icon

Ideálna hmotnosť pre ženu s výškou 165 cm

6. jún 2025

Kolko mna vážiť 165 visoka zena

Strana
z2
evcagabi
6. jún 2025

Je to maximalne individualne a aj pri vahe 70kg a silovom treningu budes vyzerat 100x lepsie ako baba co ma 55kg a je skinny fat

autor
6. jún 2025
@evcagabi

Je to maximalne individualne a aj pri vahe 70kg a silovom treningu budes vyzerat 100x lepsie ako baba co ma 55kg a je skinny fat

@evcagabi ďakujem

deti95060810
6. jún 2025

záleží aj od veku.... od 53 kg do 63 kg .
pozri tab. - váha žien

maranco
6. jún 2025

Použi BMI kalkulačku, tam potrebuješ zadať aj vek

deti95060810
6. jún 2025
@maranco

Použi BMI kalkulačku, tam potrebuješ zadať aj vek

@maranco vek? počítam si a vek nežiada...

maranco
6. jún 2025
@deti95060810

janai1
6. jún 2025

@deti95060810 tak to hlavne ani nie je bmi kalkulačka čo si ty pridala 😀

stellarstar
6. jún 2025

Y

deti95060810
6. jún 2025
@janai1

@deti95060810 tak to hlavne ani nie je bmi kalkulačka čo si ty pridala 😀

@janai1 to viem aj ja že to nie je bmi...

balerina2025
6. jún 2025

niekto moze mat 165cm a 65kg a vyzerat 80kg a niekto moze mat 165cm a 65kg a vyzerat na 55kg.

dolezity je pomer svalov k tuku.
uz to pochopte!!!

zobaka
6. jún 2025

do 60 kg

zafir01
6. jún 2025

164 cm 65 kíl .a nosila som veľkosť S . Atletická postava . Teraz mam o 4 kila vuac ,teda 69 a ničím M kove velkosti .po 4 pôrodoch a 40tka na krku . Aktívne posilňujem . Ubehnem polmaraton a na mŕtvom ťahu atakujem 100 kg . Váha žien je strasne precenovana

zuzanockamt
6. jún 2025
@zafir01

164 cm 65 kíl .a nosila som veľkosť S . Atletická postava . Teraz mam o 4 kila vuac ,teda 69 a ničím M kove velkosti .po 4 pôrodoch a 40tka na krku . Aktívne posilňujem . Ubehnem polmaraton a na mŕtvom ťahu atakujem 100 kg . Váha žien je strasne precenovana

@zafir01 To ti tu ani neuveria. Hneď ťa začnú pidozrievať, že klameš a v S-kovej veľkosti si bola určite naprataná. Choré názory toto. Úplne v pohode pri tejto výške je mať 65-70 kg.

zuzanockamt
6. jún 2025
@deti95060810

@deti95060810 Pri BMI je vždy dôležitý aj vek. Vždy sa udáva.

zafir01
6. jún 2025
@zuzanockamt

@zafir01 To ti tu ani neuveria. Hneď ťa začnú pidozrievať, že klameš a v S-kovej veľkosti si bola určite naprataná. Choré názory toto. Úplne v pohode pri tejto výške je mať 65-70 kg.

@zuzanockamt presne tak ako pises ...
akože priznávam...rifle veľkosť S som nenavliekla. Resp máloktoré. Lebo ten zadok a stehná tam proste boli ,su ..behavala som.dlhe 30 km traily do kopcov ,drepujem , aktuálne sa venujem crosfitu .takze ta postava je úmerná aktivitám a športom, ktore robím. Mam viac svalovej hmoty , aj percento tuku mam teraz vyššie kúsok. Chcelo by to trochu znížiť. Tých 63-65 kg by bol ideal . Ale neriešim striktne stravu , menštruáciu mam na den presne .pms takmer žiadnu, chorá som tak raz ročne, behám polmaraton so svojím 13 ročným synom , kym 7 ročný popri nas je naň bicykli . Drepujem s dvoma deťmi na sebe ( 3 ročná +7 ročný) to je 35 kil na sebe . Kliky robím pánske. Su to veci ,ktore su pre mna podstatne ..nie číslo na váhe, alebo ci sa Marienke345 zdá, ze žena so 70 kilami je obezna 😂

zuzanockamt
6. jún 2025
@zafir01

akože priznávam...rifle veľkosť S som nenavliekla. Resp máloktoré. Lebo ten zadok a stehná tam proste boli ,su ..behavala som.dlhe 30 km traily do kopcov ,drepujem , aktuálne sa venujem crosfitu .takze ta postava je úmerná aktivitám a športom, ktore robím. Mam viac svalovej hmoty , aj percento tuku mam teraz vyššie kúsok. Chcelo by to trochu znížiť. Tých 63-65 kg by bol ideal . Ale neriešim striktne stravu , menštruáciu mam na den presne .pms takmer žiadnu, chorá som tak raz ročne, behám polmaraton so svojím 13 ročným synom , kym 7 ročný popri nas je naň bicykli . Drepujem s dvoma deťmi na sebe ( 3 ročná +7 ročný) to je 35 kil na sebe . Kliky robím pánske. Su to veci ,ktore su pre mna podstatne ..nie číslo na váhe, alebo ci sa Marienke345 zdá, ze žena so 70 kilami je obezna 😂

