icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
bubu4125
5. feb 2013

@aleangela ja mám doma knižku Dukanova dieta....u mňa je to dobré, že prvých 5-8kg dám dole do 2mesiacov...možno aj skôr....vynechala som pečivo úplne...jem len z malej misky, čo vyzerá že je plná až sa z nej prelieva....dobrý pocit....jeden tréner mi odporučil L-karnitínové tabletky pred cvičením....tak si to dávam....a asi pred rokom, keď som ešte naivne verila, že mi to pomôže bez cvičenia, som si objednala žalúdočné balóniky vo forme tabliet....tak aby mi to doma nestálo, tak si dávam aj to....
a už mám 3/4hodinu cvičenia za sebou....pokiaľ mi malá spí, musím to stihnúť.... 😝
do leta musím vyzerať tip-top...a moja odmena ( nie len pre mňa, aj priateľovi sa to páči), bude pearcing do pupka ... 😀

mibi41
5. feb 2013

@mimi000 Ďakujem pozriem na nete. 🙂

sjuz
5. feb 2013

@bubu4125 pekne, planujes 10kil do leta. jaj to by sa aj mne pacilo 🙂

alaniska
5. feb 2013

Baby drzim vam palce,super tema,rada si ju citam,aj ked ju zatial nepotrebujem,ja planujem do leta 10kg pribrat🙂Cvicenie a zdrava pravidelna strava je ta spravna cesta, vela uspechov prajem vsetkym pri zhadzovani kg🙂

bubu4125
5. feb 2013

@sjuz plánujem a musím 😀

zuzka1.
Autor odpoveď zmazal
zuzka1.
Autor odpoveď zmazal
zuzka1.
Autor odpoveď zmazal
sjuz
5. feb 2013

@zuzka1. 12 kil za 9 tyzdnov je uplna parada. gratulujem 🙂

zuzka1.
Autor odpoveď zmazal
zuzka1.
Autor odpoveď zmazal
sjuz
5. feb 2013

@zuzka1. ten rozdiel na fotke je obrovsky ... super.

mimi000
5. feb 2013

@zuzka1. to si sama plánuješ to papanie či ideš podla niečoho??? super sa ti to podarilo 🙂

zuzka1.
Autor odpoveď zmazal
mimi000
5. feb 2013

@zuzka1. super, ach jááj bojím sa že to nezvládnem neviem som z toho uplne taká.... ale musím začat

adinka77
5. feb 2013

@zuzka1. skrátka úžasné 😉

zuzka1.
5. feb 2013

@mimi000 alej jaj, sak na to sme tu, aby sme sa nebali. 😉
@adinka77 akujem pekne

natadamik
5. feb 2013

@zuzka1. Ahoj, naozaj uzasna zmena! Nemas prosim nejaky link na toho trenera, kde by som si mohla blizsie precitat, to jeho 80 % strava a 20 % cvicenie? Lebo ja prave potrebujem vediet, ze co je ta spravna strava .... vopred dakujem.

zuzka1.
Autor odpoveď zmazal
zuzka1.
5. feb 2013

@natadamik dakujem pekne

simcika
5. feb 2013

@michalovicova no teda, super výsledok

superego
5. feb 2013

@zuzka1. Parada!! presne moja filozofia jest vsetko ale pravidelne 🙂 fakt uzasna zmena

zuzka1.
5. feb 2013

@superego dakujem a tebe gratulujem, kocica. 😉

zibi
6. feb 2013

@dadak mozes aj mna pridat? ja velmi neprispievam do verejnych lebo radsej pisem do sukromiek 😉

wisinka
6. feb 2013

@edita84 tiez jem asi tolko co ty, hm.. a kojim.
@haniar drzim prsty, ja som sa dnes postavila na vahu a mam o 10kg menej ako ty (ked si zacala chudnut), ale aj tak je to hrozne :( chyba mi pevna vola

haniar
6. feb 2013

@wisinka dakujem. mne sa teraz chudnutie na vahu zastavilo, ale citim to skor na obleceni.

wisinka
6. feb 2013

@dadak pridas aj mna do sukromky, chcem chudnut s vami a 20kg je malo :(

mimi000
6. feb 2013

@haniar a koľko sa ti podarilo už schudnúť doteraz ?, dnes som volala doktorke - koli štítnej tak výsledky v celku OK ale schudnúť, schudnúť tam mi vyskakujú hodnoty cukru či čo ☹

haniar
6. feb 2013

@mimi000 stale je to len 5-5,5 kg. ale vo veciach sa citim lepsie

sjuz
6. feb 2013

@dadak mozem sa k vam pridat do sukromnej? tiez som sa pustila do chudnutia a este musim 20-25kg :(