icon

Ideálna hmotnosť pre ženu s výškou 165 cm

6. jún 2025

Kolko mna vážiť 165 visoka zena

Strana
z2
balerina2025
7. jún 2025
@luccija

Ja mám 168 a pri 70 kg som vyzerala akurát pri 63 som bola veľmi chudá záleží ako to máš rozložené.Ci máš viditeľný tuk či si pevná...neriad sa tabuľkami.

@luccija len zial ludia toto nechapu. ze sa riadia len BMI a tabulkami. 😈

luccija
7. jún 2025
@balerina2025

@luccija len zial ludia toto nechapu. ze sa riadia len BMI a tabulkami. 😈

@balerina2025 vieš čo minule tu bolo, že 90 kg žena je obézna a prasnica😆a jedna nechcem ju označovať, ale je aktívna dala fotku je vysoká, ale pri 90 kg úplne normálna postava ono to veľmi klame

april171
7. jún 2025

A miery sú tiež otázne, žena so širokou panvou bude mať okolo bokov kľudne 100 CM a na "ideálnych" 90 CM sa dostane akurát keď jej odrežú z kostí 😁 a pritom bude štíhla.

marsmykkok
7. jún 2025
@balerina2025

@marsmykkok normalna zena, co je normalna zena? poznam 55 kg zenya su mlandrave jak maslo, poznam 70kg co cvicia a postava jak lusk.
je jedno aka je autorka. ale zjavne ludia nechapete o com to cele je. a vobec neobhajujem vacsie cisla na vahe, ja som tiez niekedy aktivne sportovala. viem o com pisem.
a este jedna vec, aj slovo GENETIKA je celkom zaujimava vec, nuz ano mam kamosky co jedia ako drevorubaci a jednoducho nepriberu a poznam take co makaju a tie kila proste nejdu. alebo idu hrozne pomaly

@balerina2025 tak proste bežná žena, čo nie je každý deň vo fitku, proste chodí do práce, pohyb má maximálne občas prechádzku s deťmi alebo ak ide s nimi na kúpalisko alebo s frajerom na turistiku. Ale aktívne nešportuje. Takých je väčšina a tam platí čo som napísala že najlepšie pri tej výške tak 56-58kg. Je to ešte nízka žena, teda keby má viac nedokonalosti vidno, lebo samozrejme okrem iného veľa robí aj výška, na vysokej sa aj nejaký faldík ľahšie zamaskuje ako na nízkej, tam nedokonalosti vidno.

jablkovastrudla
7. jún 2025

Segra ma 166 cm a 53 kil, vek 47. Ona ma peknu stihlu postavu. Do fitka nechodi, ma pohyb pri detoch.

zobaka
7. jún 2025
@jablkovastrudla

Segra ma 166 cm a 53 kil, vek 47. Ona ma peknu stihlu postavu. Do fitka nechodi, ma pohyb pri detoch.

@jablkovastrudla pekny pomer vyska a vaha

jablkovastrudla
7. jún 2025
@zobaka

@jablkovastrudla pekny pomer vyska a vaha

@zobaka ano, sestra je velmi pekna a nikto neveri ze ma viac ako 35 rokov 🙂

balerina2025
7. jún 2025
@marsmykkok

@balerina2025 tak proste bežná žena, čo nie je každý deň vo fitku, proste chodí do práce, pohyb má maximálne občas prechádzku s deťmi alebo ak ide s nimi na kúpalisko alebo s frajerom na turistiku. Ale aktívne nešportuje. Takých je väčšina a tam platí čo som napísala že najlepšie pri tej výške tak 56-58kg. Je to ešte nízka žena, teda keby má viac nedokonalosti vidno, lebo samozrejme okrem iného veľa robí aj výška, na vysokej sa aj nejaký faldík ľahšie zamaskuje ako na nízkej, tam nedokonalosti vidno.

@marsmykkok tak 165 cm je normalna vyska. nizske zeny so 155cm to maju tazsie
ale stale je to len cislo. strasne sa ludia fixujete a uplne zbytocne 🙂

vsetkystevadzajny
Odpoveď bola odstránená
balerina2025
8. jún 2025
@vsetkystevadzajny
Odpoveď bola zmazaná

@vsetkystevadzajny ty si riadne tupelo

sticker
katty123456
8. jún 2025

Vždy bolo Max vyska-100..teraz sa odporúča -110

zuzana76
8. jún 2025

mam 165 a vazim 63-64 kg uz to je na mna vela, pre mna bol ideal 55-57 kg

123kika1234
8. jún 2025

Je to veľmi individuálne a nie každý s 60+kg je pri tele, dovolím si tvrdiť, že pri tejto výške a 61kg som mala veľmi dobrú postavu.

