Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@14petulka88 uplne ina zena.!
@kukuc2 Dakujem, ale poviem vam ze pred tehu som nikdy taku vahu nemala snad ked som mala nejakych 13 rokov vsetko je o pevnej voli 🙂
@14petulka88 vazne aj ja som ten typ a stale sa smejem ze ja som cez vahu 50 kg len preletela niekedy v 7 triede a rovno sa zastavila na niejakych 67 alebo co haha.
@14petulka88 vyzeras uzasne , po dvoch detoch klobuk dolu , verim ze tato tema s fotkmi je pre vsetky baby co chudnu velmi motivujuca !! tak uz len si drzat palce a vydrzat do ciela ktory si stanovime 🙂
@cawes ahoj, som rada, ze som ta inspirovala 🙂 v podstate jem stale rovnako teda len v mensich davkach.. Ranajky bud chlieb alebo tousty, potom bud jogurt alebo kolac, co je doma, obed klasika co sa navari, a olovranto-vecera bud polievka alebo kusok z obeda.. alesi to sledujem a jem posledny krat presne o stvrtej, aby som o siedmej uz mala prazdny zaludok, aby sa mi dobre cvicilo.. Cele je to o cviceni nie o jedle..
@cawes fuha ja naozaj nie som v tomto smere odbornik.. :D Ale uz pred par rokmi som mala ,,miernu,, nadvahu a vtedy som cvicila rano, lebo vraj sa najlepsie odburavaju tuky.. no teraz som citala, ze ked si zacvicis, tak potom chudnes aj niekolko hodin, preto si myslim, ze je skoda sa najest po cviceni.. Cize ja som za cvicenie na vecer, aby sa spalovali tuky a nie jedlo..
krasna tema, ja som kedysi davno za starych dobrych cias vazila 51-55 kg, zalezalo od rocneho obdobia (to som mala tak 22-27r.) rokmi som pribrala na cca 59-60 kg, co som pri mojej vyske neriesila, mam cez 170 cm. potom vsak prislo tehotenstvo - ja vtedy ako 32 rocna (a vaha sla az na 84 kg).. citila som sa priserne. odvtedy sa kolisem medzi 69-70 a nedokazem ist akosi nizsie. snazim sa hlavne hybat, nastartovali ste ma tymito fotkami aj na to, ze prestanem zrat. teda aspon po tej 18-stej. a drzim vsetkym palce, ktore chcu schudnut prirodzenym sposobom, cize obmedzenie jedla, hlavne toho "priberacieho" a viac pohybu 😉 😉 😉
@petka55555 Ahoj a ako sa ti to podarilo že si v 29tt a maš len 1.5 kg hore ? to je snad zazrak či ? :D Bolo ti na začiatku zle ? Stravuješ sa normlne v tehu ? Cvičiš ? Dik za odpovede.. ja cely život bojujem s vahou mam tendenciu priberat aj z vody (sposobene aj hormon.) snažime sa o mimčo tak sa bojim kolko priberiem v tehu a že to nebudem vediet ovplyvnit .. Dik za rady 🙂
@lupuky neviem ako je to mozne, ale pri malom som dokonca isla rodit o 6 kg lahsia ako na zaciatku tehotenstva., ale vazila som o 27 kg viac ako teraz, A mam oboje tehotenstva uplne rovnake, nevolnosti a nechutenstvo do 17 tt, ale potom uz vsetko v pohode... Jem uplne vsetko ale fakt mini porcie, lebo obidva razy mi babo hrozne tlaci na zaludok a zjem ozaj malicku porciu ale za to aj 9 krat za den... Necvicim nic a dokonca obe tehotenstva uplne bez pohybu...takze bud to je to tymi mini porciami alebo hormony 🙂
@petka55555 no tak to skusim aspon tie mini porcie pri tehu :D hormony asi neovplyvnim aj ked ja vačšinou skor priberam kvoli hormonim než chudnem .. ale uvidime ako to bude v tehu 🙂 kupila som si parny hrniec tak teraz vačšinu jedal robim na pare a snažim sa jest 5 krat denne zatial som bohužal neschudla ale tak možno schudnem ked budem tehu :D :D :D
takze baby, citam poctivo asi kazdy komentarik k tejto teme, velmi sa mi tu pacia tie fotky, su uzasne az zarazajuce... 🙂 pridavam aj ja fotky, nie su tam velke skoky, ale pred tehotenstvom som mavala 60 kg, pocas neho som pribrala max. na 71 kg, po porode som schudla hned rychlo 6 kg a neskor do tych 62 kg, takto sa mi darilo udrzat dlhsiu dobu, som nizka mam 157 cm, bola som celkom spokojna, vsetky veci som obliekla rovnako ako pred tehotenstvom, len teraz pred vianocami sa mi zacali kilecka lepiť, uz som sa bala na vahu pozriet ked som zbadala 68 kg a rifle tesné, tričká obtiahnuté... stale dojcim a casto sa citim uplne vycucaná tak sa musim fakt "nažrať" :D a hoci aj vecer, ked chute rozkazu.... ale nedávno som zacala s fitkom aj domacim cvicenim a pijem viac vody aj sa snazim castejsie jest v mensich porciach, snad sa mi podari dostat aspon na tych 62 kg co by mi uplne stacilo, prve dve kilecka isli dole behom 2 tyzdnov, ale teraz sa to zabrzdilo, tak drzte palce nech to ide dalej doleee.....snad do leta nieco stihnem ;) aj vdaka tejto teme a motivujucim foteckam ;)
