Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Ahojte mamulky babulky co driete a spalujete kila moja vaha po porode bola 75 momentalna odhadujem 56 aku som mala aj pred otehotnenim no chcem sa spytat ako najrychlejsie schudnut bez diety ako napr jest len zeleninu a ovocie nejake tabletky alebo ako sa Vam podarili rychlo schudnut potrebujem zhodit aspon 5 kg a bude to ok
Hasleerka - ano,prvy den 20 klasika a 20 sikmo. A kazdy den sa to zvysuje. Ani tak sa nebojim tych sklapaciek ale skor tej ,,dosky,, 😉
@hasleerka ta doska je perfis vec a najma ukaze, ako sa ti zlepsuje vytrvalost a kondicia...ja som na zaciatku roka nevydrzala ani 10 sekund a teraz dam minutu 😝
a tu mas dat za mesiac 2 minuty, cize budes boreeec 🙂))) ked to cvicis kazdy den,asi to ide rychlejsie 🙂
vcera som skusala, vydrzala som 25 s, takze dojdem po 6 den 🙂 , dnes podla toho odpocinok, ale zopakujem si 3 den 🙂. Zajtra je presne mesiac co som sa prestala napchavat bez rozmyslu, uvidim co ukaze vaha :O
díky baby ... tak ale už som začala tú lahšiu ... ak zvládnem tú, dám chvíľu pauzu a potom vyskúšam tieto druhé brušáky s tou doskou...
Ja som dnes začala okrem večerného behu 2,5km ešte aj poobede s 27min cvikmi od Jillian Michaels 🙂 tam je tiež zopár cvikov na brucho ....čo mi uplne stačí kedže mám za sebou 2 sekciu a bojím sa to nejak prehánať ...aj tak dr povedal že napínať svalstvo až po roku
@miskachrumka ta Jilian sa mi páči a môj synátor 3-ročný sa do nej zamiloval 🙂 Stále iba: "Mami, daj mi tú tetu, chcem pozerať tú tetu." :D Júj, keby sa tak pozeraním dalo chudnúť :D
28.5.2013 - 79,9 kg
28.6.2013 - 75,0 kg
🙂
dakujem ;)
jáj dievčence ako zvládate tie brušáky ... ved ja som dnes dala tých 60 a mám dosť ... a to ja ani nerobím také že dvíham celý chrbát ... robím len kúsok od zeme ... zajtra pauzička a či zvládnem potom tých 70 uf uf
Ahojte, tak ja mam dnes vaziaci den. Minulu sobotu som mala 65,7kg ciel na dnesnu sobotu som si dala 65kg. Cely tyzden som denne cvicila tu Jillien pol hodinu 1x somdala dokonca hodinu 3x som bola na stacionari a popritom kazdy vecer brusaky pri filme 100 calanetikovskych. Jedla som tak, ze ranajky desiata obed normalne po 12:00 ziadne sladkosti, pecivo, prilohy, sladkost som mala tento tyzden 2x co som predtym davala denne aj niekolko krat. Dnesna vaha 65,5kg!!!!!.....som nastvana znechutena a mam 100chuti sa na vsetko vykaslat 😠 ☹ 😢 Uplne mi je do placu, nerozumiem tomu ☹ pri tooolkom cviceni....po piatej som uz nejedla nic iba maliny ak som bola velmi hladna mame ich tolko, ze nestihame jest nastastie....a olovrant nejaky jogurt alebo salat...na veceru som jedla salaty alebo kuracie grilovane maso so zeleninou alebo salatom a za tyzden- 200g 🙄 !!!!!!! ked som to flakala som viac schudla ☹ Je mi bieneeee 😔
@lusika02 toto velmi dobre poznam...no, rozhodne to nevzdavaj.....takto chudnes spravne a ta vaha ta moze zavadzat....pri cviceni moze ist chvilami vaha az hore,ale potom sa to zrazu rozbehne, ked vydrzis.....a nebudes mat jojo efekt.....pri tych rychlych chudnutiach sa vlastne odvodnujes a preto stracas kila ale vsetko sa vrati, takze hlavu hore, drz sa...... 😀 😀 😀
@santamonica dakujeeeem no aj mm sa smial, ze sa asi nejaky tuk na sval premenil, ze nemam stresovat a ze to je len zaciatok 😒 no ja som dufala, ze 3kg za mesiac budem davat dole 😒 no mozno aj...... do decembra tuuuzim, sniiivam mat 55kg 😅 Inak ja som zacala 1.6. na 69kg a doteraz je to-3,5kg takze v norme len dufam, ze si aspon toto tempo udrzim a ze sa to takto rapidne nespomali 😒 200g za tyzden nie je ktovie co 😒
@anny1984 @hasleerka ja tiez nedviham cely chrbat, len tak ako je na obrazku. Vcera som mala 35 a 35, tie sikme celkom v pohode, potom chvilu pauzicka a dalsich 35, ale robila som ich tak, ze som nemala chodidla na zemi ale mala som nohy ohnute v kolenach v 45 st.uhle. Ale to boli vycitky svedomia lebo sme boli s malou na pizzu :O . Zatial sa snazim dat aspon jeden druh naraz, ale som zvedava do ktoreho dna tak vydrzim.
