icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
jana290585
2. apr 2017

zo ziadnych tabletiek nikdz neschudnete baby, nevyhadzujte za to peniaze....

bubu37
2. apr 2017

@jana290585 vsak nejdem kupovať,ani som to este negooglila😉

luccyx
10. apr 2017

ahojte baby,idem si po radu....pred dvomi rokmi som schudla za 6 tyzdnov 9kg celkovo za 4 mesiace 14kg.....teraz od 8.1 2017 sa snazim,cely marec som pridala pohyb,a neschudla som nic,ja uz nechapem co robim zle.....po 17.00 nic....nehovorim ze nemam prehresky,ale jednoducho sa nemozem dostat po 70----stale mam 72 dalsi den 70 dalsi den 73 a takto sa to toci uz som zufala,odopieram si vela veci od ust a vysledky ziadne...stitnu zlazu nemam,bola som na vysetreni......niekde robim chybu a nechapem kde cvicenie ma bavi,cvicim 5x do tyzdna 50minut v posilke....sem tam bicykel korcule a stale nic dokonca ani cm nejdu dole,stale sa sledujem ale nemam pocit zeby nieco slo dole,citim sa lepsie vdaka cviceniu,mate podobny problem?

janka334
10. apr 2017

@luccyx áno, ja mám to isté, tiež sa neviem dostať pod 70.
Mamám čím ďalej viac, chudneme už dlhšie ale tam naplno od začiatku roka... Prešlo uz dosť času a výsledok žiadny.. teda čo som aspoň rada, že sa mi postava formuje.. a len doplním že som nízka cca 160cm

mimi27712
10. apr 2017

@luccyx pridaj sa do skupiny Cesta k mojej premene, tam určite nájdeš odpoved. Najskôr máš spomalený metabolizmus a malo ješ, tým pádom nechudnes. Vyskúšaj kalorické tabuľky a zistíš ako máš jesť.

luccyx
11. apr 2017

@janka334 no viem,ze prvy mesiac sa cvicenim pribera mozno,skusim este jeden a uvidim ci sa nieco pohne.....drzme si palce ,cvicenie ma bavilen ma stve velmi ze kila dolu nejdu

luccyx
11. apr 2017

@mimi27712 praveze citam uz vsetko mozne,kaloricke tabulky mam ale ja sa v tom neveim orientovat absolutne,ukazuje mi ze mam zjest cca 5800 a ja mam ledva 5400 ale ked ja niesom hladna nemozem jest predsa nasilu......niekto drzi hladovku papa 1x denne a chudne nechapem tomu uz .....viem,ze sa da schudnut ved som schudla pekne pred 2 rokmi a teaz nic....

mimi27712
11. apr 2017

@luccyx odporúčam pridať sa do tej skupiny a pochopíš

simeksmoulo
12. apr 2017

Moj vysledok za 3 tyzdne 🙂 zatial

zuzulik280
12. apr 2017

@simeksmoulo za tri tyzdne osem kg? super a ako si to dosiahla prosim Ta?

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
simeksmoulo
12. apr 2017

@zuzulik280 Tak nejem vyprazane ani pecivo syry br.maso jogurty len odtucnene..jem zeleninu ryby prsia polievky zeleninove vajcia muku som uplne vysadila a každý druhy den bicykel alebo beh 🙂

denisaja
12. apr 2017
Používateľ denisaja je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od denisaja.

Fuuuuu baby tak to sú perfektné čísla. Ja sa chystám siahnuť po produkte bez cvičenia, lebo nejak to ide pomaly dole

medek
13. apr 2017

@denisaja to je ďalšia zbytočná blbosť.
To čo znamená, že to ide pomaly dole? Aj pre to robíš niečo, alebo jediné čo si ochotná urobiť je dať si zbytočnú tabletku denne a čakať na zázrak?
Produkty bez cvičenia neexistujú a nefungujú, neviem či si aj čítala skúsenosti skutočne schudnutých báb v tejto diskusii, žiadna nepísala, že to bolo z tabletiek, (očividných predajcov, ktorí sa len snažili robiť si reklamu nepočítam samozrejme)

evittam
13. apr 2017

@denisaja Zbytocne​ vyhodene peniaze. Ty naozaj veris,ze budes sediet pred TV, pchat sa cim ta napadne, necvicit a bude stacit nejaka tabletka.😀😀😀
No, tak cakaj na zazrak dalej-ze vraj sa deju. Ale co sa tohto tyka urcite nie.😉

lusinda3
13. apr 2017

@simeksmoulo to na poslednej fotke je niekto iny. Medzi prvou a druhou fotkou nie je rozdiel. Odporucis nam teda zazracny pripravok na chudnutie.....

