icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
zuziq
14. júl 2013

@22lucinka22 presne tento tyzden aj nieco sa mi to zastavilo a bola som z toho na nervy. A dnes rano opat kilo aj nieco dole 😵 Treba len vydrzat. Je normalne ze sa vaha zastavi aj na 2-3tyzdne a potom opat behom par dni padne viac kil dole 😉

22lucinka22
14. júl 2013

@zuziq dakujem. No tak to dufam chcela by som zhodit minimalne tych 5 kil. A tebe sa kolko podarilo zhodit?

briketa
14. júl 2013

po tretom porode v auguste 2011 (rodila som v marci, s kojenim pri vsetkych troch detoch riadne pribrala) a pred mesiacom. musim povedat, ze ked to uz zacne tahat ku styridsiatke, chudnutie je uplne hororove (mam 38). taktiez som vysoka 180cm a musim schudnut dvakrat tolko ako mensie zeny aby to bolo vidiet.
nie som na diete, ale nadobro som zmenila jedalnicek.

zuziq
14. júl 2013

@22lucinka22 ja uz cez 20kg a chcela by som este takych 8-10

22lucinka22
14. júl 2013

@zuziq tak to si tiez dobre schudla. No dufam ze sa nam to podari

ywet72
14. júl 2013

všímajte si tie fotky normálne na tých kde ste pochudnute doslova žiarite 🙂)))) normálne vidno z fotky vaše sebavedomie (v dobrom t omyslim 😉 ) a hned je svet krajší čo? :D v 90 percent máte nové učesy krajšie oblečenie svetlejšie farby no radosť pozerať

len tak dalej držím všetkym palce ja som bola vždy ,,palička" len po pôrode som mala 10 kg na vyše ktoré som zhodila a pri 170cm mam 56 kg ale normálne sa teším s vami ženy ked vidim tu pozitivnu energiu z fotiek čo z vás vyžaruje 😵

sjuz
14. júl 2013

@22lucinka22 super,a vobec by som nepovedala ze na poslednej mas 80 kil, podl mna vyzeras na menej.

missy97231
14. júl 2013

ahoj... asi sa tu znovu musim inspirovat 😒 je to hrozne s tou mojou volou... baby,, ja ked mam starosti, stresy, tak som ten opak - iba zerem a priberam.. zavidim tym co zo stresu chudnu,, ja totizto mam divne obdobie,, a za posledny mesiac som pribrala ,, ani nie tak ze by to nejak zvlast bolo vidiet, ale citim sa hrozne 😠 ani som nechcela vahu vytahovat, bala som sa tam postavit ,,, naposledy som mala 66,5kg 😕 vedela som preco... 69,5kg

adulienka16
14. júl 2013

@briketa vyzeras ulne inak mozem sa spytat ako si zmenila jedalnicek.dakujem 🙂

22lucinka22
15. júl 2013

@sjuz dakujem velmi pekne potesila si ma. No konecne sa mi vaha zacina 7 aj ked je o 79.9 ale tak sa tesim tolko som nevazila dlhe roky

briketa
15. júl 2013

@adulienka16
priklad
ranajky: biely pravy jogurt z jogurtovaca, par lyzic granoly, pokvapkane medom, navrch nakrajat banan. alebo cottage syr s cucoriedkami. alebo prazenicu (dve vajicka) na olivovy chlieb, polku krajceka.
obed: zeleninovy salat s balzamikovou zalievkou a zeleninova polievka (hocijaka, nezahustena). alebo mam strasne rada horuci sendvic - otoastovany chlieb napr. s pestom, rajcinou a platkom Prosciutta,, syr. Okrem toho uz nic
olovrant: zopar orechov, alebo platky lisovanych susenych morskych rias, alebo cipsy z cinskej kapusty (nakrajat na velke stvorce, poprasit olivovym olejom, obsypat sezamovymi semienkami a dat zapiect-vysusit do rury na 5 minut) ku tomu pastu z kesu orieskov (to je akoby boli pomlete na makovom mlynceku) alebo mesiaciky jablka s mandlovou pastou, alebo edamame
vecera" pecena ryba so salatom, alebo hriby na nejaky sposob so zeleninou, alebo grilovany kusok kurata s pecenou zeleninou.

