icon

Ide so mnou niekto chudnúť?

kikulienka12
23. mar 2014

ahojte je tu niektora ktora by.chcela do leta pekne schudnut? k hej podte so mnou do toho mam 170cm a 82kg tych 20kg by vobec nezaskodilo

bianka...
27. mar 2014

@cynthiah s ovsenymi vlockami pozor a hlavne ochutenymi, maju vela cukru. Ked tak radcej si daj ciste a pozor nie vela, maju vysoky obsah KJ napr. s nastruhanym jablckom a jogurtom,posyp skoricou....
Ja si tak rozdelujem ranajky, snazim sa aj chleba obmedit, zjem ho max. 2 x do tyzdna na ranajky, napr. s vajickami a kopec zeleniny, na desiatu si dam ovocie, ale aj to jablo,alebo citrusove, na obed nie som moc polievkova, ale ked tak zeleninovu a pod. Dnes som si na obed dala rukolovy salat s kuskami kuracieho maska, a teraz na olovrant si dam pohar bieleho acidka a na veceru, mam mozzarelu a s paradajkami.
Ked si upravis psravme stravu ide to dole...a ked sa to zastavi co sa zastavi netreba to vzdat...vid ja zivy priklad vzdala som to,ale idem do toho a vydrzim to 🙂
Ja som vylucila prilohy k hlavnemu jedlu, moja priloha je zelen.salaty dochutene oliv.olejom alebo tekvicov.olejom, alebo varena-dusena zelenina, alebo grilovana zelenina. Snazim sa prijmat co najviac bilekovin. Sacharidy, len do obedu.

cynthiah
27. mar 2014

@bianka... aj ja som pocula o tych vlockach, ze pozor na cukor ale tie su fakt super, aj nizky obsah KJ maju takze pohodka..objavila som ich pred 3 mesiacmi aj moja sestra to jedava a ma postavu chuducku, tiez cvici a vela informacii si hlada o strave..dnes moj obedik- vareny karfiol, na vrchu so struhanym syrom- trosicku 🙂 a ako priloha struhana mrkva, paradajky a salatova uhorka...na olovrant mavam väcsinou ovoci a tiez je mytus, ze iba doobeda...ano ovocie ma cukor ale nie ten skodlivy ale ten co ovocie obsahuje...a mne osobne este nikdy nespravilo na skodu ked som si okolo tej 4 hod poobede dala hrusku alebo jablko...s vecerami si tiez davam bacha, tie paradajky a mozzarela je super, to mi tiez strasne chuti, davam si aj tuniaka,laebo tvaroh, alebo shake z bieleho jogurtu a kuskami ananasu a priznam sa, ze niekedy ani nedopijem 3dcl pohar lebo som z toho plna 🙂 A polievky tiez mam rada, brokolicovu a nenavidim zaprasky, lebo je to zakerne voci chudnutiu 🙂 aj MM si pochvaluje take klasicke bezzapraskove a vela zeleninky v nej...a miesto halusiek a cestovin si do polievky nasypem za hrst ovsenych vlociek...tam maju tiez super chut 🙂 a tesim sa na leto kedy sa bude grilovat len na roste bez tuku a k tomu super letne salatiky 🙂 moja sestra vie super salat zeleninovy a ako dresing biely jogurt,med a nejake koreninky,skoro ziadna sol alebo iba trosicku....Len si teraz vsetky asi budeme drzat palce cez velku noc aby nas tie dobrotky na tanieri nelakali...ja budem mat o to väcsie sebazaprenie lebo mi pridu na navstevu komunisti tak to budu slinky na lakocinky 🙂

angell2611
27. mar 2014

Pekne nas pribuda aspom nam to pojde lepsie. S tymi ispiraciami na varenie je to super napad. Bo ja tiez uz neviem co si dat. Kuracie prsia kazdy den ma nebavi jest. Dneska som vobec nestihala varit. Vcera som bola ockovat malu a dnes ma teploty , este aj zubky idu. Tak sa chce len mojkať. Na rychlo som hodila do hrnca zajaca od svokra a zobkala som uchytkom aspom mäsko. Ani salat som si neurobila. Inak si davam k obedu aj hnedu ryzu alebo celozrnne cestoviny ale len sem- tam dobre zasytia. A v tescu maju vlocky s ovocim bez pridaneho cukru. Ja si davam tie. Dneska som mala rano bananove lievance. Dve vajcia + banan rozmixovat a urobit liavance je to fajne a aj syte.

