icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
bronia13
10. mar 2013

@dedenini ja som tu 24 rokov a na ten typicky Americky chleba som si nezykla, ako zjem ho ale ak je taky "normalny" tak ten si skor dam, ten sendvicovi mam rada napriklad s dczemom a orehovou pomazankou - mnam 😉

dedenini
10. mar 2013

@bronia13 tiez uz ho nejedvam, skor normalny alebo polsky...len teraz ho kupujeme pre dcerku, tak obcas si dam ..ale malokedy

bronia13
10. mar 2013

hej aj my tu mame nedaleko Polsky obchod tak polsky alebo v Americkom slnecnicovy co je super ale dost drahy ale sa oplati 😉

dajenka11
10. mar 2013

@tina1506 ahoj, prosim ta kde najdem tie cvicenia?? lebo ked hodim do youtobe tak ich plno vybehne 🙂

ketsip
10. mar 2013

@katkas1979 dakujem

tina1506
10. mar 2013

@dajenka11 já to stahuju z www.ulozto.cz

30 Day shred :
http://www.ulozto.cz/hledej?q=jillien+michaels+...

Body revolution - 12 Workoutů a 3 cardia:
http://www.ulozto.cz/hledej?q=jillien+michaels+...

TADY JE BLOG, KDE JE VŠECHNO PĚKNĚ POPSANÉ:

http://mojetelo.blogspot.cz/p/jillian-michaels....

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
audiova
12. mar 2013

no nejak je tu ticho 😉 .nikomu sa nechce písať? ja som si včera naobed spravila cuketové fašírky-boli mňam.ešte mi ostali tak mám aj na dnes.dám si k nim šalát a dusenú zeleninu pokvapkanú sojovkou.no .......už aby bol obed 😀 .snažím sa jesť zdravšie ,5x denne.kilá idú dole ,ale pommmmmmali.zatial mám dole 5kg od 7.1.2013.ešte také 3-4 kg a budem šťastná ako blcha 😀 .aj "cvičím"-teda občas-ale myslím si že aj snaha sa cení 😀 aspoň sama seba presviečam.trebalo by troška spevnenia.tak sa držte baby,lebo leto je tu cobydub 😀

janka57
12. mar 2013

@audiova ahoj pozdravujem ťa. no naozaj je tu už akosi ticho. každý den kukám,či nejaká žienka nepridá nejaké motivačné foto,tak dobre sa na to pozerá,a vie to nakopnúť. ja dnes na obed budem mať kuracie prsia a ktomu si urobím ako prílohu brokolicu. na ranajky som mala polku banánu nakrájať do misky,pridať 100gchudého tvarohu,lyžičku čučotriedkoveho džemu a slnečnicové semiačka k tomu. všetko som to zamieala a mnamka poriadna 😀 ináč cvičím aj ja. dnes posledný den 1.levelu od Jillian a myslím,že aj výsledky nejaké už vidno.musím sa odfotiť 😀 tak sa držkaj a nech sa darí!

leleh
12. mar 2013

ahojte kocky sledujem vas uz par dni a rada by som sa pridala medzi vas. Zacala som chudnut asi 2 tyzdne zatial a stavila som na tento princip, myslim ze pre mna najlepsia cesta, kuknite na link. Inak mam 170cm a asi 75 kg. Chcem mat 60kg. Pribrala som uz pred tehotenstvom na 68kg no a po porode (uz je to 10 mes.) mi zostalo 75kg 😠
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40975

mima118
12. mar 2013

Ahojte baby tak pol hodka cvičenia za mnou s jilian 1 level,troška oddych a šup sa ešte na ab rocket trocha na bruško ešte.....inak baby to je fakt drina ale da sa to zvladnuť,ked sa chce,a jaaaaa chceeemmmm,musím no nie 😉 ....vaše fotky ma konečne nakopli a že sa to da zvladnuť....pomaličky ide sa nato a možno 🤐 ak sa mi bude dariť.....o mesiac možno aj ja pridám paru fotky pred a po atd.... 🙂 😵 PS: inak baby už 3 dni po 17.hod nejeeem..... 🙂 dufam,že mi to tak vydrží, 🙂 ale ked mam na niečo chuť ale velku tak si dam mrkvičku alebo šal.uhorku.....ale väčšinou nie......stačí mi voda a nesladený čaj..... 😵 🙂.....tak držím palce aj ostatným babám ktoré sa do toho chudnutia pustili..... 😉 ....zatial pa..... 🙂

majuska72
12. mar 2013

aj ja som dnes prvy krat cvicila jilian. tie cviky poznam, cvicievali sme ich pred par rokmi na aerobiku a nie su tazke, ale aj tak sa pri tom zadycham a spotim statocne. dufam, ze vysledok bude vidiet o mesiac 🙂

bobulik22
12. mar 2013

@leleh To sa mi teda velmi páči idem to skúsiť aj ja, potrebujem schudnúť 12-15 kg.

