Ide so mnou niekto chudnúť?
ahojte je tu niektora ktora by.chcela do leta pekne schudnut? k hej podte so mnou do toho mam 170cm a 82kg tych 20kg by vobec nezaskodilo
ja uz mam po chudnuti uz idem len spevnovat 🙂 za mesiac mam dole 7 kg ktore som potrebovala. vyska 173 vaha 55 sa tesiiiim
@agatky pani moji. Uzastne. Gratulujem. Ako sa ti to podarilo?
@angell2611 ranajky len obycajne modre acidko desiata jablko obed kuracie prsia na prirodno so salatom a olovrant salatik z rajciny papriky uvareneho vajicka a syru. obcas pecena cuketa s mozzarelkou alebo zapeceny baklazan. kazdy den 30 min sportu bud beh alebo stacionarny bycikel. 🙂 tot vsjo motivacia bola ze som sa nevosla do svojich oblubenych riflia priatel ma zdrbal ze sa mi robi celulitida to ma strasne nakoplo
@angell2611 joj no ale na mne to riadne vidno tie kilá, minulé leto som mala 62 a teraz ☹ , ale držím sa od rána, dokonca som aj cvičila dnes 🙂
Tak ja som sa na to vykaslala, ze mam kramy, zajtra by to malo byt po fyzickej stranke lepsie tak skusim tu Jillian...dnes som drahemu dala zoznam na same zdrave potraviny tak idem na to lebo dalej ma nebavi pozerat sa do zrkadla...Ja sa cudujem, ze moja sklenena vaha podomnou este nepraskla :D...tak zacinam s vahou 68,5 (vyska165 cm) a uvidime kam to dotiahnem.Drzte palce...budem davat priebezne vysledky 🙂 este vycapit na chladnicku nejake kraaasne saty velkosti S 😀 😀 a motivacia je ista 😀
@cynthiah tak ja tiez dneska trpim, bolesti brucha križov a este aj hlava. Ze vaha este nepraskla. Ked nepraskla podomnou tak udrzi aj slona. Mna ukazuje uz tri ciferne cislo. Uz mam depky sama zo seba. Nechce sa mi ani medzi ludi. Nemam co obliect. Ale zatala som sa a teraz to dam to viem. Spolu to dame. 😉
@agatky tak to mne moj donedavna vravel, ze sa nemam zatazovat ,ved som po porode. Ale teraz uz je to 10 mesiacov a uz mi nic take nepovedal. Ale ani mi nepovie ze mam nieco so sebou robit. Viem vsak ze mu to vadi a zasluzi si stihlejsiu pri sebe. Aj kvoli malej chcem schudnut aby sme mohli ist na kupko v lete lebo teraz sa hambim. Takze motivaciu mam dostatocnu.
@angell2611 Tak som rada, budeme sa podporovat 🙂 Dnes odcviceny prvy den Jillian Michaels a poviem ti dom DEAD 🙂..a uz teraz citim, ze zajtra mam svalovku istu ale ja to dam, teraz to musi vyjst 🙂 papam pekne zdrave veci a aspon ma presla chut na sladke kedze koncia kramy 🙂 tvoje 3 ciferne cislo by malo ist rychlejsie dole ako moje 2 , lebo taki ludia neviem preco ale skor schudnu...vela to uz potvrdilo...a aj to na nich skor vidno...tak drzim ti palce a hlavne je to o strave to som pochopila uz davno len je problem ten, ze ja sa nevyznam v tomto tak sa snazim tak ledabolo ukuchtit daco aby mi to chutilo lebo sa stavim, ze ta zelenina mi pojde zachvilu usami...tak sup-sup aby sme v lete s nasimi detmi mohli ukazovat na kupku nie jednu ale viac tehliciek a opalene sexi telo 🙂 a ja tiez potrebujem trochu podpory aby ma niekto zahal dopredu, nechcem to zahodit len tak... 🙂
@cynthiah tak ja isto nebudem takto v lete vyzerat. Ale narok hadam hej 🙂 . Tiez mam vela kil bo sa mi zadrziava voda. Bola som pred casom na takom merani, ze kolko mam svalovej hmoty tuku a vody. Ukazalo mi ze mam o skoro 20% viac vody ako je normal pani mi vtedy poradyla ze mam viac pit a ona sa ta voda vyplavy. Ale nejak to nepomaha. Chcem ist este na to meranie aby som si to vedela porovnat o nejake dva tri mesiace.