bvladka
27. mar 2014

@chjulia ... a čo mám povedať ja? ... mám 158 cm a 85 kg už som tučná ako totálne prasnica 😢 a pred tým dom bola celkom sexi kočka 🙂 ... normálne ti (v dobrom) závidím 😉 ak ty ešte schudneš budeš úplný ideál 😵 držím ti palce ...

bianka...
27. mar 2014

...mam 78 a moja vaha min.rok bola 62 ☹ takze tiez to nieje ziadna slava...ale tiez mi za to moze aj stitna zlaza,no dufam ze sa to liekmi a spravnou stravou upravi.Bola som par krat na beziacom pase vydrzim rychlu chodzu v pohode a som cela mokra...tiez ako taky pohyb je len +++ ale mam celkovo vysoky pulz a ked cvicim este aj v uchu pocujem tlkot srdca, tak neviem co s tym robit...
Moja vecera, mozzarela light s paradajkami,kusok oliv.olej a bazalka mnam fajnotka 🙂
Kupila som si lososa zajtra na obed a k tomu salatik a velmi mi chuti jogurt.dresing (biely jogurt) s cesnakom, vyborne odporucam.A pre zmenu je do neho chutny aj kopor 🙂
Mne rano tak nechuti jest, ja si budem robit ranajky len take light.

angell2611
28. mar 2014

Ako sa vam dari kočeny? Ja mam po siedmich dnoch 3 kg dolu. Bez cvicenia. A to mam kramy a vcera som vecer neodolala a dala som si graham. rožok s parkom. 😒
Dnes na obe dve mensie uvarene cervene repy s balzamikom a par koliesok dusenej sunky.
Na veceru si urobim zapekany baklazan s paradajkou, mozarelou a bilinky. Je to mnamka. 🙂
Drzte sa. 🙂 😀

cynthiah
28. mar 2014

No Ja som este dnes chcela precvicit tu svalovku ale poviem vam, ze ju mam teraz dvakrat taku na lytkach 🙂 ale sa z nej normalne tesim lebo viem, ze som im dala tiadne zabrat 🙂 sak to prejde 🙂 3. den s Jillian, zatial nemam fazu, zeby som sa na nu ani pozerat nemohla, tak sa do toho hrniem o dusu...je to len 3. den tak hadam po tyzdni alebo aspon po tych 10 dnoch sa dostavi nejaky vysledok...drzte palce 🙂 dnes ma sestra meniny tak musim odolat cokoladke ktoru isto bude ponukat 🙂 len neviem co na veceru,,,..ja mam tu smolu ze od malicka nenavidim spenat,cviklu,baklazan,cuketu,...je to vsetko zdrave ale ja to nemozem ani citit..nech je to na akykolvek sposob 😒 tak hadam nieco vydumam 🙂 zavidim tym co nemaju problem to jest a chuti im to 🤐

bianka...
28. mar 2014

@angell2611 super 🙂 to je paradny uspech. Tak ja sa odvazim buduci piatok 🙂 ale v nedelu mi pride mrcha tak necakam neviem kolko kg zidu 🙂 ked aj 0,5 potesi ma 🙂 ja som dnes bola cely den prac.mimo, takze na obed som si dala gril.kuracie prsia xixixi este som v restike upozornovala, ze aby boli grilovane 😀 a ako prilohu som mala dusene brokolicu. A na veceru uz som si pripravila lososa.Mam na neho chut 🙂 zajtra aj nas caka oslava...ale uz nepovolim, neponuknem sa jednoducho nicim 😝 Prave som si dopozerala fotky z leta a teda mi spadli usta ako som vyzerala.