na prvej foto som v roku 2009 pred tehotenstvom spokojnych 60 kg :D na druhej som tehotna, august 2010, tretia foto je dlhsie po porode bolo to leto 2012, dobre udrzatelna vaha okolo 62 kg, a ta posledna je sucastnost, uz to vidno aj na bruchu, rukach a dost na tvári :( :(
@lupuky no ved uvidis 🙂)) mozno ani tie mini porcie neovplyvnis 🙂))) mozno bude babo hladne 🙂)) ja som mala sice na zaciatku nevolnosti a nechutentvo ale brutalny hlad aj hodinu po najedeni a z toho hrozne nevolnosti, takze som musela jest a jedine co mi chutilo boli zemiaky a chleba so syrokremom, takze same dietne veci... Som myslela ze budem priberat ako prasiatko a nic...ved teraz sa zdravo stravuj a nevadi ked nechudnes, casom sa to rozbehne, mne vaha stala 3 mesiace a nevzdala som a potom sa to rozbehlo 🙂))
@superego ahoj tak som dnes zacala, po 17 uz nic, len vodu 😀 dufam ze to vydrzim. Pisala si ze si za mesiac tusim schudla 10 kg alebo za kolko islo dole tych prvych 10 kg???? Neviem ci si stihnem ale zacvicit maly nespal polku noc (zuby) a ja uz som teraz k.o. pojdem ho dat spat a tak okolo 20 by som mohla skusit na domacom stroji dat aspon 20 minutovku
@cawes ahoj, super supeeer drzim palce.. ja uz od nedele ficim na cviceni a dnes som akurat citala od Vlata Zlatosa prispevok, ze nie je dolezite cvicit vytrvalo 50 minut, ale naozaj staci sa tych 20 minut zahriat a pohne sa to cele.. Pojde to dolu uvidis, len ako som uz spominala pride kriza :d na mna prisla vcera, ale baby ma podrzali :D takze sup sup a vydrzat!! tym cvicenim sa nastartuje aj metabolizmus a bude ti lepsie travit jedlo 🙂
@cawes no takze dala som si 30 minut cvicenia :D tak dufam ides aj ty 🙂 ja som si to aj niekde zapisovala ako mi to slo dolu tak to pozrem a napisem ale najdolezitejsie je ze obvod pasa som mala 105 cm :D v lete 93 a teraz 87.. skus si odmerat brucho a meraj si ho raz za tyzden, pretoze vaha nie je moc smerodajna.. jeden vazi viac a jeden menej.. dufam napises ze si dala aspon tych 20 minut 🙂
Chcela by som sa aj ja podelit so svojim uspechom, avsak bolo to este pred tehotenstvom...na prvej foto som mala 85 kg...na druhej je to 55...trvalo mi to cca. 4 mesiace kym som schudla ale vahu som si potom asi pol roka drzala kym som neotehotnela 🙂 potom to slo so mnou dolu vodou...a teraz mam 75 kg ale znovu chcem ist na 55...nie vsak tak drasticky ako som chudla predtym...preto by som to chcela riesit prevazne cviceniami kedze je to ta najlepsia cesta ku stihlej linii a najmä ku pekne vypracovanej postavicke 🙂 musim sa k tomu vsak najskor odhodlat a to je teraz velmi tazke...ale snad sa mi to podari znovu 🙂
Supermamicky po tehotenstve kazda bojujeme s dakym tym kileckom ☹ ja sa uz odhodlavam na to poriadne dlho ale stale je daka vyhovorka preco nie :D no dnes som sa vrtala trosku na nete a nasla som stranku ktora ma nastartovala a dodala chuti tak drzte palce nech sa to kazdej z nas podari aby sme boli spokojne a stastne 😉
Pre inspiraciu http://www.cviceni-doma.cz/
@aredhel ahoj no 4 mesiace klobúk dole mohla by si aj mne dať typ mne by sa páčilo dať do leta na 55kg 😎
@jaruska74 no ja som vtedy tiez mala ten problem ze na mna nic neplatilo :D milionkrat som sa pokusala schudnut ale stale to skoncilo neuspesne...ale jedneho dna som sa ozrela do zrkadla a povedala som si ze uz stacilo a zacala som...najprv behat...behala som take 4 km kazdy den (nie vsak cele 4 mesiace vkuse...robila som aj prestavky)...kazdy den som chodila domov z mesta pesi (4km), chodila som plavat (2-krat do tyzdna), cvicila som a upravila som stravu ale to tak ze som skoro nic cez den nejedla (jedla som 2-3 krat denne ale to len v malickych mistickach a aj to boli uplne "jalove" jedla bez tuku) a uplne som tiez vylucila cokoladu a sladkosti...samozrejme ze som to sem-tam porusila ale to trvalo max. 2-3 dni 🙂 potom som znovu nabehla na chudnuci rezim 🙂 takze za 3 mesiace som tak zhodila 25 kg a za ten posledny mesiac slo dolu este 5 🙂 bolo to naozaj drasticke ale ucinne 🙂 no a teraz som znovu v tom stadiu kedy sa mi do toho nejako nechce...ale pevne verim ze sa k tomu znovu dokopem 🙂

@patka1979
ja som chodila na cielene cvicenie s trampolinami, boli tvrdsie ako klasicka a skakalo sa v rychlom tempe hodinu v podstate bez prestavky. sme odtial chodili vzdy fialove 😀
ale ak mas taku domacu, tak sa isto aj na nej da 🙂