Je 1200 kcal denne pri nízkokalorickej diéte málo?
Tréner mi navrhol nízkalorickú diétu. Nie je to príliš málo? Som veľmi unavená a slabá. Stabilizuje sa to?
Neviem , ale toto je aj s kardiamiq kadecim strasne malo kalorii. Ved za trening mas min 450-500 dole. Ked naozaj iba nesedis na zadku, tak musis nieco aj zjest. Neviem aky mas tiez jedalnicek od neho. Za mna nula bodov, toto nie je ziadne chudnutie, co potom? Budes tak jest 10 rokov ?
Trénerovi zobrať licenciu 🤦♀️
Ja mam podobne hodnoty, trosku vyššie a bazal mam 1400 ty nemôžeš mať 1700. A ak by som mala zjesť 1200 len, tak potom už ale nič nerobím len ležím. Ja prijmem cca 1500 a chudnem, spalim to totiz obyčajnou dennou aktivitou. Jasne ze si unavená, keď hladujes
@klementinka58 toto nie je hejt, urcite nie, ale z dlhodobeho hladiska je to naozaj nebezpecne. Mam kamosku, robi trenerku profi sportovcom, roky rokuce studia, sama dopadla velmi zle predtym, nez sa zacala venovat tejto teme. Cvicila vela, jedla max 1300kcal, ked len jej bazal bol viac, v kombinacii s cvicenim po dvoch rokoch to jej telo vzdalo. Menstruacia odisla, dlhodobe zaludocne problemy, neustale lekari, nevedeli prist, co jej je a nakoniec zistili, ze jedla malo vzhladom k jej vydaju a bazalnemu metabolizmu, ze musi prijimat minimalne 2000kcal, zacala sa o to zaujimat, studovala, riesila a trvalo jej ozaj roky, nez si to vlastne telo dala zdravotne doporiadku. Ok, chvilkovo budis taky prijem, alr je to nezdrave chudnutie. Ale z dlhodobeho hladiska je to ozaj hazard so zdravim. Ja sama som nemala ani paru ako to funguje, rok mi trvalo, nez som pochopila, ako je mozne, ze budem chudnut, ked budem viacej jest (tiez som jedla malo) a ked citam, ze niekde nejaky trener odporuca takyto kcal prijem, je mi do placu, ze staci si spravit nejaky poondiaty kurz a kazdy je hned vyzivovy poradca a trener a z dlhodobeho hladiska ozaj moze ublizit ludom, co im veria
len tak mimochodom, v jedle nemame len bielkoviny tuky a sacharidy,a le aj mineraly,s topove prvky, vitaminy a ak sa jedlo rapidne obmedzuje akymkolvek sposobom, tieto latky zo stravy ubudaju a telo trpi nedostatkom, co naozaj moze mat nasledky.
Aj ti povedal akú školu ma vyštudovaný ten tréner, ci len nejaký dvojhodinový rýchlokurz.... 1200 kcal je veľmi veľmi málo a obzvlášť ak sa cítiš slabá a unavená mal by ti to zmeniť a upraviť... Predpokladám ze ti dal univerzálny jedálniček pre všetkých...
Ten tréner si zaslúži byt tealne súdne stíhaný. Ved aj kekar, keď uškodiť preukazatekne pacientovi, je to napadnutého. A takýto trulo sa ide hrať na trénera vsevedka o zdravej výžive a dodržiavať ľuďom zdravie?
Vies, v 80tich rokoch bol inzerát ohľadom pomoci na schudnutie. Ľudia poslali peniaze a adresu a prišla im odpoveď - krava nežer tolko!
Vtedy človek prišiel o peniaze ale nie o zdravie.
Tento dilino by mal byť naozaj trestné stíhanie za ublíženie na zdraví!
Vymen trénera, evidentne nevie čo robí ✌🏼
Fuuu no podľa mňa je to strašne málo , ak aj cvičiš .. to neexistuje 🫣

1200 je moj bazal + ranne kakanie :D Takže neviem... Však si vypočitaj cez dajaky online tool svoj kaloricky prijem a potom si z neho sprav das 300kcal deficit. Toť vsio. Už to len dodržiavať.