Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@michalovicova uzasna zmena.. len tak dalej!!! 😉
@michalovicova klobúk dolu, vyzeráš super, ja sa momentálne snažím so sebou niečo robiť pravidelnou stravou, polovičnými porciami, vodou a cvičením, ale ak to nepôjde, dám sa tiež na tú 90dňovú... už som sa na ňu pozerala a tvoja zmena ma ešte viac utvrdila, že ju asi skúsim 🙂 uvidím, čo sa bude so mnou diať do pondelka
@maggi0201 ...dakujem...mne ta 90 dnova dieta velmi vyhovuje ....a hlavne je vidiet vysledky ,keby som to dodrziavala na 100% tak by to bolo este lepsie ale co uz tiez som len clovek a boli prehresky... do leta este co to dam dole... take 10 kg a som happy.... 😀
@michalovicova a do tých Vianoc si dala koľko dole? A cez sviatky si jedla normálne? Nepriberala si? Lebo ja sa po každej diéte potom neviem dožrať, akoby telo potrebovalo dohnať to, čo som mu zobrala... ja by som potrebovala 15 kg a som tiež šťastná ako blcha v kožuchu 🙂
@meggi0201 ....
do Vianoc za 2,5 mes...-14kg....potom sme isli domov na 5 tyzd.dovolenku tam som jedla vsetko ale uplne vsetko...pribrala som iba 1kg tak som sa vratila -13kg a teraz som zacala zase a momentalne mam -15kg ...a idem dalej zacala som uz aj stepovat a cviky na brusko.... 🙂
@meggi0201 toto mi velmi pomaha na brusko poradila mi to kamoska ktora robi fitnes....robim to kolko krat ma cez den napadne sadnem a cvicim
@michalovicova wow wow wow fakt obdivuhodnééééé držím palce, nech sa ti podarí schúdnúť, toľko, koľko chceš, a keď by som šla na tú 90 dňovku, sem tam sa ťa popýtam, keď nebudem vedieť, oki? 🙂
@meggi0201.... 🙂 neni problem rada poradim ak budem vediet
No maminky čo som tu videla tak je úžas, pred 10 rokmi som vážila 84 kg, schudla som na 59 kg, pred otehotnením, počas tehu som pribrala na 79 kg a teraz mam po Vianociach 72 kg ☹ , ale neva idem na to 🙂 som naladená optimizmom a verím že sa mi to zase podarí 🙂
@michalovicova schudla si perfektne, môžeš byť spokojná, lebo to je aj vidieť. Tak nejak vyzerám aj ja na tých tvojich prvých záberoch a rada by som dosiahla to, čo Ty. Tiež si stále hovorím, že už začnem a nejak sa mi nedarí. Na diétach nedokážem vydržať. Poctivo som držala 90. dňovú diétu, ale keď som po mesiaci nič neschudla som sa naštvala a vykašľala som sa na to. Vlani som si kúpila orbitrek, no zatiaľ mi naň sadá len prach. Ale už vážne chcem a musím začať.
A dievčatá, všetky, čo sa Vám už podarilo schudnúť Vás obdivujem. Tak rada by som tak dobre aj ja vyzerala. Raz v živote sa mi podarilo schudnúť behom 2-3 mesiacov a to čisto tým, že som po 18,00 hod. nejedla a cvičila som - lenže som bola slobodná, bezdetná a mala som 17 - 18 rokov. Vtedy som schudla 10 kg. Už si nepamätám, koľko mi to vydržalo, ale viem, že to bolo "bezbolestné" chudnutie a organizmus už ani nepotreboval toľko jedla ako predtým, som sa tým naučila aj menej jesť. No odvtedy mi pribudli 2 deti a niekoľko rokov navyše, takže mi je jasné, že to nepôjde tak ľahko. Odvtedy som sa pokúšala držať diéty, ale vždy som zlyhala, takže sa chcem uberať tým smerom, že nebudem po šiestej jesť a začnem cvičiť. Držte mi palce!
