Ja nepotrebujem schudnúť (nie, že by som nechcela 😝), len neviem ovládnuť chuť na sladké. 😢

tiper24
14. mar 2017

@bubu37 aha, som myslel ze si mala som sa chcel spytat ze ako to chuti lebo to chvalia

ajuska111
18. mar 2017

@janakri
velmi ti kvitujem. toto je aj pre mna nepochopitelne, ako si niekto moze pytat jedalnicek. to ked budem mat v jedalnicku 30 gramov mozarelly a nebudem ju mat doma, co spravim? treba vediet, co ktora potraviny obsahuje a vediet k tomu alternativu.

pre chudnutie je potrebne pochopit jeho princip. aj ja odporucam mira veseleho, je to najzdravsie a zarucene chudnutie. treba si nastudovat, co je glikemicky index, energeticka hodnota potravin, co jest, aby boli v kazdom jedle zastupene vsetky ziviny a neprepadal nas hlad.

ja chapem, ze dnes su ludia pohodlni alebo nemaju cas a radsej si daju jedalnickek vypracovat, ale ja by som nechcela, aby mi niekto diktoval, co mam jest. ja chcem jest co mam ja rada- aj ked zdravo.

vela ludi, ked som im o tomto hovorila mi povedali, ze to by sa im nechcelo, pocitat kalorie, aj ked som im vysvetlila, ze o mesiac uz mate porcie v oku. ale citala som, myslim, ze na strankach mira veseleho jednu velmi mudru vetu- Je nepohodlne si pocitat kalorie, ale este nepohodlnejsie je byt tucna🙂

tiper24
18. mar 2017

@ajuska111 akoze nebudes mat doma mozarellu? ved potraviny budes kupovat podla jedalnicka 🙂

janakri
19. mar 2017

@ajuska111 ludia sú pohodlný, to si vystihla do písmena presne, či už ide o chudnutie alebo zdravý životný štýl všeobecne ... čím ženy kŕmia ročné deti na MK !! to je na inú debatu

ajuska111
19. mar 2017

@tiper24

ja hlupa, ved samozrejme😀

jana290585
31. mar 2017

tak dnes uz 11 mesiacov 🙂

maafinkaa
31. mar 2017

@jana290585 wau..ako si to dosiahla?vyzeras super

bibi52016
31. mar 2017

@kiss999 ahoj, neviem ci to funguje prave dnes som su to objednala tak uvidim neskor dam ti vediet, kamaratka to ma tiez a zatial schudla cca za mesiac 9 kg. Co je fajn si myslim, len ci z toho nebude jojo efekt.

bubu37
31. mar 2017

@bibi52016 co si objednala?

bibi52016
1. apr 2017

Lives pectin.

bibi52016
1. apr 2017

@bubu37 Lives pectin, preco ?

bubu37
1. apr 2017

@bibi52016 si tu spominala,ze si objednala a kamaratka schudla.Tak ma to zaujalo.A uzivas ich?Máš výsledky?

medek
1. apr 2017

@bubu37 to chceš vážne naletieť na takú blbosť??? Nahoď si lives pectin do facebooku, vyhodí Ti ich stránku, a pozri si recenzie. Píšu, že je to to jablková šťava, za riadne drahé peniaze. Mimochodom fungujú tak isto ako aj ostatné zázraky na chudnutie, klamstvá pri lákaní zákazníkov, samozrejme nikto z toho neschudne, a ani nevrátia peniaze. Potom už nereagujú.
Tá akože kamarátka schudnutá z lives pectinu za mesiac 9 kg, je asi tak reálna ako santa claus. Alebo fakt tvrdo makala na sebe: zdravá strava + pohyb, a išla z trojciferného čísla.