Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@hasleerka ano "len" stravou 😉 pred tehu som mala 67kg, ako som pisala -9mesiacov po porode stale 72kg ☹ maly ma atopicky exem a zelenina a ovocie mu ho zhorsovali... takze som dlho zila len na pecive, zemiakoch, cestovinach... 😖 ked som prestala kojit, zmenila som rapidne stravu- uz spominane som vylucila, resp vymenila za zeleninu 😀 kedysi som si dala kura a k tomu plny tanier zemiakov... teraz si dam to kuriatko, akurat k tomu si dam plny tanier zeleninky 😉 u mna to funguje na 100%!!! kludne si doprajem aj cokoladu, ci chipsy... ale viem ze to musim vyvazit zeleninou 😉 😉 😉
@nivalis super
@vitacalcin vdaka🙂
😀 ja som bola taka ista 🙂 ale zvykla som si 😉 zemiaky a cestoviny nejem vobec! a chlebik si peciem sama-taky "dietny"... mam foto aj s receptom tu v albume 😉 ja zas moc nemusim pohyb a cvicenie- hlavne na to nemam cas... zmena stravy bola pre mna jednoduchsia volba 😀
Juj neviem preco to hodilo naopak a neda sa to zmazat...
@zuziq Super, koľko teraz vážiš a meriaš?
@maria200981 Super, hlavne, že si to tak skoro po pôrode dosiahla 😉 a prosím ešte daj typ na ten cvik na zadok 🙂
Ahojte ☹ ja som od minulej soboty ked som mala 65,9 schudla na 65,6 ☹ Stale po piatej nejem a kedze su prazdniny a som doma s 3 detmi 7r. 2r. a 5,5 mesiaca maaam dost rusno 😝 najstarsia ma DMO, Hemiparezu a ADHD ak nema dostatocne aktivny a zaujimavy program da to pocitit takze stale sa jej venovat a popritom najmensia je vkuuuse na rukach a s nou robim takmer vsetko...kym som denne cvicila Julien citila som na sebe zlepsenie teraz to stoji nemam cas cvicit v dome chliev nic nestiham, nie to este cvicit a nenormalne ma boli chrbtica...no a som na srrrrrrrrrrrrt unavenaaaaa 🙄 je mi biedne 😔 takto si asi ten darcek na narodky nedam 😒 snazim sa aspon v srave nezhresit a po tej piatej nejest, asi aj vdaka tomu to stoji a nestupa, no aspon nieco 😕
Pekny vecer som rada ze som nasla tuto temu... som po porode 4 mesiace a snazim sa chudnut. Pred tehotenstvom som mala 95 kil to je prva fotka v tehotenstve v 9 mesiaci som mala 105 kg druhe foto. A ta tretia je fotena vcera 80.3kg podarilo sa mi zhodit 25 kil ale este by som 5 chcela len ta vaha mi teraz uz 4 den stoji. neviete mi nieco poradit?
babyyyyyyyy VYSVETLITE MI JEDNU VEC::
ako je možné, že tolko schudnete a OSTANU vam prsia?????????? ja som mala po pôrode 65 kg teraz mam 56 som spokojna už len cvičim aby som spevnila telo ale neostalo mi nič len bradavky :/ ja viem že je to genetika a pod. ale aké nespravodlivé že s tukom idu aj prsia 😔 ale šak vám všetkym ostali :D
@ywet72 ahoj no ja mam teraz z mojich povodnych prs polovicu
@22lucinka22 ako sa ti to podarilo? 🙂
@turistka tak uz dva mesiace tvrdo makam. kazdy den cvicim hodinu na eliptickom trenazery hodinu sa korculujem. cvicim tu 30 dnovu vyzvu na brucho a jem iba ranajky a obed...ale stale ma hneva ta natiahnuta koza na bruchu a bokoch. chcela by som zhodit este 5 kil ked sa podari
@22lucinka22 to papas len 2 krat za den?
@turistka ano uz som si nato zvykla a ked som vecer hladna dam si jablko...nevies kedy by sa mi mala ta koza stiahnut
@ywet72aky si typ postavy? hruska ja mam tiez 56kg 172cm postava celkom ok aj ked chcelo by to spevnit len prsia nikde🙂))tak ako pises aj ja som mala vzdy mimi a teraz fakt ze nic mne sa tuk vsad emozne uklada len nie tam....proste s tym nic neurobim keby som nabrala 10kil tak ide od pasa nadol vsetko....:(((
@22lucinka22 klobuk dole gratulujem🙂 super vysledok a prosim ta co cvicis tie brusaky myslis,ze pomahaju?
@kikavicek dakujem velmi pekne. No dnes mam 14 den ale ci vidim vysledok no neviem. Brucho som mala ako slon tak ta koza je dost natiahnata uvidim po tom mesiaci ze co a ako.
baby po prvej aplikácii na bruchu 6 cm dole. sa vytesujem. samozrejme zmena stravy a cvicenie ide dalej do teraz od porodu 110 kg po porode cca pol roka 91 cm a teraz od maja cvicenie a strava 77 kg a pokracujem 🙂 este 10 kg a budem spokojna foto doplnim ale ay na koniec ked dosiahnem svoj ciel.

@jankatt1 možno máš práve "vlny" vtedy treba len vydržať a pokračovať dalej ,váha v tom čase stojí ,je to individuálne u niekoho týžden,kľudne dva ..potom sa zase spustí dole a ak by nie ,skus zmeniť cvičenie,niečo obmen ,ak je už na toto tvoje telo naučené a s tým by ti aj trénerka mala vedieť poradiť ,možno máš aj chybu v stravovaní? držím palce 😉