icon

Je 93 kg pri výške 179 cm veľa?

27. mar 2023

ahojte je podla vas 93 kg vela pri vyske 179 cm? uz zeny samozrejme

autor
27. mar 2023

@zenulkaaa kedysi som mavala tak 65 kg to mi kazdy hovoril ze som moc chuda

missviolet
27. mar 2023

je to viac, no.... zalezi aj kolko svalovej hmoty mas - napr ja mam len svaly podla merania (nie domaceho, ale v zdravotníckom zariadeni) 64,5 kg cize logicky nemozem vazit malo kedze si este priratat vodu, krvny obeh, kosti, aj nejake percento tuku treba - po troske sa to nazbiera, cize tak. ale zas na 93kg tiez nie, to by bola nadvaha aj pre mna

maminkadeticiek
27. mar 2023

Mam o 7 cm menej a o 36 kg menej a som stihla,nie vychudnuta.Takze myslim,ze je to dost.

sense
27. mar 2023

Na koľko kcal máš ten jedálniček? Ak si pri presnom dodržiavaní gramáž a nič pomimo za mesiac absolútne nič neschudla, tak. Ie si v deficite a jedalnicek by ti mal upraviť alebo pridať pohyb, bežný denný, co najviac chodiť pešo, schody miesto výťahu. Lebo ak nemáš zdravotné problémy a nechudne nie si dlv deficite

autor
27. mar 2023

a myslite ze kebyze schudnem upravi sa aj ten menzes?..lebo neraz som tu citala ze baby co maju nadvahu a schudli tak sa im aj menzes upravil

mladena
27. mar 2023

prepáč ale to je ako slon.

maminkadeticiek
27. mar 2023

Ja len chcem povedat,ze ak ti hovorili ze si moc chuda da sa k tomu postavit rozne.Napriklad nabrat svalovu hmotu cvicenim,alebo nabrat par kil.Ale pribrat o polovicu vlastnej vahy to mi pride ako skor krok vedla.

autor
27. mar 2023

@maminkadeticiek ale ja som tak nepribrala zamerne..mne moja vaha vyhovovala..zacalo sa mi to vsetko porodom toto priberanie

zenulkaaa
27. mar 2023

Tak ono podstatne je ako ty si sa citila pri takej vahe 65kg. Aj mne kazdy rozprava, ze som prilis chuda a som si toho vedoma, ale mne to tak vyhovuje a citim sa tak dobre.

deti95060810
27. mar 2023

riadna nadváha... u ženy určite ....
daj si kalorické tabuľky - možno ukážu že spapáš ozaj dosť...

autor
27. mar 2023

@deti95060810 uz nepapam, riadim sa uz jedalnickom co mam, aj si jedlo vazim a cistej vody vypijem tolko ze mi tecie usami uz..a nijak to nejde dole

ss1908
27. mar 2023

presne moja vyska a vaha na ktorej som zacinala. ja som tiez typ presypacie hodiny a sice bola som velka ale nevyzerala som obezne. teraz mam 70kg a este by som chcela dat tak cca 5kg dole. inak zachytila som v komentoch ze len s upravou stravy (bez cvicenia) neschudnes. blbost, 20kg som schudla uplne bez cvicenia, ani upravu stravy som neriesila prilis, jedine kalorie poctivo. cvicim od zaciatku roku a vaha ide dalej dole uz aj bez toho aby som si ratala kalorie. ale uz mi ide skor o formovanie postavy ako o chudnutie.

mircalla
27. mar 2023

Ano je

lujza123
27. mar 2023

Autorka niekde sa stala chyba keď nechudnes. Dúfam teda ze sa hlavne merias, váha moze kolísat ale cm ubúdajú pri chudnuti...

Co alkohol? Niekto nenormálne priberá aj z pohára vína.

Co zobkanie? Sem tam oriešok, sem tam kúsok syra, z tohoto sa tiež nenormálne priberá.

Veľkosť porcií? Jedálniček fajn ale vážiš si tie porcie? Ješ pravidelne, sústredis sa na jedlo? (žiadny zhon, žiadny mobil ani TV popri jedle). Mas jedálniček - množstvo kalórií prispôsobené tvojmu výkonu? Lebo 4 x do týždňa 40 minút chôdze/klusania po rovine sa určite nedá zrovnavat s 4 x tréningom v posilovni. Sama píšeš ze s tým športom moc kamoška niesi.

