Ideálna váha pre ženu s výškou 165 cm
Aká je podľa vás ideálna váha pre ženu 20r., 165 cm, resp. pri akej váhe ste sa cítili najlepšie? Mám 53-54kg, cvičím denne (pilates, bicykel, prechádzky), ale necítim sa takto dobre. Ďakujem za každú odpoveď.
cítiš sa zle, lebo si pripadáš príliš chudá, alebo tučná? 😀 a vlastne prečo všetci riešia len váhu? 😂
pre doplnenie, podľa inbody mám 19% tuku a 47% svalov
cítiš sa zle, lebo si pripadáš príliš chudá, alebo tučná? 😀 a vlastne prečo všetci riešia len váhu? 😂
@miselka257 práveže mám pocit, že je to veľa
@anonym_autor uprac si hlavu. v prvom rade. v druhom rade 55kg je normalna vaha uplne, ak mas pocit ze si mlandrava, tak cvic. ak mas pocit ze si zle postavena, ggenetika. ale vahu mas uplne dobru, pre 165cm je miera od 55 do 65 max. potom uz...stale hovorim niekto ma 80kg a ma velkost M a niekto ma 80kg a ma velkost L. kazdy mame iny pomer tuku kosti svalov...a toto co pises, ze mas, 19 % toho a 47 toho, skor vyzera ze mas psychicky problem.
@anonym_autor takže pri výške 165 CM a váhe 53 kg sa necítiš dobre? Hm, možno by pomohol psychológ, aby si sa cítila lepšie, lebo to je asi len v hlave nejaký problém.
mám pocit, že rozloženie tela má inšie ako ženy na instagrame, vieš ako to 😀 jedna má dlhé nohy, guľatý zadok, druhá má štíhle ruky a dokonalú pokožku a pod., hold nie všetky tak vyzeráme. 🤔 ja mám krátke nohy, celulitídu a to cvičím pravidelne 😂 nie všetky budeme vyzerať ideálne, ale čo je ideál, to je otázka 😀
Mám 166 CM a 67kg.
Ešte donedávna som mala 56 kg a až teraz pri svojej aktuálnej hmotnosti sa cítim fantasticky.
Aj výzorovo aj energiou.
Konečne mám plnší výstrih, väčší zadok a nikdy som sa necítila viac žensky ako teraz.K tejto hmotnosti som prišla tým že som dosť spohodlnela čo sa odrazilo na mojej váhe,ale nepustila by som už preč ani jediné kilečko.😄☺️
Pri 20r a so 165 cm je ideál 48 kg
mám pocit, že rozloženie tela má inšie ako ženy na instagrame, vieš ako to 😀 jedna má dlhé nohy, guľatý zadok, druhá má štíhle ruky a dokonalú pokožku a pod., hold nie všetky tak vyzeráme. 🤔 ja mám krátke nohy, celulitídu a to cvičím pravidelne 😂 nie všetky budeme vyzerať ideálne, ale čo je ideál, to je otázka 😀
@miselka257 Hlavne porovnavat sa s instagramovymi vystajlovanymi a upravenymi fotkami je uz uplna hlupost.. ja ked niektore zname pozeram, ake maju fotky, tak sa len cudujem..lebo od skutocnosti maju casto dost daleko 😀
@anonym_autor Nato musíš poznať odpoveď iba ty😉
@anonym_2d8b23 no to určite nie. Ty berieš do úvahy rôzne typy postáv, rozloženie kostry a pod? Vieš si predstaviť, ako by pri tej váhe a výške vyzerala žena, ktorá má široké ramená a panvu napr? Ja aj pri ešte o pár cm menšej výške, by som aj v 20tke vyzerala ako vychudnuté strašidlo
@anonym_2d8b23 no to určite nie. Ty berieš do úvahy rôzne typy postáv, rozloženie kostry a pod? Vieš si predstaviť, ako by pri tej váhe a výške vyzerala žena, ktorá má široké ramená a panvu napr? Ja aj pri ešte o pár cm menšej výške, by som aj v 20tke vyzerala ako vychudnuté strašidlo
@anonym_5ac04e chudé postavy sú krajšie a príťažlivejšie než tie iné ( môj názor ).
🍏 Drahá, máš ideálnu váhu, navyše si fyzicky aktívna, uvedomelá. Problém bude možno v hlave, bez urážky, možno si na seba príliš prísna, možno si v svojich očiach "prisilná , neforemná", aj keď to tak byť nemusí. Stravovanie je zrejme o.k., váha tomuto faktu zodpovedá. Nepíšeš, či sa necítiš dobre psychicky, či fyzicky sa sama sebe nepáčiš. A, možno máš objektívne v problémových partiách nevyrysovanú postavu, nejaké % tuku navyše, vďaka čomu máš ženské krivky, čo väčšinou oku lahodí. Chápem, máš iný názor... V tom prípade je dobré k pilatesu pridať dynamickejšie cvičenie zamerané na formovanie tela body forming, prípadne posilku, plávanie... Možností je viac, len si vybrať. Prílišná štíhlosť sa dnes nosí, ale to čo vidíš na modelkách, ktorými sa možno inšpiruješ, určite nemá nič spoločné s ideálnou váhou, všetky sú hlboko pod týmito číslami. Zdravo sa stravuj, cvič, dodržiavaj pitný režim a nenechaj sa terorizovať a neurotizovať váhou. Váha nie je objektívny činiteľ... 🍏
@anonym_5ac04e chudé postavy sú krajšie a príťažlivejšie než tie iné ( môj názor ).
