icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
daniette
9. mar 2013

@tina1506 Ak by sa mi ešte podarilo niečo zhodiť, tak ma to poteší. Drž sa a nech tie cm ti ubúdajú 🙂

bronia13
9. mar 2013

@slivka233 no mne sa zdas super podla mna aspon na fotkach...

dievcata drzim vam palce vela (co som videla fotky) ste dokazali teda poriadny kus prace

ja sa snazim cvicit od oktobra 6 krat za tyzden, najprv cinky/masiny a potom kardio,vaha mi sla dole asi 1-2 kg ale myslim ze sa mi telo spevnilo (asi mi narastaju svali) lebo vela ludi tvrdi ze som schudla ale mna stve ze mam vela tuku este na sebe (mozno to bude vekom, mam 42) cvicim a snazim sa fakt zdravo jest a nic velmi mi nepomaha, hlavne brucho, mam 3 cisarske a koza mi dost ovysa ale ja viem ze s tym sa neda nic robit len operacia (nad cim som uvazovala ale potom som si to rozmyslela) jedavam na ranajky ovsene vlocky,potom proteinovy shejk co si robim zo spenatu,ovoci,poteinovy prasok a omega3,potom obed nieco lahke,dost hodne ovocia na vecer vetsinou ryba, pomedzi tym ked som hladna tak orechy a to ovocie, takze jem dost zdravo a nejde to dole....

audiova
9. mar 2013

@janka57 ahoj Janka.hlasim vahu 61;2kg. No konecne som sa prehupla cez tu dvojku.som stastna ako blcha 😀

zuzana1207
9. mar 2013

@voskovka ja ta obdivujem. Ja som po porode dvojičiek vážila 92kg, teraz mám 85 a snažím sa dalej chudnúť. Nakoľko pracujem aj v noci, tak trošku je to problematickejšie, ale teším sa na jar- bicykel, korčule a trampolína.

lucka127
9. mar 2013

tak ahojte vyhrabala som foto🙂 mam dole 8kg a pracujem na dalsich 11-tej horsej casti🙂 tak drzte palceky🙂)
moj ciel je posledna foto🙂😉tak som schudla po druhej dcerke z 86 na 65😉

marlene
9. mar 2013

ja som zmenou stravy a trochu sportu schudla v priebehu roka nejakych 13-15 kg ,sice momentalne sa chystam na cvcenie s jillian,ale nejako sa k tomu neviem dokopat.

neviem ci je vidiet ten vyslledok,ale z tych cias kde som bola s vahou horenemam vela fotiek.

katkas1979
9. mar 2013

@bzuco To je super. Prosím Ťa, nemáš nejaký tip na tú kalanetiku. Predpokladám, že cvičíš podľa nejakého videa asi, nie. ďakujem

katkas1979
9. mar 2013

@ketsip vyzeráš super, aj ja chcem tak dobre vyzerať ...

bzuco
9. mar 2013

@katkas1979
ja mam doma knihu a podľa tej cvicim
ale možno niekde na youtube by si nasla aj videa

janka57
9. mar 2013

@audiova no vidíš! tak to je super,gratulujem! len tak dalej.

kamilkak
9. mar 2013

@bzuco -akú knihu máš ?

bzuco
9. mar 2013

@kamilkak
tú klasickú, takú modrú....dosť staré vydanie

pergola
9. mar 2013

@michalovicova supeeer....moja vaha po pôrode tiež 93kg...teraz po 2mesiacoch 88kg.Ako daleeej?bože,aspon na 80...som zufalááá.Ako sa ti to podarilo? Dakujem

michalovicova
9. mar 2013

@pergola ...90 dnova dieta mi pomohla

chiarra21
10. mar 2013

@tina1506 chcem sa spýtať kolko krát za den sa to cvičí?

lucka1987
10. mar 2013

@daniette tiez cvicim Jill. cvicila som 14 dni ( 10 level 1 + 4 dni level 2 ) a potom som mala nechcenu pauzu. potm som level 2 cvicila asi kazdy druhy den, ako sa mi dalo a teraz som zacala zas a sm 4 den 2 levelu a super.. cvicim dva krat denne po pol hodike a pridavam si k tomua j 30 minutove cardio body revolution 😉

tina1506
10. mar 2013

@chiarra21 3O Dayshred se cvičí jednou denně, 3levely, každý 10 dnů,Body revolutio je zahřívací týden,ten se cvičí 2x denně, já jsem ho vynechala a pak se cvičí 13týdnů už jenom jednou denně, pondělí-sobota, neděle je volný den 🙂

celý rozpis:

Nultý týden - tzv. nakopnutí metabolismu. Cvičí se dvakrát denně (dopoledne a odpoledne) od pondělí do soboty. V neděli se odpočívá.
Pondělí - (dop) Workout 1, (odp) Cardio1
Úterý - (dop) Workout 2, (odp) Cardio1
Středa - (dop) Cardio 1, (odp) Cardio1
Čtvrtek - (dop) Workout 1, (odp) Cardio1
Pátek - (dop) Workout 2, (odp) Cardio1
Sobota - (dop) Cardio 1, (odp) Cardio1

První a druhý týden - cvičební program je pro oba týdny shodný, cvičí se jednou denně, v neděli se opět necvičí
Pondělí - Workout 1
Úterý - Workout 2
Středa - Cardio 1
Čtvrtek - Workout 1
Pátek - Workout 2
Sobota - Cardio 1

