icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
zuzu7899
7. feb 2013

Ja mám problém s mliekom nepijem ho celý život, lebo mi nechutí. Proste to nedám, ale jogurty a ostatné ok. A pečený pstruh ty kokso, to budem musieť jesť potom stále že. No mám čo robiť.Ďakujem pekne si zlatá 🙂

sonia1501
7. feb 2013

@ada1981 ahoj akurat citam tvoj prispevok z 22strany. S vahou si preeesne tak ako ja, zacinam od 72kg, dnes mam 70,5kg a chcem dat na 65kg a ked budem na 68 budem rada a uplne si trafila, ze najradsej na 62kg. Ja mam vysku 174cm a dietujem od januara, zacala som 13dnovou, ale u mna to nejak nejde nejest varene jedlo, tak som si jedalnicek upravila na viacej zeleniny, ovocia, len mäso jem málo rybu tiez.. Zacala som aj cvicit, ale nejde to kazdy den, kedze mam dve male deticky, ktore su placlivejsie, ja som s nervami v koncoch, ale snazim sa s usmevom a trpezlivostou, lebo oni za to nemozu. @dadak mohla by som ist aj ja do sukromky?
inac super tema, dobre citanie a vysledky ktore pridavate su fakt no.:1 Viacej to cloveka nakopne, ked vidi, ze su aj horsie pripady a zvladli to na 1ku, treba fakt len silnu vôlu.

zuzka1.
7. feb 2013

nebudes, sprav si kuracinu, morcaciu, aj bravcove stehno aj plece, priapdne ak mas divinu, hovadzinu. ryby je dobre jest, clekovo, ja ich jedavam aspon raz za tyzden.
mlieko? ved to nemusis pit, ked ti nechuti. najelspie to mi aj dia dr povedala, cestoviny raz za tyzden, ovocie len doobeda, aj sladke pripadne ak mas chut, tak doobeda radsej ako poobede.
vsetko kupujem plnotucne, ziadne light ani nic, do 30%tuku syry

audiova
7. feb 2013

ahojte .ja sa už NEVÁŽIM!!!.radšej si skúšam rifle čo som si ešte na vianoce nevedela ani zapnúť.a teraz ich bez problémov natiahnem.jupííííííí 😵 .keď som sa vážila stále som sa len stresovala a keď mi vyšla váha troška hore tak mi to pokazilo celí deň.takže dosť. a včera som si kúpila o číslo menšie rifle 😀 -zaplem ich síce,ale som v nich natrieskaná.tak môj ďalší ciel je aby som ich mala v apríli akurát.dúfam že sa mi to podarí.

barcelona94901
7. feb 2013

@audiova 😀 ja som si kupila menšie šaty ,ako motiváciu ,mojim cieľom je brucho 🙂

sunshine85
7. feb 2013

@zuzka1. ak mozem poradit k tomu ovociu by som si vzdy dala zdravé tuky, t.j. napr. vlašské orechy (za hrsť).

majka20201
7. feb 2013

@audiova aj podla mna je chudnutie na cm lepšie a aj viacej poteší. Napr. ja mám gate na lyžovanie s tromi gombíkmi. Po Vianociach som ledva zapla tretí - posledný a teraz? hravo zapnem všetky tri a nikde ma gate netlačia aj keď v nich sedím 😝

zuzka1.
7. feb 2013

@sunshine85 jj semena, treba. tekvicove, vlasske orechy, slnecnica, lanove a inak ja si davam aj goji-kustovnicu cinsku

barcelona94901
7. feb 2013

@zuzka1. aj chia su fajn

zuzka1.
7. feb 2013

@barcelona94901 to nepoznam, co to je ?

barcelona94901
7. feb 2013

http://www.strava.sk/showdoc.do?docid=9319
"
Stála energia počas celého dňa
Zvýšená psychická koncentrácia
Veľký podiel vlákniny
Najvyšší obsah omega 3 a 6 mastných kyselín
Chudnutie bez pocitu hladu
Vysoký obsah vitamínov skupiny B
5x viac vápnika ako v mlieku
Vysokoúčinný antioxidant
Podpora detoxikácie organizmu"

http://www.kokosovysvet.sk/medu/13-h2-Koktaily-...

takto to vyzerá,ale teda cenovo každý obchod má zrejma inak
http://www.biosen.sk/chia-semienka-bio-300g-p-1...

tých semiačok je asi viacej toho ,ja tak nejak postupne objavujem ,aj tu od báb z mk ,z vegetarianskej stránky čo tu maju recepty a ták,niečo sa u nás doma uchytí,niečo nie 😀

tilly
7. feb 2013

ahojte, ja fotky pre istotu ani nemam, nefotim sa... teraz som dala 8 kileciek dole, mam 178 cm a 71 kg, este MUSIM ist na 65 kg minimalne, vzdy som bola velmi chuda, mavala som tak 56 kg... ale tak teraz bude stacit aj tych 65 😀 to sa budem aj dobre citit...

