Hľadám parťáčku na 13 dňovú mliečnu diétu
Ahojte baby,
neprida sa niektora z Vas ku mne od zajtra k mliecnej diete? Uz som ju predtym robila, vysledky ma, len mi momentalne chyba dostatocne sebazaprenie, tak by bolo fajn s niekym zdielat tazke chvile, aj super vysledky. Hm?
@kikavicek ja sa zatial drzim :D a chcem to hlavne kvoli tej vahe,tak dufam ze sa mi to podari dodrzat :D z akej vahy ides dole?
@klaudialip z 86- 7 moooc mam ☹ a ty ?
@kikavicek ja zo 64,8 kila,dufam ze sa mi podari prelomit 60-tku,to je relativny pojem ci mas moc abo nie,takto ti pojde vela dole si myslim ked ides z vyssej vahy
@klaudialip juuuuuj mat tolko kolko ty to by bola parada 🙂 a ako ti to ide zatial...?
Ja som schudla 5 kg za 2 tyzdne , musela som ake skoncit zistila som ze cakam miminko 🙂
@kikavicek zatial to ide v pohode,len dnes ma trochu viac boli hlava,manzel tvrdi z toho ze skoro nic nejem,ale uz dve noci som skoro vobec nespala,tak to na to tiez vplyva,chcela som drzat dvakrat za sebou ale to nezvladnem,dam si raz a uvidim co pojde dole,ale hlavne chcem dodrzat to ze budem jest 5xdenne a v malych davkach,rozhodla som sa ze si budem aj vazit stravu aby som mala presne,nech sa neprejedam.
a k tej vahe,ani ja som nemala vzdy tolko,po prvej dcere som mala 80kilov a dodrziavanim stravovania norbi update som schudla na 67 kg,potom som ostala tehotna,a teraz chudnem od juna z vahy 71,6kg,uz by som mala hadam aj menej,ale vzdy bola nejaka oslava,tak tam som to poriadne pokazila,a po porode som zacala cvicit,aj teraz cvicim,min.15min.na stepperi denne,a raz tyzdenne hodina jogy
@kotatko1232 no ved papame tu mliecnu dietu :D ja aj cvicim,dnes mam treti den a v pohode,zajtra sa chcem odvazit a som zvedava ci bol nejaky ubytok vahy abo nie
noo, ja som tiez 18 mesiacov po porode.....🙂 a tiez som sa dala na steper asi iba tyzden kazdy druhy den 20 min.a pomaha ti to ? ja sa bojim ci namiesto toho nepriberiem este na svaloch a uz budem mat riadne šule namiesto noh 🙂 noo ja som tiez uz viac krat skusala tu dietu a tri dni a zase nieco do toho voslo tak uz bolo dodietovane....🙂
@klaudialip ale mliecna dieta to spociva z coho vsetko iba mliecne papas a nic ine??
@kikavicek ja som cvicila aj pred tehotenstvom a poporode po sestonedeli som hned zacala,stepper nepouzivam dlho,predtym som chodila behat a steper mam nahradu za beh,tiez som cvicila aj jillian michaels,to je tiez super.to nevadi ze naberies na svaloch ved zmizne tuk 😉
@kotatko1232 na predchadzajucej strane su linky a tam je rozpisane co sa ma jest tych ,13 dni
@kikavicek od zajtra ides na to?
@klaudialip noo,teraz som este zjedla trocha sladkeho nech je energy 🙂 a idem do toho🙂 a daj vediet za tie tri dni zajzra kolko si dala dole🙂
@kikavicek urcite dam 🙂 dnes bol kritickejsi den,hlad este v pohode,ale dnes ma velmi bolia krize a klby,neviem ci som to prehnala s cvicenim,ale dufam ze zajtra bude lepsie a potesi ma vaha aj cm
No,to ti verim a ku tomu este nedela ja uz teraz mam obavy,ked varim a ako nebudem ąni kostovat🙂 asi budem varit len to co moc nemusim🙂 vravi sa ze prve tri dni su najhorsie tak zajtra budes mat dobre horsie ja🙂 a dodrzujes presne🙂?
@kikavicek presne nie,ja maso velmi nemusim,tak namiesto toho mam cottage cheese,inak presne.ja som zatial nic take nevarila,ale to ze okustujes ked varis aby si dochutila tak to podla mna nevadi,ved nezjes za tanier 😀
taaaaaaakze maximalne spokojna s vysledkom,v piatok som mala 64,8 kila a dnes som mala 62,3 😀 taka som stastna ze si neviete ani predstavit,takze si myslim ze na tu 60-tku a hadam aj nizsie to dam,len moj muz sa o mna boji ze dostanem bulimiu alebo anorexiu,lebo podla neho k tomu uz smerujem,comu neverim,ved co je na tom ked chcem mat super vahu a chcem sa pacit sama sebe?a samozrejme hlavne aj jemu 😉
Klaudialip a kolko merias?
@lasocka1 ja som nizka,mam 162cm
súhlasím s @veronika_21
diety sú to najhoršie!! radšej vyraďte z jedálnička sladké, vyprážané, klobásky, slaninky, bravčové a pod.. Vaše telo sa vám nielen že poďakuje, že ho necpete blbosťami,ale odzrkadlí sa to aj na vašej postave, to mi verte! plus samozrejme cvičenie..ale pre Boha! žiadne diéty 😖
@kikavicek no co ako?zacala si?
vcera som to trosku pokazila,som zo seba sklamana,neodolala som cerstvo upecenemu domacemu rohliku,ale to bol moj prvy a posledny prehresok
opatrne s mliekom zenicky (s kravskym).... kazein, ktory sa v mlieku nachadza, nevie nase telo stravit (lebo uz nemame enzym chymozin, ktory sme mali, ked sme boli deti)... takze kravskym mliekom si viacej skodime ako nam prinasa uzitok

@klaudialip no ja chcem od pondelka 🙂 tak dufam, ze vydrziiim 🙂