Je 93 kg pri výške 179 cm veľa?
ahojte je podla vas 93 kg vela pri vyske 179 cm? uz zeny samozrejme
Ono to spolu veľmi úzko súvisí, ona ženám podľa aj hormonálnych problémov nastavuje stravovací plán v tom si myslím že je lepšia, to muž nikdy nebude vedieť tak posúdiť a správne pochopiť fungovanie ženského tela, ona so ženami rieši osobne navrátenie menštruácie a cyklu
@simsankr to že nieste ako slon neznamená že nemáte nadváhu. Ps na foto máte krasne saty ale majú strih kde nadváhu nevidiet.
Autorka to sem pise pravdepodobne preto že si je sama vedoma nadváhy a s nou spojenými tazkostami inak by to neriesila
Ja mam výšku 169 a váhu 82 a cítim sa obrovsky :/. Snažím sa dostať na váhu max 68, ale ide to pomaly. Viem, že ideál by bol cca 62...
@alzbeta1301 samozrejme že za štíhlu sa nepokladám. Ale myslím že aj z tejto fotky vidieť skrz pás ruky nohy že to nie je brutal. A netrci mi veľký zadok ani boky. Je to veľa kg. Ale ja len nemám rada keď sa ženy vyjadrujú ako je to hnusné obézne a neviem čo....lebo nie na každom vyzerajú kilá rovnako.
@simsankr nič v zlom ale štíhlou by som ťa teda na tej fotke nenazvala, skôr s nadváhou
@simsankr tá fotka je tak urobená, ze na nej absolútne nič nie je vidno, takže je to maximálne neobjektívna fotka.
Mám kolegyňu ktorá má 175 cm a 76 kg a je to kusisko veľkej ženy.
@simsankr totiž to aj napriek tomu že ti trčia nohy len pod kolenami tak je vidno že to štíhle nohy nie sú ale sú skôr zabaculatené a rovnako vidieť aj ruku v rifľovke že zrovna to nie je paličková ruka ale zagulatená ruka s tukom takže to že ty sa tak vnímaš neznamená že je to objektívne.
Pane bože ženy 🙂 ja neviem čo som čakala zapojením sa do diskusie tu na mk. Ja som nevravela že má niekto pokladá za stihlu ani nič podobné, ja som len chcela poukázať na to že mi nikde nič nepreteka a nik mi netipuje tolko kg. To neznamená že som s váhou spokojná. Ale komentovať že nemám ruky alá paličky... A to je akože správne? Mať ruky a nohy ako paličky? To je akože najzdravšie áno? Ok. Tak potom beriem späť aj fotkuaj komentáre. Som rada že toľko vzhľadovo dokonalých žien vie okomentovať inú osobu. Fotkou som len chcela poukázať na to, že ani viac kg nemusí byť vzhľadovo takých strašných. Pekný den
Skúste si dať urobiť koľko percent tuku , svalov a vody mate v tele a podla toho budete vedieť ako ste na tom. Určí vám to aj váš metabolických vek. Nik vám tu nepovie presne ako ste na tom pokiaľ sa nepostavite na váhu.
@simsankr Nevyzerá to dobre, to si len namýšľaš, vlastne si to ani nenamýšľaš kedže sama hovoríš že si s váhou nespokojná...
Vaha len jedlom ide pomaly dole, treba zacat makat kardio a pojde to 3 x rychlejsie, a nie vyhovarat sa na porod, neviem co maju furt zeny s vahou co rodili, tam sa nic nemeni, vsetko je to o žraní s prepacenim
@stanulienkat no ked ju s tintitkom porovnas.. neverim ze 176cm vysoka zena so 76kg je tucna... jedine tak pre tie 50kg anorekticky okolo :DD
@zuzubb007 velmi sa mylis, s porodom to nemusi mat nic, s hormony to ma velmi vela...
@simca06022011 moja segra má zhodou náhod úplne rovnaké parametre, 177cm a 76kg a čuduj sa svete, je tučná. Dokonca sa jej minule bez hanby vysmievali že má tučnejšie brucho a horšiu postavu ako švagrina čo je v 6tom mesiaci (ale to je už na inú debatu)
@simca06022011 vyhovorka na hormony je tiez dobra, poznam x ludi co mali akoze problem s hormonmi, stitnou zlazou, a zacali makat a zmena 30 kilo takze tak, a ano zena s vyskou 176 a 76 kilo je uz taky vacsi mohutny slon za mna, keby mam o 15 kilo viac to som iny vorvaň
@simca06022011 Vieš čo?.... možno ma o tri centimetre menej. Asi som sa pomýlila, ale je teda veľký kus. A áno porovnávam ju so mnou. Ja mám pri tej istej výške 55 kg a anorektička nie som, ani vychudnutá nie som. Mám úplne normálnu postavu, len pri dnešných tučných ženách majú ľudia potom skreslené predstavy aká je to štíhla postava. Dokonca aj ona sama o sebe si myslí, že je skoro štíhla.😁
Mám 175 cm a vážim 62 kg .. neviem si predstaviť mať na sebe ďalších 30 kg 🤷
ja sa nevyhovaram na porod, len odvtedy mi toto priberanie zacalo nevyhovaram sa ani na hormony ani na stitnu zlazu lebo neviem ci s nou vobec daco mam, je mozne ze je uplne v poriadku, nakolko som ju nemala vyseterenu, a hormony ma napadli len suvislosti si tym menzesom ktory mi viac nechodi ako chodi..
