Hanba ísť do plaviek po pribratí
Keďže všetci vo firme pracujeme na home office, tak mávame aspoň raz za pár mesiacov nejaký spoločný onsite teambuilding. Tentokrát to vyšlo na wellness víkend, no a mňa trochu zasiahol stres, pretože sa tak nejak hanbím ísť do plaviek pred známymi. Za posledné mesiace som pribrala a teraz po nedávnej dovolenke som na svojom absolútnom váhovom peaku, nikdy som nevážila viac. Na jednej strane som s tým v pohode, no pred ľuďmi, ktorí ma poznajú štíhlu sa tam hanbím ukázať takáto zaguľatená.
Ja by som nešla s kolegami v plavkách, keď náhodou som v plavkách a stretnem kolegu, radšej zmiznem.. Tu by som sa spoliehala na to, že do wellnessu sa nechodí v plavkách, ale v plachte. To by mi vyhovovalo.
Chapem ta,ze sa necitis komfortne,ale mas super postavu. Za tieto krivky sa ozaj hanbit nemusis. Ked sa budes citit neprijemne,zababus sa do osusky a povedz,ze ti je zima. Vo vode to nevidno a na lehatku mozes byt v uteraku a aj cestou k bazenom.
Zmena je dosť viditeľná. Oblečením by som to trochu vedela zamaskovať, ale k tomu, čo je to za akcia, tak oblečená tam nonstop zrejme nebudem. Prípadne si myslíte, že sa to za týždeň dá aspoň trochu zminimalizovat?
Aktuálne v plavkách vyzerám nejako takto.
@anonym_autor Za mna mas normalnu postavu a v pohode. Ides sa tam zabavit a pokecat s kolegynami a kolegami alebo to beries ako zoznamku? Pocitam, ze to prve, tak kludne si plavky daj.
@anonym_autor daj si zupan a pred tym, ako pojdes do bazena vyzlecies. A na lehatku lezis tiez v zupane. No problem🙂
Zmena je dosť viditeľná. Oblečením by som to trochu vedela zamaskovať, ale k tomu, čo je to za akcia, tak oblečená tam nonstop zrejme nebudem. Prípadne si myslíte, že sa to za týždeň dá aspoň trochu zminimalizovat?
@anonym_autor Máte krásnu postavu. Nestresujte sa zbytočne. Vyzeráte super
Máš úplne v pohode postavu nestresuj
Vyzeráš skvelo, úplne bez obáv .
TB- Wellnes mi taktiež príde dosť " cez hranicu"
Co ja by som dala za takú postavu😔
Postava super, ale suhlasim s dievcatami, ze wellness nie je vhodny TB. Zo skusenosti, prevazne som pracovala s muzmi...
Osobne nevidím dôvod neísť do plaviek pred kolegami a s tvojou postavou. Ale ak sa necítiš dobre vyhovor sa na menzes a hotovo.
ďakujem, ste milé, no fakt vám to príde ako v poriadku postava? Ja si prídem, že to brucho mám docela veľké.
@anonym_autor prídeš si tak, pretože si zvyknutá na štíhlejšiu ty 🙂 Mám to rovnako
@anonym_autor Ako viaceré píšu o ničom teambualding vo welness. Ja by som určite nešla, no každá má iné priority... Ak by ste sa tam našli viaceré, čo by mali rovnaké normálne zmýšľanie, už by tým mužom (očividne sa chcú dobre na vás popozerať) v pracovnom kolektíve niečo také v budúcnosti ani len nenapadlo...
@anonym_97e950 🤣🤣🤣🤣🤣
V kolektivoch kde pracuju inteligentni a rozumni ludia sa nemusi nic take diat. Neviem kde pracuje tvoja kamaratka ale ja som nic tak nezazila. Za ten tvoj bodyshaming si zasluzis hanbu! Wellness je pre kazdeho, akokolvek je tvoja fatphobia proti.
@anonym_d70c51 pracujem xy rokov vo firme,kde sa bezne chodi na TB wellnes + pobyt+lyzovacka atd..TB si schvaluju zamestnanci,vyberaju si kto chce kam ist,na to sa vycleni budget.kto chce ist iba posediet na 2h,tak sa vytvori skupinka a idu.kto suhlasi s vikendom v Tatrach,tak sa odsuhlasi aj program.nikdy sa nestalo,ze by bol s niecim problem,alebo ze by bol niekto pohorseny z aktivit.vacsinou sa picas pobytu rozdelime do skupin,niekto ide na svah,niekto do welnesu.NIKDY nesiel sef so zenami do welnesu,vacsinou chodia zeny zvlast.kto sa hanbi,sedi v bare/ide na turu atd.nerozumiem co tu niektore riesite 🤔
@anonym_d70c51 pracujem xy rokov vo firme,kde sa bezne chodi na TB wellnes + pobyt+lyzovacka atd..TB si schvaluju zamestnanci,vyberaju si kto chce kam ist,na to sa vycleni budget.kto chce ist iba posediet na 2h,tak sa vytvori skupinka a idu.kto suhlasi s vikendom v Tatrach,tak sa odsuhlasi aj program.nikdy sa nestalo,ze by bol s niecim problem,alebo ze by bol niekto pohorseny z aktivit.vacsinou sa picas pobytu rozdelime do skupin,niekto ide na svah,niekto do welnesu.NIKDY nesiel sef so zenami do welnesu,vacsinou chodia zeny zvlast.kto sa hanbi,sedi v bare/ide na turu atd.nerozumiem co tu niektore riesite 🤔
@anonym_69a5a0 Vyzera to tak, ze niektore z uzivateliek si myslia, ze v tej saune sa snad deju nejake spolocne orgie alebo co.
