Ide sa chudnúť od 14.1.2013
Kto sa pridá? od pondelka 14. 1. 2013 http://www.trask.sk/phprs/view.php?cisloclanku=... táto dieta pomohla mne ... za 2 týždne som zhodila 5 a pol kila ... kámoška viac ... bolo to síce asi pred pol rokom ... no od pondelka začínem znova ... lebo po Vianociach sa mi akosi zmenšila bunda ☹ 😀 😀
Kto sa pridá ???
@azuritkoovb ja som ksi kedysi davala dve lyzicky cukru, ale viac nie som ochotna znizit, proste potrebujem ten cukor v kave 😀 pochybujem, ze dam za dva tyzdne dole 5kg, ale dufam, ze sa mi to skor ci neskor podari, aj ked neviem dokedy budem ochotna sa takto obmedzovat 😀
@zuzanat 😀 no aj ja som si takto sladila život 😀 ale teraz si predstav mi to nechutí ... normálne si vychutnávam kavičku ráno bez mlieka a ked si dávam 2. tak s mliekom 😉 zvykla som si 🙂 Určite podari 🙂 len si musíš veriť !!! Je to aj o psychike chudnutie 🙂
@azuritkoovb dufam ze to bude fajn a potom to zavrsim na chate ale ak by si nedajboze zlyhala a od dalsieho pondelka budes chciet zacat znova tak sa pridavam.
@azuritkoovb vies mi prosim poradit, zajtra by som mala mat na obed a grilovane kura a na veceru sparglu, mozem, si dat namiesto toho nieco ine?
ahojte ja drzim tuto dietu druhy tyzden a zatial tri kg dole ale moc necvicim iba beham s kocikom 🙂
@kukuc2 kľudne sa pridaj 🙂
@zuzanat no malo by sa to dodržiavať a nemeniť ... ale pravdu povediac ani ja som nejedla šparglu ... skús iný den vystriedať ... ale nemalo by sa 😎
@remr suuper 🙂 každé kilo dole je dobré no nie ? ved to je ale riadne cvičenie s kočikom 😉
ešte dnes si doprajem 😀 moja večera hrianky s maslom a cesnakom 😀 😀 😀 že dieta ... hmmm 😝 😝 😝 ale od pondelka začínameee !!!
ahojte, tak pridávam sa k vám baby a dúfam, že to zvládneme ..... 🙂
takze ja dnes uplne ze zle, teda jedlo bolo dobre, ale nie, to co by som mala 😀 ale neberiem to tragicky, svet sa nezruti, snad ma jeden den nazabije 🙂
Ahojte tak ja ju drzim od utorka, chodim aj fotka a uz am dole pomali 3kg 🙂 a to vam poviem ze uz som si aj z hranoliek zobla, kavu mam sem tam aj s cukrom a ide to... a je to fajn.Vobec ale vobec necitim hlad a to je na tom super.Takze kto to tiez drzi tak drzim palce.Zvladneme to 🙂)) 😉
@dandy28 super ... zajtra začíname 🙂
@zuzanat 😀 samozrejme
@miselka007 tak to je supeer ... 😉
ak si este dnes stihnem kupit potraviny idem na to s vami. Dufam, ze aspon tie 3 az 5 kilo pojde prec 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@miselka007 ide ti to teda super, ja po tyzdni nemam ani zdaleka taky ubytok. budem rada, ak dam po mesiaci dole aspon tych 5kg
@zuzanat neboooj pojde to len to chce trpezlivost 🙂
ahojte baby potrebujem zhodit 15kg za kratky cas poradteeeeee som zufalaaaaaaa.....
@azuritkoovb pridavam sa k vam
No dnes celý deň rozmýšľam, že bez diéty to proste nepôjde, takže od zajtra to skúšam s vami...🙂 164cm a 62kg a dole potrebujem dať min. 5kg.....
@margaretka3 ja mam tak isto haha, tiez chcem dat aspon 5 kg dole. aj si zacala dnes? ja hej tak uvidim 🙂
Ahojte dievčatá 🙂 Túto diétu by som určite nedržala, musí to byť veľmi nezdravé, schudnúť toľko za týždeň.