@anonym_2d8b23 pritazliva je zena, ktora sa ma samu seba rada. pre mnna aj 80 kg baba je pritazliva, ked ma smrnc a ma sa rada. vela zavisi od toho ako sa namaluje oblecie nastajluje. a muzov nepritahuju zeny co vkuse riesia diety a pritom maju OK vahu....
@anonym_autor ja som sa cítila fajn pri 70 veľkosť oblečenia m , každý to má inak teraz mám 103 ..
@anonym_2d8b23 isto nie je ideál 48
@anonym_autor ja som sa cítila fajn pri 70 veľkosť oblečenia m , každý to má inak teraz mám 103 ..
@anonym_1bf768 mas 103kg a nepozorujes dake zdravotne problemy? iba s apytam
moja 12 ročná dcéra má 47kg a 162cm je úplne chudá ako palička … ja si neviem predstaviť dospelú ženu s 45-48 kg .. veď to je strašne málo. Dospelá žena by nemala mat menej ako 50kg aj keď je nízka.
@anonym_1bf768 mas 103kg a nepozorujes dake zdravotne problemy? iba s apytam
@anonym_19cb33 vôbec
@anonym_19cb33 vôbec
@anonym_1bf768 preto sa pytam ze tiez mam vysoku vahu ale mne zacali vsetky problemy po 40tke
@anonym_1bf768 preto sa pytam ze tiez mam vysoku vahu ale mne zacali vsetky problemy po 40tke
@anonym_19cb33 ja mám len 27 😅 ale od začiatku septembra som v deficite a zatiaľ mám 2kg dole chcela by som ísť aspoň na tých 70 ako som mávala len je mi jasné že to za rok nebude 🙂
@anonym_19cb33 ja mám len 27 😅 ale od začiatku septembra som v deficite a zatiaľ mám 2kg dole chcela by som ísť aspoň na tých 70 ako som mávala len je mi jasné že to za rok nebude 🙂
@anonym_1bf768 ja mam tak vysoku vahu po 35. dovtedy max 85kg. hrozne zzle sa chudne ked uz mas menopauzu , kebyze to viem ...no musim sa nakopnut aj ja
@anonym_1bf768 ja mam tak vysoku vahu po 35. dovtedy max 85kg. hrozne zzle sa chudne ked uz mas menopauzu , kebyze to viem ...no musim sa nakopnut aj ja
@anonym_19cb33 ja som tučná od dieťaťa v podstate nikdy som nemala primeranú váhu 😅 držím ti palce veľkú
@anonym_autor ja mám 168 cm a pri 60 som bola veľmi chudá pri 65 to bolo lepsie
Mam 44 a od 15 mam pri 164 cm 53-55 kg. A citim sa dobre.
moja 12 ročná dcéra má 47kg a 162cm je úplne chudá ako palička … ja si neviem predstaviť dospelú ženu s 45-48 kg .. veď to je strašne málo. Dospelá žena by nemala mat menej ako 50kg aj keď je nízka.
@anonym_61234e Preco by mala nutne mat cez 50? Ja mam 155 cm, vaha sa mi mota mimo tehotenstiev okolo 42 kg uz roky rokuce. A to mam 50 rokov
@autorka za mna mas normalnu vahu. Co ti prekaza? Ze chce smat viac alebo naopak menej? Lebo akosi si nic viac nenapisala.
@anonym_autor tak 53kg je ideal vaha ( zo mam of gastroenterologa). Cize max cvicit a teda menit to na svaly.
@anonym_61234e Preco by mala nutne mat cez 50? Ja mam 155 cm, vaha sa mi mota mimo tehotenstiev okolo 42 kg uz roky rokuce. A to mam 50 rokov
@autorka za mna mas normalnu vahu. Co ti prekaza? Ze chce smat viac alebo naopak menej? Lebo akosi si nic viac nenapisala.
@anonym_595469 lebo potom vyzerá dospela žena ako 10 ročne dieťa … 155 cm je tiež strasne malo, jasne že pri tom nebudeš mat 70 kg a jasne že to nieje Tvoja chyba a Ty zato nemôžeš ale 42kg to je veľmi málo. Ja len konštatujem, že takéto miery by mali mať deti, nie dospelé ženy.

@anonym_autor pre každý typ postavy, percento svalstva, pomer tukov,… je iná váha ideálna 🙂