Je bezpečné schudnúť 8 kg za mesiac?
Ahojte začala som mesiac dozadu chudnúť zatiaľ mám dole 8kg
Je to v pohode?
@milanemila tak zase nejdeme sa tu bavit na presnost stotiny kilokalorii ale zaklad sa ako tak da je vyhovorka ze si to nevie nahodit
Zdravé udržateľné chudnutie je cca 0,5 až kilo týždenne. A áno z vysokej váhy to ide ľahšie, ale 90 nie je taka vysoká váha aby to bolo ok za mesiac schudnúť 8 kíl, keby si mala 130 tak super. Ja som za 2 a pol mesiaca schudla 7 a pol kila, ale teda jedla som o dosť viac ako ty. Dokonca na večeru som si bezne dala aj celozrnné pečivo, nejakú šunku, lucinu, veľa zeleniny. Jogurt na večeru je žalostne malo. Ale však keď si myslíš, že vieš čo robíš, tak pokračuj, ale nepíš potom o pár mesiacov, že sa ti kila vracajú. Chudnutie je dlhodobá záležitosť. Ja som za 9 mesiacov schudla 16 kíl, keby som to schudla za 2 mesiace, tak ma pošlú k psychologovi
@taktotedanie asi takto to je rozpísané v práci pri obedoch a veceriach..neviem čo z toho je váha čoho 😅
@nelka93 za tento je to zatiaľ 2 kg takže už to pôjde zjavne pomalšie ale nevadí
Tak podla mna priblizne , ja mam tabulku kde je to rozdelene velka mala porcia atd cize klasicka v restikach

Akonáhle som si prečítala názov a potom text úvodného príspevku, mi bolo jasné, že ZASE má admin svoj deň! 😳😠 Prečo? PREČO?!?!