Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Uz nejaky cas pokukavam po teme 😉 Tiez som sa rozhodla zhodit par kg... pred tehu som mala 59kg pri vyske 175cm... ked som bola v 36tt vaha sa vysplhala na 99kg.... nieco som schudla a potom prislo dalsie tehu a opat som sa zastavila na 99kg.... presne 4 tyzdne do zadu som sa rozhodla, ze idem do toho a ide sa chudnut + upravit strava... zacala som na 82kg... prve kila isli dole same a to tym, ze som upravila stravu na 5x do dna a samozrejme zdravsie 😉 o cm sa postaralo fitness... kde mam osobneho trenera a treningovy plan... tam uz vidno prve cm co ma opustaju...dnes vaha ukazala 77,5kg..... Rada by som to dotiahla na 65kg... tak snad sa podari do leta 😉
ahojte
chcem sa opýtať - môžem sladiť bylinkový čaj medom? len taký obyčajný mi nechutí a cukor nechcem dávať
@bzuco vyskušaj namiesto medu steviu sladidlo, ja to uzivam do kavy ked chcem sladke
...no tak baby ste pre mňa inšpiráciou a dnes som začala na tvrdo, pri vyske 153 cm mam 72 kg dnesne vazenie , a chcem to dotiahnut na 50 kg, to by bolo ideal, tak dnes na ranajky bol zeleninovy salat a uz som stihla vypiť 1liter vody s citronom, na desiatu som vybrala z mrazu ribezle cervene, bio zo zahrady, na obed varim zeleninovu polievku a zeleninove rizoto pre deti, a na cvicenie sa chystam INSANITY- je to na youtube a sa mi to celkom pozdava
@sunshine85 ahoj, vidím že si z okresu ako ja...to vyšetrenie sa robí tuším len na jednom mieste, ale toto čo som ja bola, tak bola u mňa...bude sem chodiť častejšie a ak naberie klientelu, tak aj každé dva týždne...
meranie je 35 a plus zostavenie jedálnička tuším 15...ja sa s ňou vyrovnám až ked príde druhýkrát....ale tak sa mi zdá, že dokopy by to malo byť 50-55evri...
@ketsip waw si moj vzor, a klobuk dolu pred tebou, si silna osobnost, ked si sa tak zaprela
Ahojte baby dnes som našla tuto temu 🙂 Prezerala som si vaše fotky ešte som všetky ani nestihla ale máte môj velký obdiv ako krásne ste schudli to je užasne naozaj 😵 ja som teraz síce tehotná takže chudnuť nejdem ale snažím sa jest tak aby som vela nepribrala lebo pri prvom tehotenstve som pribrala 18kg a 10kg mi ešte ostalo...a teraz som zatial pri druhíom tehu nabrala 5 kíl ale určite váha ešte porastie ale nechccela by som až tolko ako pri prvom pribrat. Ale po pôrode chcem určite schudnut tak aby som sa cítila dobre lebo už cítim že tie kilá navyše su pre mna zatazujuce. Pekný dník vám prajem 🙂
no teda prave som docvicila julian michael level 1 druhy den zatial iba ale citim ze dnes som vydrzala co to viac ako vcera... po tehotenstve stuhnuta na kost.... som sa konecne rozhybala a veeelmi ma to zatial bavi...maly sedi v choditku a pozera sa namna ako mama skace a krici smeje sami... ale mamka to robi preto aby dobre vyzerala a citila sa fajn....
odporuuucam kazdemu.... a vdaka za tuto temu asi by som sa tak neodhodlala nevidno tych vasich fotiek baby 😉
@admin ako nič v zlom, ale je tu milion komentárov, ktoré odbočujú od témy - "Fotky - chudnutie a výsledky" a akurát komentáre z názvom filmu, ktorý je fakt prospešný vo všetkých oblastiach života a aj chudnutia, to zmažete? Ten film by si mali pozrieť nie len baby, ktoré chudnú, ale asi všetci, lebo je v ňom vela pravdy a pozitívneho k šťastnému a pohodovému životu!!