Ano a velmi vysoka ja mam 176cm a 65 kg vazim tak akurat a myslim ze vaha pri tejto vyske by sla byt medzi 63-68kg
@laurita285 kde je ta fotka? Nikde ju tu nevidim
Teda ja mam 173,73 síce chudnem😄 ale ako slon nevyzerám, postavu mi chvália,ale asi záleží aj od rozloženia partií
vaha je ok, len si prilis nizka 🙂 🙂
Ale vazne, ved si pozri tabulky na internete... mas tam muz/zena, vek, vyska/vaha...
@stanulienkat pozri je to tvoj pohlad na nu, pre mna 50-55kg zeny pri tychto vyskach su proste vychrtle, to nema nikde nic, a je to kost a koza. A to je fakt. Moja sestra neplanovane ma po porode 50kg pri 165cm a cela je nestastna lebo je chuda ako sparatko a uz nema nai prsia ani nic a riesia sa silikony. Ano niekomu sa to paci, niekomu nie.. neriesim. A ano to pozitivne branie 100kilovych zien mi nepride ok, toje naozaj vela. A vychvalovanie ake je to cool a pretrcanie sa v bikinach je humus proste. A ked sa ti nepaci, tak je to bodyshaming. Lenze je rozdiel akurat, stihla, akurat stihla a tucna, obezna.. vsetko je to relativne. pre niekoho je stihli clovek ktory ma 170cm a 65kg, pre ineho je obezny. Pre mna je v pohode ten clovek, halnve mlady, ktory je spokojny, zdravy a vladze fyzicku zataz. Ak ma niekto problem vybehnut schody, mal by nieco robit so sebou... Ale urcite pri tej vyske, tak zena tucna nie je. ANi obezna. Ak ma zena 90kg je to ina vec.. to je o cca 15kg viac a nieco robi pre schudnutie, je to ok, pomaly to pojde dole.
@zuzubb007 Dobre. Ver ze ak zena priberie z nicoho nic, dajme tomu 15kg, nie je to zo srandy. A stitna zlaza za tym vobec nie je, staci obycajne PCO, ktore clovek ziska napr aj extra kilami a dostane sa do kolecka, z ktoreho je tazke sa vymotat. A nemusi byt ani pco, staci vynechavanie MS a z toho rozhodene hormony... a nemusi to byt vobec hormonalny problem (autorka nevie, riesi okrem vahy ze nema ms poriadne, atd). Ludia vedia zmenit sposob zivota, niektori. Taki ktori na vsetko ostatne sa mozu vykasla a nic ine neriesit len chudnutie. Vela nas nema take moznosti. Mne nepomohlo cvicenie, strava ani nic. Mne pomaha jedine dovolenka :D a to bohuzial nie je mozne, pri praci a rodine dovolenkovat :D Jedine okrem PCO co sa u mna ukazalo, je neskutocne vysoky kortizol, Bohuzail. Stres.
@laurita285 ano moja sestra, cuduj sa svete ma menej cm a mala 65kg a bola tucna, ale to diveca nemalo gram svalov na sebe, nevladala ani nakup si odniest do bytu :D zacala cvicit a cuduj sa svete prisli svaly, tuk odisiel. Ale Ja som mala vysoku vahu a ziadne faldy nikde, ani len obycajna celulitida, civicila som :D a 90kil.. tak mi to vysvetli a dokaz, ze na zaklade iba vysky a vahy zhodnotis cloveka aky je:D netreba vsetko podla seba porovnavat, ludia su ROZNI. K otmu mam s taktou vyskou susedu, ktora by kazdeho chlapa v okruhu 100km zbalila bez problemov, a ma 80kg.. zdrava, fit, krasna, s takym bruchom ze by som zomrela zan :DDD
Nepredpokladam ale, ze 50kilove zeny, niekedy pochopia nieco ine, ako to co vidia na svojich vahach.
@simsankr Ano to je pravda na každom vyzera vaha inak každému sa ukladá do inych partii ale celkovo vseovbecne to nieje zdrava norma.
Ja sa skor obavám kam za pár rokov dôjdeme keďže sa v poslednom case idealizuje celkovo skor plnejsia postava ako primerane proporcie trosku má desí ako to všetci pokladajú za normálne nuz..
@zuzubb007 ze hormóny, pôrod, stitna zlaza, gény, vek... Vedia ovplyvniť váhu je sice pravda, ale presne ako píšeš, keď človek chce tak schudne. Respektíve vôbec sa nevyžerie do nejakej extra váhy....
Moja mama je celoživotný dietár s nadváhou, presne poznám ten typ človeka, jeho myslenie aj výhovorky, vrátane presvedčenia ze "nikdy neschudne"....
@zuzubb007 predné tak tie má vedia dostat🙈 tiež som mala velku nerovnováhu hormonov a xy dalších problemov vrátane predrakovinoveho stadia čo sa týka gyn. Cysta na mozgu krčné stavce mám zrastené😂 a teda môžem povedat že sú to len vyhovorky vsetko sa da keď sa chce
@autorka a inak al to výživový poradca dal o 19:00 každý deň posledné jedlo zvážila by som vymenu poradcu už len toto je totálna kravina
@alzbeta1301 a podla coho viete ze je to kravina? tiez ste vyzivovy poradca?
@alzbeta1301 preco. Zalezi kedy ide spat. Ja chodim o polnoci a neskor a ked jem o 7 vecer, o desiatej umieram hladom
@alzbeta1301 a keby aj nechodila tak neskoro spat, vyzivovy poradca vacsinou vie co robi. Navyse s jeho jedlom chudnu ti najobeznejsi, az taky zly asi nebude