icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
biancarv
13. aug 2013

@vierkatr ďakujem krásne za kompliment, stravujem sa pravidelne , min. 4 krát denne, snažím sa pravidelne v tom istom čase. A čo jem? no tak to si kľudne pozri v mojom fotoblogu môj album chudnutie je radosť :D nemám tam síce všetko čo jem, lebo som to začala fotiť len nedávno, ale aspoň približne , aby si mala predstavu. 🙂 aj môj manžel schudol 22 kg :D

mimca77
13. aug 2013

Baby chcela som precitat celu celucicku diskusiu, ale nemam na to momentalne cas, skoncila som na strane 48, ked budem mat cez vikend poobednajsiu siestu, tak si ju docitam, ale kazdopadne by som sa sem chcela pridat, lebo uz mam toho tak akurat dost! Od piatku som na kvazi dietnom rezime, nic extremne drasticke, len take tie zakladne zasady, ktore vsetci pozname a malokto dodrziava 🙂 cize je to este len 5-ty den dnes, takze vysledky este absolutne neviem posudit, ale snad o mesiac uz bude aspon nieco vidiet. Chcem sa vazit kazdu nedelu rano, a bohuzial zacinam na takej vahe, ze mi to je az blbe pisat ☹ ...no dobre no...95 ☹ fuh, vidiet to napisane tu verejne, je snad este horsie ako to bolo vidiet na vahe, normalne som sa zlozila, ked som to zbadala...a este viac ma vystrasilo to, ze mi vaha (aj ked len orientacne) napisala, ze mam 48% telesneho tuku, 95 cm v pase a 117 cez boky...hruza...na najlepsej ceste, aby ma raz kleplo. A to ani nespominam to, ze si momentalne davam dokopy bedrove klby. Verim, ze to pojde. Pomaly, ale isto. Ak by vas to velmi neotravovalo, tak by som sem kazdu nedelu poobede dala update kolko islo dole kg, cm a % tuku...myslim, ze takato verejna kontrola by mi pomohla 🙂
@katrin, neskutocna premena, fakt by som prisahala, ze na tych fotkach je matka a dcera, si moj idol...spolu s asi milionom inych bab, co mali gule na to, ze dali dole 20-30 kil, daktore aj viac, a drzia sa...
A nehnevajte sa, ale ak pridam fotky, tak max az potom, ked bude nad cim hikat 🙂

22lucinka22
18. aug 2013

@mimca77 Ahoj. Viem presne ako sa citis. Ja som mala 95 kil pred tehotenstvom a v tehotenstve som pribrala este desat kil. Cize moja vaha bola 105 kil teraz som 5 mesiacov po porode a podarilo sa mi zhodit 31 kil a este by som zopar chcela no uvidime. Aj ked niektore zeny kritizuju ako chudnem no mne to takto vyhovuje.Pridam aj foto aby si videla ze to ide. Prva je fotena pred tehotenstvom a druha teraz. Dufam ze sa aj tebe podari schudnut tolko kolko chces. Drzim ti palce

bzuco
18. aug 2013

žienky, všetkým držím palce, ja som nemala velikú nadváhu(6 kíl) a tú sa mi podarilo dať dole za necelé 3 mesiace, teraz už len udržujem,
no môj manžel schudol v priebehu 1,5 roka 40 kíl - gro bola úprava stravy a cvičenie - MM začal plávať a fyzicky si to dosť odmaká aj na stavaní chatky, čo práve staviame, takže pohyb mu nechýba. samozrejme veľa spraví pevná vôľa, ked si raz povedal, že to a to jedlo si nedá, nedal si ho, nech by mal naň akúkoľvek chuť
no a takéhoto fešáka mám ja teraz doma...predtým 130kíl, teraz 90kíl...pri výške 186cm

hasleerka
18. aug 2013

@bzuco ty kks dobre schudol, by som ho nespoznala .... a super sa držíš aj ty ... ja stále nemám pevnú vôľu ... a hlavne teraz cez leto to flákam ... ale nevykašľala som sa na to úplne, tie 2 kg som nepribrala späť ... snáď od septembra sa viac zatnem

cherry1981
18. aug 2013

@22lucinka22 Ahoj ako sa Ti to podarilo ak mozem vediet lebo aj mna kritizuju zato, ako chudnem