barcelona94901
12. mar 2013

@mimka97777 Ahoj
mna toto zaujalo
http://schudni-nitra-sk8.webnode.sk/news/novoot...

o nejaký čas sa tam sťahujem,.práve zo Zobora a som aj rozmýšlala či tam vobec niečo je?
,či cvičia možno v školskej telocvični,ako u nás ? možeš mi hodiť info,čo sa v tých žiranoch teda cvičí,kedy,kde ?dakujem

missy97231
12. mar 2013

ahojte.... Ja JM vzdavam ☹ cvicila som iba prvy level 4dni, ale - vikend sa neda... Vcera som zaspala, dnes som si nechutne narazila ukazovak na pravej ruke,,, ze neudrzim cinku, nieto cvicit s nou ☹ chcem 10kg zhodit, 5x denne pravidelne jest sa mi neda, kedze sme u rodicov , vari mama... Tak dnes pri panelaku aspon 15min som si zabehla namieste,,, a to ma bavi 🙂 beh moze byt, len neda sa vzdy... A takto v izbe namieste, moze byt? Pomoze aj to? No uvidime...

dadka75
13. mar 2013

Ahojte dievčatá. Rada by som sa pridala medzi vás. Váha pred otehotnením 58 kg, teraz 65 kg... Rada by som sa dostala na svojich 55-56 kg. Som necelé 2 týždne po pôrode, takže ešte sa veľmi do cvičenia nehrniem (mám tretie bábenko a nemám už 20 🙂), ale už začínam snoriť, kde by som, ako a čo....
Rozmýšľala som, že začnem s hula hop a postupne pridám bicykel (keď už na ňom obsedím 🙂).....
Ako ste začínali vy??

dadka75
13. mar 2013

@tina1506 Tak toto ma celkom zaujalo... Presne potrebujem niečo, podľa čoho by som mohla cvičiť, inak sa neprinútim... Kde by som našla vysvetlenie, čo znamenajú jednotlivé workouty a kardio??

daniette
13. mar 2013
daniette
13. mar 2013

@dadka75 Ja som najskôr začala cvičiť:

1.level cvičíš 10 dní:

https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

2.level cvičíš 10 dní:

https://www.youtube.com/watch?v=QKdJ9jJv594

3.level cvičíš 10 dní:

https://www.youtube.com/watch?v=QMN4g3D4ODE
dadka75
13. mar 2013

@daniette Ďakujem

zuzu8655
13. mar 2013

@mima118 ja to robim presne ako ty 🙂 chudnem asi 2 mesiace, zatial skoro 7 kg 🙂 jilian je super a to jedenie do 17. sa da zvladnut :D

katussska24
13. mar 2013

@missy97231 super "sport v izbe na mieste" je svihadlo 😉 kupis ho za par eur a spalis nenormalne vela kalorii za relativne kratky cas. ak si predtym nesportovala, tak sa priprav na lapanie po dychu,a le postupne budes pridavat na intezite, plynulosti, case... a ziskas aj skvelu kondicku. okrem toho skoky ti krasne vyformuju nohy, najma lytka 😎

ak chces ale schudnut uprava stravy je nevyhnutna... viem co to je byt u rodicov, mam to este v cerstvej pamati, ze dni v spolocnej kuchyni vedia byt "o hubu",ale skus vsadit na jednoduche recepty a pripravu niektorych jedal vopred. hlavne nezabudni, ze pokial mame obmedzene moznosti, v jednoduchosti je krasa 😀 na ranajky ovsene vlocky s mliekom (moje oblubene DM vzdy poradi vo vybere), desiata ovocie, obed ti zaberie asi par min casu,ale overene rychle je zelenina na pare alebo salat (s vajickom na tvrdo, tuniakom, platkom masa), spaldove cestoviny s oliv.olejom....olovrant biely jogurt (prip si prisyp skoricu, prilej trocha medu), veceru si prirpav bud spolu s obedom, alebo neico maxi rychle - cottage s celozrn bagetkami (na sposob sucharov), tvaroh, zelenina, polievka... zo skusenosti viem, ze najhorsie je riesit tu veceru 😀 🙂
+ nie je od veci zaradit brokolicu, articoky, chilli, ananas...a pod. troska pomozu pri chudnuti.