Aj tu plati to pravidlo, ze tie najkrajsie maju najvacsie komplexy. Tiez uz nam bolo vytknute drbnutou sefkou, ze na TB v juni, kde bol vonkajsi bazen, sme sa kupali v plavkach 🤡. Ze to sa na pracovnej akcii nerobi. Mmch na predchadzjucim hoteli bol wellness a bola som aj v saune, aj bazene a virivke. Nikdy ziadne orgie, ale nebudem sediet na izbe iba kvoli tomu, ze sa hanbim za to, ako vyzeram. Ja sa nehanbim. Ved kazdy vidi, +- aku mam postavu v obleceni, tak vidiet ma v plavkach nie je az taka velka veda. Ja miesam pracovne a kamartske vztaahy, vzdy som to robila a nikdy sa mi to nevypomstilo. Z kazdej skoly a prace mi ostalo par priatelov. Kde sa potom zoznamujete s ludmi, ked nie v praci?
@anonym_autor nechoď a hotovo, ved to nie je povinné
@anonym_autor choď a uzi si to.Ved budeš mať župan, pareo trocha sa zahalis.A vôbec nevyzerás zle čakala som niečo horšie😉
@anonym_autor Ako viaceré píšu o ničom teambualding vo welness. Ja by som určite nešla, no každá má iné priority... Ak by ste sa tam našli viaceré, čo by mali rovnaké normálne zmýšľanie, už by tým mužom (očividne sa chcú dobre na vás popozerať) v pracovnom kolektíve niečo také v budúcnosti ani len nenapadlo...
@anonym_69a5a0 toto je super riešenie, že si každý môže vybrať, np ja by som nešla tak či tak vôbec, ak by to nebolo v rámci pracovnej doby, voľný čas rada trávim s tým, s kým chcem ja a tak, ako chcem ja. Rada občas vybehnem s kolegami na kávu, obed, ale to je asi tak všetko
Za mna mas krasnu postavu! Ale chapem napr ja by som do wellnessu s kolegami vobec nesla 😀 jedine ze mam miery 90-60-90. Takze firemne bazeny pre mna no go
@luccija Vec pohľadu. Sú aj aj, ktorí a ktoré nejako fungujú a naopak sú aj aj, ktorí a ktoré nejako fungujú. Osobne by som nechcela byť dôvodom na nejaké "predstavy" hoci iba v myšlienkach. Ako píšem - vec pohľadu a vnútorného nastavenia daného jednotlivca.
Ak si bola predtym este stihlejsia,,tak ti tych par kg prospelo. Pekna postava,,cize uplne v pohode.
Inak my sme boli v lete pri mori a tam mlade baby v mini plavkach , slanina pretrcala kade tade. A mali na haku.....
@luccija Vec pohľadu. Sú aj aj, ktorí a ktoré nejako fungujú a naopak sú aj aj, ktorí a ktoré nejako fungujú. Osobne by som nechcela byť dôvodom na nejaké "predstavy" hoci iba v myšlienkach. Ako píšem - vec pohľadu a vnútorného nastavenia daného jednotlivca.
@detickyy myslíš si, že keď si oblečená v práci, tak nemôžu mať predstavy?Celé si to poňala v nejakom sexualnom tone, ale v poriadku vadilo by ti to, tak by si sa nezúčastnila.
@detickyy A ty sa nikdy nezasnivas do predstavy? Ak ano, tak tvoje predstavy vznikaju len na zaklade toho, ze vidis niekoho obnazeneho? Keby si videla kolegu v plavkach, zblaznila by si sa od tuzby? Funguje to podobne aj opacne. Ak niekoho pritahujes, v pohode mozes byt aj v kabate a stale to tam je (napr. pojdete s kolegami na Vianocne trhy), ten druhy za to nemoze, ze je tebou pritahovany. Ak niekoho nepritahujes, tak vyzliect sa do plaviek to nezmeni.
@anonym_autor Vyzeráš veľmi dobre. Niet sa za čo hanbiť.

@anonym_autor tak to si nevidela moje brucho 😁...u teba nevidim dovod na stres, krasna postava