Na obed som si dnes dala spenatovu omeletku s mozarelou. A na veceru si dam miesany salat s tofu. Odvazim sa az ked mi skoncia dni. Zacinala som na vahe 108kg.
Aj ja mám problém so zadrziavanim vody. Cvicila som v Contours 3 mesiace a po 3 mesiacoch som mala o 3kg tuku menej, o 3kg svalovej hmoty viac ale z vody neubudlo. Nezhodila som ani 1kg a este som zmohutnenela. Po pristrojovej lymfodrenazi, ktoru som absolvovala 2x za tyzden, celkom 10x som mala 3kg dole. Odporucam popri lymfodrenazi pit caj Lymforegen alebo zihlavovy caj. Z vlastnej skusenosti neodporucam cvicit v tomto pripade bez ciniek alebo s cinkami len s malou vahou.
ahojte baby aj ja sa k vam rada pridam 🙂 chcela by som dat dole len zopar 2-3kg ale hlavne spevnit telo lebo som jak zelatina v roku 2009 po porode mi ostala vaha 74kg dnes mam uz len 58kg ale vyzeram aj tak strasne brucho a zadok katastrofa 😅
@angell2611 neboj dáš to ja som začínala v januári na váhe 102,3 veľkosťou 50 😲 dnes mám 91,7 ,a velkosť 46 ,je to aj tak vela ale je to krátka doba 2,5mesiaca ...ono to ide prvé kilá ťa naštarujú...len nepovoľ,je jedno z akej váhy ideš ,vždy musíš mať pevnú vôľu 😎 ale ten pocit ked to ubúda stojí za to 😎 😉
@letasi super pekne nas tu pribuda.🙂 🙂
@angell2611 je to super takto spolu aspon sa budeme motivovat 🙂 zajtra zacinam s cvicenim a chcem sa vzdat aj peciva a sladkosti dufam ze sa mi podari
inak baby aky cas je najlepsi na cvicenia? cvicite len raz denne alebo to mate rozdelene?
@silvia0310 Pekne ti idu tie kilečka dole. Určite nepovolim, som uplne odhodlana bojovat az kym nebudem spokojna.🙂 🙂
Ahojte, tak mám za sebou 2. úspešný deň 🙂 , žiadne prejedanie, len zdravo 😉 , len mám dosť svalovicu zo včerajšieho cvičenia, ale to rozchodím.
@letasi ja zatial velmi necvicim. Ked mam cas tak obcas stepper hocikedy cez den. Kazdemu ako vyhovuje. Niekto radsej cvici rano niekto vecer , kto ma silu aj-aj.🙂 🙂 🙂 musim si nejak rozplanovat cas. Chcela by som rano stacionar a na obed ked mala spinka julian michaels( ci ako sa to pise).
@angell2611 tak s tou vodou je to neprijemne...ja nastastie take nieco nepoznam ale mna stve, ze na zachod chodim kazdu pol hodinu ked nie castejsie...uz sa mi tam nechce ...sa cudujem, ze z toho sadania a vstavania na wc nemam pevnejsie nohy 😀 Ja som dnes obedovala zeleninovy vyvar s kur. mäskom nadrobenym v polievke..tak to bolo jak 2 chody v jednom 🙂 na veceru som sakra rozmyslala co si dat tak vyhrala to mala plechovka tuniaka, a pevne verim, ze ma neomrzi lebo jedla by som ho stale 🙂 aj s malou som sa vybrala dnes na prechadzku a kedze pravidelnu stravu treba mat tak o 4 poobede som si nabalila do tasky hrusku a jablko 🙂 aj mala papala aj ja 🙂 uz sa normalne tesim na zajtrajsie cvicenie...ked vidim tie vysledky na FB s Jillian tak mam este väcsie odhodlanie 🙂 a tebe sa dari s Jillian????
Baby kukám, že veľa cvičíte podľa tej Jillian, ja som to ešte ani nepozerala že čo sú to za cviky, ja zatiaľ len na ellipticale alebo len tak brušaky a pod. cvičím.