leleh
13. mar 2013

@bobulik22 aj mne sa paci tento sposob hlavne preto ze sa nehladuje, jeme vsetko akurat sledujeme cas a pravidelnost. A zvykam si na mensie porcie aby sa mi trochu ztiahol zaludok. Ja si do obeda doprajem vsetko co mi chuti hlavne chleba a pecivo to je moja slaba stranka. Pri dietach sa pecivo vacsinou nesmie a toto mi pripada super. Do obedu si dam a potom za cely den mi to nechyba. Neaky cas trva kym sa to cele nastartuje a da do pohybu tipujem take 2 tyzdne no a potom to pojde dolu pomalicky (kilecka) 😉 Tak vytrvalosti zdar 😉

nikolka2
13. mar 2013

@missy97231 ja tiez beham doma pri hudbe 😀

pavlinakol
13. mar 2013

Tak baby, ked si tu pozerám tie fotky,tak klobúk dole!! Ste super, ja sa musím už tiež nakopnúť. Teraz mám pri výške 168cm 78kg!!! počas tehotenstva som pribrala asi 25-30kg,ale už predtým som mala nejaké 4kg navyše, takže katastrofa. Predtým som vážila tak 60,62kg.. A pritom som už raz pred desiatimi rokmi schudla 30kg za rok!! Bez diét, iba kontrola stravy a cvičenie..a tú váhu som si plus mínus bez nejakého odriekania držala 10 rokov a potom som otehotnela a som tam kde som bola..a teraz sa pri malom nejako neviem nakopnúť s cvičením, niečo som už dala dole,ale ešte by som potrebovala 15kg!!! a netuším ako?! nejako mi to vôbec nejde...večer ked malý zaspí tak som k.o. a lahnem na gauč a vôbec sa mi nechce cvičiť!!ako to robíte?

mima118
13. mar 2013

@slivka233 ahoj je tam určite vidno rozdiel,a je to super len tak dalej..... 😉 držím palce.... 🙂

audiova
14. mar 2013

ahojte.no ako sa držíte? ja som si už nejak zvykla na typ stravovania 5x denne.len som si úplne odvykla od mäsa.ani pred tým som ho veľmi nemusela,ale teraz mi vôbec nechýba.bože keby mi takto nechýbali radšej sladkosti to by bolo super ☹ .tak som zaradila do stravy strukoviny a tofu.aj dnes som našim vybrala kuracie prsia,aj som rozmýšlala že by som si ich spravila zo zeleninou,ale nakoniec vyhrali zelené fazule na pare s lučinou a cesnakom.takže to bude môj dnešný obed.a ešte veľa čerstvej zeleninky 😀 .raňajky som už dojedla,včera som upiekla celozrnný chlebík a dala som do neho tekvicové,píniové a ešte neviem aké semienka 😅 .je celkom fajn,aj na ten som si už zvykla-biely chlieb som už nejedla ani nepamätám.deťom kupujem pšenično-ražný,ale ani ten nejem.takže tak.......

majka20201
14. mar 2013

Ahoj. Ja som tu dlhšie neísala, ale čítala som vás.
@audiova tiež som si už zvykla na pravidelnu stravu 5 krát denne a nerobi mi problém sa najesť aj o 20.00 (pred 22.00 aj tak nikdy spať nechodím, skor vždy až po 23.00) a napriek tomu chudnem. Takže nejaké zásady ako nejest po 17.00 nedodržujem. Niekedy mám skor problém s olovrantom - zabúdam na to, ale telo si samo povie, že je čas si niečo malé dať. Doprajem si občas aj nejaký ten koláčik, ale vylúčila som všetky čokoládky a keksíky.
A moje výsledky? Nohavice, ktoré som sa po vianociach ani neodvazila si obliect, že by na mne asi praskly, tak tie sú mi teraz volné 🙂
Včera som sa vážila a povodná váha z 19.1.2013 bola 63,4 kg, včerajšia váha 13.3.2013 bola 56,3 kg a to som sa vážila večer 🙂 Takže úbytok 7 kg za 2 mesiace - ja som na mieru spokojná.

audiova
14. mar 2013

@majka20201 super.ja som začala 7.1. pôvodná váha 66kg a teraz v sobotu 61,2 kg.ešte zliesť do leta aspoň na 58kg a viac by som nepotrebovala si myslím pri výške 170cm 🙂

majka20201
14. mar 2013

@audiova Podla mna už teraz pri takej výške máte dobrú váhu. Já mám 161 cm. Chcela by som dať dolu ešte 5-6 kg.