Časy kedy ješ sú tiež dôležité, mne napriklad pomohlo prerušované hladovanie, 8 hodín jem, 16 nie. Nemala som žiadnu nadváhu len trochu tuku na bruchu ktorého som sa konečne zbavila až týmto

daniela2202
27. mar 2023

U chlapa v pohode, žena max. 80

queen_mary
27. mar 2023

Meriam 177 a ano, je to vela. Za mesiac rodim a teraz tolko vazim.

autor
27. mar 2023

@lujza123 ano vazim si jedlo lebo mam na to jedalnicek kde je aj gramaz kupila som si koli tomu novu vahu specialne, alkohol nepijem ani na oslavach a svadbach, a mam urcene casy kedy mozem jest a to dodrziavam, pracujem z domu cize nemam problem si jedlo sama pripravit a ist sa najest v urcitom case..co sa tyka jedenia a teda casov posledne jedlo mam o 19:00 kedze cca o desiatej chodim spat ale tak mi to navrhol vyzivovy poradca

autor
27. mar 2023

a mam inak aj strasnu mastnu plet ..ale to bude asi tou nadvahou

sense
27. mar 2023

S poruchou menzes chod k lekárovi, nech ti spraví krvný obraz a hormonálny profil. Pretože tu ni nikto nepovie ci práva nadváha u teba spôsobuje problém s menštruáciou alebo nie

janulka1802
27. mar 2023

Pre mňa je to veľa.

adka_bh
27. mar 2023

Ja sledujem jednu kocku na Instagrame ktorá sa tiež venuje zdravému životnému štýlu a výrobe jedalnickov na mieru, a ona veľa píše a zdieľa články lekárov zo zahraničia, o strate menzesu, inzulínovej intolerancii, a presne minule dávala že vo väčšej miere je strata menzesu pri podvýžive ale že sa to deje aj pri nadváhe a tejto intolerancii.

autor
27. mar 2023

@adka_bh ja som si dala vysetrit inzulin lebo mame v rodine vela ludi s cukrovkou..tak mi zistili toto

adka_bh
27. mar 2023

https://instagram.com/fit_style_with_eli?igshid...

Toto je jej profil, skús pozrieť uložené storicka možno tam nájdeš odpovede.

simca06022011
27. mar 2023

Inak halvne nevesaj hlavu, lebo ja som zacala chudnut minule leto, najskor pohoda lahoda, len som necvicila, A potom sa to stoplo, dokonca ked som zacala cvicit na zaciatku roka isli 3kg hned hore..

Hlavne chod k dr. nech vies s cim bojujes. ostatne je relativne. Ja som nosila velkost 40, dokonca niektore nohavice 38, mam 170cm a vazila som 90!! kg.. a neviselo mi nikde nic, 5x dotyzdna som cvicila s trenerom, a neshcudla som. Cize nie je kilo ako kilo. Meraj sa a pozeraj sa do zrkadla. Okrem behu pridaj posilovacie cviky, svaly viac energie spalia 🙂

lujza123
27. mar 2023

Schudnúť a udržať si váhu dokáže kazdy/každá. Ak človek nechudne niekde proste robí chybu. Mysli si ze robí maximum, ale nerobí.
Tak isto mame každý iné telo, inú genetiku. Niekto neje týždeň pečivo a ma 2 kg dole, niekto si musí kazde kilo poctivo odmakat a trvá to hrozne hrooozne dlho.
Ja mam postavu aj vahu fajn, ale teda stojí ma to dosť námahy a kontroly toho co a kedy zjem. Jedna časť mojej rodiny sú ako gule, viem po kom som.
Na veľa vecí čo na mňa funguje som musela prísť sama, napríklad ten systém 8/16 a tak isto nejem mliečne výrobky, alkohol to sú veci ktoré na mňa platia. Toto by mi žiadny výživový poradca neporadil, to som musela objaviť sama na sebe

deti95060810
27. mar 2023

mastná pleť nie je z nadváhy... mám tiež mastnú pleť a váhu o 40 kg menej ako ty.. výška 167 cm
hormóny

zmrzlinka2021
27. mar 2023

@vulka ja pri tej výške keď som mala 70 kg, tak sa mi zle sedelo, trčali mi kosti

laurita285
27. mar 2023

Je to už slušná nadváha. Ja mám 178 cm, 66kg a už to si prídem tučná, resp vidím na svojej postave že sú tam miesta kde je nadmerný tuk.

autor
27. mar 2023

@simca06022011 nevesiam len už som frustrovaná mierne ale to neznamená že sa na to idem vykašľať..ja keď sa pozriem to zrkadlá nepripadam si zas ako slon..ale proste tá váha mi strašne vadí..

alzbeta1301
27. mar 2023

Je to veľa. Pri takejto váhe by som nebrala v potaz svalovú hmotu že to môže byt tým že jej máš veľa nakoľko keby to tak bola bola by ta vaha nižšia odost. Keby si mala takúto vahu a vysoke percento svaloviny tak si kulturista.

Baby čo píšete o svalovej blbost teda v tomto prípade