esselte
13. apr 2017

Ahojte,mate niekto skúsenosti s ketodiet?Je to fakt účinné?Ja si myslím ,že sa tie kilá pi tej diete vratia,kamoska to drží,zatial ma dole 7 kil sa 3 týždne,ale je to drahé,program intense stoji 240 eur a to len prva faza

shanis
13. apr 2017

@esselte ak chces skusit keto stravovanie, tak sa to da aj z bezne dostupnych potravin, netreba za to vyhadzovat tolke prachy a napchavat sa praskovym hnojom....Jasne ked s tym kamoska prestane, tak kila su spat. O keto si treba co to nastudovat...ide skor o zivotny styl, nie o dietu.

lubka23
13. apr 2017

@zltyslonik ahoj,hladala som par stran dozadu na co si asi tak mohla reagovať a fakt som nic nenašla, tipy na chudnutie ani cvičenie nepotrebujem vdaka ;)

simeksmoulo
14. apr 2017

@lusinda3 ako si mozes dovolit tvrdit ze to je niekto iny?? Som to ja tu ti hodim original tu foto...nechapem taketo pripomienky..aaa aky zazrak? Nejem tolko a cvicim..kedze som mala vela kg zo zaciatku to ide rychlo dole

simeksmoulo
14. apr 2017

A po dalsie uz je to - 10kg 🙂

simeksmoulo
14. apr 2017
simeksmoulo
14. apr 2017

@lusinda3 aj toto som.ja 🙂

lusinda3
15. apr 2017

@simeksmoulo mozem si to dovolit. Je to moj nazor. A toto je verejne forum...
A neries. 100 ludi 100 nazorov.

simeksmoulo
15. apr 2017

@lusinda3
Fajn ale osocit ma ze kvazi klamem?aky by som mala na to dovod ved neponukam zidne tabletky ani nic ,nieje to prijemne

shanis
15. apr 2017

@lusinda3 ...ake duchaplne kecy 👎👎👎
@simeksmoulo ........ @lusinda3 ma pravdu v tom, aby si ju neriesila..aj ked ona teba musela, proste si musela rypnut ... po svete beha kopec takychto zakomplexovanych individui 😉 mozu si dovolit vsetko 😀 tak ju nechaj, nech si dovoluje 😉

lusinda3
15. apr 2017

@simeksmoulo ja som nikde nanapisala, ze klames. Nemam chut Ta osocovat . Jednoducho si to myslim. To je vsetko... A v ziadnom pripade Ta nechcem urazit!!
@shanis nemam potrebu si rypnut. Vyjadrila som svoj nazor. Samozrejme s nim nemusis suhlasit... Nikoho som neurazila!

lusinda3
15. apr 2017

@shanis a zakomplexovane indivium si Ty....

angd
15. apr 2017

@luccyx Ahoj, ak môžem poradit: v prvom rade je uuuuuplne zle,že po 17 nejes.Posledné jedlo by malo byť tak 1-2 pred spánkom. NEVIEM, kedy chodíš spat, ale O 7 to asi nie je:0).Ráno sa zobudis a čo zjes, telo si hneď uloží.Ďalšia vec:5x do týždňa posilka?Váha nie je smerodajna,svaly sú ťažšie ako tuk,preto žiadna zmena vo váhe, ale dôležité sú cm.Ani tam nevidno rozdiel?Ak nie.....Podľa mňa skus:3-4 x do týždňa beh alebo spinning :60min a do mesiaca by si mala vidieť zmenu aspoň trošku a potom samozrejme pokračovať .A zdravé stravovanie ostáva. Jesť 5-6x za deň, telo nemôže byť hladné, lebo potom ukladá a piť piť piť vodu🙂......