@lusika02 ja za mesiac -4,9 kg, chcela by som tiez aby to slo aj dalsi mesiac takto, len sa bojim toho ze sa to spomali. :O
@lusika02 s vážením sa na to ozaj vykašli... lebo je to veľmi zavádzajúce. Kolegyňa chodí 3x denne do fitka už od januára, šlape tam vždy 8km plus kadejaké cvičenia. Nohavice už na nej poznateľne visia, v tvári sa mi zdá byť oveľa chudšia a na váhu hovorí, že zhodila iba 4 kg z pôvodných cca. 90. A to sa stravuje veľmi zdravo a mierne. Žiadne prejedanie, pravidelný pohyb... A tiež je smutná, že jej z váhy neubúda. Ale centimetre dole idú! Tak vydrž. Inak, ja som už tiež asi tretí deň po sebe hopsala na Jilian a svalovica riadna 😀 Som zvedavá, dokedy vydržím. Ja mávam totiž také záchvaty, že chcem schudnúť z brucha, tak sa týždeň mordujem a potom zase polroka nič, lebo na sebe nevidím výsledky (hoci viem, že po týždni sa nič vidieť nedá...), no a druhý problém je, že si neviem nájsť systém, neviem vydržať a motivovať sa 😅
@mayca20 super ako si schudla, ja tiez dodrzujem pravidelnu stravu a podarilo sa mi schudnut 10kg za 3mesiace ale este mam na sebe 13kg . A chcela som sa ta spytat ci si to pocas celeho roka tak uspesne dodrziavala alebo si mala aj nejake tie prehresky a dala si obcas aj ine jedlo ako to zdrave... napr. pizzu a tak. A stala si aj na vahe niekedy? Lebo mne sa to stava ani nie ze by som stala ale niekedy to ide tak pomalsie potom zase troska viac a tak, a ked si necvicila to ani koza neostala ovisnuta? Toho sa ja bojim.. lebo tiez teraz zatial necvicim
@mimi198 ahoj, dakujem za pochvalu 🙂 tak koza ovisnuta trosku je,ale ja nemam cas cvicit :D pri malej, schudla som za 3mes. ale vaha mi stoji uz skoro 2mes. jedalnicek mi spravil jeden trener, ktory sa o mna vzorne stara, komunikovala som s nim cez maily a neviem si to vynachvalit. nelutujem ani cent, pretoze nebyt jeho tak nosim stale velkost 42 a nie 34 ako teraz 🙂
Baby, KOLKO KRAT je pripustne povedat vetu : od PONDELKA chudnem???? Lebo u mna je to takmer kazdy pondelok krat 28 rokov cize.................. asi som uz presvihla limit :-/ !!!!!
@margaretka888 no ved toto 😀 poznam to dobre.......... 😀

druhy den za mnou, cvakla som si brucho, som zvedava na fotku o mesiac :O