icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
zuzu8655
26. apr 2013

@jikol18 ahoj, ja som cvicila zatial s kilovkami (0., 1.,2., tyzden a teraz prechadzam na 3. a idem s dvojkilovkami). ak nemas cinky,mozes cvicit s plastovymi flasami naplnenymi vodou

slivka233
26. apr 2013

@vanesska2007 AHOJ ano dietka, a cvicenie... stale lepsie a lepsie, som sa prestala pozorovat vazit meraz kazdy den a je to lepsie napr, vzdy v nedelu a vtedy vidiet vysledky... mam dole 6kg ale este mi treba aspon dalsich 6kg... cvicim jilian a 15 minute intense sexy bikini fajne na brusko... snad to do leta a potom do dovolenky daam.... nech opat mozem vytiahnut polovicne plavky 😀

bzuco
27. apr 2013

ahojte
mne sa asi naštartoval metabolizmus, lebo chudnem dalej, hoci sa o to nikjako extra nepričiňujem 😅 ...práveže je tam viac prehreškov voči strave...ale ráno váha ukazovala 53,9kg 😵 😵 😵 😵
každý ma chváli, že ako dobre vyzerám, ja som tiež spokojná...ALE!!!!...schudla som zovšadiaľ, len tie moje prsia 😒 ....segra mi tvrdí, že sa mi zmenšili, ale podprsenky mám stále rovnaké a čo som si chcela ísť kúpiť nejakú novú, nič mi nesedí....som z toho na nervy....každá druhá podprda v obchode má tie gelové výstuže vo vnútri...no už len to mi treba 😝 ...a len takú obyčajnú s kosticou, to nechcem....potrebujem mierne vystuženú a to je problém

daniela40
27. apr 2013

@bzuco tak tak problém s podprdama 🙂 všetky sú vystuženéé,robím v spod.prádle tak viem 😉

bzuco
27. apr 2013

kúúúúpila som 😵 😵 😵 😵 😵 ....v takku...a ešte aj so zľavou 25percent

miciatko
29. apr 2013

@misha666 je krasna premena,velmi ti to pristane,ako si to dokazala???

majqa28
29. apr 2013

@superego akoo si to dokazala??dakujem

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
bzuco
29. apr 2013

žienky...ja tento týždeň čakám mrchu....no poviem vám, zožrala by som aj slona....toto bude ťažký týždeň 🙄 🙄 🙄 musím sa maximálne zaprieť a nejesť všetko od kraja, lebo tie zhodené kilá budú hned späť 😝

rosannar
30. apr 2013

tak som dva týždne od začatia chudnutia, držala som sa statočne až na včerajšok...
pôvodná váha 83,5 kg po dvoch týždnoch 81,4 kg 🙂

slivka233
30. apr 2013

ahojte dievcata ako vam ide chudnutie??? mne sa zatial podarilo zo 71kg na 65,5kg... ale mam len 160cm takze je to viac nech dost .. ale obleciem stare rifle ale brucho teda nic moc.. a trapia ma faldy na chrbate..... ako proti tomu bojujete??? nejake cviky, tipy , triky??? v january ideme na dovolenku chcem v plavkach vyzerat aspon trosku pritazlivo.

marianna313
1. máj 2013

dievčence poradte mi su pirohy velmi kalorické?

dana_l
1. máj 2013

@marianna313 pirohy sa vyprazaju v oleji - takze ano

bzuco
2. máj 2013

@marianna313
ak máš na mysli bryndzové alebo lekvárové - asi ano, ale ak ich spapáš na obed, nie na večeru, nič sa nestane / norbiho update dovoluje do 12, 00 jesť všetko 🙂 /

11moncsike44
3. máj 2013

@zuzu8655 Vyzeraz super, cvicis kazdy den? ci?

zuzu8655
3. máj 2013

@11moncsike44 dakujem pekne, super to este nie je. Cvicim kazdy den okrem nedele

11moncsike44
3. máj 2013

@zuzu8655 Ale ide ti to pekne dole, a zmenila si aj stravu ci len cvicis?

zuzu8655
3. máj 2013

@11moncsike44 hlavne sa stravujem naozaj pravidelne - jem 5x denne, snazim sa do 18. jest. Nejem vyprazane, jem viac zeleniny..ale jem aj sladke, toho sa nedokazem vzdat 🙂 jeden kusok za den, no aj to sa snazim pripravovat doma a nahradzam obycajny cukor hnedym a steviovym alebo medom, snazim sa robit vela sladkosti s tvarohom..ked budes chciet nejake receptiky, napis do IP 🙂

zuzanat
3. máj 2013

ahojte, neviete mi prosim poradit, sa mi zda, ze mam stale nafuknute brucho,aj vaha mi ukazuje o 1,5% vody viac ako kedysi. ked som mala o 4kg viac...a to sa pravidelne stravujem, cvicim, vaha nejde dolu, ani centimetre, tak neviem, mozem byt zavodnena? Dakujem

marianna313
4. máj 2013

Ahojte neviete náhodou aký podiel vody, svalov a tuku by mala mať zena v tele?

daniette
4. máj 2013

@marianna313 klikni na odkaz, zadaj údaje a pekne ti to vypočíta 🙂 http://www.jagrfit-sport.cz/tukova-kalkulacka.php

ssisska
5. máj 2013

@zuzanat
Chod na lymfodrenaznu masaz aspon raz za mesiac,aby sa ti lymfy upravili a spravne fungovali,pretoze prave lymfaticky system v nasom tele ak zle funguje zadrziava prebytocnu vodu a tuky na miestach kde sa vyskytol blok,a potom tato postihnuta cast v tele opucha.Pretoze lymfaticky system sam o sebe sa nedokaze sam upravit casom tak tu pomoze len masaz celeho tela.

zuzanat
5. máj 2013

@ssisska dakujem, vyskusam teda lymfodrenaz 🙂

denisa87
6. máj 2013

je to vidiet? -9 kg,fotku s celou postavou nemam ☹ 😠

bzuco
6. máj 2013

@denisa87
v tvári ti vidno 🙂

denisa87
6. máj 2013

@bzuco dakujem,aj z bruska islo,len tu nevidiet 😝

bzuco
6. máj 2013

@denisa87
určite išlo, len nechceš na fotke ukázať 😉

denisa87
6. máj 2013

@bzuco ale figu,nemam taku foto,aby som vedela porovnat 😝

kamilkak
6. máj 2013

@denisa87 - aj na týchto vidno,nemusí stáť , vidno zmenu , gratulujem 🙂))

bzuco
6. máj 2013

aj ja pridám aktuálnu...síce od zadu...ale manželík nevie fotiť 😀

váha sa drží na 54kg