Jem normalne, ale mensie porcie, tony a tony zeleniny, ziadne zemiaky, ziadne sladkosti, lupienky , ziadne blbosti. Nic vysmazane, ziadne sladke pecivo. Kup si vegansku kucharku, vegetariansku kucharku, pouzivaju omnoho viac zeleniny. Ja mam vsetko rada a ked su jedla chutne upravene, zjem hocico. Dam si aj cestoviny,ale nie knedlicky, dam si ich zase len ako nejake vrtulky na zeleninovy sposob. Normalna zdrava vyvazena strava. Ziadne klobasy, parky, salamy. Jedavam ale prosciutto, alebo niekedy taliansku sunku. Nevzdavam sa tvrdeho syra, dam si aj plesnivy. Ked mas vyvazenu stravu, nechybaju ti sladkosti. Ked mas chut na sladke, daj si kvasenej kapusty 😀. Skratka viem, ze uz nemam dvadsat a uz nemozem jedavat hocico.

briketa
15. júl 2013

...este som uplne sekla aj prilezitostne sody, nepijem kavu, caj , alkohol, dzusy v prevahe zeleninove (mam industrialny dzusovac doma), Cez den pijeme vodu s troskou vytlaceneho grapefruitu.

sjuz
15. júl 2013

@22lucinka22 super. ja som isla rodit 105 :(, teraz mam 82,2 takze tiez sa uz neviem dockat kedy bude 79,9... A kolko merias? Ja 170cm, nemam nejaky obrovsky ciel, ale chcem na 70 minimalne a idealne az 65...Drzim palce

lusika02
15. júl 2013

@briketa prepanajana tak na takejto strave by som nedokazala fungovat ani tyzden 😅 a hlavne strasne malo sa mi toho zda, ale kady podla svojho gusta 😉

22lucinka22
15. júl 2013

@sjuz no tak sme natom rovnako ja som tiez mala 105 a styri mesiace po porode mam 79.9 ale moj ciel je 75. A budem cvicit dalej tak mozno nieco zhodim ked cvicim cez den 2 a pol hodiny. A meriam 167

sjuz
15. júl 2013

@22lucinka22 tak to si super, ja uz som 9 mesiacov po porode, len asi na seba neviem byt taka prisna a sem tam si nedam poroz a hned my vaha stoji... Ja som sa zaprela az v aprili, no a ide to pomaly dole. ja chcem na tych 70 urcite, tak som mavala dlhe roky, tych dalsich 5 by bol bonus 🙂 Ako sa ti dari cvicit tak vela? Ja 2x do tyzdna bodystyling a zvyknem chodit behat 2x ale to behanie sa mi nie vzdy dari, min tyzden som nebola. Ale 2,5hod je dost a to kazdy den?

22lucinka22
15. júl 2013

@sjuz no ja som si proste povedala ze schudnem tak natom pracujem kazdy den. Cvicim kazdy den 2.5 hodiny a neveceriam. Musim to robit ked chcem schudnut...ale este take dva mesiace a dufam to bude ok

briketa
15. júl 2013

@lusika02 malo sa mi to nezda, presne podla vzorceka prijem musi byt mensi ako vydaj. viac jest nemozem, inak priberiem.
ale v tom mas pravdu, ze ked pozeram v albumcekoch co dievcata jedia pri diete, to ja by som mala na dva dni.
moj metabolizmus skratka je pomaly. mam smolu. kazdy ma nieco. ja naveky problem s postavou, ale zase bezchybnu plet

sjuz
15. júl 2013

@22lucinka22 fuha, tak to ja som dala na trvlu zmenu jedalnicka, takze to ide pomaly a teda parada, lebo 2,5hod denne je vela. urcite si rob aspon 1-2dni volno, nech sa telo zregeneruje 🙂 A akym tempom chudnes ked si na seba taka prisna?

22lucinka22
15. júl 2013

@sjuz no neviem ale citim sa dobre. no tak ide mi dole to kilo za tyzden.