Třetí a čtvrtý týden - cvičební program je pro oba týdny shodný, cvičí se jednou denně, v neděli se opět necvičí
Pondělí - Workout 3
Úterý - Workout 4
Středa - Cardio 1
Čtvrtek - Workout 3
Pátek - Workout 4
Sobota - Cardio 1

Páty a šestý týden - cvičební program je pro oba týdny shodný, cvičí se jednou denně, v neděli se opět necvičí
Pondělí - Workout 5
Úterý - Workout 6
Středa - Cardio 2
Čtvrtek - Workout 5
Pátek - Workout 6
Sobota - Cardio 2

Sedmý a osmý týden - cvičební program je pro oba týdny shodný, cvičí se jednou denně, v neděli se opět necvičí
Pondělí - Workout 7
Úterý - Workout 8
Středa - Cardio 2
Čtvrtek - Workout 7
Pátek - Workout 8
Sobota - Cardio 2

Devátý a desátý týden - cvičební program je pro oba týdny shodný, cvičí se jednou denně, v neděli se opět necvičí
Pondělí - Workout 9
Úterý - Workout 10
Středa - Cardio 3
Čtvrtek - Workout 9
Pátek - Workout 10
Sobota - Cardio 3

Jedenáctý až třináctý týden - cvičební program je pro všechny tři týdny shodný, cvičí se jednou denně, v neděli se opět necvičí
Pondělí - Workout 11
Úterý - Workout 12
Středa - Cardio 3
Čtvrtek - Workout 11
Pátek - Workout 12
Sobota - Cardio 3

chiarra21
10. mar 2013

@tina1506 ˇdakujem 🙂

daniette
10. mar 2013

@lucka1987 Ahoj, ja teraz cvičím Ripped in 30 a rozmýšľam či prejdem na Body Revolution alebo http://uloz.to/xUvrk2P/jillian-michaels-killer-...

daniette
10. mar 2013

@tina1506 vďaka

lucka1987
10. mar 2013

@daniette ja z oho body revolution cvicil len cardio zatial, kedze este sm neskoncila day shred a potom neviem ako budem pokracovat. mozn ripped in. neviem este musm si to lepsie kuknut

skolara
10. mar 2013

@bronia13 ale to robis vsetko super aj co sa tyka stravy aj cvicenia. Podla mna si sa spevnila a preto si neschudla na vahe. Len to nevzdavaj a vysledky budu 🙂
Ja mam s bruchom tiez problem po 2 porodoch a pri oboch som pribrala skoro 25 kg takze ta koza tam je. Dufam ze je to tuk a zide to dole.
Ja cvicim pilates a vysledky su velmi dobre ale brucho musim zintenzivnit.

daniette
10. mar 2013

@lucka1987 mám na to ešte týždeň a uvidím v akom cvičení budem pokračovať

zuzu_h11
10. mar 2013

Ahojte baby tak sa pridavam k vam . Zacala som od stredy /mala som 68 kg/a dnes mam o dve kila menej 🙂 velmi sa tesim. Hoci mi to nejde do hlavy lebo v kuse jem 8-9 krat aj vcera som este jedla o 22:30. No ale je pravda ze ked mala spi tak sa sazim cvicit aspon 2 cvicenia jilan a kazdy druhy den beham 45 min pri rychlosti 8.5. Tak uvidime dufam ze sa dopracujem k 60 kg.

dedenini
10. mar 2013

ked som prisla do zahranicia som mala 68 kil..schudla som na 60, pred tehu som pribrala naspat, aj ze mi chutilo, aj ze som prestala fajcit, do porodu som nabrala na asi 103 kil, po porode schudla 10, a za 4 mesiace, dalsich 15... tak do konca roka som mala asi 75, a od noveho roka sa snazim uz nezrat tolko a schudla som na momentalnych 66 🙂 a vaha ide stale dole 🙂

bronia13
10. mar 2013

@skolara ahoj, no ja mam len 158cm a pri druhom porode som pribrala 20kg!!! co je vela (ale som nemala co robit ked som bola na rizykovom tak som asi 4 krat do tyznda pekla zakusky 😀 ) no ako pisem stagnujem nejak, keby som mala telo pevne tak by som sa nestazovala vobec na vahu lebo viem ze svaly vazia ovela viacej ako tuk ale kedze ja ho nemam a nejak mi to nejde tak neviem co dalej robit, niekedy sa mi zda ze jem malo..... tak neviem co robit hm....

bronia13
10. mar 2013

@dedenini ja si osobne myslim ze kazdy ked pride do zahranicia priberie, aspon ja zo sestrou ked sme vysli zo SK tak sme fajne pribrali ale to bolo este za komunizmu cize doma bol vsetkeho stale nedostatok a zrazu sme v krajnie kde je vsetkeho hojne - tak sme jedli banany ako dive, pili coca colu a jedli zmrzlinu a popcorn 😉 😵

dedenini
10. mar 2013

@bronia13 ja ked som dosla do UK som schudla adost to bolo vidno aj ked na vahe len 8kil...ale vizerala som takto

bronia13
10. mar 2013

@dedenini wow super, no niekdo asi schudne mozno tym stresom ze je v novom prostredi...

dedenini
10. mar 2013

@bronia13 no a mozno preto ze som jedla ten sendvicovy chleba a nic moc mi nechutilo jest...