22lucinka22
18. aug 2013

@cherry1981 ahoj. Tak jedla som len ranajky obed a poobede len ovocie a cvicila som okolo troch hodin kazdy den. Teraz cvicim len taku hodinku a dnes som si po troch mesiacoch dala prvy krat musli z mliekom o pol stvrtej. Dufam ze nepriberiem. Chcem si uz len udrzat tuto vahu a ked tak este schudnut na tych 70 uvidim. A ty ako chudnes?

bzuco
18. aug 2013

@hasleerka
budem držať palce
MM nosil veľkosť 2XL až 3XL, teraz oblečie aj L-ko v pohode

biancarv
18. aug 2013

Ahojte. Minule som pridala svoje foto a dneska je na rade manžel. 😉 má 175 cm 1.foto 105 kíl 2. Foto 90kil 3.foto 75 kíl 4.foto 68 kíl

katka1981
18. aug 2013

Prosim aby sa mi ozvala kocka, kt. chodila na chudnutie do Samorina (liposukcia formou masaze), Sorry nepamatam si nick, ani nazov ukonu ale bol so zlavou 🙂 Dakujem.

dejnas
18. aug 2013

@biancarv veď ty máš doma nového chlapa ! 😀 v každom prípade úžasné.... veľmi omladol

biancarv
18. aug 2013

@dejnas tak, tak 😀 Ďakujem

tamichloe
19. aug 2013

@martulkamarhulka
@martulkamarhulka Ahoooj
prosim Ta mozes nam napisat ako si sa dopracovala k tej krasnej postave co mas teraz?tesime sa vsetky na odpoved.....lebo fotky si dala a teba NIKDE ....dakujeme........neda mi to...ale fakt vyzeras suuuper

savanah111
20. aug 2013

@biancarv uplne iny chlap! krajsi mladsi! super!! ako?? 🙂

biancarv
20. aug 2013

@savanah111 ja ani neviem, ako to začalo, ja som sa chcela zbaviť popôrodných kíl, tak som si kúpila orbitrek a začala sa zdravšie stravovať, manžel pritom jedel aj za štyroch predtým :D a strašne ma prekvapil , že sa ku mne bez donútenia pridal sám od seba, zo začiatku som neverila, že to dokáže, lebo takých rečí tu bolo a čuduj sa svetu, jemu to vydržalo do dnes, venuje sa kulturistike, nakúpil si svoju vlastnú posilovňu a maká na sebe, snaží sa dosiahnuť stále lepšie a lepšiee výsledky, povedal , že budúci rok v lete už by chcel mať kocky na bruchu a že už nikdy v živote nechce byť tučný. 80% úspechu je stravovanie 20% úspechu je cvičenie, je to super, strašne sa mi teraz páči, keď ho vidím hneď mám na neho chuť, pred tým to nehrozilo tak často. :D navzájom sa podporujeme, zdravo sa stravujeme a hlavne pravidelne, veď si pozri kľudne môj album chudnutie je radosť, je tam čo jeme, len nie všetko, lebo som to začala fotiť len nedávno. 🙂

sjuz
21. aug 2013

@mimca77 ja som zacinala na 96 :( teraz som na 79,4 a stale ma caka dlha cesta... ale hlavne ze ide pomaly dole...

juditkak
22. aug 2013

@katka1981 ahoj myslis asi mna vsak?