j.a.n.e.7
28. mar 2014

júj no mne by sa tiež veru zišlo dať nejaké to kilečko dolu, tiež nemám moc pevnú vôľu v tomto 🙂 Ale ak nás bude viac bolo by to motivujúce 🙂

chjulia
28. mar 2014

@cynthiah s tou zeleninou som na tom podobne, ja sprosta som sa dala minulé leto jesť podľa Mačingovej a tam sama varena zelenina, dokáza la som sa "mučiť" 10 dní a potom som už fakt nevládala............najlepšie jesť to čo ti chutí, vždy sa dá nájsť niečo prijateľné.......... ale cviklový šalát mám rada, len tak s kyslou uhorkou všetko nastrúhané 🙂

chjulia
28. mar 2014

@angell2611 gratulujem k prvým 3 kg, super......... ja dúfam, že dám dole 2 kg za mesiac 🙂 - taký mám plán, že pomaly radšej, sama som zvedavá

cynthiah
28. mar 2014

Ach jaaaj ja dnes na veceru chlebik jeden s paradajkou...boli sme u nasich a odolala som maminim skvelym muffinam :D..som na seba hrda 🙂...aj vsetkym tym cokoladkam co segra dostala na meniny 🙂 len ten chlieb ma mrzi ale tak mama nemala nic v chladnicke kedze ona sa tak nestravuje 🙂 🙂 a samu paradajku fakt nezjem lebo by mi bolo zle...obed bol tiez len ovsene vlocky lebo nasi mali vyprazany syr..no da sa chodit na navstevy???...to tak nemam rada...si asi budem nosit obedar so sebou 🙂

angell2611
29. mar 2014

@cynthiah tiez som vcera bola na navsteve. Ale oni to chapu lebo su tiez stale na diete. Mi sme taky rod, proste mame priberanie v krvi. Ale zajtra ideme krstit a braško sa rozhodol variť gulaš na dvore. Taka zahradna party. No tomu este odolam, no neviem ci odolam torte co som detickam dala urobit. 😒

cynthiah
29. mar 2014

Baby treba mi nakopat prdel :D....lebo sa spustim dnes...este je len pol druhej a ja uz som mala na ranajky dva krajce chleba, ovocne cocky, jeden muffin, ktoremu som tak vcra odolavala,na obed chlieb s rybacou pomazankou...hruuuuuuuuuza...to je moja zlomova sobota...nenavidim vikendy...jakeby ma prepadol narokom osial hladu 😢 😢 😢

rakheta
29. mar 2014

jaaaa 😀 😀 😀 😀 😀

milagrosss20
29. mar 2014

@cynthiah radsej syr ako chleba na veceru...

chjulia
29. mar 2014

@cynthiah víkendy sú kritické aj pre mňa a od včera mám nejakú krízu, stále som hladná, mám na všetko chuť, no totál absťák 😒 ale držím sa, dúfam, že sa prekonám

angell2611
29. mar 2014

Tak sme na tom rovnako. Tiez mam vselijake chute ale zatial sa držim. No do vecera daleko. 😖 😒

matejkova
29. mar 2014

@ada1981 Vyskúšala si Tiffany Rothe ? Jej cviky na boky sú podľa mňa skvelé. Aj jej ostatné workouty sú fajn. Mne na Jilian 30day shred vadí to poskakovanie medzi cvikmi. Puchnú mi nohy, mala som preeklampsiu a pritom poskakovaní ma bolia hrozne nohy ☹

ragulca
30. mar 2014

takže moja štartovacia váha bola 89,1 kg pri výške 165 cm, zostatok po pôrodoch 🙄 , po prvom týždni -3 kg, -4 cm v páse, -4 cm v bokoch, -1 cm prsia. Celkom dobrý začiatok, nie?