@chjulia ja som si dnes dala budicek na 6tu zacala som s jillian 6week six pack no po 20minutak som to vzdala...nestihala som a niektore cviky boli nad moje sily 😅 tak som sa rozhodla ze ostanem pri tych klasickych cvikoch co poznam hlavne na brucho skracovacky dvyhanie zadku a nieco na nohy...no musim aspon 3x denne
Jillian som cvicila pred tehotenstvom a bolo to super. Je pravda ze som sa pri niektorych cvikoch viac trapila ale stalo to za to. Aj tri dni som mala svalovku. Teraz som po cisarskom sice uz 10 mesiacov ale ked viac cvicim tak ma stale boli jazva. Takze pomenej ,musim sa rozhybať.
...pridavam sa k vam... 167/65 priatel si pochvaluje ( si ma rozmaznaval 🙂 ), no ide leto a mne az tak do smiechu neni, pretoze takto rok som mala cca o 10 kil menej... 😝 A aby som vedela, dnes som sa dopocula ze som tehotna..no to by som musela najprv o tom vediet ja 🙂 tak teda ako a kde zacat, poradte.. 🙂
@fufka Tak mas nieco podobne ako ja 🙂 ale ja mam 165cm/68kg...takze tiez tych 10 musi ist..ale ja mam hroznu postavu presypacich hodin...takze mne to najprv vidno na stehnach a na tvari, co chcem stamadial asi najmenej schudnut 🙂hlavne pas,boky a brucho su v zalostnom stave.Aki su ti muzi klamari..mne moj furt opakuje jaku mam super postavu , ze co chcem menit, ale sa stavim,ze keby nas videli ako vysportovane sexice, ktorym sa pri kazdom pohybe netrasie zele este aj za usami tak by sa nevedeli prestat pozerat.A ty nieco cvicis?...ci tiez zacinas???a super, ze si "tehotna"tak budete cvicit dvaja 🙂 ukazes ludom tehotenstvo s plochym bruchom 😀 😀
Ja vas citam od zaciatku temy 🙂 a pripajam sa ku vam, aby sme sa podporovali, s podporou to ide lepsie.
Pred mesiacom aj nieco som si urpavila stravu a uz som to tu v nejakom fore spominala, ze som pekne za necele 2 tyzdne dala dole 4 kg. Avsak potom mi prisiel menzes, a cely tyzden som nedala dole nic. Ale nic. ☹ ☹ Ma to tak nahnevalo, potom prisli 2 oslavy, ale tie 4 kg co som schudla som nepribrala 🙂 mam kusok zdravotne problemy, ale tak snad sa mi podari apson dalsie kg dat dole. 🙂
Mohli by sme si pisat co jeme a sem tam si pridat nejake recepty, napr.dobry typ na ranajky, obed 🙂 aby stale nebol, ze kuracina a zeleny salat 😀
Inak moja vyska je 170 cm a mala som 82 kg, teraz je to 78 kg
@bianka... super tak mne sa nikdy nepodarilo schudnut len upravou stravy..ako skusala som 2 tyzdnovu dietu ale tie kila sa mi znova vratili a pochopila so, ze to bez cvicenia nejde...a clovek pred letom ma z toho ete väcsie depky ako v zime, ze nasa postava nevyzera tak akoby mala..ale stravu si tiez musim upravovat,ved bez toho by to neslo..na ranajky si davam taku ovsenu kasu z kauflandu od dr. oetkera....je v roznych prichutiach a zalieva sa horucou vodou, ale moze sa aj mliekom...to mi chuti viac 🙂 je to tato:
http://www.zozivota.sk/clanky/chutny-a-zdravy-s...
a je fakt super...nenavidim ovsene vlocky, ciste alebo taka klasika ...tieto som si oblubila, aj vdaka tym prichutiam a maju 60% min. obsah vlociek...syta som az do obeda.., jem 4 krat do dna- ranajky-obed-olovrant-vecera..najhorsie je to s obedom lebo tiez mam pocit, ze salat a mäso uz mi lezu krkom..snazim sa vymyslat a hladat nieco zdrave a chutne 🙂...tak tiez sem s napadmi 🙂 uvitam nove kulinarske schopnosti 🙂

@chjulia ja mať 66 kg tak som stasna ako blcha. Najmenej som mala 74 vzdy som bola pevna. A ak by som mala aspom tych 74 tak by som bola spokojna. Nie treba pevna vola ale motivacia.