Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@mimi000 ano len bielkoviny, skus si pozriet www.zenea.sk tam najdes podrobnejsie info. je to sice financne narocnejsie ale stoji to za to. a hlavne nie som hladna...
Baby pred vami všetkými, ktoré ste tak neuveriteľne krásne schudli sa skláňam 🙂 ja som začala odo dnes a dúfam, že aj ja vám pridám čoskoro také foto kde sa budem môcť pochváliť s úspechom 🙂 tak držte všetky palce nech to výjde 🙂
@audiova Ahoj,no ja mám tento týžden tiež pauzu, akosi hreším každý den ☹ dnes som sa odvážila,lebo som si myslela že som pribrala aspon 2 kilá 😀 ale ráno váha ukazovala 61,6 kg,tak to nieje až tak hrozné,no,ale hnevám sa sama na seba 😢 ale taká čokoládka ti nemože uškodiť,to ja ked aj chudnem tak si dám každý den niečo sladké a váha išla dole. pekný den prajem.
joj ved to treba a ja dakujem,že niesom v tom sama 🙂
Ahojte kocky, citam vas pravidelne, neprispievam sem zo zaciatku troska ano. Len chcem napisat svoj vysledok. Presne 23.1. t.j dnes je mesiac co som si vstupila do seba co sa mojej vahy tyka. Velmi mi pomohla tato tema ked ju zalozila @jasmika a kocky popridavali fotky. Takze vaha pred mesiacom 93 kg, dnes presne po mesiaci 87.4. Nejde to nejak extra rychlo, som si myslela ze to bude aj viacej ale pomaly dalej zajdes a vahovy ubytok je asi taky idealny. Pokracujem samorejme dalej. Rano lahke ranajky, na obed normalne co uvarim, a po piatej absolutne nic. Vodu. Caj Pu erh pijem dve salky denne. Jaj a zubudla som pol litra vlaznej vody s citronom kazde rano. Cvicim, teda cvicila som na noznom steperi ale bohuzial pred tyzdnom ked som na nom makala sa podomnou jednoducho rozpadol. Vyletela nejaka pruzina a hotovo. No usmevny zazitok, este to aj drahy videl no nic 😀 Takze movacia este vacsia. A este max 10 minut nejake brusaky. Ked ma aj sem tam nieco laka zjest tak si jednoducho poviem je to lahke, bud schudnut chcem alebo nie. A hned to mam vyriesene. Takze vsetkym drzim palce. Nech sa citime a vyzerame lepsie a hlavne zdravsie. To je tiez moj velmi vazny dovod, nechcem dostat infakrt alebo cukrovku s tucnoty. Pekny den.
@janka57 no mne sa asi vaha zasekla ukazuje 62.3kg 😒 .ale veci mam volnejsie.mam sice teraz "navstevu" tak mozno je to aj tym.moj dnesny den:
ranajky: celozrnny kohlik;sunka;salat
desiata: jablko; celozrnna mafinka
obed: placka z ovsenych vlociek ; brokolica na pare a este surova zelenina
olovrant: to co na ranajky
vecera: ??????
Baby, poraďte. Držím si stravou a cvičením pekný trend: -1kg/týždenne a teraz, po piatich týždňoch zrazu dole ani gram... 😒 obvody išli trošku dole, ale váha nie . Môže to byť tým, že mám pred mrchou? Stravu dodržujem, už si telo dokonca navyklo byť hladné každé cca 3 hodky 😀
ahojte kočky...tak ja som absolvovala jednu kontrolu a prišla som na veľmi zaujímavé veci...
mám skoro 14kg tuku navyše a najhoršie je, že je to vnútrobrušný a prerastá už na vnútorné orgány...tak prebehla konzultácia stravovania a následné zostavenie jedálnička...čo sa týka vápenatosti kosti, je to v poriadku...voda sa mi nikde nezadržiava...najvyššia koncentrácia tukov je v oblasti pása...a ešte veľa meraní...skutočná moja váha je 65,6kg...
a vďaka tomu krásnemu vnútornému tuku, mám zrejme dlhoročné problémy...dokonca aj tie moje dva potraty s tým mohli súvisieť...totiž mi konzultantka povedala, že ten vnútorný tuk sa nazýva aj hormonálny...
takže riadna dieta nastavená pre mňa a pohyb samozrejme...
@janka57 je to špeciálne vyšetrenie...musím nabrať nejaké 4kg svaloviny a schudnúť 14kg tuku, čiže asi 10kg by mi malo zísť ked to vyrátam...hlavne v oblasti brucha a ukladá sa to na vnútorné orgány, čo je nebezpečné...ja nemám veľké brucho, lebo sa to ukladá dovnútra a preto som bola celkom spokojná, že však nemám veľké brucho, tak je to fajn...ale tento stroj ma vyviedol z miery a vrátil do reality, žiaľ bez toho prístroja človek nevie kam sa mu to ukladá......moja výška je 162cm...
tiez zacinam teraz zmenu v stravovani a konecne zacinam cvicit ... nie som nejako extra silna, ale vsetko sa mi uklada do brucha ...vyzeram stale ako tehotna a to sa mi nepaci ....
dievcata, ale nie je dolezite, kolko vazite ... podstatne su minusy na obvode v cm ... pretoze ak cvicite, tak tuk sa meni na svaly a tie su tazsie ako tuky, preto sa vaha zastavuje a ide to pomalsie ....
ja mam ten vnutrobrusny tuk na hranici vraj ... a nesuvisi to tym, ze mam velke brucho ... tento vnutrobrusny tuk je skryty, napada organy

dievčatá úžasná téma, klobúk dolu nad vami , veľmi ste ma inšpirovali. ako čom čítala ja robím chybu ked sa najem večer..... och. takže sa chytám vašich rád a začínam chudnúť aj ja.
veľa síl tým čo chudnenie, dochudnutia 🙂 😉