Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@estachova ahoj no momentalne mi vaha stoji už druhy mesiac :/ prestala som cvicit lebo vzdy mi nieco do toho pride raz su chore deticky potom zase ja, teraz sme zase vsetci chorí pre istotu. stravujem sa normalne jem vsetko ale rozmyslam že asi by som mala nieco zmenit ked mi ta vaha nechce ist dolu ked necvicim no ja mam 176cm a vahu 93kg aspon do leta by som to chcela dat na 80kg no uvidime lebo ak to takto pojde dalej so mnou tak asi tazko. ja som sa snazila cvicit kazdy den zo zaciatku a potom som len 3x do týždna 45min na elip.rotopede
Ahojte! Nemate niekto skusenost s chudnutim, resp. nechudnutim a kojenim? Moze to kojenie spomalovat? Lebo mne to nejak velmi pomaly ide a to uz 3 mesiace nezeriem sladkosti, snazim sa jest mensie porcie a viac zeleniny a poctivo cvicim dakujem za rady
Ahoj dievčence veľmi rada chodím na túto stránku je tak veľmi motivujúca. Začala som chudnúť asi tak pred mesiacom lebo už som na seba nevedela pozerať. Aj keď pri výške 178 cm som mala okolo 85 kíl a každý i tvrdil ze ty si tak vysoká tak na tebe to nie je až tak vidieť. Ale nedalo mi to. Nedržím tie strašne diety pri ktorých sa po ich skončení dostaví jojo efekt mam s tým veľké skúsenosti. Začala som do dna viackrát jesť. Vymenila som sladké vody za obyčajnú vodu z vodovodu prestala som sladiť kávu aj ked som ju moc sladkú nepila. Sladkosti si občas dám lebo aj to telo potrebuje. Posledné jedlo jem o piatej ale aj to niečo ľahšie. A začala som sa viac hýbať pretože mam sedavé zamestnanie a pohyb mi nezaškodí. Posledné dva týždne cvičím to video čo je tuna na stránke a možem len potvrdiť ze to funguje. Za mesiac aj niečo som zhodila necelých 5 kil aj ked to nie je na mne moc vidieť.... ale oblečenie to cíti.... 🙂 Lubila som velmi papať a teraz si len poviem je to len jedlo..... nič sa so mnou nestane ked budem jesť niečo zdravišie a pomenej ... nezahyniem predsa od hladu....🙂
@missy97231 tak ti poviem, že som po včerajších 15min celkom cítila brucho.. kto by to bol povedal, že po 15 min cvičenia budem cítiť na druhý deň brucho. Ale bola som dnes na kozmetike a ťažko sa mi vstávalo z toho lehátka 😀 😀 😀 dnes som si dala ďalších 15min do tela.. tak ma to naštartovalo, že som cítila to brucho.. ono to znamená, že to cvičenie je fakt účinné.. 😎
@martina172 aj ja sa chystam len... neda sa mi skorej nez zaspia deti 😀 ono,,, ked ja mam teraz taku zravu tak neviem ci mi nejak pomozu ked cez den to dozeniem jedlom 😒 😠 😠
@missy97231 svaly môžeš formovať aj tak.. pod každým tukom sú svaly... takže možno priberieš, ale svaly formuješ. Potom si dáš pár očistných dní a zhodíš to čo priberieš teraz za žravku a ukážu sa svaly 😝
@superego vau 🙂
a ktorú stránku na cvičenie máte baby na mysli?
@cencula Myslíš cvičenie? Ak áno, tak tu je:
https://www.youtube.com/watch?v=16Vp5QmprBc@dadak ahoj aj mna by si pridala prosim do súkromky...ako to tam funguje?
daniette áno myslím to dakujem
@audiova Ahoj. no popravde stagnujem :( tiež sviatky,dovolenka, no nedaj si 🙂 tiež som určite pribrala,ale nemám odvahu postaviť sa na váhu. od pondelka začínam znova naplno. ty máš už krásnu váhu,len tak dalej a ako ja vždy hovorím treba si dať aj niečo sladké 🙂 tak ti prajem aby všetko dobre dopadlo a čo najmenej stresov. pa pekný den
moj najväčší problém je vtom,že keď už konečne niečo schudnem a cítim sa lepšie,tak naspäť začnem žrať:(
ahojte, čítam vás už dlhšie je to veľká motivácia 🙂. No chcela som, že začala som cvičiť cviky na brucho čo ste to sem dali od tej Kalifornčanky a poviem je to riadny zaberák, a to cvičím s Jill Michaels, posledné dva cviky s fitloptou si rátam aby som spravila aspoň 10 - 15 opakovaní. Cvičím to od pondelka a mám pocit, že to fakt zaberá 🙂 tak ma to ťahá vydržať čo najdlhšie.