janaspa
8. jún 2025
@zafir01

164 cm 65 kíl .a nosila som veľkosť S . Atletická postava . Teraz mam o 4 kila vuac ,teda 69 a ničím M kove velkosti .po 4 pôrodoch a 40tka na krku . Aktívne posilňujem . Ubehnem polmaraton a na mŕtvom ťahu atakujem 100 kg . Váha žien je strasne precenovana

@zafir01 waw super, s polovickou to mate teda pekne zariadene, ked ti umozni aktivne sportovat, kiez by bolo viac chlapov takych

zafir01
8. jún 2025
@janaspa

@zafir01 waw super, s polovickou to mate teda pekne zariadene, ked ti umozni aktivne sportovat, kiez by bolo viac chlapov takych

@janaspa počkať..ale ja som nikde muža nespominala 😂

dadis
8. jún 2025
@marsmykkok

57-58, nad 60kg je silnejšia, pod 55 zase dosť chudá

@marsmykkok neviem kde ty zijes, v
mojom okoli chodi cvicit kazda zena..

janaspa
9. jún 2025

Ja mam 164 cm dlho som bola tazka konkurencia sparatku, resp ono mne🙂 ked som koncila vs mala som 43kg, podotykam ze ziadne zdravotne problemy, genetika, zrala som co nezozralo mna, no nic sa nenalepilo. Mala som komplexy zo stihlosti. Ked som sa vydavala mala som 48kg, teraz mam 46r, 3 deti vaha 58-60, necvicim, chcelo by to uz trochu spevnit, tak zatial iba pevne dufam, ze sa nejako zacnem chybat🙂.

olivierko229
9. jún 2025

Ak ti to pomoze, ja mam 164 cm, a pri 60 kg sa uz citim tucno. A aj tak vyzeram, nafuknuto. Teraz sportujem v zahrade, kalam a nakladam drevo a polievam stromy, 20 kg do kopca priemerne 10 krat denne, sem tam pocvicim doma. Teraz mam 57.5 a chcem ist na 55. Sama sebe som sa najviac pacila s 52-53 kg. Ale ano, zo zaciatku sa vaha nehybala, teraz ako sa clovek skvari vonku, tak pali popri praci viac kalorii.

janaspa
10. jún 2025
@zafir01

@janaspa počkať..ale ja som nikde muža nespominala 😂

@zafir01 5ak kto pomaha s drobizgom?🙂

zafir01
10. jún 2025
@janaspa

@zafir01 5ak kto pomaha s drobizgom?🙂

@janaspa manzel je mimo sk vacsinu tyzdna . chodím.cvicit este pred prácou ( pracujem manuálne ) . Každý den vstávam s par výnimkami o 4 rano ,aby som to stihla. Deti este spia , najstarší takmer 14 ročný da pozor ,keby sa najmladšia zobudí, kym.pridem . Ale nestalo sa ešte také, proste spia vtedy . Prídem, nachystám starších do skoly ,zavediem malu predtým k opatrovatelke ,teraz k otcovi ,odrobim si v práci a poobede sa venujem deťom ,úlohám,domácnosti. Jediný voľný čas je teda ráno ..a obcas víkendy, kedy sme spoločne ako rodina na bicykloch ,či turistike ,alebo zacvičim si aj doma . Aktivne sportuje aj najstarší syn ,takze sa striedame v tréningoch a robi mi partaka ma cvicenie doma ,

marca12
10. jún 2025

Mam 168cm a najlepsie sa citim,ked mam tak 58kg. Momentalne mam 65kg a necitim sa dobre,nevladzem tolko. Ale cvicim,takze ta postava nevyzera nejako zle.

janaspa
10. jún 2025
@zafir01

@janaspa manzel je mimo sk vacsinu tyzdna . chodím.cvicit este pred prácou ( pracujem manuálne ) . Každý den vstávam s par výnimkami o 4 rano ,aby som to stihla. Deti este spia , najstarší takmer 14 ročný da pozor ,keby sa najmladšia zobudí, kym.pridem . Ale nestalo sa ešte také, proste spia vtedy . Prídem, nachystám starších do skoly ,zavediem malu predtým k opatrovatelke ,teraz k otcovi ,odrobim si v práci a poobede sa venujem deťom ,úlohám,domácnosti. Jediný voľný čas je teda ráno ..a obcas víkendy, kedy sme spoločne ako rodina na bicykloch ,či turistike ,alebo zacvičim si aj doma . Aktivne sportuje aj najstarší syn ,takze sa striedame v tréningoch a robi mi partaka ma cvicenie doma ,

@zafir01 super parada. Skusim zaviest i ja doma🙂

zafir01
11. jún 2025
@janaspa

@zafir01 super parada. Skusim zaviest i ja doma🙂

@janaspa no chce to obcas kreativitu a dobre plánovanie času, su chvíle, kedy sa tot naozaj nedá, a trening vynecham ,najmä ked su deti choré . Ale inak som si zvykla rano vstávať, večer chodiť skôr spať a akosi zázračné toho vuac stihnem

Strana
z2