icon

Herbalife - vyvážená strava

mamulik10
25. jan 2023

Ahojte mamičky mate skusenost? Podarilo sa Vam schudnúť s herbalife vyváženou stravou? A s čajom? Ďakujem

Strana
z2
cubos
26. jan 2023

@mamulik10 ja som ho pouzivala cca v 2015 roku.
Stalo to dosť penazí hlavne ale bola som Herbalife-om zaslepená lebo samotný ľudia v Herbalife sa správali ako v sekte.
Proste je to piramida kde "zarábaš a chudneš".
V tom čase som nedala ani slovíčko na Herbalife, teraz som vďačná ľudom ktorý ma z toho dostali von.
Schudla som, ale kto by neschudol keď cvičí dva krát denne a stravuje sa zdravo + zázračný Herbalife 😁

Rovnako tak môžeš cvičiť aj sama, kúpiť si proteín (whey/isolate) a výsledok máš zaručený hlavne zdravou stravou za menej peňazí 🙂

kvetinka75
26. jan 2023

@mamulik10 počúvaj ty agresívna osoba, choď sa fakt najesť, daj si koláč, zákusok, latté. Lebo asi ti už cukor chýba. Neskutočne arogantná si. Absťák sa prejavuje. Ak sa ti nepáčia odpovede, choď do tejskupiny, kde sú spokojné ženy. Ak ti nevadí, že ti predajca HB napíše že schudol a schudli všetci, tak mu ver. Tvoje peniaze, tvoje zdravie.

positivvibe
26. jan 2023

@mamulik10 ahoj áno mam skúsenosť ci herbalife či LR.. Schudla som no bolo to trapenie a pribrala som viac ako som mala na začiatku.. Ak chceš schudnúť a dlhodobo si váhu udržať treba zmeniť celkovo životný štýl tak aby bol pre teba udržateľný čo herbalife není.. Žiadny zázračný prášok neexistuje.. Takto sa dostaneš do kolotoča chudnutia a priberania nehovoriac že si môžeš vytvoriť ppp.. Sú to hrozné peniaze ktoré dokážeš plnohodnotne investovať do svojeho zdravia.. Píšem z vlastnej skúsenosti za mňa diéty už nikdy viac

mamulik10
autor
26. jan 2023

@stanulienkat radsej budem v takej skupine ako zavesiť fotku vyhynutie orchideí na net a pýtať rady 😁 muz musi mat z teba doma radosť. Ale ja ti poradím menej sedieť na mk a viacej sa venovať domacnosti lebo urobíš lepsie ked ten čas venuješ kvietkom a rodine ako pridávať nezmyselné odpovede do diskusii 😊

mamulik10
autor
26. jan 2023

@positivvibe ajooooj ďakujem za radu veľmi si ju cením 😌🙏❤

kvetinka75
26. jan 2023

@mamulik10 😂, ty si už riadne mimo, buď máš komplex zo seba alebo ti fakt ten cukor chýba

maca1984
26. jan 2023

Kravina..presne tak ako Mačingovej krabičky a jej diéta.
Áno schudneš, ale prestaneš s tým a jojo efekt ako maľovaný.
Osobnú skúsenosť nemám, mám chvalabohu toľko rozumu aby som peniaze nevyhadzovala na takéto kraviny.
Ale veď vyskúšaj, a potom napíš koľko si nabrala nazad.

alzbeta1301
26. jan 2023

@mamulik10 pytas sa na radu ohľadom Herbalife a @t1nusa ti ju dala tak kde je priblem? Jedlo v prášku, niekoľko bab ti tu napísalo že je to hlupost ale ty chceš pocut ze s tým schudnes. Jasne ze človek chudne keď namiesto toho čo by mal vo vyváženom jedle hodi do seba prasok 🤭 zalezi na čom ti zalezi viac či chceš chudnut rýchlo nezdravo s jojo efektom s praskom alebo na trvalo postupne pomaly s kvalitným jedlom

leuska1991
26. jan 2023

@mamulik10 ahoj,ja som mala produkty odtiaľ a schudla 25kg. Ale išlo to do peňazí veľmi. A behavala . Ale teraz mám zas inu diétu,lebo som sa po pôrode ,5mesiac dosť rozjedla. Tak to idem napraviť. Moja skúsenosť bola dobrá s herbalaifom

alzbeta1301
26. jan 2023

@autorka jedine s čím mám skusenost(nie ja ale z okolia v živote by som do takej kraviny nešla) od Herbalife dobrú tak bol jacmen plus aloe a veci na akné (skusala kamaratka) inak čo sa týka náhrady vyváženého jedla taká neexistuje 🙂 nepokaz si zdravie sú to zbytočne peniaze ktoré môžeš pozzit napríklad na kvalitne maso a zeleninu a podobne

zuzuliennka1
26. jan 2023

@mamulik10 ano - mam skusenost, podarilo sa mi schudnut. A potom nabrat naspat, pretoze: ide to strasne do penazi, je to dlhodobo absolutne neudrzatelne. Meni sa ti prirodzene zivotny styl, v lete sa stravujeme inak ako v zime, a mat roky za sebou, denne na ranajky ten koktejl, uff nie, po case mi to islo hore krkom.
Na chudnutie funguje len zmena myslenia a zivot. stylu, ziadne skratky, koktejly, vibracne blbosti,… nefunguju. Nic take. Treba to, co bezne normalne jedavas - upravit, mnozstva, pomery, nemusis vyradit nic, ani tu spominane pecivo, jest mozes naozaj uplne vsetko, ale musis mat mieru.
Na to su dobre kalor. tabulky, ktore ta naucia rozmyslat nad mnozstvom jedla. Problem nie su napr. tvarohove pirohy na obed, problem je plny tanier takych pirohov, bum 400g len tak fukne, a to je zle.

stanulienkat
26. jan 2023

@mamulik10 domacnosti sa momentalne venuje manzel. Takze casu mam habadej....😉😛

alzbeta1301
26. jan 2023

@zuzuliennka1 presne tak lepšie by som to nenapisala!