@zuzu ja som cvicila 3dni,,, a brucho citim 😀 a s nou nestiham, alebo skor ze nevladzem,,, ale si vravim ze aspon po 20x kazdy cvik je lepsie nez nic 😉
@nikolka2 ahoj... este behavas doma na mieste pri hudbe? si obuta ci bosa?
ja sa snazim tiez pri hudbe, ale bosa... kedze v botaskach by som rusila cely dom, ked byvame u rodicov... myslite ze mam prestat,,, ze takto si celkom znicim klby??? citim to v kolenach,,, ale po 10min. je to uz "OK"
@missy97231 Ahoj 🙂 ,,áno áno beham doma pri hudbe ,,ale ja mam botasky sice byvam na 4 zo 4 posch.,,ale ja zas mam pod sebou pani ktora nikdy nie je doma taze super ,,,,a ja som 1 krat tiez behala bosa ,,,ale taku svalovku som mala , ze som nevedela 4 dni chodit po schodoch ,,, 😀 no ja som si kupila take bezecke botasky a nepocujem pod sebou , ze by som nejak extra dupala ,,,ja by som skor povedala , ze u mna je hudba problem 😀 ked cvicim vzdy mi napise sused z 2 poschodia ci cvicim lebo pocuje hudbu 😅 😀
@nikolka2 musim pozriet aj ja nejake take botasky 🙂 nemas nejaky link?
Inak som dost "nastvana"... Teraz vecer som sa odvazila,,, a mam o kilo este viac nez v utorok, a to som dala 3x po 30 min beh, a 4x som aj cvicila,,, no nie tak efektivne ako ta z videa,, ale aj tak ma to nastvalo. Uvidim rano ak nezabudnem sa odvazit...
@missy97231 http://www.bazar.sk/fotogaleria/3252297219/5853... take mam podobne ja ,,ale iba cisto cierno-biele a su lahke a hlavne ma z nich nebolia lýtka ako pri iných ...ja necvicim iba beham zatial ,,,dnes som si kupila švihadlo 😀 no ked sa dostanem na povodnu vahu aku chcem tak potom zacnem spevnovat svalstvo a zacnem chodit cvicit ...ty mas aj nejaku dietu ? asi naj je vazit sa rano ,,ja neviem ja nemam vahu 😀 odvazim sa vzdy ked idem ku mame na pokec ,,, 🙂
@zuzu vieš čo.. ja cvičím tretí deň a neviem či si to nahováram, lebo to fakt tak rýchlo zaberá, ale ja mám pocit, že vidím zmenu. Nečakám, že ju ešte bude vidieť aj moj manžel, ale ja si fakt myslím, že sa so mnou niečo deje.. 😀 som zvedavá ako budem vyzerať o mesiac.. 🙂 hlavne po tých orieškoch čo som teraz zožrala.. 😀
@missy97231 a ty si ako na tom s cvičením? cvičíš dalej? nevzdala si to ešte? mňa to práve naštartovalo. vidíš už aj ty dáke výsledky, alebo to som si len ja vsugerovala? 😀
@missy97231 ináč.. čítam, že si pribrala... to môže byť aj s cvičenia.. svaly vážia viac ako tuk.. to je bežné, že ak človek naberá svalovú hmotu, že ide aj na váhe trošku hore.
@martina172 nie,,, cvicim dalej... Po styri dni som sa snazila cvicit aspon 15min cviky na brucho, a tri dni som behala 30min. (doma, na mieste) Vysledok nevidim,,, ale citim na bruchu este svalovicu... Ja mam ale brucho este riadne,,, ako tehotna.. Tak najskor musim schudnut,,, tak snad aj tie cviky pomozu, nielen na spevnenie svalstva ale aj na zmensenie objemu 😀
@missy97231 v pondelok to budu 2tyzdne co som zacala, ale vahovo nic moc, ale svaly citim a to je najdolezitejsie....brucho mam ako v 5.mesiaci.......no cvicim Jill , vcera som zacala 2 level....musime vydrzat.....uz aj pri mopovani ( upratovani) domu aj bytu citim ze tie svaly mam.... 🙂 a to je dobry pocit...aspon pre mna.... 🙂
@missy97231 a ako beháš na mieste? máš ten stroj na to?

@audiova jaaaj, to máš super výšku, ja neviem či namerám 157 cm, schudla som 6-7 kg, pohybuje sa mi to okolo 57 kg a pri tej mojej nízkej výške by som asi mala mať len 50 kg, ale to nehrozí. Keď som v r.2007 schudla na 60 kg zo 73 kg, tak mi každý hovoril, že už aby som nechudla, no ale ešte by mi to mohlo klesnúť - bola by som rada 🙂