Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@opica89 my to máme tiež doma a aj nejake aminokyseliny - berie to priateľ na svaly 😉 Ja som to zatial neskúšala, eln som od neho ochutnala, je to dobré v mlieku 😝
@majka20201 hej len to ma viac kalorii v mlieku ale je to o mnoho lepsie :DD
@opica89 priatelovi kalorie nevadia, je to blazon a v posilke vie stravit aj 2 -3 hodiny :D. Všetko vycvičí. Može zjesť aj slona a aj o 23.00 a problemy s kg nemá 🙂
@majka20201 tak ked cvici tolko... ta neviem zapriahnut 🙂 už davo si mala mat vysnivanu postavu ked ti chlap zije cvicenim
@opica89 ja som mala problémy s členkom, som po operacii, vyše roka som nemohla nic robit a len som papkala a naberala kilečká až som sa dopracovala na 63,4 kg pri výške 161 cm. Dlho som hladala čo vlastne možem, aby ma to bolelo čo najmenej, lebo operacia nedopadla najlepšie. Tak teraz od 19.1.2013 som dala dolu 7 kg a pokračujem.
žije cvičením, ale nehovorím, že tam chodí každý deň 😵
Ahojte baby , teda mate mooj velky obdiv aj ze mate taku pevnu volu.
Ja nemam nejake velke problemy s postavou ale v poslednom case sa strasne prezieram hlavne po obede ked maly spi a potom vecer to dohanam, najviac to citim na bruchu a urcite musim aj stravu upravit hlavne pravidelne jedlo to je u mna problem a pitny rezim 😠 😠 😠
Viete mi poradit nejake cviky na doma na brucho,stehna,zadok.
Myslite ze brusaky su najucinejsie na brucho podla vasej skesenosti?
Budem velmi rada ak mi niektora poradite 😵 😵
Ahoj baby no ja som začala chudnut tuším ako vznikla táto disksia... Bola to pre mňa silná inspiracia 🙂 od 28.1 som schudla 8,5kg možno by to bolo aj viac aľe posledný tyzden to flakam nejem celý deň a večer jem sladké neviem ako sa zase nakopnut 😒 chcela by som schudla este tých 10 kg
ahojte
tak ja velku nadvahu nemam, takže u mňa je úbytok pomalší, ale stravujem sa cca 2t podľa Norbiho updatu a je to super...môžem všetko, len to musím zmestiť do určitej hodiny a prvé výsledky sa dostavili...idem kupovať menšie rifle 😵 😵 😵 😵 😵 aktuálna váha je 57,2kg, začínala som pred mesiacom na necelých 59kg tak, že som sa dala na kalanetiku, ale prešlo ma to akosi prirýchlo 😅 a tieto posledné 2t si strážim stravovanie a gramy idú po troške dole
Ahojte dievčatá tak ak môžem ja sa k vám pridavam...mám 85 kg chcela by som aspon tych 10 kg schudnúť, kludne aj viac 😉 štvrtý týžden cvičim, tri krat do týždna chodim na aerobic, ostatne dni si bud zacvicim doma alebo idem si zabehat...no zatial som nic neschudla, nechapem tomu aj stravu som upravila a nič...tak hadam ked sa vam ozvem po case bude nejaky vysledok... 🙂
Ahojte chudnuce, sledujem tuto temu od jej zalozenia, tie fotky su ozaj velmi motivujuce. Od tehotenstva, ked som pribrala 30 kg som sa neustale snazila schudnut aj roznymi dietami.Vzdy som schudla, ale za par mesiacov som to mala spat. Na zaciatku roka sme si s kamoskami povedali ,,dosť" a zacali sme chudnut, radsej pomaly a bez diet,ako rychlo a bez trvalych vysledkov. Poctivo som zacala asi pred 6 tyzdnami.Pri vyske 174 cm som mala 82 kg, dnes som sa odvazila a mam 78,5kg. Sport u mna nie je problem, lebo som telocvikarka.Snazim sa 3x do tyzdna behat, len to pocasie to poslednych par dni nedovoluje. 😠 Trochu som upravila stravu a aj ked to ide s tou vahou pomalsie,aspon nie som hladna. 🙂 Dala som si ciel do konca roka zhodit na 68-70 kg.Ked to bude este menej, bude to fajn. 😀 Drzim vsetkym palce, urcite sa nam to podari! 😀
ste super...vsetky co sa snazite.. 😀 😀 ..obdivujem vasu silu pacit sa a byt spokojni zo sebou..aj ja sa snazim 😵
@ivulik91 Ahoj, aj si sa merala, či len vážila? Lebo ja som schudla cca 2 kilo ale na obvodoch je to viditeľné lepšie 🙂
@dievcatko_123 ahoj no este som sa nemerala, ale este ani nevidim nijaky pokrok... ☹
Ahojte žienky túto tému mám prečítanú zpredu zozadu a hrozne ma motivovala hlavne je úžas vidieť tie fotky pred a po.Aj ja samotná som vyskúšala hrozne veľa diet no výsledok rovnaký všetko po ukončení diety sa vrátilo spať preto už ju neriešim momentálne som tehotná a začínam byť frustrovaná moja váha pred otehotnením 85 teraz v 26 týždni 95kg a naozaj sa k 100kg nechcem priblížiť preto som rozmýšľala nad úpravou stravy. Zapáčilo sa mi že jete všetko len menej a pravidelne a po piatej nejete myslíte že to môžem aj ja? Vyskúšala som to pred dvoma dňami a dnes na váhe naozaj kilečko dole myslíte že sa môžem takto stravovať?veď v podstate jem všetko všetúčko akurát menej a po piatej už si dám len vodu.