@yamee17 🙂 no vyzera to tak, ze sa to da aj bez radikalnych diet a musenia sa.. Ja som nebehala, pretoze som bola moc velka a kedze mam uz kolena po zaruke, nechcela som si ich znicit uplne.. Ale cvicit treba a samozrejme ziadne porcie jedla pre dvoch, ale mensie.. 🙂 drzim palce
@yamee17 Ahoj, skús sa pozrieť na tieto cvičenia:
Najskôr začni cvičiť 1.level 10 dní:
https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8Potom cvič 2.level 10 dní:
https://www.youtube.com/watch?v=QKdJ9jJv594Potom cvič 3.level 10 dní:
https://www.youtube.com/watch?v=QMN4g3D4ODE@baby213 Drzím palce, aby sa ti to podarilo. Tych 5 - 6 kg dáš do leta dolu na 100%. Stačí upraviť trošku stravu a pridať pohyb a pravidelnosť a pojde to samé. Ja som takýmto sposobom dala dolu 5 kg za mesiac. Teraz sa mi to sice trochu zastavilo, ale nepriberám. Tak sa drž a napíš ako sa ti darí s chudnutím. 😉
@majka20201 mozem sa opytat, ako si upravila stravu, ked si za mesiac schudla 5kg? Ja potrebujem tiez zhodit 5kg a vobec mi to nejde! uz stvrty tyzden som na diete (90dnova dieta), treti tyzden chodim cvicit do fitka, tak 2-3x tyzdenne,... Ide o to, ze po 10dnoch som schudla 2kg a vcera ked som sa vazila, tak mam spat1,5kg som z toho vazne zufala, dietu sice nedodrzujum na 100%, napr. ked detom varim, tak samozrejme ochutnam, ale to je fakt ochutnanie, nie jedenie, slane som mala cez vikend prvy krat od diety, ked sme boli na chate, ale nic prehnane, sladke len vtedy ked to dieta dovoluje,tak ako je mozne, ze nechudnem? ani na centimetre som moc neschudla, cez pupok vobec. Tak fakt som z toho vytocena, ci ma toto obmedzovanie a cvicenie vyznam, ked nic z toho Cvicim asi takto: 20min orbitrek, 20min na pase rychlochodza, 10min na bicykli a cca 15min cviky na brucho a stehna. Dakujem!
@zuzanat konecne niekto ako ja 😀 😀 😀 ja cvicim uz mesiac Jilian kazdy dal dome cm ja iba v pase 2 cm a na stehnach 1 cm kila mi ostali ani gram som neschudla jem zeleninku pijem 2 litre vody denne obedy mam normalne ale vecere sa snazim take lahke a nic kazdy sa tu vazi meria ma ubytky len ja nie a tiez by som bola spokojna keby som dala 5 kg dole 😅
@rybecka ja som zacala cvicit na jesen Jillian a tiez prvy mesiac vobec nic, strava 5x denne, vazila som si jedlo, isla podla kalorickych tabuliek a nic, na porazenie, druhy mesiac uz to bolo lepsie, z pasa ubudli 4cm ale vaha je stale rovnake, potom som prestala cvicit (behom 8dni mi zomrel dedko aj 16rocna svagrina) stratila som motivaciu.. teraz dietujem, cvicim a nic, som z toho zufala 😠
@zuzanat Pisala som to tu uz. Chodím na fymfomasaže a od paní, ktorá ich robí mám jedálniček. Začínala som dvojtýžnovou detoxikáciou a nasledoval týždeň chdnúci a 2 týždne stabilizačný režim. Tieto tri týždne sa opakujú až do požadovanej hmotnosti. Potom nasleduje udržovací režim. Nejde vlastne o žiadnu dietu. Ide len o to, naučiť sa správne kombinovať veci a vediet ked čo možem zjest. Ja som sladké vynechala úúúúplne a slané takisto. Až som sama prekvapená a vobec mi to nechýba, pretože mám pokryté živiny. Od 19.1. som začala s chudnutím a od tej doby som mala 1 maličký koláč inak nič. Samozrejme som pridala cvičenie. Vyskušala som rozne veci, chodila som na latinske tance - hodina týždenne (ale kurz mi uz skončil a rozhodla som sa nepokračovať), 1 hodinu som chodila na zumbu. Potom som chodila do posilovne - tam robim posilovacie cviky na strojoch na spevnenie svalstva a kardio na chudnutie tuku. A veľmi doležité je veľa PIŤ!!!!!!! Ja vypijem min. 3 L tekutín denne (pijem čistú vodu). Neviem ako to máš s kávou a alkoholom. Piješ ich? Ja som v prvých 2 detoxikačných týždňoch kávu skoro nepila. Mám nízky tlak a bolieva ma z toho hlava, tak vtedy som si kávu dala - pomáha mi na to. Alkohol som nepila vobec. V stabilizačnej fáze som si dala pohárik vínka. Určitě nedoporučujem piť tvrdý alkohol a pivo. A doležitá zásada - koľko kávy, vína vypiješ toľko vody musíš vypiť tiež. Ideálne v pomere 1:3. Samozrejme s mierou a nie vypiť liter vína, ale keď si dáš deci, tak si myslím, že je to v pohodě.
Ja by som chcela dať dole ešte min. 5, ideálne 8 kg. A mám pocit, že čím menej potrebuje človek zhodit, tým je to tažšie.
@majka20201 ja alkohol nepijem vobec, kavy mam dve za den, vodu pijem len cistu, viac ako 2l denne, niekedy cez 3l. Som nemyslela, ze bude take tazke zhodit 5kilov, niekto to da dole za mesiac, ja budem asi rada ak za 3 😖