icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
daniela40
8. feb 2013

@andy0015 ved ja skôr na precistenie organizmu a nastartovanie...snad uz telo nebude pytat tolko 🙂

daniela40
8. feb 2013

@zulfizar nemas toho jedla dajak maaalo 😉

zulfizar
8. feb 2013

@daniela40 Ani nie...lebo tej mrazenej zeleniny bolo dokopy 350 g a ja som 300 zjedla😀DD, ešte som si to dala aj na večeru...bolo to úžasné🙂)) Myslíš, že je toho málo???

majka20201
8. feb 2013

@zulfizar ja mylím, že máš toho málo. A čo nejaké bielkoviny? Trošku syru?

ada1981
9. feb 2013

@zibi ranajky mozes menit.. k celozrnemu pecivu mozes kombinovat roznu zeleninu.. k ovsenym vlockam si davat rozne ovocie.. ovsena kasa chuti dobre aj s vodou, netreba ani mlieko a do nej si pridat napr. jablko, orechy, banan, semiacka - cokolvek dobre Ta napadne. kasu mozes skusit aj pohankovu, psenovu. jogurty biele ochutit, ale dostat aj sojove.. je velmi veci, ktore clovek nepozna, nekupuje, nevari, ale to neznamena ze nie su zdrave alebo chutne.. mne osobne nevyhovuje ranajkovat iba ovocie, nakolko som po nom hned hladna 🙂

zibi
9. feb 2013

@ada1981 hej ved ani mne sa nechce stale jest ovocie a neda sa to aplikovat navzdy teda aspon mne ..najma ked clovek chodi do prace tak tiez nemozem odbehovat do potravin kupit si jest ked som hladna a do obeda daleko 😀 tak si dam tie vlocky...a ano mas pravdu davam si aj ovocie bud banan ,postruhane jabko alebo kiwi..ale vyskusam aj tie kase ine ako pises.. nedavam mlieko ale biely jogurt honandsky alebo tie s probio kulturou mne chutia vo vlockach ...alebo celozrnna zemla s hocicim...
som si chcela overit len co jete ..lebo ovocie sa neda... 🙂

zabka1611
9. feb 2013

Baby ste užasne, sedim tu, kukam vaše fotky a pada mi sanka z toho ako ste to zvladli!!! odhodlala som sa aj ja zacat so zmenou a do leta chcem vyzerat omnoho lepsie, dufam že aj foto bude.....vždy ked na mna pride depka radšej zavitam tu a mrknem znova vaše fotky....mne chyba riadna motivacia tak neviem kolko mi to vydrži! 😒

cebukajko
9. feb 2013

@skripova ahojček. Mala si nejakú špeciálnu stravu? Vyzeráš fakt úžasne!🙂

sasikas
9. feb 2013

ahojte kocky...
niektora ste tu spominali, ze vam pri chudnuti pomohli CHIA semienka....z kadial ste ich pls objednavali?....nasla som sice jednu stranku, aj som si ich objednala ale stale mi neprisli.... 😝

verca6
9. feb 2013

@superego wow a este raz wow,klobuk dole,no musim zacat robit nieco aj ja....a co si jedavala,teda aky bol tvoj jedalnicek,mohla by si dat priklad 1 dna...vdaka 🙂

audiova
9. feb 2013

@jana86 ahoj.daj si do goeglu chleba bez hnietenia. ak ho nenajdes ozvi sa.ja tam davam 2 pohare celozrnnej muky a 1pohar obycajnej hladkej muky.a po otvoreni v trube peciem 30 min.a nie 15 ako je pisane v recepte

margotka77
9. feb 2013

Ahojte baby...no vidim,ze ked sa chce fakt sa da...Normalne nechapem ako toto moze niekto dokazat....Uplne ine zeny su z vas. Uz dlho si hovorim : paneboze mam len 35 rokov a to mam byt tucna do konca zivota? Ked budem stara budem si vycitat ze som pre to nieco neurobila skor...Tiez som mala pred porodom 105 kg, hruuza..no a teraz 85. Myslim ze zaciiiinam...drzte palce..pa paaa 🙂

superego
9. feb 2013

@verca6 ahoj, dakujem ja som jedla vsetko a aj jem vsetko.. teraz mam zase odtucnovaciu kuru a moj den vyzera asi takto: ranajky- 3 tousty s maslom, desiata jogurt alebo jablko obed, co navarim jem vsetko, olovrant nejaka blbost keksik, ryzovy chlebik, kolko zjem a vecera polievka alebo opat obed druhe jedlo ak nemam polievku.. to je vsetko snazim sa posledny krat najest po piatej, aby som vecer mala vytravene a mohla cvicit. O druhej si davam chia semena, preto nie som uz moc hladna na olovrant a veceru 🙂 drzim palce vsetko ide ked sa chce

sasikas
9. feb 2013

@superego prosim ta kde si kupila, alebo objednala tie chia semienka?...

