Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@sarrahmichelle neuveritelna zmena! prosim ta, nemas problem s ovisajucou kozou na bruchu a rukach? a ako si to dosiahla? vdaka....
dakujem baby...
@mirkave ziadna drasticka dieta to mi nikdy nepomohlo co som aj schudla po case som dvojnasobne nabrala...uplne som zmenila stravovanie jedla som 5x denne ranajky vzdy len ovocie na veceru zase zelenina desiata obed olovrant vzdy som si dala nieco na co som mala chut v tom som sa neobmedzovala samozrejme ze v mensich porciach denne 4 litre vody a pohyb zbobnujem tanec takze kazdy vecer som si pustila hudbu a tancovala 45 minut a 2x do tyzdna beh zistila som ze ma to neuveritelne bavi
@nice202 tiez som sa toho velmi bala, este v obdobi ked som drzala tie drasticke diety som si kupila taky vibracny pas co som si naivne myslela ze mi pomoze schudnut no potom som ho vyuzila na posilnovanie svalstva na chudnutie to ozaj neni ale svalstvo to spevni celkom pekne
@mirkave a uplne som vylucila pecivo z jedalnicka...sladke som si dopriala tak raz tyzdenne namiesto desiaty
@kingstonka dakujem mojim spustacom chudnutia bola prave hore uvedena fotka ked som sa na nej zbadala prislo mi zle zo seba....drzim ti palceky aby si aj ty docielila stav po akom tuzis
@sarrahmichelle fu,to s tym pecivom si neviem predstavit.co si jedla namiesto toho? Milujem celozrnne rozky,lanovy,slnecnicovy chlebik,....tazko sa mi rozmysla,ze kam dam salam,sunku,syr..... 🙂 to asi vsetko take treba vylucit?
dnes som zacala aj ja dali ste mi silnu motivaciu ze to ide,hned pri prvom vysledku dolozim aj foto,dufam ze vydrzim ☹
@mirkave celozrnné rožky a tie ostatné čo si písala môžeš v každej diéte!!!!!! 😉
baby, klobuk dolu pred vami. ja som tiez raz schudla tym, ze som jedla 5x za den do polosyta... pila vela vody a hybala sa. to je najlepsia dieta
BABY STE SUPER 🙂 KLOBUK DOLU, tu je jasny dokaz, že sa vsetko da len treba chciet a vsetko ostatne su len vyhovorky!!!
@sarrahmichelle Paradna zmena 🙂
@sarrahmichelle ako sa ti podarilo tak krasne schudnut porad..😀
@osemsmerovka aha.tak to by bolo fajn 😀
@sarrahmichelle akú máš výšku.
@angelaa214 no,ja som sa strasne prejedala...fakt...s prepáčením,ale žrala som vsetko zaradom...snažím sa ist podla Norbiho diete,vlastne to nie je ani dieta ale zdrave stravovanie.Vylucila som chleba a biele pecivo...miesto toho cierne ajto len rano...nejem sladke-sem tam.Prestala som sladit caje a kavu.Trosku,ked mam cas si zacvicim...zajtra ma caka meranie a važenie po 2 týždnoch.A po tretej nejem už ani muku,ryzu...a pijem vela vody.Minimalne 2l....kus som aj porusila,mali sme rodinne stretko,tak sa nedalo odolat...bojím sa aj odvazt a merat... 🙂
@sarrahmichelle super a veľmi gratulujem . ja som niečo podobné ešte niečo naviac mám a nemôžem sa premôcť, je mi zo seba zle.... jáj neviem sa ovlááádať ☹ . super asi sa budem každy večer na teba pozerat aby ma to dostalo
Damy uzasna motivacia.aj ja som nedavno pozerala svoje fotky pred tehu a bolo mi do placu...potrebujem zhodit 20kg.z 80 na 60.takze idem do toho.stoji to za to.
@pergola no tak ked sa odvazis tak mi napis ..som zvedava
@angelaa214 no...teraz som sa domerala.Stav vsetko je tak isto,len s prs dalsie 2cm...aspon niečo...a važit sa budem rano...dam vediet pekný vecer...
jaj žienky.. tak som bola na chate cez víkend... večer o 22 sme pažrošili klobásu 😖 😖 😖 😖 😖 fúúúj... bolí ma brucho..som prejedená...Pasovalo by zase začať s chudnjutím...
@sarrahmichelle uuuuuuuuzas 🙂

@sarrahmichelle ako si schudla?