len co z toho, ked pernamentka do fitka mi pekne lezi v kabelke a nie je cas tam ist... a ked mi stale niekto nieco dobre ponuka na papanie... snazim sa jest menej a casto a drzim sa v podstate par pravidiel, dufam, ze to pojde dole, pre mna je vzdy prelomova jar, ked cele poobedia a vikendy travime na bicykloch alebo nejakym inym sportom, tak snad do leta to aj dam, ved to nie je az tak vela kil...
teraz som sa fotila predvcerom, tak to si dam ako pociatocnu fotku potom 😉

zibi
7. feb 2013

baby ja som tiez schudla 5 kg len upravou stravy a cvicenim 🙂 tak vsekto sa da a kg musia ist dole 🙂

sunshine85
7. feb 2013

@zibi aj ja som schudla upravou stravy 12 kg, bez cvicenia 😉 Najprv to bola Dukanova dieta, potom som sa nou inspirovala v ostatnom stravovani... cize nejem chlieb, cestoviny, ryzu a zemiaky 😎

grenka
7. feb 2013

@sunshine85 a cim nahradzas tie potraviny?

zibi
7. feb 2013

@grenka no ja jem skoro vsetko a snazim sa neobmedzovat v nicom ....dam si aj sladke 😝 ja uz neverim dietam 😉 ked som drzala predtym kadejake diety, tak stale po skonceni jej skonceni som to pribrala naspat a to podotykam ze sa neprezieram a ani som sa neprezierala 😀 telo mi tak proste zareagovalo a to tym ked som najma presla na normalnu stravu ..
takze sa snazim jest menej , najma vecer uz nejem alebo sa snazim obmedzovat ..ked som hladna tak si dam radsej trochu salatu, alebo zeleninovej polievky reps. ovocie 🙂 Obed a ranajky sa normalne najem... a fakt zakladom je pohyb aspon u mna 🙂

sunshine85
7. feb 2013

@grenka chlieb si robim z ovsenych otrub. ale myslim si, ze ked je clovek chlieb LEN na ranajky, tak by nemal byt problem. to casom isto vymenim. a prilohy nahradzam zeleninou, cerstvou alebo dusenou alebo cottage chessom. proste som zistila, ze priberam z muky. cize sa snazim vylucit zo stravy vsetky mucne jedla. potvrdilo sa mi to aj pri citani stravovania podla krvnych skupin, som nulka, cize masovy typ.

grenka
7. feb 2013

@zibi to mas pravdu mne sa podarilo az po kojeni ist pekne dole s kilami...upravila som stravu mensie porcie sladkosti som nahradila ovocim alebo musli tycinkami a vela vody som pila a kila sli dole 😀

grenka
7. feb 2013

@sunshine85 pozri B+ urcite sladkosti 😀

bubu4125
7. feb 2013

hlásim prvé kilo dole 😀 za tri dni....

zibi
7. feb 2013

baby ja sa uz nevazim lebo som sa vazila ako posadnuta dva krat do dna 😀 a potom som si povedala ze to tak nejde tak sa odvazim az vpondelok 😀

grenka
7. feb 2013

@audiova presne toto som aj ja nerobila kila sli dole viacej v cm ale som nevstala vobec na vahu...ako sa poznam co by som vstala tak si poviem hm mam 2 kila dole mozem si dat to a to 😀

audiova
7. feb 2013

@grenka no veď práve........... zožrala by som aj manžela 😀

audiova
7. feb 2013

@barcelona94901 .no veru ,keby to brucho nebolo a boky 😖 .mala by som začať asi cvičiť,ale k tomu sa neviem akosi dokopať ☹ .už som si preniesla aj orbitrek do obývačky,že pri telke budem cvičiť,ale len sa na neho večer keď prídem s práce pozriem a poviem si že aj zajtra je deň.keby sa mi chcelo aspoň tie brušáky.možno keď bude teplejšie-teraz je skoro tma...... 😵 😵 😵 😵

barcelona94901
7. feb 2013

@sunshine85 ja cestoviny milujem

barcelona94901
7. feb 2013

@audiova za mlada som si myslela,že mám velku @iť ,potom,že mám vačšie boky,brucho nikdy predtým nebolo
,jáj a teraz by som tak chcela vyzerať 😀
nuž,ja už musím aj cvičiť ,bez toho to u mna nejde

audiova
7. feb 2013

@barcelona94901 presne tak je to aj u mňa 😀

sunshine85
7. feb 2013

@barcelona94901 no ved aj ja som ich milovala 😀 a vidis, dalo sa od nich odnaucit 😝 ked uz si ich nevies odopriet, tak si na ne urcite dopraj dostatok olivoveho oleja, tvrdeho syra a zeleniny. Urobis tym z vysoko koncentrovanych sacharidov nizko glykemicku potravinu.

patka6
7. feb 2013

no ja som minule leto schudla 3 kg, ale pocas sviatkov som ich pribrala naspat, lebo som prestala cvicit, ale teraz som zas zacala trochu cvicit a snazim sa vypit za den aspon 2 litre vody, co ja som vypila mozno 2 deci za den, tak sa nutim, mam nabratu 2litrovu flasu a aspon vidim ako pijem 🙂 Ale nejak so stravou neviem co mam robit, poradte mi prosim, varim pre manzela a dcerku skoro kazdy den obedy, takze si nemozem robit extra stravu pre seba, lebo manzel by to aj tak nezjedol :D On je narocny jedak 🙂

dari226
7. feb 2013

@andy0015 no hej ked clovek rpestane skor tak to je potom este horsie ako keby si ani nezacala,vsak ide o tom aby sa ten metabolizmus zmenil tak treba vydrzat.zatial mi to ide dobre,prave som si dala posuch na obed,len nejako nestiham varit dva obedy s dvomy detmi 😒 .uz som zhodila 4kg a buducu nedelu ma caka vodny den,ten som nikdy nevydrzala tak som zvedava ako to dopadne,
a preco si skoncila s dietou ked si sa do nej pustila?