Ideálna váha pri výške cca 170 cm
Koľko vážite pri výške 169/170 cm?
Pekný večer, len taký malý prieskum. Chcela by som pri tejto výške docieliť 55 kg. Kto má pri tejto výške podobnú váhu, ako sa cítite?
Ja mám pri 168 aktuálne 50-51, ale ideál bol pre mňa 53-55, ale popri cvičení. Keby priberiem na túto váhu len tak stravou, tak mi narastie akurát brucho (mám žiaľ takú postavu), tak to radšej nech som chudá celá 😂
Dcerka ma 55 pri 169 a je uplne chudulinka...krehka
170 cm, 54 kg ale myslím, že by som lepšie vyzerala s pár kilami navyše. Neviaž sa na číslo na váhe. Ja som bola vždy chudá tak sa mi to ľahšie udržuje ako keby som mala bežne 15 kíl navyše.
@anonym_autor aj z odpovedí tu vidíš, že je to veľmi individuálne. Záleží na celkovej stavbe tela, pomere svalov a tuku,... nie je to len o váhe. Žena so širokými bokmi/širšími ramenami nebude pri 55 kg vyzerať rovnako ako utla žena s úzkymi ramenami a úzkymi bokmi.. takže skôr než na ostatných sa skús sústrediť na seba a na to, pri akej váhe sa ty cítiš dobre (a nie kôli tomu číslu na váhe ale kôli tomu že sa naozaj cítiš fyzicky dobre) 🙂
@anonym_autor Myslím, že 65 kg by pro tvojej výške bola pre Teba ideálna hmotnosť...
Je to málo. Za mňa okolo 64 aby si nebola ako kostra a mala si zadok cecky
Ja mam 165cm a ideál je 65-67kg, keďže športujem, mala som aj 60kg, ale bola som strašne vychrtla
Ďakujem za všetky odpovede..je to naozaj individuálne, závisí to od typu postavy, ale aj od toho, či človek cvičí alebo nie..momentálne mám 58 a uvedomila som si, že sa cítim pomerne fajn. Možno ešte kilo dole... Tých 55 by u mňa bolo možno už aj málo..ja som sa pri váhe 65 kg cítila strašne..
Ja mám 169 a naj naj naj spokojnejšia som bola so 65-69 kg
Ja mám 169 a naj naj naj spokojnejšia som bola so 65-69 kg
@natiblaskova mala som rici aj cici ale ja som veľa plávala a bicyklovala
Ja mám 171cm a 55kg, cítim sa dobre, ale stále počúvam, že som vychudnutá. Aj som, vyzerám kostnatá, no. Ale som zdravá. Ozaj by si sa mala skôr sústrediť na svoje pocity a pozrieť sa celkovo na svoju fyzickú konštitúciu než len na holé čísla.
@anonym_autor pri 170 mám teraz 68, chcela by som 62, to by bolo ideálne.

173cm, 83kg ale stotožňujem sa s vyššie uvedeným, že váha resp. BMI by mala byť posledným ukazovateľom zdravia. Hlavné je rozloženie tuku, svalová hmota a celkový životný štýl - pohyb a strava 🙂