Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@evulka2203
@rosannar baby a funguje to? aké mate skúsenosti?
Tak a tu je môj dnešny jedálníček 🙂 ranajky-kaiserka,maslo,šunka,plátok syra a zelenina,,,,desiata-acidko,,,obed-grilovane kuracie prsia a zelenina s mozarelou,,,olovrant-velke jablko,,,večera-zelenina s mozarelou.. 😀 a 2litre vody..Prajem pekný dník. 😉
@pflegerin ako pekne to tu rozpisujes 😉 Ja som zacala s havlickovou dietou a pozeram ze je to dost podobne tej tvojej, len k masku sa papa aj ryza a k rybam zemiaky...proste sa jedia aj prilohy 🙂 a zacala som aj cvicit raz tyzdenne zumbu a aspon pat krat Jillian 😉 Drzim nam vsetkym palce, nech potom mozme uverejnit fotky pred aj po. Pred uz odfotenu mam 😀
@hasleerka http://zkusenosti.org/recenze/havlicek-jidelnicek
Kamoska ju drzala minuly rok a schudla asi 7 kil. V podstate to ani nie je dieta ale zdrave stravovanie. Uz ju drzim stvrty den a hlavne vobec nepocitujem hlad. Nie je to dieta kde sa chudne rychlo, ide to pomalicky a nehladujes 😉 Takze logicky by nemal nastat Jojo efekt. Teda ked sa nezacnem znovu prezierat 😀
dievcata,skusali ste na detox caj Lietajucu lastovicku?
jooj baby, ked to tu tak citam ... velmi vam drzim palce 🙂 aj ja som zacala po prvom porode "chudnut vo velkom" 😉, vyhovoval mi Norbi update, a po prvych 7 kilach som bola opat tehotna 😀 😀 😀 tak Vam teraz aj trosku zavidim, ale najma drzim palce, a niekedy koncom roka sa urcite opat pridam 🙂 🙂 🙂
@hasleerka aha, inak ja tiez varim doma, ale som zvyknuta varit dve jedla, kedze deti casto nechcu to, co varim nam 😝 A teraz som to moje poriesila tak, ze som navarila viac, dala do krabiciek a do mraznicky ;) aj chlieb som nasackovala po kuskoch 😒 Su tam aj volne dni ked si urcite dam aj sladke 😀
Ale je dobre ze vies,co ti vyhovuje. Ja by som zase nemohla vydrzat po piatej len na zelenine 😔
tak sa mi dnes nejak nechcelo cvičiť, ale kukala som na markíze premeny, tak som išla predsa len zopár brušákov urobiť ..
@milly3 ja robim naraz brucho aj zadok, som na zaciatku, ale zda sa, ze zadok zacina mat krajsi tvar a brucho pomaly tiez
@79zuzana ,,dakujem pekne 😀 ešte niekde na začiatku tejto temy tu boli navrhy,aby si baby písali,čo jedli,tak to robím,možno niekoho inšpirujem 🙂 tu ryžu,alebo zemiaky si dám niekedy,ale väčšinou zeleninu,lebo ju mám veľmi rada.Držím Ti síííííííílno palce,aby sa ti darilo pekne dalej. 😎
@evulka2203 myslím, že to vyskúšam aj ja 🙂 som veeeeeľmi zvedavá na výsledok, potom dám vedieť 😉 A na ktorom dni už si?
@milly3 dnes robim len 6ty, ale normalne sa na to tesim🙂 aj ked neviem, ako na tom budem, ked budem niekde na konci🙂drzim ti palce, nech ta to chyti a robis to s radostou
Dievčence tu je dnešný jedálníček:R-vločky s mliekom,hrozienka,,,,D-jogurtový nápoj,,,,O-grilovaný syr a zeleninka,,,,OL.-nektarinka,,,,V-zelenina s mozarelou,,,,1liter čaju a 1liter vody. 😀 Prajem peký dník. 😵
čaute,, ja som víkend prehnala s jedením, včera som tak preistotu nejedla 😀 a šlo kilo dole, momentálne som na 79 kg 😉
Chudnutie je hlavne o sebaovládaní a disciplíne. Ja som si zvolila pre naštartovanie metabolizmu 2 mesiace denne cvičenie, úprava stravy, nie však diétu, vynechala som sladkosti a sladké nápoje. Inak jem úplne všetko, čo momentálne nájdem v ľadničke 🙂
Jem v zásade len keď som hladná, pravidelne pijem a zjem niečo kľudne aj o 21 hodine ak som hladná.
Z pôvodných 77,7kg mám 71,7kg za tri mesiace síce, ale ide to dobre dolu už, hlavne sa ovládam a nejem sladkosti ako predtým denne a dávam pozor na veľkosti porcií.
Jem väčšinou jedlá s čo najmenej kalóriami a funguje mi to.
Odporúčam ísť aj na lymfodrenáž, mne stála váha niekoľko týždňov a po nej mi za pár dní odišlo kilo a pol dolu.
Mám foto pôvodnú a keď bude viac kíl dole, tak sa sfotím a pridám sem, zatiaľ mám z brucha -9cm, zo zadku -8, stehno -4cm.
Ja si myslím, že diety niesú najšťastnejším riešením, treba si len kontrolovať koľko zjeme a nejesť zbytočnosti, tak držím palce baby 🙂
@katka0210 no niečo podobné sa snažím aj ja ... obmedzila som sladké, menšie porcie ... a tak snažím sa nejesť od 5 ale občas sa stane že poruším .. inak len zeleninu večer ... a viac cvičím ... diéty nie sú pre mňa, všetko sa vraj vráti... a kontrolovať koľko zjem ??? no aby som stále počítala čo môžem a čo nie??? to už by som musela celý život ... takto len večer nejem a už ani žalúdok nepýta
@hasleerka nemyslím počítať kalórie, to nie, množstvo jedla v jednej porcii, teda neobjedať sa som mala na mysli 🙂 no ja úplne bežne jedávam aj o 19 či 20 lebo som stále hladná, niekedy si len zakysanku dám, alebo banán či jablko.
Môj jediný príjem cukru, aj to hnedého je v káve a to trikrát denne po dve lyžičky, napriek tomu mi ide váha nadol, čo sa divím 🙂
Počítať kalórie som ani neskúšala, nie na všetkom je to uvedené a tak sa to len ťažko dá odhadnúť, vôbec sa tým nezaoberám 🙂
@hasleerka skús namiesto cukru sirup z agáve 😉

@pflegerin
@bzuco no dobre že ste povedali ... ja som myslela že ovocie sa poobede nemá...