Ja som začala diétovať pred týždňom, za týždeň mám 2,5kg dole...
Vstanem, vypijem 3 dcl zeleného čaju a 3 dcl vody, potom také hodinku a pol nič nejem, aby sa naštartoval organizmus... Na raňajky mám buď zeleninový šalát alebo celozrnné pečivo s hydinovou šunkou/tofu a pod. Na obed mám to, čo je doma uvarené ale s mierou! A napr. prílohy som vymenila za zeleninový šalátik 🙂. Na olovrant - čo sa nájde... Ak mám chuť na sladké dám sójovú tyčinku alebo nejaké ovocie. A na večeru buď to, čo bolo na obed ale iba cca polovičnú porciu alebo znova zeleninový šalát/pečivo s šunkou/syrom a pod. Medzitým hlavne veľa piť piť čistú vodu. Prvé 2-3 dni som mávala strašný hlad, vyriešila som to žuvačkou 🙂 Teraz už to v pohode zvládam🙂 Popritom trochu cvičím, keď je chuť a čas, ale to už nie kvôli chudnutiu, ale kvôli spevňovaniu 🙂
Nejaké otázky?🙂
na tejto diéte nie je nič zdravé, akuráttak si odpáliš organizmus ... diéty, ktoré slubujú rýchly efekt so značne vysokým úbytkom hmotnosti (čo 9 kg za 2 týždne je vela) neveštia nič dobré ...
ale každý si je strojcom vlastného šťastia, tak urob ako myslíš 🙂 len aby takouto hladovkou a nevyváženou stravou si si neuhnala zdravotné problémy a celkom slušný jojo efekt ... zázračná diéta neexistuje, existujú len zaručené pravidlá, k vytúženej váhe sa síce dopracuješ pomalšie, ale určite zdravšie, bez hladovania, nervozity a možných zdravotných komplikácií ... 🙂
veľa šťastia
no čo babenky moje???ako? kto sa ku mne dnes pridal???dajte like aby sme vedeli koľké sme tu 🙂
1. deň :
R : čierna káva
O: 2 rajčiny, 2 vajcia natvrdo, 1 celozrnný rožok
V : 1 kurací rezeň, alebo morčací rezeň, alebo steak, šalát + veľa jablkového octu
Nápoje : 2-3 litre minerálky, žihľavový čaj, očistný čaj
no ja dnes ráno kafíčko (ja pijem bez cukru s trocha mliekom)
neskorý obed, lebo som nestíhala - rožok a vajcia ale rajčiny som zabudla kúpiť ... tak ja som si to dala s paprikou 😒
akurát pijem čaj-žihľavový 😉 a mäsko na večeru som si už napacovala včera...kuracie prsia som si spravila na plátky , do misky som si dala trošička oleja, papriku červenu, peper, fakt trocha soli a ja som si tam prelisovala aj cesnak, ktorý ja zbožnujem...a do toho mäsko ... (aj minule keď som dietovala tak som to takto spravila)
No dúfam, že vydržím(e) ... lebo ja som faaakt hladná !!! 😒 ale to je prvý deň ... najhoršie je začať ...
Tak držte sa babenky 😉
@azuritkoovb ahoj, ja dietujem dalej, aj ked cez vikend nic moc, teda v sobotu... uz som teraz hladna, ale vydrzim este hodinu a dam si sunku so zeleninou.. ja v piatok koncim a mam tyzden pauzu, ale myslim, ze som skoro nic neschudla ☹
@zuzanat i ja si idem už spraviť večeru ... no počkaj a vážila si sa pred dietou?
@azuritkoovb vazila aj merala, tak som zvedava, ale dole mam mozno len kilo 😢
😉 ale no ... hlavu hore ... nevzdávaj to ... skusila si aj pohyb?
@zuzanat

@zuzanat ja odkedy som prvýkrát držala túto dietu tak odvtedy necukrím kavu ... len si dávam mlieko a normalne mi chutí tak ... a ked mi minule dala svokra do kávy cukor normálne mi nechutila ... 😀 No aj mne by pre prvé 2 týždne 5kg dole ... a tak ešte dvakrát toľko ☹