22lucinka22
15. júl 2013

zenicky ktore mate taky isty problem s bruskom ako ja pozrite si toto videjko http://najmama.aktuality.sk/video/231474/cvicen...

mojsap
16. júl 2013

ahojte, s bruchom som spokojná, cvičím brušáky na spevnenie..ale čo s mojim zadkom a stehnami? poraďte 🙂
moja váha: 57 kg
moja výska: 176 cm

savanah111
16. júl 2013

takže baby, idem aj ja s pravdou ci vlastne s vahou von.. Pred otehotnenim som mala cca 85kg, to je ta fotka v cierno bielych satach. rodit som isla ako 107kg! 😨 skoro ma slak trafik ked ma v porodnici sestricka odvazila.. ked som porodila mala som 100kg, tiez ma skoro slak trafil, ked som prisla domov, myslela som si, ze mi pri porode odide viac..Mala sa narodila 2.5. a 3.6. som sa odvazila odvazit a odfotit, to us tie dve fotky v ciernych teplakoch, vaha 94,5, tych 5kg ani neviem ako mi zislo.. . zacala som 1.6. uplne seriozne zit inak, nehovorm drzat dietu, lebo ta by nic nevyriesila, vela som jedla, hlavne vecer, a nezdravo. tak som sa zaciatkom juna rozhodla stravovat zdravsie, pravidelnejsie a po piatej nejest.. cvicim jillina michaels, cely jun odcviceny 30ds, jul mam ripped in, viem, ze este niesu bohvieake vysledky, ale ide to pomalicky dolu. ked docvicim ripped in pomeriam sa aj odfotim ze ci je to badat. teraz davam fotky len tak, ak niekdo zbada zmenu potesi ma to, ak nie nakopne aby som este viac makala. uz ma prestalo bavit sa len lutovat..chcem sa pekne obliekat, ved ked schudnem mozno zo mna bude aj celkom pekna zenska.. fotky s uterakom na hlave fotene z konca juna. a jedna detailnejia do tvare..

margaretka888
16. júl 2013

@mojsap tak jedine cviky na tieto partie........ale brusko je super 🙂

22lucinka22
16. júl 2013

@mojsap ahoj prosim ta a kolko brusakov robis a ako casto?

sarafortuna
16. júl 2013

@mojsap, kombinovať aerobne cvičenie s kalanetikou... keby som JA mala takú postavičku ako ty, tak radšej priberiem do bruška a drieku a aj zadoček by bol akurát 😀 😀
máš super chudý driek a bruško; zadok je akurát - len trochu spevni 😉

mojsap
16. júl 2013

robím brušáky podľa 30 dňovej výzvy čo behala tu po nete, dnes to bolo presne 100, kondička sa zlepšuje 🙂 inak som bývalá atlétka, ale kondička nie je to čo bývala ani z ďaleka..
keď ja nikdy nepriberiem v páse/drieku, všetko sa mi do zadku prilepí :/ na zadok drepujem a behám, dúfam, že výsledok sa dostaví, len 31.ho mám plánovanú operáciu, trochu ma to vyvedie z miery a kondičky

briketa
16. júl 2013

@mojsap
vzhladom na ostatne telo ako je vidiet, ze naozaj nemas ziadny tuk, toto ako si je skratka Tvoj typ postavy, ktory uz obmenis len minimalne. Zase nemozes chciet aby si naveky vyzerala ako 13 rocne dievca 😔
A hlavne kadesi treba raz aj porodit.... nato zenska panva je sirsia.
To ze mas obliny v spodnych partiach je od prirody a odstanit sa to da jedine plastickou chirurgiou.

lllinda
16. júl 2013

@jankatt1 nepozeraj na kila! tuk ti nahradza svaly a tie su tazsie... ked tak vela makas tak sa nedivim ze ti vaha nejde dole... pozeraj na cm..odmeraj sa vsade a porovnavaj... a dva tyzdne su nic!!! treba tak mesiac -dva aby si fakt videla zmen u uz na prvy pohlad.... 😉

juditkak
17. júl 2013

@mojsap ahoj skus stepper a ked nie kavitaciu