icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
mama80
22. jún 2017

@andi234 mozem poprosit viacej info. Dakujem.

jana290585
29. jún 2017

@buckovak dakujem Uz Len tie komenty 🙈🙈🙈

ajko
29. jún 2017

@jana290585 Môžem sa ťa opýtať? Čítala som práve ten článok a píšu tam, že si chodievala cvičiť často aj o 4.00 ráno. Som taktiež časovo vyťažená a tiež to u mňa vyzerá na veľmi skoré ranné cvičenie. O koľkej si prosím ťa chodievala spávať? Resp.koľko hodín spánku si zvykla mať, keď si takto skoro vstávala?

buckovak
29. jún 2017

@jana290585 no tie komenty sa nesú bohužiaľ vždy v podobnom tóne na hocijakú tému, tak ako aj tu 🙂 50 na 50, lebo však ľahko je kritizovať anonymne. Niekto maká na sebe a niekto zas kysne za PC a vypisuje svoje "múdrosti" na každú tému čo sa tam objaví...

simeksmoulo
29. jún 2017

AHOJTRE BABY,za 3mesiace som dala zatial dole 20 kil,a tak ma napadlo aj na fb vytvorit straanku aby sme si mohli radiť a podporovať sa 🙂
https://www.facebook.com/pg/Chudnutie-a-výsledk...

jana290585
2. júl 2017

@ajko mavala som 6-7hodin zalezalo aj na tom ako spal drobec, ale v tomto som mala stastie ze mi krasne spaval od 18,00 do rana, takze som vacsinou zalahla s detmi o 20.00 🙂

ajko
2. júl 2017

@jana290585 Hm. Toto je hlavný dôvod, čo ma brzdí... Ja po večeroch pracujem, ani nepamätám, kedy som šla spať skôr než o polnoci.. tiež mi malá krásne spinká ale bežne potrebujem vstávať aspoň o 6.00, aby som starších vyprevadila do školy, nachystala desiatu, raňajky atď.. Čiže keby si chcem privstať na cvičenie, zostávalo by mi cca 5 hod. spánku a to už mám odskúšané, že to dlho nevydržím takto málo spávať.. Skúsim aspoň teraz cez prázdniny, keď nemusím starších "riešiť"...

judyth
2. júl 2017

@kubko jéééjo, si šikovná, ide ti to krásne..ja sa tiež po dlhšej dobe znovu do toho púšťam 🙂, tak uvidíme ako to dopadne, ale verím, že už som dobre nastavená aj ja...cítiš sa lepšie, však? a najlepšie je, že si môžeš obliekať menšie veci...🙂 cvičíš iba doma?

kubko
3. júl 2017

@judyth dakujem, držím, palčeky, určite to dokážeš, hlavné je sa nevzdávať a raz to určite vyjde...... Cítim sa samozrejme lepšie, hlavne, keď sedím mi brucho nevytláča prsia dohora chi chi..., ale ešte to nie je de luxe. Je na mne veľa práce.... Ja chodím do fitka, lebo to je pre mňa také záväznejšie, keď sa objednám k trénerovi, tak aby som neprišla o hodinu a aj naviazanie nových priateľstiev nie je na zahodenie..... Poznám sa doma by som to určite odkladala a radšej išla trhať zelinu do záhrady, alebo mi treba konečne umyt okná.... Takto proste musím a či sa mi chce, alebo nechce idem a nejako to prekonám... Ale to neznamená, že sa nedá cvičiť a schudnúť doma. Je to časovo ovela menej náročnejšie (ušetríš cestu tam a späť) kopec kočiek radšej cvičí doma. Aj ja sa snažím cvičiť aj doma aspoň niekedy, ale málokedy sa prinútim... vždy je niečo dôležitejšie....Skôr len tak, že napríklad sťahujem zadok a brucho pri varení, alebo keď idem niekam autom. Teraz cez prázdniny chcem začať ráno chodiť korčuľovať, lebo cez prázdniny deťom nemusím chystat desiatu, tak ušetrím nejaký čas denne na cvičenie doma aspoň pár brušákov a drepov. Tak veľa zdaru Judyth.

judyth
3. júl 2017

Ďakujem. 🙂 ja teda zas radšej doma pocvicim, kedysi som cvičila Zoralates, to bolo super, ak to robil človek poctivo, bolo to náročné 🙂 ale mňa čaká ešte 9 kg, to už nejako dám 🙂 dúfam..

sticker
nataliabalazicova
4. júl 2017

Mamičky chcete schudnut?
Najlepšie je jesť 5x denne, správne jedlo, v správnom množstve.
Som certifikovaná odborná poradkyňa, napíš mi na natalia.balazicova@gmail.com
Spravím konzultaciu, zostavím jedalnicek presne pre teba (podľa tvojich potrieb, zdravotných problémov,..)
ZADARMO!

michaelaur
4. júl 2017

@nataliabalazicova jasné, čerstvo zaregistrovaná a zadarmo 😂

nataliabalazicova
5. júl 2017

@michaelaur
Áno som čerstvo zaregistrovaná na tejto stránke, pretože inak sa príspevky pridávať nedajú 🙂 to, čo niektoré ženy píšu je až hrozné - aké majú "tipy" na chudnutie
Keďže moja práca je zároveň moje hobby, robim to zadarmo 🙂 pomáham ľuďom, a získavam nové informácie, príbehy 🙂)

simeksmoulo
5. júl 2017

Ahojte chudnem nieco cez 3ti mesiac a zatial mam dole -21,6kg je topre mna velka radost a motivacia,s chudnutim ani zdaleka nekoncim ;) som nakopnuta vpred 🙂

bubu37
5. júl 2017

👍

vivienpil
Odpoveď bola odstránená
medek
19. júl 2017

@vivienpil veľmi nenápadná reklama 🙂

marienka1811
19. júl 2017

@vivienpil by ma zaujimali vase vysledky na fotkach len tak na porovnanie

simeksmoulo
25. júl 2017

Taak babulky hlasim sa opäť 🙂 ubytok na váhe za 4mesiace -25kíl

judyth
25. júl 2017

@simeksmoulo waaaaau, čo si robila?

ivanka1987
25. júl 2017

@simeksmoulo uzasna zmena gratulujem

katkav
25. júl 2017

@simeksmoulo paráda, akú máš prosím stravu? Ďakujem

lentilka46
25. júl 2017

@simeksmoulo klobuk dole!!! Aj ja by som chcela vediet, ako sa stravujes 😊

lentilka46
25. júl 2017

@nataliabalazicova ahoj, ja by som mala zaujem o spominanu konzultaciu a jedalnicek, ak je tvoja ponuka este aktualna 😊

nataliabalazicova
26. júl 2017
jakaem
26. júl 2017

@simeksmoulo gratulujem, krásne to na tebe vidno, opeknela si🙂 a prezradiš ako si to dosiahla?

jakaem
26. júl 2017

@simeksmoulo a môžeš napisať prosim ťa priklad tvojho jedalnička na deň?

letyssia
27. júl 2017

@simeksmoulo ahoj Prosím ťa aj mne napíš ako asi vypadá tvoja strava V priebehu dna

simeksmoulo
28. júl 2017

@judyth
@katkav
@judyth
@jakaem
@letyssia
Baby na fb mam stranku CHUDNUTIE A VÝSLEDKY aj s jedálničkom