Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Baby drzim vam palce,super tema,rada si ju citam,aj ked ju zatial nepotrebujem,ja planujem do leta 10kg pribrat🙂Cvicenie a zdrava pravidelna strava je ta spravna cesta, vela uspechov prajem vsetkym pri zhadzovani kg🙂
@michalovicova no teda, super výsledok

@aleangela ja mám doma knižku Dukanova dieta....u mňa je to dobré, že prvých 5-8kg dám dole do 2mesiacov...možno aj skôr....vynechala som pečivo úplne...jem len z malej misky, čo vyzerá že je plná až sa z nej prelieva....dobrý pocit....jeden tréner mi odporučil L-karnitínové tabletky pred cvičením....tak si to dávam....a asi pred rokom, keď som ešte naivne verila, že mi to pomôže bez cvičenia, som si objednala žalúdočné balóniky vo forme tabliet....tak aby mi to doma nestálo, tak si dávam aj to....
a už mám 3/4hodinu cvičenia za sebou....pokiaľ mi malá spí, musím to stihnúť.... 😝
do leta musím vyzerať tip-top...a moja odmena ( nie len pre mňa, aj priateľovi sa to páči), bude pearcing do pupka ... 😀