icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
martina172
6. apr 2013

@svatava74 súhlasím.... ja tiež stále cítim, že mám napnuté tie svaly, tak trošku svalovica, ale je to dobrý pocit, že tie svaly mám, že sa formujú, že sa tam proste niečo deje.. 🙂

ssisska
6. apr 2013

@mimanka
Pozri trochu dozadu,tam som vlozila link na cvicenie

missy97231
6. apr 2013

@martina172 nie,, nemam beziaci pas,, len tak si poskakujem na mieste pri hudbe...

missy97231
6. apr 2013

@svatava74 ja som jill tiez zacala, ale aj hned skoncila... 😒 a ano,, musime vydrzat 😉

miruska15
6. apr 2013

@bzuco ahoj ako tí ide chudnutie? Ja som presne ako ty a práve som sa dala na cvičenie bola som 2krat vo fitku a idem znova.Som nazhavena.A ty ako si na tom.

bzuco
6. apr 2013

@miruska15
cvičiť som sa ešte nepribrala...bola som chorá, slabá ako mucha a včera večer dorazila mrcha, tak to nemám ani najmenšiu chuť cvičiť...kedy sa ja k tomu dostanem...to neviem 😔 😅 😅 😅 😅 ...váha sa drží na tých 55,5 kila,,,dnes sa ma 2 kamošky nezávisle od seba pýtali, či som schudla, že to vidieť....tak to mi ako povzbudenie stačí 🙂 🙂 🙂

miruska15
6. apr 2013

@bzuco Tak si schudla ja som necitala celú tému tak neviem iba som našla tvoju foto,tak super a ako? 55kg by aj mne stačilo snáď sa k nej dopracujeme.

bzuco
7. apr 2013

@miruska15
ak by sa mi podarilo dať šte také 2 kilká dole, budem len a len rada....a ak nie...nevadí....už teraz je to lepšie ako bolo

stravujem sa podľa norbiho updatu a je to super, žiadna dieta, doprajem si čo chcem, len musím dodržať hodinu
a úplne som vylúčila klasické pečivo, nepijem nič sladké....a kilečká odbudli

audiova
9. apr 2013

tu je nejak mŕtvo 😀 .asi prišla jarná únava 😀 .ani u mňa to nie je žiadna sláva,lebo som večer začala jesť sladkosti ☹ ,nejak mi nane prišlachuť.a hneď sa to odrazilo na váhe,nie je to síce nijaká hrôza ,ale musím to ZASTAVIŤ!!!!!!!! minulí týždeň v sobotu 61,3kg a teraz v sobotu 61,9kg a to som už chcela byť pod 61 ☹ .asi to naštartovali tie sviatky. takže od dnes žiadne sladkosti( dúfam že to vydržím ☹ ).a pekne každý deň cvičiť,to som už začala 30min.orbitrek+mám taký stroj na vnútorné stehná-neviem ako sa volá+brušáky. lebo inak v lete budem na dovolenke stále vo vode a vyleziem z nej až večer ,aby ma nikto nevidel 😀 .totiž váha by mi aj stačila,len keby som nebola taká huspeninová 😀 .takže zdravéhu stravovaniu zdar a cvičiť 😉

missy97231
9. apr 2013

@audiova ze jarna 😀 😀 😀 dnes rano zase zasnezene 😠 😠 😠 uz mi to ide trocha nanervy,,, a na ranajky som si dala obycajne 2biele rozky,, po dlhsej dobe 😠 😠

bzuco
9. apr 2013

ahojte
tak mne váha stojí, ale nevadí...sadlo odbudlo...už si to všíma aj okolie, tak to ma teší 😵
a urobila som si radosť, kúpila som si krásnu mikinu, v ktorej som ešte pred mesiacom vyzerala ako jaternica a teraz mi sedí ako uliata 😵 😵 😵
a bezpodmienečne mi treba nohavice...mne sú všetky veľkéééééééééé...nosím slim gate a všetky sú mi voľné cez zadok, stehná a aj pás viac sťahujem opaskom...tak to nevyzerá 2x dobre, ked to na mne visí

zuzulik21
9. apr 2013

Ahojte... tak sa hlasim po 2mes cvicenia a neprezierania sa... -8kg.... super, tesim sa 🙂 🙂 🙂 akurat musim dat dole este aspon 12kg ☹
Cvicim na orbitreku + toto http://www.kynychova.cz/index.php?id=17&id2=312

audiova
9. apr 2013

@missy97231 unás už druhý deň SLNKO 🙂

boubelka0021
9. apr 2013

Baby potrebujem zhodit co najrychlejsie a co najviac...1.juna idem na svadbu a nemam si bohuzial co obliect koli svojej velkej postave...

