icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
keenfan
6. feb 2013

@dadak ja by som tiež rada do súkromky ak by sa dalo, vďaka 🙂

hoogy
6. feb 2013

kocky teda vyjadrujem vam tu svoj obdiv. nastartovali ste ma do dalsieho chudnutia.drzim palce vsetkych co chudnete 😉

andy0015
6. feb 2013

@zuzka1. fii ha dievcata,ako to ze som si doteraz nevsimla toto forum? ☹ ja som bola na dietach hadam cely svoj zivot a kazda zarucene fungovala spolu s cvicenim, no stacilo potom len par mesiacov a bola som naspat este aj s nejakym kg navyse ☹ tak som si povedala DOST! prestala som hladovat, trapit sa a zacala JEST 😀 teraz jem zdravo, racionalne, pravidelne, hlavne maso,zeleninu,ovocie a celozrne pecivo avsak vsetko bez udenin,smotany, muky,tuku ci majonezy 😀 ciim sa super, tesim sa na kazde jedlo ktore mi chuti a sice sa nemozem pochvalit s takymi rychlimi a super vysledkami ako vy,no za 5tt -3kg tiez niesu najhorsie a do leta tych vytuzenych 10kg hadam dam dole a aj vam zelam aby ste kazda dosiahli svoju vytuzenu vahu a postavu 🙂 drzim palce dievcata 😉

opica89
6. feb 2013

preco vlastne robite sukromnu?

zuzka1.
6. feb 2013

@andy0015 gratulujem, vsetko je to o jedeni, ja tomu verim takisto ako verim, ze moje schudnutie pomoze k liecbe mojho gyn.ochorneia a k mojmu vytuzenemu druhemu babatku. neviem sa dockat.
a nechcem byt blba, si vo veku mojej sestry a viem, ze tam uz to chudnutie pojde trosku tazsie, ale pojde. drzim palce, do leta das 15., nie že 10 😉 😵

andy0015
6. feb 2013

@zuzka1. ano,suhlasim,sama som si vsimla ze to neide tak lahko ako predtym,ale viem ze to ide 😉 mavala som 57-65kg a po prvom synovi dokonca 54kg,ale rokmi a castymi dietami to islo hore, no ked sme sa po rokoch rozhodli mat 2he dieta a vaha ukazovala 82kg ☹ bol to sok,tak som nasadila dietu a 5xtt cvicenie a za 10m som schudla na 64kg cize 18kg 😉 pocas tehotenstva som pribrala len 10kg no ked som zacala kojit,tak som sa nevedela dojest a niektore mamicky vtedy chudla a ja presne opacne,za 6tt som pocas kojenia pribrala dalsich 13kg a skoncila som na 88kg cele 2 roky co som maleho kojila .... uz rok nekojim a 10kg islo pekne pomalicky za rok dole a od Noveho roka dalsie 3kg,takze teraz som na 75kg a do jula to bude dufam len 65kg co by mi aj stacilo 🙂 rada sa tu zastavim ak mozem koli inspiracii ci pre radu .... vdaka 😉

zuzka1.
6. feb 2013

@andy0015 to dáš, tak to nejde az tak pomaly. inak som pri kojeni tiez nechudla , ani nepriberala,. pribrala som az po porode asi nejaky polrok, kvoli pco. ale bojujem, som s akoencne odhodlala

andy0015
6. feb 2013

@dari226 ahoj,chcem sa len opytat ako to ide s 90dnovkou pretoze mna neskutocne bolela hlava, citila som sa unavena a po tusim 6tt a -8kg som s nou skoncila a kg sa mi hned vratili a k nim pridali este dalsie 😢 urcite ti vsak drzim palce aby si schudla kolko potrebujes a hlavne nech ta vaha aj vydrzi .... ja som s dietami skoncila definitivne ci skor s hladovkami a osvedcilo sa mi JEST a to racio, maso,zelenina,ovocie avsak bez vysmazania, zahustovania, muky, smotany ci majonezy alebo udenin ....

katka1981
6. feb 2013

Baby neposlem vam fotku, ale pochvalim vas a nakopli ste ma 🙂 Vratila som sa k svojej diete, nepotrebujem schudnut nejak extra vela ale aby som sa vosla do veci, no a za 2 dni som schudla 1,5 kg, zajtra sa nevazim lebo som mala velky obed a slanu polievku cize by som mala zadrzanu vodu, a odvazim sa asi az v piatok, drzim vam vsetkym palce!

