icon

Hanba ísť do plaviek po pribratí

21. nov 2025

Keďže všetci vo firme pracujeme na home office, tak mávame aspoň raz za pár mesiacov nejaký spoločný onsite teambuilding. Tentokrát to vyšlo na wellness víkend, no a mňa trochu zasiahol stres, pretože sa tak nejak hanbím ísť do plaviek pred známymi. Za posledné mesiace som pribrala a teraz po nedávnej dovolenke som na svojom absolútnom váhovom peaku, nikdy som nevážila viac. Na jednej strane som s tým v pohode, no pred ľuďmi, ktorí ma poznajú štíhlu sa tam hanbím ukázať takáto zaguľatená.

Strana
z3
autor
21. nov 2025

Zmena je dosť viditeľná. Oblečením by som to trochu vedela zamaskovať, ale k tomu, čo je to za akcia, tak oblečená tam nonstop zrejme nebudem. Prípadne si myslíte, že sa to za týždeň dá aspoň trochu zminimalizovat?

Aktuálne v plavkách vyzerám nejako takto.

tenerifka
21. nov 2025

🍿

mondolina
21. nov 2025
@anonym_autor

Zmena je dosť viditeľná. Oblečením by som to trochu vedela zamaskovať, ale k tomu, čo je to za akcia, tak oblečená tam nonstop zrejme nebudem. Prípadne si myslíte, že sa to za týždeň dá aspoň trochu zminimalizovat?

@anonym_autor
máš pocit, že tam budeš najtučnejšia? normálna pekná ženská postava. no stres.

hytal
21. nov 2025

Neviem, čo chceš počuť, no máš normálnu postavu, určite nie si tlstá. Nemusí byť človek ako kostlivec, že mu trčia všetky rebrá a dá sa na ňou učiť anatómia.

cyberk
21. nov 2025

ja ze to je fotka pred stucnenim :D .. zena zlata, urcite tam budu aj tucnejsie ;)

anonym_32ed19
21. nov 2025

Ktory chujo vymyslel takyto teambuilding? Pred kolegami a sefstvom do plaviek je strasne mimo. HR nezasiahlo? 😂

Ty vyzeras dobre, neboj.

pinkgirl
21. nov 2025

Ja že aká 120kg veľryba z teba je😯 a ty si pritom úplne normálna žena. Pekná, dobre stavaná. Predpokladám že sa nezivis telom ako modelka keďže máš HO😉 takže nechápem tvoje rozpaky z toho že si pribrala.
Uprataj si to v hlave. Nemáš mať z čoho stres.

maca1984
21. nov 2025

Vyzeráš ako ja,a vieš čo? Normálme bez hanby chodím na dovolenky, wellnes..

biba_18
21. nov 2025

vyhovor sa na ženské záležitosti a do plaviek nepojdeš, no ... 😒

anonym_a742db
21. nov 2025

Úplne super postava, neviem čo ťa na nej trápi

madeincssr
21. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ty si robis srandu vsak?

anathol
21. nov 2025

Šukačka 🤌🏻💐

autor
21. nov 2025
@madeincssr

@anonym_autor ty si robis srandu vsak?

@madeincssr preco myslis?

madeincssr
21. nov 2025
@anonym_autor

@madeincssr preco myslis?

@anonym_autor no skor by som sa obaval, ze mnohi muzi z teba nebudu vediet spustit oci.

titla
21. nov 2025

Ak si vzdy bola skor stihlejsia tak chapem, ze sa s par kilami navyse citis nekonfortne. Ale inak, vyzeras dobre, mas normalnu zensku postavu, smelo do plaviek!

anonym_795837
21. nov 2025

Fuj, urcite by som nesla NIKDY do wellness s kolegami, ktorych ani nepoznam, kedze pises ze pracujete vsetci na HO.
Vlastne, vobec by som nesla. Hnusi sa mi cele wellness a bazeny.

autor
21. nov 2025

ďakujem, ste milé, no fakt vám to príde ako v poriadku postava? Ja si prídem, že to brucho mám docela veľké.

anonym_d5452a
21. nov 2025

Nerieš, ak ti to moc vadí, tak si kúp spodný diel plaviek s vysokým pásom. Nič tragické na tvojej postave nie je.

bielasovicka
21. nov 2025
@anonym_autor

ďakujem, ste milé, no fakt vám to príde ako v poriadku postava? Ja si prídem, že to brucho mám docela veľké.