mirka171
9. apr 2013

@superego waaau tak toto sa vam ako podarilo dajte mi prosim vas radu lebo ja som uz totalne nestastna stoho ze sa nemozem pekne obliect a citit sa super a zdravo..:( somnou ide obezita od malicka ja som do 6rokov bola jak modelka uplne chudunka a teraz mam vyse 100kg :( som stoho uplneeeeeeeeeeeeeee hotova :(( skusala som dukanovu dietu drzala som ju 2tyzdne ale bohuzial mala som snej velke problemy tak som musela prestat :(((

tweetinka.co
9. apr 2013

ahojte Kočky.. v mojom albume mám fotečky, ako som vyzerala do roku 2002 a potom premeny 🙂 .. teraz mám cca 15 kg ako popôrodný bonus 😀 😀 😀 tak sa pomalinky tiež snažím opäť dostať do formy (pomalinky preto, lebo kojím a chcela by som mať čo najdlhšie mliečko)
všetkým pekný a úspešný deň

audiova
10. apr 2013

@tweetinka.co super premena 🙂. pozrela som si tvoj album.ako sa ti to podarilo ?

janullka
10. apr 2013

Tak poviem vam toto je tema ako vino ... tim fotkam sa neda odolat len napisem tolko. v january som zacala s 84kg teraz mam 76 a musim do leta dat este tak na 60-65 lepsie by bolo 60 ale uvidime ... v auguste budem mat okruhliny tak dovtedy chem byt krasna 🙂)) vyuzivam situaciu ze som na materskej lebo keby chodim do prace tak sa nestravujem tak ako treba ..DRZTE PALCE potom pridam foto chi 🙂)

bzuco
10. apr 2013

kúpila som si nové gateeeeee 😵 😵 😵 😵 😵

martina172
11. apr 2013

@bzuco o číslo menšie? 😝

baby.. tak cvičím to videjko denne od 3.4. čiže týždeň... a moje brucho prešlo obrovskou zmenou. Škoda, že nemám foto pred, ale tu je aktuálne.... len nech mi to vydrží aspoň do leta.. 😀

lianka2
11. apr 2013

@martina172 prosim ťa, ktoré video si to cvicila? Dáš mi link? Diky.

martina172
11. apr 2013

@lianka2

https://www.youtube.com/watch?v=16Vp5QmprBc

je to makačka, a hlavne prvýkrát som urobila z toho veľmi málo, ale zo dňa na deň vidím, že s ňou idem viac a viac v tempe.. a teda vidím riadne aj výsledky.

bzuco
11. apr 2013

@martina172
ano, menšie 😀 😀 😀 😀 😀

super bruško....idem sa aj ja pustiť do cvičenia- mrcha skončila, tak mi nič nebráni 😎

lianka2
11. apr 2013

@martina172 a to si cvicila všetko naraz? Raz denne stačí? Fakt máš super to bruško. A to už po týždni si cítila výsledky?

martina172
11. apr 2013

@lianka2 ja som už po troch dňoch videla výsledky, ale teraz po týždni ich vidí už aj manžel.. takže asi na tom niečo naozaj bude.. ja si každý večer ľahnem na zem a cvičím spolu s ňou.. celé to video.. to video trvá 15 min a to tam aj kváka, takže som si povedala, že to musím dať. Je pravda že niektoré cviky nevládzem do konca (tie sklapačky - tých urobím len pár) ale makám.. posledné tri dni sa snažím tak, že keď nevládzem sklapačky, tak robím aspoň nožničky, alebo niečo z toho.. proste neležať, ale tých 15 min intenzívne cvičiť.

martina172
11. apr 2013

@bzuco paráááda.. menšie gate vždy potešia.. to je super.. a hlavne motivačné.. ja už menšie nechcem, len spevniť a celkom sa mi zatiaľ darí.. 🙂 ďakujem za pochvalu a držím ti palce v cvičení

lianka2
11. apr 2013

@martina172 no veru vyzerá to byt riadna makacka. A keď 15 minút zas nie je tak veľa. No musím to aj ja skúsiť, hlavne keď hovoríš, že celkom skoro vidieť aj výsledky. Motivovala si má riadne teda. Diky.

lucka87
11. apr 2013

ahojte som 8 mesiacov po cisarskom a brusko katastrofa :/ myslite ze by som uz mohla cvicit taketo cviky konkretne to 15 minutove video?

mimikas
11. apr 2013

@martina172 ahoj, prosim ta ake video cvicis na brucho??

martina172
11. apr 2013

@lianka2 no aj to je makačka.. ked si zoberieš, že ona s takými svalmi na bruchu a funí tam niekedy a povie, že to bola makačka, že má dosť, tak čo my normálne smrteľníčky?!?! 😀 držím ti palce.