mimca77
22. aug 2013

@sjuz super, pripadne napis ako jes a cvicis, keby som sa zas potrebovala chytit nejakej rady...juuj co by som dala za 79,4 (nikdy som nemyslela, ze take cosi napisem ☹ ) Ja po prvom tyzdni prve dve kilecka dole, takisto 2cm z pasa a 1cm z bokov, telesny tuk klesol na 46%, stale hrozne, ja viem, ale lepsie ako na zaciatku...este tak po 20kg a cm dole, a bude to fajn 🙂

sjuz
22. aug 2013

@mimca77 no cvicim 3x do tyzdna, 2x aerobic a 1x beham 6,5km, niekedy beham 2x. Pohybu mam dost, mam doma 2 male deti, takze sme stale vonku ked sa da.A upratovat neustaly neporiadok 🙂 No a strava asi takato: rano na lacno velky pohar teplej vody s trochou jablkoveho dzusu (na nastartovanie metabolizmu a kedze viem, ze kym obeham okolo deti a nakrmim ich tak skoro sa nenajem). Ranajky 1/2 celozrnneho rohlika, paradajka, uhorka no a potom bud syr, sunka, tuniak...(raz do tyzdna si robim ovsennu kasu s kopou ovocia, mandlami a hrozienkami). Desiata jogurt, ovocie, alebo obe. Obed to co mi je mala niekedy bez prilohy a so salatom, niekedy jem aj prilohu, poobede nejake oriesky (to je moja maskrta), olovrant tvaroh, alebo ovocie (aj ked to snazim co najmenej uz poobede) a veceru polievku, alebo salat... Tiez sa mi to chudnutie zda nekonecne, a hlavne mne sa dari pravidelne porusovat jedalnicek, ale zasa nechcem rychlo chudnut, kedze mala je dojcena, takze som spokojna s 0,5-1kg tyzdenne. A sem tam neschudnem aj nic (ked mama tak dobre vypeka 🙂)

katka1981
22. aug 2013

@juditkak, mozne to je, len si uz nepamatam, prepac. Pokial som si tu s tebou uz pisala o tom, tak ano. Mozes mi prosim napisat do posty, tam to budem mat na ociach. Mna by zaujimalo, kolkokrat si tam bola, kolko ta to cele vyslo a kolko si schudla, vaha ma ani nezaujima, ale cm. A ako dlho tam uz nechodis a ci sa to vracia spat alebo nie. Ci si mala upravenu stravu, alebo si cvicila. Dakujem ti velmi pekne za info.

jankamesinova
25. aug 2013

No baby pridávam ja svoju premenu v aprili 2013 počiatočna váha 91,8kg 20august /2013 váha 70kg stravu som vobec nezmenila jem 5 krát za deň malé porcie a cvičim to je všetko 🙂 samozrejme pokračujem ďalej ešte 12 kg celkom chcem schudnuť 34kg už som schudla 22 kg
Prvá foto91.8kg ke´d som začala chudnuť
Druhá foto 80kg
Tretia foto 70kg

kikavicek
25. aug 2013

@jankamesinova super to musi byt paradny pocit, ze 🙂 gratulujem a kolko merias ?

hocy79
25. aug 2013

@jankamesinova Krásny vysledok. držim palce...!🙂

jankamesinova
25. aug 2013

@kikavicek to aj je meriam 167cm

jankamesinova
25. aug 2013

@hocy79 ďakujem

jankamesinova
25. aug 2013

@kikavicek pocit úžasný to sa nedá ani opísať

sjuz
25. aug 2013

@jankamesinova perfektne, neuveritelne, ze sa ti od aprila doteraz podarilo schudnut tak vela 🙂 gratulujem.

jankamesinova
25. aug 2013

@sjuz ďakujem je to aj o pevnej voly teda hlavne o tom pohybovať sa jesť všetko v malých porciach a pritom schudnut potom tento výsledok a super pocit 😉

tanitta
25. aug 2013

@jankamesinova odpadnem super 😎 ... ta pevna vola mi chyba hladam navod ako na nu 🙂 .. to na nete veru nikde nie je 😝 😀 😉

kapokapo
25. aug 2013

Moja premena - teraz som 6 mesiacov po porode, minus 31,6 kg