jana86
9. feb 2013

@superego ahoj, mna by tiez zaujimalo kde sa daju objednat tie semienka, prvy krat o nich pocujem, uz idem googlovat 🙂

verca6
9. feb 2013

@jana86
@sasikas daj do googlu chia semienka a vyhodi ti ,,x,, stranok-cena na 150g cca 4e

sasikas
9. feb 2013

@verca6 dakujem...no ja som si praveze uz tie semienka objednala z jednej stranky, no stale mi neprisli,tak ze ci to nie je nejaky ofajc..... 😝 preto som chcela ,ze ci nemate nejake overene stranky z kadial objednat prip, kde kupit.... 😉

verca6
9. feb 2013

@sasikas jaj,neviem,tiez to 1x citam a tukla som na google,z akej str.si objednala

sasikas
9. feb 2013

@verca6 ja som objednavala z tejto.....www.chia.sk.....maju ze dodanie do troch dni, uz je to 2 tyzdne a nic....

verca6
9. feb 2013

@sasikas ja som prave objednala naturlekaren.sk,tak uvidim

superego
10. feb 2013

@sasikas
@jana86 ahojte, daju sa objednat na www.chia.sk alebo ich normalne kupite v kazdom bio obchode 🙂 ale odporucam si to predtym nastudovat.. vyhoda pre vas 🙂 drzte sa a vela stastia

zdena7327
10. feb 2013

@superego ahoj maš môj obdiv nádherne si schudla už čakám na to aby som sem mohla prispet aj ja nejakú tú fotku s mojím úspechom 🙂

sonia1501
10. feb 2013

@superego ahoj, ja mam doma chia semienka, ako ich jes, namocis do vody ci len tak supnes za lyzicku? Ja som sa od toho citila az prilis plna a i tak som jedla na co som mala chut.

superego
10. feb 2013

@zdena7327 dakujem, ak ta to len trosku nabudilo splnilo toto forum svoj ucel 🙂 zelam vela uspechov ked sa chce ide to 🙂
@sonia1501 ahoj, presne ako pises namocim do vody a vypijem.. necham ich tam tak 5 max. 10 minut.. Aj ja som z toho prilis plna, ale to ci sa najes po tom alebo nie je uz len o sile vole🙂 ja sa drzim uz treti tyzden.. Ver mi ze ak budes cvicit a vydrzis tyzden uz ti to neda aby si jedla blbosti okolo..

monika0907
10. feb 2013

Tak pridavam sa k vam po druhom porode moja vaha ostala na 86 kil 😒 a to som pred prvym tehotenstvom mala tych 60 takze chcem velmi schudnut..tato tema.je dost inspirujuca a hlavne fotky ake mate vysledky tak idem do toho.
Ak je tu niekto poradte co cvicit a kedy co jest....a moj najvacsi problem je ze neviem ist hladna do postele,co mozem zjest aj pred spanim..dakujem vam za rady...

martulka1990
10. feb 2013

DIEVCENCE IDEM S VAMI!!! DUFAM, ZE SA MI TO S VAMI PODARI!!! 🙂 KUPUJEM CO NAJSKOR CHIA SEMIENKA 🙂 A
@superego si ÚPLNE SUPER ZE ODPISUJES A POMAHAS OSTATNM A NENECHALA SI SI TO LEN PRE SEBA 🙂

bzuco
10. feb 2013

ahote...máte môj obdiv...idem aj ja so sebou niečo robiť - po 2 tehu mám stále zvyšných 6-7 kíl, ktoré sa ma držia ako kliešť
pre tehu som mala 52-53kg pri výške 161cm, teraz 58-59...moje rizikové partie sú brucho a prsia,+ ramená

stehná aj zadok sú celkom ok, stačilo by spevniť
nemyslím si,že sa zle stravujem....len mám príjem väčší ako výdaj....takže hor sa cvičiť, nech do leta vyzerám k svetu
toto je fotka z leta 2012 😝 😝 😝

tajga
10. feb 2013

@dadak dá sa pridať ma do súkromnej skupiny? 😎

zuzidr
10. feb 2013

ahojte ja som chia semienka kúpila normal v bio obchode, ak máte možnosť popýtajte sa tam, načo objednávať z netu 🙂

inak už týžden sa stravujem INAK 😀 po 12ten sa snažím obmedzovať zemiiaky, ryžu, cuky a múku, vôbec nie som hladná nijako ma to neobmedzuje, 5večerov po sebe som cvičila 20-3 0 min. podla youtube- jillian michaels a dnes mám -1,5kg

csokasi
10. feb 2013

Ahojky,
tak babulky pripájam sa ku Vám zatiaľ nemám foto, chystám sa odfotiť dnes večeer keď pride polovička domov. Od piatku som upravila stravu a idem sa stravovať formou norbyupdate, cez týždeň obedy od nich - jedna porcia na 2 dni t.j. polievka aj hl. jedlo a v nedeľu budem varievať takto Ja. Momentálne mám 54-55 pri výške 156 cm. Zajtra sa chystám do fitka a planujem chodiť každy druhý deň ... Verím, že váha a hlavne obvody pásu, bokov a stehien pôjdu dobre dole ...