@martina020202 ja jem aj po piatej, lebo chodím spávať až okolo 23.00 a aj tak chudnem 😉
@majka20201 no ja nie ja už najneskôr o deviatej spím teraz 🙂
baby tak vas tu citam ja som drzala a este aj drzim 90dd ale zajtra zacinam papat uz inak lebo 0dd nemozem drzat cely zivot schudla som snou 10kil za 2mesiace foto dodoam mala som 84 momentalne mam 74-75nejak tak pri vyske 168cm no hroza este by som cchela dat dole aspon 15kil do juna pravidelne chodim do fitka behavam hravam squash posilujem orbitrek stepper a tak na ajr budem behavat chodit vonbka aspon 5krat do tyzdna hdam dosiahnem tych 59-60kil aspon tak drzim aj vam palceky a nejake tipy na obediky sup sup 😀 😀
ahojte.nejak nám to tu stagnuje.to už nikto nechudne? na leto už asi všetky pripravené 😎 . mne príde zajtra pravidelná mesačná"návšteva" tak by som zožrala aj koňa 😀 .ale neriešim to ,čo sa budem stresovať,veď to prejde.dnes som si spravila na obed zapečený karfiol( karfilol uvariť,spraviť si bešamel-trocha oleja,hladká múka ja som dala špaldovú a zaliať mliekom,pridať tymian a oregano.nechať vychladnuť ,potom do toho pridať 2 žĺtka a nastrúhaný syr.z bielkou tuhý sneh,ktorý sa primieša do bešamelu.potom už len misu vytrieť olejom a vysypať strúhankou,dať tam uvarený karfiol ,zaliať bešamelom trošku strúhaného syra a zapiecť. k tomu už len kopec zeleniny a hotovo-no mňamka.hotová za pár minút 😵 ).
Ahojte, ja som dnes mala kuracie mäsko s brokolicou a hráškom
Ahojte baby, pridavam sa aj ja k Vam. Ja som sice 4 tyzdne na bielkovinovej /sledovanej/ diete. Viem, ze to nie je zdrave chudnutie, ale snad ma k sebe zoberiete 😉. Inak som precitala celu diskusiu a ste naozaj super. Drzim pace a obdivujem vasu pevnu volu. Ja napriklad mam teoretickych poznatkov o zdravom stravovani neurekom. No ta pevna vola, katastrofa. Samozrejme som jedla kadejako a potom si moje telo neustale pytalo rychle sacharidy. U mna pravidelnost asi najvacsi problem, od kedy mam deti. Nikdy som neoblubovala vyprazane, tucne jedla. Jedla som vela zeleniny a bieleho masa. No ale kolaciky, vianocka s kavickou, moj najvacsi nepriatel. Dopracovala som sa do stavu, ze som mala take ranajky aj olovrant 😝. No proste katastrofa. Samozrejme som z nejakych 63 pribrala na 71 /vyska 167 cm/. Tak som zacala s bielkovinovou. Aby som sa nastartovala. Teraz mam tych 64 kg a este by som chcela ist na svoju povodnu vahu, pred dcerkami, co bolo 58 kg. Kedysi som chodila aj do posilky aj behat. Teraz pohyb ziadny. Nejako neviem v sebe najst energiu. MM chodi na tyzdnovky prec, takze som s nimi sama cele dni. Starsia je sice v skolke cez den, ale zase sa venujem mladsej a domacnosti. Ved to poznate. Vecer, ked uz mozem, je nejakych devet hodin a ja sadnem pred telku a o 5-10 min. spim. 😖, co som taka unavena. Starsia ma potvrdene adhd, neuverite, ale stoji ma tolko energie denne... No zajtra sa chystam uz behat, pride manzel, tak snad sa prekonam. Ked skoncim s bielkovinovou, tak pojdem na zdrave stravovanie. No neustale mam nejaky podvedomy strach z tych kolacov. Totiz este stale sa ma drzia chude na ne. Nedam si, ale dala by som si, veru 😒. Ako to prekonat?
Este ma napadlo, viem, ze mnohe ste pisali, ze ked ste sa zacali zdravo a vyvazene stravovat, tak tie chute na sladke vas presli. Dufam, ze to bude platit aj na mna 😉 .
@daniette ja sa tesim na to, ked sa zacnem sama stravovat 😀 od maja,,, uz budem varit pre seba a deti,,, tak uz si to mozem kontrolovat 😉

@majka20201 ved jasne ja sa len pytam že ci nahodou... moj chlap si to minule kupoval, tak ja si to obcas urobim ale len preto že je to chutovo dobre :DDDD