Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@dadak na mňa si zabudla, mňa si nepridala do súkromnej 😉
nooo,, preco zase sukromka?? ved s takymi uspechmi sa treba pochvalit vsetkym, nielen pridanym v sukromke??? 😀 😀 😀
@majula111 veľmi ma to teší..že sa môj nápad s takouto temou ujal..je to super... ked to niekoho motivuje..no myslím si že sa nemáš za čo hanbiť..sme tú samé baby... však ja ako som vyzerala..tú fotku hádam ešte niktonevidel a vycapila som ju tu..ide o motiváciu pre všetkých... nemáš sa za čo hanbiť...
@majulienka27 uz si v sukromke.. 😀 posli mi prosim miery... kg, pas, brucho, boky, stehno 😉
@missy97231 tu budeme pridavat fotky...tam chudneme, tu sa ukazujeme 😀
@sarrahmichelle suuuper a ako si to dokazala?
Oki, baby, tak sa v tej súkromke držte a potom sem niekedy pridajte fotky, nech závidíme😀DDd
Ahojte dievčatá, rada by som sa ku vám pridala 😉 Mám 165 cm a poslednú váhu 74 kg 😝 Pred pôrodom som vážila 62 a bola som so sebou celkom spokojná. V tehu som však pribrala niečo cez 20 kg a z pôrodnice som došla s mojou aktuálnou váhou. Ani za svet to nešlo dole. No ateraz, 30.1. som sa už konečne poriadne nasr... a začala som poctivo cvičiť - kalanetiku (30 min denne, vždy keď mi malý zaspinká) a upravila som si stravu. Nejem žiadne škroby - vylúčila som všetko múčne, zemiaky, ryžu,... no a za necelý týždeň som zhodila 4 cm z brucha a 2cm z bokov 🙂 Odvážiť sa nemôžem, vybila sa nám baterka na váhe 😎 šťastná som ako blcha, že sa to takto rýchlo pohlo. V lete zo mňa musí byť znova "čaja" 😀 Dúfam že na 60 kg to dám 😉 pridáte aj mňa do súkromky???
@adrianaolasakova Ako klobuk dole,maš moju uctu,idem so sebou niečo robit,nemozem sa tu na vas stihle pozerat🙂)))Si kočka!!
:( take super citanie a zas sukromka? mozete pridat aj mna prosim? sice este kojim, ale nech sa aspon nastartujem na nieco, lebo o chvilu mi bude vaha ukazovat trojciferne cislo ;(
Môžete pridať prosím Vás aj mňa.Pred dvoma pôrodmi som mala 50kg a výšku 168 cm.Teraz mám 78 kg a nejde to dolu.V lete minulého roka som dala dolu delennou stravou 5kg.No potom sa to zastavilo a už to nejde dole. 😢
@michalovicova prosím ťa môžeš mi napísať ako si to dosiahla 🙂 .Neviem čo všetko mám vysadiť z jedálnička
@dadak
tak ak by sa uvolnilo nejake miestecko, bola by som rada, keby ste ma prijali 🙂 chudnem uz od aprila 2012, dala som dole 12kg a uz dlhu dobu stagnuje, tak by sa mi zisla nejaka motivacia 😀
@dadak ahoj, aj ja by som sa chcela pridať do vašej súkromnej a inšpirovať sa vašimi námetmi ako schudnúť 🙂 dakujem 🙂
Včera večer sa ma moja malá opýtala, že či viem že som trošku tučná a že mám veľké brucho ale že sa nemám hnevať ona to myslí v dobrom. Nemala som odpoveď.Preto by som bola rada keby som konečne začala niečo zo sebou robiť a aby sa moje dieťa za mňa nemuselo hanbiť
@michalovicova kokos si perfektná presne tak isto vizeram ja teraz ako ty na prvych fotkach brucho mi trci neviem kam a bojim sa ako to bude vyzerat ked schudnem ci bude previsat ta suna alebo sa samozrejme zmensi 😕 ako si to dokazala ?
@zuzu7899 no mám podobný prípad mne moj malý miluje vodu a pýta sa ma kedy budem s nimi chodiť na kupaliska som mu povedala že ak schudnem a on na to mami si tučná ? ha to je doslova rana pod pás ked ti taký malý človiečik povie mami aké máš veľké brucho ☹ a preto chudnem uz od 1.1 aby som aspon niečo dokázala do leta zo seba vykúzliť 😀
@zdena7327,@zuzu7899...dievcata drzim 90 dnovu dietu uz druhe kolko...drzala som pre vianocami 2,5 mes cez vianoce pauza a teraz zase...cvicim na stepery a cviky na brusko... 🙂

@dadak aj mna pridaj🙂