@anonym_autor čosi, nemáš veľké nič. Mimochodom, ostatné kolegyne sú tam modelky?

sszuzu8
21. nov 2025

Možno si len nafúknutá. Skus if hneď od zajtra. Fungovala som 16/8 o 9 začiatok o 17 koniec. Po 17 som nejedla už len pila nesladene čaje. Pomohlo. Nebola som zduta. Vizuálne som zostihlela

anonym_746bdd
21. nov 2025

Tak schudni 🤷🏼‍♀️ a do buducna nebudes stresovat

anonym_5ff12e
21. nov 2025

Na dovolenke som také brucho mala. Tiež som sa hanbila takže to úplne Chápem. Pritom ho zvyknem mat rovné ale zrovna tam krámy 😃 a zduvalo ma z každého jedla keďže nezvyk na ich kuchyňu

anonym_b1af59
21. nov 2025
@maca1984

Vyzeráš ako ja,a vieš čo? Normálme bez hanby chodím na dovolenky, wellnes..

@maca1984 ale išla by si s kolegami? V plavkach?

madeincssr
21. nov 2025
@anonym_5ff12e

Na dovolenke som také brucho mala. Tiež som sa hanbila takže to úplne Chápem. Pritom ho zvyknem mat rovné ale zrovna tam krámy 😃 a zduvalo ma z každého jedla keďže nezvyk na ich kuchyňu

@anonym_5ff12e a toto foto je pred, ci po? Hmmm, asi budem musiet zajst na ocne no... 😉

maca1984
21. nov 2025
@anonym_b1af59

@anonym_b1af59 a prečo nie ?
Ak by som sa mala hanbiť, ozaj hanbiť.
Tak nejdem do plaviek ani na dovolenke, ani do wellnes.
Však nie sú slepí, tú postavu cca vidia oblečenú.

anonym_32ed19
21. nov 2025
@bielasovicka

@anonym_autor čosi, nemáš veľké nič. Mimochodom, ostatné kolegyne sú tam modelky?

@bielasovicka a kolegovia…?

madeincssr
21. nov 2025
@anonym_b1af59

@anonym_b1af59 a co, ti kolegovia su sami Adonisovia? Vazne, toto (hanblivost) ma kazdy (nielen zeny) inak. A ludia bezne mavaju aj taketo akcie (nielen spitaky) v dobrych pracovnych kolektivoch. Lepsie wellness, sauna, sport, vylet, bajky, turistika ako (len) alko zabavy, nie?

anonym_d70c51
21. nov 2025
@anonym_32ed19

Ktory chujo vymyslel takyto teambuilding? Pred kolegami a sefstvom do plaviek je strasne mimo. HR nezasiahlo? 😂

Ty vyzeras dobre, neboj.

@anonym_32ed19 Preco by to bolo mimo? Ja som dokonca v troch roznych firmach zazila teambuilding vo wellness a ludia tam boli nie ze v plavkach, ale nahi.

anonym_9afcac
21. nov 2025

Ja som tiež hamblivy typ človeka, stihla som ako prútik no určite by som sa nevyzliekla do plaviek pred kolegami.

mondolina
21. nov 2025
@anonym_9afcac

Ja som tiež hamblivy typ človeka, stihla som ako prútik no určite by som sa nevyzliekla do plaviek pred kolegami.

@anonym_9afcac
ani na kúpalisku?

Strana
z3