@michalovicova ahoj, rada sa aj ja pripojim k pochvalam, co si dokazala. Si motivaciou!!!!! Pises, ze si zacala stepperovat. Ja uz druhy tyzden stepperujem, upravila som si stravu a zabudla hlavne na cokoladky, ale chcela som sa s niekym poradit, kto tiez cvici na stepperi.......nevies, alebo neviete aj ostatni, kolko na tom stepperi treba cvicit, aby to malo zmysel? Ja davam denne takych 35-45 minut na tej najvyssej zatazi....takych cca. 3000 steppov.....ma to zmysel, alebo treba viac......zatial som dala za tie dva tyzdne dole 3,5 kila.....dakujem za vsetky rady 😉
@michalovicova gratulujem ti vyzeras super,klobuk dolu pred tebou,perfektna zmena.ja taktiez potrebujem schudnut hlavne z brucha po porode mi ostalo na nej hojne tuku:((mozes mi prosim ta poradit co si cvicila??ja som pred par dnami zacala cvicit jilian michaels 1.level:))
@michalovicova díky za ten link, dám malého spinkať a idem to omrknúť a vyskúšať 🙂 cez deň dám toto, večer pol hoďku s Jillian a hádam to pôjde 🙂
@dorekapa so stepperom mam uz cvik, ja som si ho kupila po synovi, vtedy som zhodila 14 kil, dcerka sa narodila pred 2 rokmi a zatial som nic so sebou nerobila, az teraz nedavno som zasla do pivnice pre stepper a zacala som znova. No ja mam az 70, pred dvoma tyzdnami takmer 74 a chcem sa do leta dostat na 60. Bude to boj, viem, ale musim!!
@natadamik ...ja drzim 90 dnovu a popri tom stepujem nie vela kazdy den max.1000...dlhe prechadzky s malou,u mna bol zaklad upravit stravu a cvicenie ako doplnok ...mne sa nechce cvicit mozno niekto to ma opacne vela cvici a tak moze jest co chce a spaluje to cvicenim....a dala som tu aj link cvicenie na brusko....-15 cm mam z brucha momentalne
@natadamik ja som po porode pred 6 rokmi dala dole za mesiac na 90 dnovej diete 12 kil a bez cvicenia..Teraz mam 64,5 a chcem na tych 60 kil ist dole.No zacala som drzat opat 90 dnovu dietu pred takmer mesiacom a koncim s tym..Je to velmi stresujuce.Akurat dodrziavam to,ze doobeda jem iba ovocie a potom mam normalne delenu stravu a neriadim sa tym,ci mam dnes jest sacharidy,alebo uhlohydraty..je to podla mna trochu chore..jem na co mam chut,ale menej a nekomnbinujem to s tym s cim nemozem,takze ku vsetkemu si davam zeleninu,bud varenu,alebo cesrtvu a po 17stej nejem.Toto je u mna najlepsie fungujuce.Minuly vikend som mala ovocny den a tak som bola slaba,bleda..tie ovocne dni každy 4 den je drasticke..ale to pisem za seba.Mozno su zeny kt.to hravo zvladaju..Ja k nim nepatrim a doma som dostala kvapk,lebo fakt som nevyzerala dobre..vycerpana
@michalovicova prosim ta mozes dat ten link na brucho?
ahojte....tak včera som sa rozhodla, že už mám dosť mojej postavy a ide sa cvičiť!
11/2011 váha 72kg ( pol roka po pôrode) pri výške 162cm....
4/2012 váha 58kg.....necvičila som, nervy-manžel ma opustil....
2/2013 váha 65kg.....v marci minulého roku som sa spoznala s priateľom a nervy sa ukľudnili, tým pádom som znova pribrala....a chýba mi moja postava....
môj cieľ - 55kg....
prvá foto 72kg, druhá a tretia 58kg
ešte sa odfotím dnes....
A v čom spočíva ta 90 dnová dieta?
@mibi41 ahoj striedajú sa ti dni - bielkoviny, škroby, uhľohydráty, vitamíny. Ranajkuješ len ovocie, obed a večera podľa dňa, na obed napr. mäsko so zeleninou a večera by mala byť myslím menšia ale to isté čo na obed. Uhlohydráty je obed napr. cestoviny..... a večer môžeš na miesto jedla si dať kúsok torty..... to si najdeš aj na nete. Keď sú vitamíny ješ len ovocie a myslím aj súšené sa môže a myslím každy 30- ti deň je vodný čo piješ len vodu
@bubu4125 Aj idem na 55kg teda ak sa mi to podari 🙂 mam tiez doma tu 90 dnovu dietu len som sa este neodhodlala do toho pustit.Mam podobne ako ty 163cm a 68kg.
Śkoda,že som tu temu skor nenasla .To je super ako vidno na tých fotkach ked zena krasne schudne.Je to taka motivacia. 🙂))

@michalovicova vyzeras super!
Ja citam, tuto temu a teda klobuk dole pred vami vsetkymi, co sa vam podarilo, je to super!
Tiez som sa vcera dala na 90dnovu dietu, dokonca som bola prvy krat vo fitku, snad budem mat dost pevnej vole na to, aby som to dotiahla dokonca. Aj ked teda ja potrebujem dat dole "len" 6kg, ale aj to ide tazko ☹