hanik90
6. feb 2013

Tak baby zacala som aj ja cvicit po sestonedeli, ale ked som cvicila kazdy den, sice som sa citila super, ale po dvoch tyzdnoch mi maly zacal odmietat mliecko, tak som na tyzden prestala, a teraz civicim uz len tak 3 krat do tyzdna a maly je v pohode 🙂 U mna je horsie ovládnuť sa a nevečerať. Ale trošku som si upravila aj stravu, zatial nie nejak radikálne. Len vločky na raňajky, menšie a častejšie porcie počas dňa a od 6 nejem (čo je úspech, lebo doteraz som sa prepchávala aj o 11 večer). Za 4 tyždne išli dolu len dve kilá, ale aj to je niečo. Len teraz mi nejak váha zostala stáť.... 😖 Tak dúfam že to nevzdám. Asi potrebujem aj ja podporu.

hanik90
6. feb 2013

@dadak môžem s vami do súkromky? Tiež asi sama nedám tie kilá dolu. Ďakujem

stanuska71
6. feb 2013

@superego ahoj mozem sa spytat ako si to dokazala?super

tea1510
6. feb 2013

Ahoj Mozem sa aj ja pridat zacala som tiez chudnut dakujem 🙂 rada sa budem inspirovat 🙂

stanuska71
6. feb 2013

@aredhel to ako???uplna parada 🙂

stanuska71
6. feb 2013

aj ja by som rada do sukromky...dnes 3den 90dnovej 🙂

limoncino
6. feb 2013

@zuzka1. krásne si schudla
a viem, že to sem nepatrí, ale máš krásnu dlažbu v kuchyni.. Tuším má tú istú len v béžových odtieňoch 😀

zuzka1.
6. feb 2013

@limoncino zlata,dakujem, no poviem svokre, to je u svokry fotene😀D

adulicek82
6. feb 2013

@dadak ahoj, prosim ta mohla by si aj mna pridat do sukromky? ci uz vobec neprijmate? nemusim byt v tabulke, chcem sa hlavne inspirovat ako to ide ostatnym babam, co jedia a tak. Ja chudnem mesiac, uplne som zmenila jedalnicek - vychala som zo stravy pecivo, sladke, ryzu, zemiaky, cestoviny, tatarske a majonezy, nic zahustene a pod. islo dole -5kg. chudne so mnou aj manzel a je to takto super, lebo jeme spolu obaja to iste, neprovokujeme sa navzajom 🙂 drzim palce vsetkym nam chudnucim 🙂

hanik90
6. feb 2013

@dadak a ako sa vola sukromka? Tak isto?

mamisqva
6. feb 2013

@dadak mozem sa k vam pridat?tiez chcem bojovat s vami a porazit tie moje pneumatiky 😠 primete ma do sukromky dakujem

janka1
6. feb 2013

@superego paraada 🙂 supeer 🙂 MOC CIEL 🙂

31ma
6. feb 2013

Úžasné dievčatá gratulujem 🙂

31ma
7. feb 2013

Dievčatá aj mna sem prosím pridajte tiez chudnem svoje poporodne kilecka začínala som na 86 za 4 týždne 79 a pred tehotenstvom 55

zuzu7899
7. feb 2013

@zuzka1. Ja viem že to sem tiež nepatrí, ale aj ja mám tú dlažbu v kuchyni tiež béžovú.Inak nádherne si schudla, klobúk dole 😀

zuzka1.
7. feb 2013

@zuzu7899 dakujem, ta podlaha je super,ja to furt svokre hovorim, tam neni ziadny bordlel vidiet

zuzka1.
7. feb 2013

Baby musite robit sukromku?
nemozme si pisat aj tu , celodennu stravu, vysledky?

zuzu7899
7. feb 2013

@zuzka1. No dobrý nápad.Tak ja si počkám, kým tu napíšeš ako sa stravovať, lebo moja strava je katastrofa 🙂 . A výsledky no zatiaľ žiadne ☹

zuzka1.
7. feb 2013

@zuzu7899 tak ja dnes napriklad:
ranajky: musli s jogurtom, kava, caj
desiata: jablko,pomaranc, caj
obed: zeleninova polievka, peceny prstruh, zelenina varena -mix
olovrant: tuniak vo vlastnej stave, toast
vecera: omeleta, troska syra v tom zamiesana, zelenina, caj
vypit voda aspon 1,5litra -a caj puerh aspon dve salky

zuzu7899
7. feb 2013

No super, trištvrte vecí ani nejem, tak hor sa do toho a hádam to pôjde.A cvičenie???

zuzka1.
7. feb 2013

@zuzu7899 ani ja som predtym nejdela, inak by som mala salamovy chleba, slaninku, klobasky atd, sladke a mucne a spol.
no dam si aj take, ale obmedzujem to . predvcerom som jedla s mm tlacenku napriklad. aj ked bez chcelaba, ten ja k tlacenke nepotrebujem, ked mam kilo cibule.