@zafir01 Veľmi správny názor 👍👍👍

balerina2025
6. jún 2025
@zafir01

@zafir01 len ja mam pocit ze niektore to jednoducho nechapu

balerina2025
6. jún 2025
@zobaka

do 60 kg

@zobaka to je vlke zovseobecnovanie 🙂

libusak
6. jún 2025

80? Ked chces byt kulturistka, napr.
Ono je to tazko povedat. 60kil sportovec je ina vaha ako 55 kil nesportovec 🤷

balerina2025
6. jún 2025
@libusak

80? Ked chces byt kulturistka, napr.
Ono je to tazko povedat. 60kil sportovec je ina vaha ako 55 kil nesportovec 🤷

@libusak ja ked som sportovala som so 72kg lepsie vyzerala ako chudsia so 65kg.

zobaka
6. jún 2025
@balerina2025

@zobaka to je vlke zovseobecnovanie 🙂

@balerina2025 kludne aj menej 😉ale samozrejme kazdy tak ako sa citi dobre, staci sa pozriet do zrkadla ci je dotycna spokojna, samozrejme zena venujuca sa silovemu cviceniu bude vzdy vyzerat na pohlad lepsie ako ta co sa tomu nevenuje a pochybujem, ze tu na MK 90% zien sa venuje intenzivne silovemu treningu

balerina2025
7. jún 2025
@zobaka

@balerina2025 kludne aj menej 😉ale samozrejme kazdy tak ako sa citi dobre, staci sa pozriet do zrkadla ci je dotycna spokojna, samozrejme zena venujuca sa silovemu cviceniu bude vzdy vyzerat na pohlad lepsie ako ta co sa tomu nevenuje a pochybujem, ze tu na MK 90% zien sa venuje intenzivne silovemu treningu

@zobaka myslim ze kazdy clovek vie ze je uplne jedno ci ma 65kg alebo 70 cele dni sa to tu riesi, ze nie cislo na vahe ale skor centrimetre su dolezite. niekto ma 65kg a ma ovela viac svalov ako niekto kto ma 65kg a ma hlavne tuk.
prestanem skatulkovat, aj cele BMI je len daky prepocet, ludom by mali robit komplexne analyzy, kazdemu inac vazia kosti atd atd.
nechapem preco sa kazdy clovek drzi cisel,.
tie co posiluju , vedia ze to nie je pravda.
nosila som M ked som mala 65kg a nosila som M ked som mala 72(aktivny sport).
takzetolko k tomu

marsmykkok
7. jún 2025

57-58, nad 60kg je silnejšia, pod 55 zase dosť chudá

balerina2025
7. jún 2025
@marsmykkok

57-58, nad 60kg je silnejšia, pod 55 zase dosť chudá

@marsmykkok :D moje nervy stale to ludia nechapete.

sticker
marsmykkok
7. jún 2025
@balerina2025

@marsmykkok :D moje nervy stale to ludia nechapete.

@balerina2025 prečo nechápeme? Ak sa toto pýta niekto tak určite nie je kulturistka, ale normálna žena čo extra nešportuje a tam platí čo píšem vyššie, nad 60 musí mať nejaké faldíky niekde, pod 55 je dosť chudá.

balerina2025
7. jún 2025
@marsmykkok

@balerina2025 prečo nechápeme? Ak sa toto pýta niekto tak určite nie je kulturistka, ale normálna žena čo extra nešportuje a tam platí čo píšem vyššie, nad 60 musí mať nejaké faldíky niekde, pod 55 je dosť chudá.

@marsmykkok normalna zena, co je normalna zena? poznam 55 kg zenya su mlandrave jak maslo, poznam 70kg co cvicia a postava jak lusk.
je jedno aka je autorka. ale zjavne ludia nechapete o com to cele je. a vobec neobhajujem vacsie cisla na vahe, ja som tiez niekedy aktivne sportovala. viem o com pisem.
a este jedna vec, aj slovo GENETIKA je celkom zaujimava vec, nuz ano mam kamosky co jedia ako drevorubaci a jednoducho nepriberu a poznam take co makaju a tie kila proste nejdu. alebo idu hrozne pomaly

april171
7. jún 2025

Okrem svalov robí rozdiel aj typ kostry, dvaja podobne vysokí ľudia s odlišným typom kostry budú rozdielne vážiť, aj keď budú obaja štíhli a vysportovani. Od pohľadu bude ten jeden mohutnejšie pôsobiť, aj keď budú mať rovnaký podiel tuku.

balerina2025
7. jún 2025
@april171

Okrem svalov robí rozdiel aj typ kostry, dvaja podobne vysokí ľudia s odlišným typom kostry budú rozdielne vážiť, aj keď budú obaja štíhli a vysportovani. Od pohľadu bude ten jeden mohutnejšie pôsobiť, aj keď budú mať rovnaký podiel tuku.

@april171 presne tak.👏

luccija
7. jún 2025

Ja mám 168 a pri 70 kg som vyzerala akurát pri 63 som bola veľmi chudá záleží ako to máš rozložené.Ci máš viditeľný tuk či si pevná...neriad sa tabuľkami.

Strana
z2