bianka...
30. mar 2014

wau poniektore ste sa zrejme drzali...ja som sa drzala a vcera na oslave kusok prehresok bol a dnes? cely den sa pekne drzim a vecer som nestihala jest tak som pojedla kadeco...joj darmo mam dostat menzes tak tie chutky sa mi nedali ovladat ☹

angell2611
30. mar 2014

☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
Krstiny dnes dopadli uplne na jednotku. No ale pojedlo sa kadeco. Dufam ze zajtra sa dostanem do tej spravnej kolaje, pretoze este kadeco poostavalo. Hlavne kolace. Myslite ze ked ich dam do mraznicky tak po rozmrazeni sa budu dat este jest? Uz ste davali mrazit plnkove kolace?

bianka...
30. mar 2014

@angell2611 ano budu sa dat jest.Ale ak su slahackove tak to neviem...ale daj ich do mrazaku aby si nejedla.Ja zajtrajos nejdem porusit nic...chcem predsa aby piatok aspon nieco bolo dole...

cynthiah
31. mar 2014

@angell2611 Urcite sa budu dat jest...my to tak stale robime s kolacmi ked sa pozvysuju...alebo torty 🙂 aspon ta to fakt nebude lakat 🙂 cez vikend som tiez mala nejaky skrat a som dostala neskutocu chut na cokoladu ale normalne som to potom olutovala lebo po tyzdnovom nejedeni sladkeho a potom naraz skoro polka cokolady, mi prislo tak zle, ze cokoladu budem aj v obchode obchadzat na kilometer 🙂 tak mi treba 🙂

angell2611
31. mar 2014

@cynthiah daj si sem tam s kvalitnejsej cokolady kocku to je v pohodke, uspokojis chute a nemas take vycitky. Ja mam 86% sjem kocku dve a uz nema chut na sladke. 😉

bianka...
31. mar 2014

ako dievcence, drzime sa? ja dnes ano 🙂 sladkost ziadna, jedla som mini porcie, pretoze je u mna mamka, tak sa da tazko jest salatik, tak obed mala porcia halusiek ☹ a na veceru som si dala tresku ale jogurtovu, s redkovkou bez chleba 🙂 len som malo pila...nezabudajte vela pit to je tiez dolezite, treba pit min.2 l vody

angell2611
31. mar 2014

@bianka... ja sa dnes drzim statocne. Odolala som kolacom zo včera. Aj ked ma nukalia slina tiekla. Na obed kuracinka s brokolicou a este stale niesom hladna, ale idem si dat daku zeleninku, nech ma hlad nezastihne vecer. 🙂 🙂
Na pitie si davam pozor. 3,5 kg je dole.

chjulia
1. apr 2014

ahojte, tak aj ja bojujem 😉, za týždeň mám dole 2,5 kg 😀 takže super, len myslím, že teraz to pôjde už pomalšie, lebo teraz malo moje telo šok bez tých sladkostí a rôznych blbostí 🙂 a teraz už tak stabilne dúfam, že to pôjde

angell2611
1. apr 2014

@chjulia urcite to pojde. Len nepovolit. Gratulujem k prvym kileckam, pekny ubytok.

sssimi
1. apr 2014

Ahojte kočky, môžem sa pridať? Ja som dala minulý rok na jar dole cez 10kg, len ako som prestala na jeseň behávať tak som 4kg nabrala, ale tie sú v podstate fuč, no rada by som ešte 5kg dala dole. Čo sa týka stravovania, tak dodržiavam 3oj hodinové intervaly, z čoho desiata a olovrant spočívajú v ovocí a zelenine. Raňajky sú zväčša vločky s mliekom, na obed sa príliš neobmedzujem akurát nejem bravčové mäso a zaradila som tam kuskus a zeleninu a vo večerách ešte tápem 😀 Takže ísť to dole ide, len teraz som sa trochu "zašprajcla" a stojím s váhou.