Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@majka20201 super,mozem sa opytat ako sa stravujes a ci aj cvicis? ja sa tiez snazim 5x denne jest, ale nejako to nepomaha ☹
@audiova No ja raz tykam, potom vykam 😀 😀
@silvia74 v skratke v podstate:
ranajky: bielkovina (šunka, syr, cottage) + sacharidy cca 30g celozrnného pečiva + zelenina min. 100 g alebo rozne kase
desiata: cottage, jogurt biely + 25g pečiva celozr. + zelenina
obed: maso (kracie, morcasie, kralik, ryba, obcas libové bravcové, hovadzie) + 100 g zemiaky alebo 60 g ryza (viacej nie) + zelenina
olovrant = desiata
večera: maso (ryba, kura, morka, králik) + dusená zelenina aj 300 g.
vela pijem a nemám v hlave, že chcem chudnúť.
Cvičím v posilovne na strojoch + kardio (eliptical). Vacsinou 4 krat do tyzdna. Ak sa mi podari tak 5 - 6 krat.
Napíš mi tvoj jedálniček a skúsime niečo vymysliet. 😉
@majka20201 dakujem pekne za rychlu odpoved
skusim poslat moj jedalnicek:
ranajky: cottage, sunka, tuniak, ryz. chlieb alebo celozr. chlieb, zelenina, pripadne pohankove vlozky s jablkom, medom a mandlami, zaliate sojivym mliekom
desiata: jogurt ale. actimel
obed: maso so zeleninou, prilohu vacsinou nemam, spaldove cestoviny s udusenym kalerabom
olovrant: to je trosku horsie, obcas sa podari actimel
vecera: dusena mrkva, cuketa, varena cvikla alebo uvareny zeler s mrkvou a hraskom + maso, alebo vajicko na tvrdo, tuniak alebo nastruhany syr
zacala som cvicit Jillian Michaels ale som este len na zaciatku, som rada, ze stiham aspon tych 30 min, mam doma aj eliptical, ale neviem sa k nemu dokopat 😒
@silvia74 Mne sa to zdá celkom fajn, pridaj na raňajky a desiatu zeleninu, neboj sa prilohy k obedu ak dáš 100 g zemiakov alebo 60 g ryže bude to fajn a keď schudneš nemusíš sa báť, keď začneš papať zemiaky, že máš kilá nazad.
Alebo už do konca života nechceš jedávať na obed prílohy? Zapracuj na olovrante a zese doplň to zeleninou.
Dodržuješ pitný režim? Kolko vypiješ vody?
Ako to tu tak čítam tak Jill je asi fakt super, ja to bohužial po operacii kotniku cvičiť nemožem a ani nikdy nebudem mocť ☹
Eliptical je super a ak ho máš doma je to báječné. Určitě pozerávaš niečo v telke, Panelák alebo Modré z neba 😀 Tak popri telke začni cvicit a určite sa ti podarí schudnúť.
Aké máš miery a ciele?
@majka20201 jedalnicek na 1 🙂 mne robia velke problemy sladkosti,tie ma urcite brzdia 😒 v chudnutii
@daniela40 no ak mas vyvážený jedálniček, moc chuť na sladké neni - teda aspon u mna. Obcas si dám koláčik, tortičku, ale teraz robím len s tvarohom a ovocím - keď si dám, tak vždy len jeden kúsok a doobeda 🙂 A IDTE TO 😉
@majka20201 budem to musiet nejako vymysliet s tym elipticalom, lebo som ho presunula z obyvacky do spalne a tam spi vecer maly a cez den sa pri nom cvicit neda, pri telke by to bolo idelane, viem, ze by som na nom mala cvicit aspon 30 min, vsak? ak si dobre pamatam
dakujem pekne za rady 🙂
no žienky do mojich vysnivaných 70 kilo mi už z 30tich chyba len 23 celkom fajn od 6 janura :D konecne sa citim lepsie aj si obleciem veci co som mala predtým a necitim sa už ako velryba, ako sa dari vam?
@silvia74 No tak šup šup s ním do obývačky. Joj ako by som ho chcela aj ja mať doma, ale neni ho kam dať ☹
30 min je minimum, telo začína spalovat tuk po 20 min cvicenia. Ideálne ja 40-60 min. 🙂
@majka20201 to celkom nie je pravda že telo zacina spalovat tuk po 20minutach tiež som si to myslela ževraj u kazdeho je to ine. u niekoho po 20minutach a u niekoho hned ako zacne cvicit. a priemerne by sa malo cvicit 30- 45minut vraj
@opica89 neviem, ja keby som mala cvicit len 20 min. tak sa mi to zda strasne malicko. Všade sa dočítam, že až po 20 min. sa začína spalovať TUK. Aj odborníci, ktorí robia vo fitnes to tvrdia.
Podla čoho vieš, že priemerne sa má cvičiť 30 - 45 min? Ja keď si chcem precvičiť len nohy - tak mi na to 45 min určite nestačí 😒 a to k tomu pridávam ešte kardio.
@majka2020 http://schudnut.krotiteliatukov.info/omyly-spor... asi tam som to nasla sa mi zda, a na com cvicis tie nohy? bicykel alebo ?
soldi a ako si to dokázala porad aj mne
Jej pozeram ze som to poslala sebe.si je este skoro.nemam dopytu ani kavu 😀
@opica89 cvičím na roznych strojoch v posilovni a ako kardio si davam eliptical
@majka20201 a docitala si sa že neschudnes s noh ale zo vsetkeho ked cvicis? nohy si vyformujes ked posilujes na ne, aj drepmi si ich pekne vyformujes
@opica89 to ja viem, ale mna to v posilovni baví 🙂
@majka20201 🙂 ja nevravim že tam nemas chodit 😀 aj ja by som chodila keby sa mi dalo
@audiova Ahoooj 🙂 no tak celkom sa darí, už som zúfalá,stále 59kg a nejd a nejde to dole. ráno sa zobudím,bruško rovné,ale len čo sa najem už sa cítim celý den zasa ako balon :( no ide to ťažko,ale treba vydržať! nevzdám to,rozmýšlam,že naozaj vyhodím tú váhu von oknom... a tebe gratulujem! len tak dalej🙂 pekný víkend prajem...
@opica89 posilovna je super 🙂 a necvicim len nohy, ale aby som ich vyformovala, tak ich cvicim viacej ako ruky, tie mám v pohode
@majka20201 hej jasne rozumiem, no ved aj ludi je tam viac tak ti isto aj viac chuti cvicit teda aspon mne by sa viac chcelo 🙂 jes aj proteiny ci nie?
@opica89 keď mám pravdu povedať som radcšej keď tam nikto nie je 😀 každí sme iní 😉
Ak myslíš či jem proteiny v prašku - tak to nie, proteíny prijímam len v strave.
@majka20201 hej proteiny v prasku ževraj to potporuje svalovu hmotu aby si nechudla zo svalu ale z tuku.
@opica89 Mne stačí prijímať proteiny v strave. Nepotrebujem budovať moc svalovu hmotu, len sa zbaviť tuku a spevniť svalstvo. Meriam sa aj na vahe čo ukazuje pomer tukov a svalovej hmoty, tak viem, že chudnem z tukov. 🙂
ahoj, rada by som sa k vám pridala aj ja. Mám nadváhu 9,8kg takže min. 10kg by sa mi mohlo podariť 🙂
výška 169cm a váha 75kg, začala som cvičiť a lepšie sa stravovať 😉

@majka20201 kludne mi tykaj.ale neboj pri tom tvojom tempe to do leta určite dáš 😉