Najhoršie že zeny nevyhladaju odborníka alebo nejakého poradcu ktorý to s nimi mysli dobre nevidi len prachy a potom si tu kopa bab privoláva problemy. Plus namiesto rozumnej zmeny idu do niečoho absolutne nelogického a neudržateľného. Keby videli čo zozerem za cely deň aké makrá :D ale zdrave a videli moje proporcie asi by sa divili že sa to da

zuzuliennka1
26. jan 2023

@alzbeta1301 veru. Staci si na zaciatok par dni za sebou napr. spisovat, co autorka zje. Co a kedy ranajkuje, obeduje, veceria, kolko cistej vody denne vypije, kolko kavy ak vobec, ci pije aj sladke bublinkove,… co jedava pocas dna z nudy,… a hned ma startovaciu poziciu, ako zacat. Zmensit porcie, pravidelne jest, obsiahnut v strave dostatok bielkovin (dam ruku do ohna, ze autorka otazky absolutne nenaplna svoj denny prijem bielkovin, aky by mala vzhladom k vahe a veku mat, s tym ma problem skoro kazdy, a duplom niekto, kto si nesleduje stravu).
A uz mame odrazovy mostik. Naucit sa, co ktora potravina obsahuje a jest vsetkeho akurat.
Nie prasky, koktejly, krabicky a somariny

kvetinka75
26. jan 2023

@alzbeta1301 kozmetiku od nich mám aj ja, som spokojná,

alzbeta1301
26. jan 2023

@zuzuliennka1 presne taaaak! A pritom koľko krat stačí osloviť niekoho v okoli kto nejakým sposobom pôsobí v obore, a vedie tento life style a ochotne by poradil netreba sa dat nahovorit na hluposti.

alzbeta1301
26. jan 2023

@kvetinka75 anoo kamaratka mala naozaj strašne akné celu tvar a krk dekolt strašne a kozmetika jej krasne zabrala 🙂) jacmen som od nich mala ten bol fajn

mell27
26. jan 2023

@zuzuliennka1 ahoj koľko asi stojí jedno balenie toho prášku? (Zo zvedavosti 😃)

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
evd
26. jan 2023

Ja ti poviem asi takto... praacovala som pre nich .. ak chceš niečo jesť tak jedz veľa zeleniny, bielkoviny.. proste vyvážená strava.. lebo HB je niečo čo neodporúčam ani pre psa.. zažila som si tam od zdr. probléov s ich kozmetikou až po túto ich skvelú strava..a to som sa musela vyhroziť všetkým možným aby mi vôbec vrátili peniaze zato že som MUSELA klamať ľuďom.. už nikdy viac ... a green ways to isté.. nechápem ako môže niekto tento multi leevel marketing podporovať a čakať že to je zázrak.. keby bol ver i že ho berie každý

t1nusa
26. jan 2023

@evd to je strašné keď si "musela klamať ľuďom" s takou spoločnosťou by som už potom veru nechcela mať nič spoločné 🙈 ja robím momentálne s jednou MLM firmou ale v žiadnom prípade by som neodporúčala ľuďom niečo len preto že musím, ale hlavne preto, že ja sama som s tým spokojná... hlavne, že si si to uvedomila včas ❤️

mell27
26. jan 2023

@evd v čom si klamala ľuďom?

evd
26. jan 2023

@mell27 chodili nám tam ľudia s problémami po kozmetike, alebo po užívaní nápojov .. fakt akože tie scény čo sme tam zažili "dopálené tváre" neviem ako by som to nazvala vyzeralo to hrôzostrašne... a ja som musela hovoríť "novým klientom" že nič také sa nedeje.. že je to certifikvané ok super bez problémov.. ked to šlo proti mne stopla som to nedávala som to že sa mám tváriť ked niekto naozaj potreboval schudnúť dať sa doporiadku a bol ochotný vykupiť to tam a ja som sa mala usmievať že je to všetko ok a super a perfektné :(

zuzuliennka1
26. jan 2023

@mell27 uff nepamatam si presne a urcite to odvtedy zdrazelo, ten koktejl tipujem tak 50€
je pravda, ze vydrzi, ale fakt sa neda dva mesiace denne ranajkovat koktejl

mamulik10
autor
29. jan 2023

@leuska1991 ahoj ďakujem za odpoveď 😇❤ waaaaau to je riadne veľa 25kg 😇 ja som 20 dni po pôrode a mam to uz doma. Nekojim uz tak som s tým začala 😇 Ano vsimla som si ze na svk je to drahé ja som si to kupila v Belgicku a tu stoja ta jedna nádoba 40e drahe mi to nepríde kazdopadne. Ale verím ze každému ako financie dovoľujú. Potrebujem zhodiť 10kg tak snáď mi to pomôže 😇🙏

Strana
z2